Перейти до змісту

З Деньчиком, Olesya

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нехай все в житті буде просто! Приємних миттєвостей, сонячних ранків, затишних вечорів, цікавих книжок... і вірних друзів, які з тобою усе це розділили б! Любові тобі, Олесю, справжнього жіночого щастя) Лишайся такою ж щирою і справжньою!

63493722_1283360836_c33333333333333.jpg

Опубліковано

Вітаю приємну, живу та справжню людину. Вітаю тебе, Олесю! Будь! :0073:

p.s. сьогодні дорогою на роботу чомусь думалось зустріну чи ні Олесю та її справжню посмішку))

Опубліковано

Милу, жіночну, юну розумницю - з Днем народження!!!

Щастя, кохання, здоров'я!

Щоб цінували, на руках носили, щоб мрії збувались, а нові загадувались!

Опубліковано

Як же приємно вас всіх читати!:)Дякую, борда!

Вперше за багато років не хотілось гучного святкування. Вагалася, а чи не ображу тим своїх друзів-родичів. Наважилася. Відсвяткували в тісному колі. Тепер сиджу із чашечкою чаю, листаю борду і мугикаю "Боже, какой пустяк - сделать хоть раз что-нибудь не так..." Чудовий день вийшов:).

Опубліковано

Оlesya.transdot.giftransdot.gif

Музыка О.Иванова

Слова MOTOROLLLA

Живёт у волынском полесье

Кудесница наша – Olesya.

Считает года по кукушке,

Встречает меня на Борде

Припев:

Olesya, Olesya, Olesya!

Так юзер кричит,

Так юзер кричит,

Так юзер кричит

В поднебесье.

Olesya, Olesya, Olesya.

Останься со мною, Olesya,

Как сказка, как чудо, как песня.

...

Опубліковано

Знаю, що запізно? :huh:А можливо і не пізно, адже була думка, що День Народження продовжується 3 дні (1 до, сам День Народження, а 1 після)

------------------------------------------

Все ж таки вітаю з Днем Народження!!!

Хай радість, щастя вдосталь буде!

В достатку жити й здоров'я мати!

Багато гарних друзів і колег хай буде! :ok2:

Маленьких мрій і цілей досягати! :0054:

У всьому успіх, хай завжди буде!

Ну і звичайно вірної любові мати!!! :hug:

Опубліковано

На грані інтелігентності, романтики і мудрості. Щира, добра, світла... та просто красива людина! Нехай життя не дозволить тобі зіпсуватися! Вітаю :)

Опубліковано

На грані інтелігентності, романтики і мудрості. Щира, добра, світла... та просто красива людина! Нехай життя не дозволить тобі зіпсуватися! Вітаю :)

Щиро дякую за вітання! І ще за вдалий вибір - хорватське сухе червоне Плавац було таким гарним доповненням до свята:blush:.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

ВІТАЮЮЮ!!!

Будь нам завжди такою ж веселою, життєрадісною, оптимістичнонастроєною до всього оточуючого, як ти є зараз! Нехай здійснюються мрії!

23b618d22a.jpg

Опубліковано

Олесю, вітаю щиро!

Бажаю тобі океану позитивних вражень у житті, гір якісної україномовної літератури, хорошого президента, толкових і слухняних учнів!

Загальноприйнятих "здоров'я-любві-грошей" тобі сьогодні ще набажають, то не повторюватимусь.

І, да! Я тобі ніколи не казав, що ти сексуальна? Ну то кажу. За моїм глибоким переконанням, всі вчительки - найкращі коханки. А якщо вони крім того вміють зачаровувати своїм милим поглядом крізь скельця окулярів, котрі надають довершеності й без того інтелігентному образу... а ще якщо вони досконало знають найеротичнішу в світі мову (німецьку)... Ні, ти не сексуальна. Ти гіперсексуальна! :)

Зваж, на годиннику 08:30 ранку. Так рано я ще не п'ю, а тому пишу це в цілковитій тверезості.

Ще раз вітаю! Цьом у щічку!

Опубліковано

Олеся! Я тебе вітаю, люба! Хочеться, щоб незалежно від пори року, завжди було тепло на душі,

щоб частіше і частіше на твоєму милому обличчі з"являлася усмішка. І, найголовніше: щоб завжди знаходився

час для себе, для мрій, для відпочинку та й просто "побалдєть" )))) Цьом тебе!

TWxVrw_oMSI.jpg

Опубліковано

113297.jpg

З Днем народження вітаєм!

Щастя, радості бажаєм!

Будь весела наче пташка,

Працьовита, як мурашка,

Наче бджілка вмій крутитись,

Як метелик не журитись!

Будь прониклива, як мишка,

А живуча наче кішка,

Будь, як лялька симпатична,

Як ворона довговічна,

Як та пава будь убрана,

Як лебідка будь кохана!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...