Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я ж кажу. Я про це думаю вже 3й місяць. ТИпу внєдряюццо в осередок гламуру такі фсє в закльопках і цепях, сідають скопом. І хтось один просить "мені будь ласка найдешевшого пива!". :))))

Варіант два. Передіти пана, котрий "запрошував" на круасани, та його спутника в кеди, джинси, куртки,бєрци... І прийти.

Ярчик, я вдягнуся в стилі як в мене на аватарці ;)

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Варіант два. Передіти пана, котрий "запрошував" на круасани, та його спутника в кеди, джинси, куртки,бєрци... І прийти.

Ну, кеди, беєрци - то не для мене. Я люблю комфортне взуття, а не гумаки чи півторакілограмові "кальоса".

Чорна (але трохи вилинявша) футболка, джинси (не дизайнерські, не авторські, за 125 грн. куплені), і легкі тапочки тіпа "мокасини" - такий прикид тебе влаштує?

Опубліковано

блін. ну хоча б якусь фєнєчЬку вцепи на руку, га? для пущєго ехвєкта :))))))

Я бєрци страшно не люблю - вони незручні. але ради такої події я б внєдріла :)))

Опубліковано
Я бєрци страшно не люблю - вони незручні. але ради такої події я б внєдріла :)))

Ну то хто тоді має "пунктик" по поводу прикиду? Особисто мну - пох, як хто вдягнутий. Сам вдягаюся, щоб було зручно. А от деякі вдягаються з розрахунку "щоб на них дивилися", або "шоби сєбя показать"... А це вже ознака того ж самого захворювання, що й "гламур" в розумінні цього топіка. "Гламурні" вдягаються у шмотки з відомими лейбами, шукають стиль (правда, мало хто знаходить). А "антигламурні" вдягаються по-іншому, але так, щоб їх не дай Бог сплутати з "гламурними". Та що одні, що інші - всі годяться для героїв фільму, де були сказані ці слова: «Когда у общества нет цветовой дифференциации штанов — то нет цели! А когда нет цели… Дикари! Послушай, я тебя полюбил, я тебя научу. Если у меня немножко КЦ есть, я имею право носить жёлтые штаны. И передо мной пацак должен не один, а два раза приседать. Если у меня много КЦ есть, я имею право носить малиновые штаны, и передо мной и пацак должен два раза приседать, и чатланин ку делать. И эцилопп меня не имеет права бить по ночам! Никогда!»

Опубліковано

Мені, як людині некурящій, дуже неприємно довгий час перебувати в Майдані, або Кораблику...

Мало того накурено всередині, то щей одяг за ті пів години-годину так провоняється ароматами...

Тому "Гранд Персоні" великий плюс за створення нормальних умов у своїх закладах.

Опубліковано
Вишліть мені круасани на офіс. І всьо тут

передати охоронцями?.. :)

було б канєчьно набагато краще гєроічєскі влєтєть в акно 4га ентажа в кастюмє бетмена...

але раз так..то так... :P

тіко це. і справку від санепідемстанції, що в тих круасанах нема дімедролу, проносного, мишьяку і т.п. :lol:

Опубліковано
тіко це. і справку від санепідемстанції, що в тих круасанах нема дімедролу, проносного, мишьяку і т.п. :lol:

Осінь так елегантно відмовилася від круасанів :) Зразу видно - неабищо! Абищо просто сказало б: "Спершу сам побробуй, і побігай пару годин, а там побачу - їсти, чи викинути!"

Опубліковано

Осінь так елегантно відмовилася від круасанів :) Зразу видно - неабищо! Абищо просто сказало б: "Спершу сам побробуй, і побігай пару годин, а там побачу - їсти, чи викинути!"

Я?????

Відмовилась?????

ДЕ ТАКЕ НАПИСАНО?... Я відмовилась складати компанію таким високошанованим людЯм в процесі внєдрєнія в КарамльО...а від круасанів я не ета вот ненада!!!!

Я ще про телефон на доставку піци в папи хтіла запитать, а ти, дядя Славік, шота вже накуролєсіль у своїй розумній голові...

Опубліковано
Я ще про телефон на доставку піци в папи хтіла запитать, а ти, дядя Славік, шота вже накуролєсіль у своїй розумній голові...

