Перейти до змісту

Фото

ART

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 13.01.2016 11:44, Otto Kreer сказал:

Так, цей, але можливо свіжіші фото?

Фотографій дуже багато, уточніть який ракурс вам підійде і яка пора року ?

я просто колекціоную фото Луцька, собливо період 80-х 90-х років найбільше мені цікавий. Є багато цікавих фото, а от з танком проблема знайти, тим більше, що виріс тому районі)) ..,тому мабуть всі фото підійдуть і будуть цікавими! ..наперед дякую!

Опубліковано
15 час назад, sasha_mm сказал:

я просто колекціоную фото Луцька, собливо період 80-х 90-х років найбільше мені цікавий. Є багато цікавих фото, а от з танком проблема знайти, тим більше, що виріс тому районі)) ..,тому мабуть всі фото підійдуть і будуть цікавими! ..наперед дякую!

Ви колекціонуєте фото, але ще жодною з них не поділились з нами

Опубліковано
9 часов назад, Otto Kreer сказал:

Ви колекціонуєте фото, але ще жодною з них не поділились з нами

...ну "колекціоную" це я вже мабуть заголосно сказав :)))  ....треба передивитсиь, що є такого цікавого, чого немає на форумі, щоб не дублювати фотки!  

Опубліковано

ось фото зроблені мною 10 і 8 років назад. відносно недавно, але вже історія, багато що змінилось!

PICT2977.JPG

PICT0024.JPG

PICT3089.JPG

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 17.01.2016 22:16, sasha_mm сказал:

....треба передивитсиь, що є такого цікавого, чого немає на форумі, щоб не дублювати фотки!  

• 1 місяць потому...
  • 4 місяця потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Аптека №1 на вул.Ковельській

Історія програла комерції - шкода.

Чому? На старій світлині теж аптека ж пише, чи я не атк щось зрощумів?

Опубліковано
17 годин тому, AnimaNoir сказано:

Чому? На старій світлині теж аптека ж пише, чи я не атк щось зрощумів?

Бо це приміщення пару тижнів тому знесли

Опубліковано
On 31.07.2016 at 15:24, fotlav сказано:

Аптека №1 на вул.Ковельській

Історія програла комерції - шкода.

1.jpg2.jpg3.JPG

Ця аптека-частинка мого дитинства. В ній працювали дві мої сусідки. Часто забігав  туди за гематогеном чи вітаміном С, або просто так. Халупа біля аптеки вже на початку 70-х була пусткою. Одного разу з братом залізли в цей порожній будинок, потім піднялись на горище, а там був прохід на горище аптеки. Залізли на те горище, а там трави сушились. Побули там кілька хвилин, спускаємось, а біля дверей нас уже чекав дядя міліціонер. Після бесіди нас відпустив. І ще в школі проводили таку акцію: учні під керівництвом вчителя збирали лікарські трави і здавали в цю аптеку. За це отримували якісь копійки - якраз на вітамін С вистачало 

Опубліковано
25 хвилин тому, 01luchanyn сказано:

Ця аптека-частинка мого дитинства. В ній працювали дві мої сусідки. Часто забігав  туди за гематогеном чи вітаміном С, або просто так. Халупа біля аптеки вже на початку 70-х була пусткою. Одного разу з братом залізли в цей порожній будинок, потім піднялись на горище, а там був прохід на горище аптеки. Залізли на те горище, а там трави сушились. Побули там кілька хвилин, спускаємось, а біля дверей нас уже чекав дядя міліціонер. Після бесіди нас відпустив. І ще в школі проводили таку акцію: учні під керівництвом вчителя збирали лікарські трави і здавали в цю аптеку. За це отримували якісь копійки - якраз на вітамін С вистачало 

І я там десь на початку 90-х вітамінки постійно купував, а ще там п'явки купляли. Взагалі якось так цікаво то все згадується,пам'ятаю,що ніколи черг там не було,бляха! зараз аптек в сто разів більше і інколи трапляються черги,особливо в тих що на ювілейному,їх там аж 4! і майже у всіх черги,ну то таке,ех була АПТЕКА№1.((

Опубліковано
4 hours ago, yura-patriot said:

зараз аптек в сто разів більше і інколи трапляються черги,особливо в тих що на ювілейному,їх там аж 4! і майже у всіх черги,ну то таке,ех була АПТЕКА№1.((

Просто в нас не те що кожен другий, а кожен перший чимось та хворіє. За словами одного лікаря - найздоровіше покоління яке у нас було - повоєнне (відповідно до даних медичної статистики). Починаючи з 60-их років кожне наступне покоління було все хворобливішим. Так що не має чому дивуватися чергам в аптеках :)

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...