ursa Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:33 #201 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:33 Пешком ходите. Не успеваете - раньше вставайте. Не высыпаетесь - раньше ложитесь. Флудеры
talja Опубліковано 26 Березня, 2010 в 15:46 #202 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 15:46 В Львові проїзд в маршрутках коштує 1,75 грн., в тролейбусах 1 грн. Причому в тролейбусах їздити набагато комфортніше, бо маршрутки там старі і незручні. Дуже сподобалась система оплати в тролейбусах: на зупинці відкриваються тільки передні двері, заходять пасажири, одразу оплачують проїзд водію і проходять по салону, після цього відкривається решта дверей, щоб випустити бажаючих. Таким чином відпадає потреба в кондукторах і контролерах, та й "зайців" набагато менше, ніж в маршрутках
nickel Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:19 #203 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:19 В нашому випадку контролери перевіряють чи водії квиточки видають, а зайців водії самі вираховують і кричать потім на весь салон: зайшло 4, а заплатило 3.
eNyk Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:49 #204 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:49 Дуже сподобалась система оплати в тролейбусах: на зупинці відкриваються тільки передні двері, заходять пасажири, одразу оплачують проїзд водію і проходять по салону, після цього відкривається решта дверей, щоб випустити бажаючих. або ти щось наплутала, або в Львові живуть не надто розумні люди...
yurgen Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:53 #205 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 16:53 Дослівно:Подорожчання проїздуПодорожчання проїзду в маршрутках Луцька не уникнути. Про це повідомила консультант відділу цінової політики головного управління економіки облдержадміністрації Тетяна Степановська. Чиновниця розповіла, що до облдержадміністрації звернулися перевізники з проханням збільшити тариф на 40%. Перевізники мотивують потребу збільшення цін на квитки подорожчанням запчастин і пального. Вони стверджують, що ця проблема назріла давно і далі зволікати не можна. Спеціалісти профільних відомств після перевірок собівартості перевезень запропонували підвищити ціну квитків на 20%, - інформує Волинське телебачення.Все источники ссылаються на Волинські Новини, где сказано, чтоПодорожчання проїзду в маршрутках не уникнути .Про це в інтервю Волинському телебаченню повідомила консультант відділу цінової політики головного управління економіки облдержадміністрації Тетяна Степановська. Чиновник розповіла, що до облдержадміністрації звернулися перевізники з проханням збільшити тариф на 40 відсотків.Перевізники мотивують потребу збільшення ціни на квитки подорожчанням запчастин і пального. Вони стверджують, що ця проблема назріла давно й далі зволікати не можна.Спеціалісти профільних відомств після перевірок собівартості перевезень запропонували підвищити ціну квитків на 20 відсотків, - інформує Волинське телебачення.Где тут написано про Луцк? Какое отношение имеет облдержадминистрация к луцким маршруткам? Этим занимаеться Миська рада. 100%, что имелись ввиду пригородные маршруты.А раздуто-сенсационный заголовок - это болезнь интернета. Вы кликаете, а кто-то получает рейтинг.
talja Опубліковано 26 Березня, 2010 в 19:43 #206 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 19:43 або ти щось наплутала, або в Львові живуть не надто розумні люди... як можна наплутати, якщо сама була там і оплачувала по такій системі? І в чому виражається "не надто розумні люди"? Чим така система оплати погана?
Yarchik Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:05 #207 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:05 або ти щось наплутала, або в Львові живуть не надто розумні люди... як можна наплутати, якщо сама була там і оплачувала по такій системі? І в чому виражається "не надто розумні люди"? Чим така система оплати погана? Наталко, ця система добра лише в тому випадку, якщо нікуди не спішити, і мати змогу терпляче чекати, допоки водій запустить пасажирів, а потім почне "випускати". А троє-четверо "входящих", та ще й не без здачі, здатні затримати вихід людей з автобуса на кілька хвилин. У Львові ж маса народу, і всі кудись їдуть... Та й по великому рахунку, не так вже важко, як мені здається, вскочити в автобус тоді, коли люди виходять. Тим більше, що хтось може бігти до автобусу, і підбігти лише тоді, коли люди виходять. Отже, система ламається? Хоча й плюси в такої схеми можуть бути - але не для зручності людей, а для бюджету транспортного підприємства.
eNyk Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:41 #208 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:41 Наталко, ця система добра лише в тому випадку, якщо нікуди не спішити, і мати змогу терпляче чекати, допоки водій запустить пасажирів, а потім почне "випускати". А троє-четверо "входящих", та ще й не без здачі, здатні затримати вихід людей з автобуса на кілька хвилин. У Львові ж маса народу, і всі кудись їдуть... ну це звісно також аргумент, але я мав на увазі дещо інше: наприклад маршрутка по стандарту може вмістити приблизно 40 людей, але всі ми бачимо і відчуваємо на собі (особливо зранку і в час-пік), що якимось дивним чином туди вміщається ледь не в два рази більше пасажирів. Так-от, уявимо що такий повнонапханий автобусик зупиняється і туди спочатку заходить десь з десяток чоловік з зупинки, а тільки потім водій дозволяє вийти іншим - оце буде місиво... пс: ах да! Для тих, хто не знає - елементарне правило етикету (ойойой яке логічне ): спочатку треба пропустити людину, яка виходить, а потім вже заходити самому
talja Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:53 #209 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:53 ну це звісно також аргумент, але я мав на увазі дещо інше: наприклад маршрутка по стандарту може вмістити приблизно 40 людей, але всі ми бачимо і відчуваємо на собі (особливо зранку і в час-пік), що якимось дивним чином туди вміщається ледь не в два рази більше пасажирів. Так-от, уявимо що такий повнонапханий автобусик зупиняється і туди спочатку заходить десь з десяток чоловік з зупинки, а тільки потім водій дозволяє вийти іншим - оце буде місиво... пс: ах да! Для тих, хто не знає - елементарне правило етикету (ойойой яке логічне ): спочатку треба пропустити людину, яка виходить, а потім вже заходити самому Поясню ще раз. Мова йде не про автобусики, а про тролейбуси. Яке ж може бути місиво, коли люди виходять через усі двері, крім перших, а заходять лише через перші двері? Згадка про правила етикету тут недоречна. Як це ви будете пропускати людину, яка виходить через задні двері, коли ви будете заходити через передні двері? eNyk, таке враження, що ти чогось не розумієш до кінця.
