Перейти до змісту

На ДПЗ якийсь покидьок мало не згвалтував 10-річну дівчинку!

omur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
тепер щоб в темну пору доби пройтися наприклад з ЛПЗ на Львівську потрібно з собою брати документи... тому що по-дорозі зустрінете 2-5 нарядів ППС, яким ці документи ну дужееее потрібні :angry: А заразом дізнаєтесь чи ваша мобілка перебуває в розшуку

Нарахунок документів -- 100% правильно. Хотів би я побачити, як далеко ви б зайшли ввечері без документів в тій же Москві, особливо на підпитку.

Взагалі, кожна людина повинна мати з собою документ, який засвідчує її особу. До речі, саме відсутність в наших людей з собою таких документів не дозволяє збирати з пішоходів штрафи за порушення ПДР. В КПЗ за перехід в недозволеному місці ніхто ж тягати не буде (нажаль), а без встановлення особи штраф виписати нереально. Щоб далеко не ходити -- в тій же Білорусі кожна доросла людина зобов'язана мати з собою паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу.

А от свою мобілку їм в руки я дав би лише в присутності понятих і лише при складанні протоколу про адміністративне або кримінальне правопорушення. Може їм ще ключі від квартири?..

• Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А от свою мобілку їм в руки я дав би лише в присутності понятих і лише при складанні протоколу про адміністративне або кримінальне правопорушення. Може їм ще ключі від квартири?..

Хм. А если представить их реакцию на твой отказ как удар по почкам в качестве успокоения сопротивления, оказанного при патрулировании, и подтверждённого несколькими видетелями? :)

Опубліковано

Я себе не поводжу по-хамськи з малознайомими людьми, в тому числі з міліцією (в основному спілкуватись доводиться з ДАІ, проте не так давно завдяки організаторам автоквесту довелось і під дулом автомата постояти). Не матюкаю, не обзиваюсь, на намагаюсь всім своїм виглядом показати що вони лайно. Тобто підстав для агресії проти мене не даю. З іншого боку, я знаю свої права і даю міліції це зрозуміти, і виглядаю при цьому спокійно і впевнено. Крім того, маю достатньо впливових знайомих в різних відділах МВС в м. Луцьку, щоб переконати міліцію, що застосування проти мене будь-якого насильства не дуже позитивно вплине на їх власне майбутнє :)

Опубліковано
...Так і має бути!!! Весь цивілізований світ без документів не виходить дальше ніж "по хліб". Громадський порядок - запорука спокою.

Без бумажки ты - какашка :D

Представ, що ти згубив паспорт, чи здав на прописку. І тебе кожен зустрічний поліціай буде тянути у відділок для встановлення особи.

Так що це не цивілізація, а поліцейська держава!

..Нарахунок документів -- 100% правильно. Хотів би я побачити, як далеко ви б зайшли ввечері без документів в тій же Москві, особливо на підпитку.

...

В Москві нетверезий і без документів я далі зайду ніж тверезий і з документами :)

Опубліковано
Представ, що ти згубив паспорт, чи здав на прописку. І тебе кожен зустрічний поліціай буде тянути у відділок для встановлення особи.

Для встановлення підходить будь-який офіційний документ з фотокарткою -- паспорт, посвідчення водія, студентський квиток, дозвіл на зброю тощо. А за вашою логікою водії також повинні кричати: "Що?! Возити з собою права? А що як загублю -- кожен зустрічний поліцай буде тягнути у відділок для встановлення особи!". І зброю з собою носити без документів, мотивуючи: "Лишив документи вдома, щоб не загубити".

Опубліковано
"Маньяка" затримано

Страно сьогодні чув шо маньяк був замічений в смт. Торчин. Сповістили школу, дитсадок і пту про те шо його було замічено на теритлорії стадіону в закинутій теплиці. Також пішли чуткі шо вже була спроба нападу на дівчину.Незнаю наскількі вірна інформація, але кіпіш підняли добрячий, ментів в Торчині побільшало.

Опубліковано
"Маньяка" затримано.

Житель с. Рованці. Душевно хворий.

Це десь підтверджується? Чи то так, аби тема не затухала?

Опубліковано

Маю таку інфу. Пару днів тому (пятниця?, субота?) в Підгайцях був "двіж". Дядько рано-вранці вийшов до хліва, а там в закутку в бурянах просто неба ... спить схожий на фоторобота чоловік... Він його палицею штурхнув, той - хода звідти, аж зашуміло.... Міліції потім там було...

Опубліковано

до речі, любителі пополювать на маніяків. в парку 900-річчя Луцька періодично якийсь крєндєль привітно помахує своїм прибором перед гуляющіми мамами. от вам і ціль..

Опубліковано
"Маньяка" затримано.

Житель с. Рованці. Душевно хворий.

Це десь підтверджується? Чи то так, аби тема не затухала?

Інформація підтверджена. Я сам живу в Рованцях. бачив як приходила міліція, + тітка працює в прокуратурі. але, його тільки затримали, взяли під слідство, проте вироку ще не має...

Опубліковано

ДУЖЕ надіюсь що все саме так. Бо все таки переживанеь про дитину і так вистачає, а тут ще той покидьок.

Опубліковано

Сказати, що це саме той покидьок не можна, так як на хвору людину можна багато чого повісити, тим більше з нашою міліцією.....

Опубліковано
його тільки затримали, взяли під слідство, проте вироку ще не має...

може то не того взяли ?

шо мало таких "хворих" ?

Опубліковано
Нарешті !!!

А то справді страшнувато ходити ввечері було..

Та ну... Із таким нікнеймом Superman і страшно?!... :D

Опубліковано
його тільки затримали, взяли під слідство, проте вироку ще не має...

може то не того взяли ?

шо мало таких "хворих" ?

він живе за 4 будинки від мого, приходила міліція... розпитувала про нього, його взяли по причині згвалтування, але чи справді це він, треба ще довести.

Опубліковано
Нарешті !!!

і це пише супермен...а шо уже простм гражданам казать..

Нарешті !!!

Та ну... Із таким нікнеймом Superman і страшно?!... :D

Навіть мені страшно :)

P.S. Вибачте за оффтоп. ;)

Опубліковано

Вчора вдень його ще не взяли. Інформація від батька дівчинки. Як зараз -- не знаю.

Каже, що наші аж занадто підозрілі люди трохи вже заважають -- буває, що одночасно поступає два дзвінка з абсолютно різних куточків міста, що маньяка тільки-що бачили. А всього дзвінків дуже багато.

Опубліковано
шо мало таких "хворих" ?

мабуть шо немало,чув,що психлікарню в Олиці закрили і всіх хворих випустили.Хто підтвердить?

Опубліковано

Народ просто боїться. А це не одне і те ж. Маю на увазі, що якби небезпека не торкалась їх особисто, а лише сусіда, то фіг би хтось так дзвонив :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...