usd1 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 21:16 #210 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 21:16 Был в Новочеркасске, возле Ростова на Дону! Там так же автобусы работают! Поверьте на практике все отлично работает! Все довольны.
foxx77 Опубліковано 27 Березня, 2010 в 05:09 #211 Опубліковано 27 Березня, 2010 в 05:09 Я тоже жив у Львові цією зимою півтора місяця. Тролейбуси і тамваї відкривають всі двері зразу того шо талони там продають не тільки водії а і на зупинках в кіосках. Купити талон не означає оплачений проїзд, треба компостувати. Я коли почав компостувати, як будто попав на 20 років назад. Кондукторів немає, за те часто ходять контролери. Була ідея зберігати компостовані талони але постійно змінюються тролейбуси і трамваї на маршруті. Я собі купив 10 талонів, заходив на любі двері і компостував, або проїздний люди мають. Ті хто немають талонів згоден заходять на передні щоб зразу купити, але двері всі відкриті. Ще розкажу, люди чемніші чим у нас, пару раз випадали копійки в маршрутці, а я не бачив, то ті що в мене ззаду сиділи збирали ті копійки стукали мене по плечу і казали "У вас тут випало" і віддавали. У нас в кращому випадку напевно показали пальцем, бо нагинатись взападло. Всі стараються самі заплатити водію, без "передавань", а в нас буває зайде якась шмара в пусту маршрутку сяде на зад і каже "пєрєдайтє!" я папу разів посилав прогулятись по салону. Коли їхав у Луцьк з луцькими, маршрутка повертає на Рованці і якась дівчина так тихенько водію кричить "Зупиніть" пару раз крикнула а водію не чути, але ті що посередині чують і розуміють але водію нічого не передають, бо це їх не стосується, вони тут не виходять і взагалі пішли ви всі в сраку, я вам не нанімався!, тут якийсь мужик ззаду кричить "Ну вишо там спереду, не можете водію сказати щоб зупинився, люди ви чи хто?" Ну думаю, слава Богу нарешті приїхав додому.
talja Опубліковано 27 Березня, 2010 в 06:58 #212 Опубліковано 27 Березня, 2010 в 06:58 Я тоже жив у Львові цією зимою півтора місяця. Тролейбуси і тамваї відкривають всі двері зразу того шо талони там продають не тільки водії а і на зупинках в кіосках. Купити талон не означає оплачений проїзд, треба компостувати. Я коли почав компостувати, як будто попав на 20 років назад. Кондукторів немає, за те часто ходять контролери. Була ідея зберігати компостовані талони але постійно змінюються тролейбуси і трамваї на маршруті. Я собі купив 10 талонів, заходив на любі двері і компостував, або проїздний люди мають. Ті хто немають талонів згоден заходять на передні щоб зразу купити, але двері всі відкриті. Ще розкажу, люди чемніші чим у нас, пару раз випадали копійки в маршрутці, а я не бачив, то ті що в мене ззаду сиділи збирали ті копійки стукали мене по плечу і казали "У вас тут випало" і віддавали. У нас в кращому випадку напевно показали пальцем, бо нагинатись взападло. Всі стараються самі заплатити водію, без "передавань", а в нас буває зайде якась шмара в пусту маршрутку сяде на зад і каже "пєрєдайтє!" я папу разів посилав прогулятись по салону. Коли їхав у Луцьк з луцькими, маршрутка повертає на Рованці і якась дівчина так тихенько водію кричить "Зупиніть" пару раз крикнула а водію не чути, але ті що посередині чують і розуміють але водію нічого не передають, бо це їх не стосується, вони тут не виходять і взагалі пішли ви всі в сраку, я вам не нанімався!, тут якийсь мужик ззаду кричить "Ну вишо там спереду, не можете водію сказати щоб зупинився, люди ви чи хто?" Ну думаю, слава Богу нарешті приїхав додому. Ну що ж на це можна сказати? Все змінюється, навіть порядок оплати. Я восени в Львові теж по такій системі їздила, потім користувалась маршрутками, а от минулого тижня знову довелось сісти в тролейбус.І я вам скажу, що двері тільки передні відкривали За ті 6 зупинок, що я проїхала, не бачила жодного разу, щоб хтось компостував квиточки , бо компостерів в нових тролейбусах, наскільки я знаю, (якщо це не так, то поправте) немає. Так, люди в транспорті там чемніші, але красти теж вміють)
Irochka Опубліковано 29 Березня, 2010 в 07:55 #213 Опубліковано 29 Березня, 2010 в 07:55 мається на увазі подорожчання проїзду міжміських маршрутів. і до чого тут зажерлись - не зажерлись? не розумію... кожен судить "зі своєї дзвінниці"... а якщо вирахувати рентабельність тарифів, та їх обгрунтованість, то мабуть відгуки були б інші. а стосовно відкатів.... хм... той, хто наживався на цьому та нагрівав ненажерливу волохату лапу - робив це і без подорожчання.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.