В Луцьку немає контор, які разом з піцою приносять довідки "від санепідемстанції, що в тих круасанах нема дімедролу, проносного, мишьяку і т.п." :)

Опубліковано

В Луцьку немає контор, які разом з піцою приносять довідки "від санепідемстанції, що в тих круасанах нема дімедролу, проносного, мишьяку і т.п." :)

А з круасанами? :D

Нема то нема. Можна і від руки написать

Опубліковано
посада в мене така, що постійно їжджу по місту, часто зустрічаюсь з людьми, зокрема в тих же кафе :)

а людям не кошерно скажем в офисах встречаться ?

их вроде бы как раз для этого и придумали.

Взагалі-то, офіси - для роботи в них, а не для зустрічей. Для зустрічей - спеціальні кімнати для переговорів, конференц-зали, і т.п. Чомусь ділові зустрічі асоціюються з кавою, чаєм чи якимись напоями сторонам; зустрічі відбуваються в обстановці, далекій від офісного шуму.

Тому не бачу нічого поганого, щоб обговорити ті чи інші питання в тихій кафешці. Цьому може бути маса причин:

- офісний "напряг", факси, телефони, ксерокси, принтери і т.п.;

- намір клієнта закурити (в офісі це не вітається, інколи - заборонено);

- бажання клієнта висловити свою проблему так, щоб ніхто інший не чув її;

- в деяких офісах є прослуховуючі засоби, в кафешці, де грає музика, велика кількість столиків - це менш ймовірно;

- в когось може бути офіс в місцевості, до якої клієнту важко добиратися;

- деякі справи потребують не лише кави, а й 50 грамів коньяку "від нервів" - клієнти нерідко нервуються;

- бажання провести переговори в затишній атмосфері, де клієнт не відчував би дискомфорту та знав би, що всі його (принаймні, гастрономічні) бажання будуть задоволені - адже в кафе чи барі значно простіше знайти той напій, який клієнту до вподоби, ніж в тумбочці офісу.

Можуть бути й інші причини. В усякому випадку, мені незрозуміла причина несприйняття такого елементу ведення бізнесу, як зустрічі в кафе чи барах. Чомусь коли в кінофільмах деталі великих контрактів обговорюються в ресторані - це не проблема, а коли в нас маленькі питання вирішуються за кавою - це кимось сприймається "в штики".

Опубліковано

В Карамельці зустріч - то ще півбіди. А от в Розі...їздили ми туди колись з турками - патриндєть. Це якийсь звіздєц. Мені там не вистачає персонального простору,якщо чесно...Конфузить, контузить і колошматить. Плюс ті дебільні рожево-фіолетові кольори....БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее!!!!

Опубліковано

Нецікаво було б якби всім подобались однакові заклади, кава, їжа, одяг, формат зустрічей ділових і просто...

Атака клонів ;)

На колір і самак всі фломастери різні.

Опубліковано
...когда мне кто-то предлагает деловую встречу в кафе это может обозначать ... у него банально нету офиса.

Ну це в нас так заведено думати :) Якщо людина приходить на день народження (весілля, в гості) в джинсах і футболці - багато хто думає, що в людини просто немає костюма :) І тому окремі "лічнасці" зі шкіри геть лізуть, аби виглядіти солідно. Правда, це не всім вдається. Особливо контрастно виглядають костюми за 600 грн. і китайські копії годинників "Філіп Патек" чи "Роллекс". Але мобілка має бути однозначно крутою, бо подумають, що ти - лох, в якого нема нормального телефона :)

Да, стереотипи.

Особисто я завжди приймаю пропозиції клієнтів зустрітися в кафе. Виняток - якщо я знаю, що мені в цей час треба буде принтер, комп, інтернет і т.п. Тоді я наполягаю на зустрічі в кабінеті. Але це було досьогодні. З завтрішнього дня має бути троха по-іншому :)

Опубліковано

Костя, а вот я львиную долю своих поставщиков видел только раз-два, и происходило это в кафешке :)

А встречу у Plum'a в оффисе слабо себе представляю, разве что в бане :)

Опубліковано
Виняток - якщо я знаю, що мені в цей час треба буде принтер, комп, інтернет і т.п. Тоді я наполягаю на зустрічі в кабінеті. Але це було досьогодні. З завтрішнього дня має бути троха по-іншому :)

купил ноутбук ? ;)

Костя... :) Їж горіхи. Вони покращують пам'ять :) Це я веду до цього.

Просто забив собі місце в кафешці :)

Опубліковано

А пам'ятаєте кафе "Лакомка", на бувшій Радянській? Де були високі столики-стійки і за кавою треба було вистояти довжелезну чергу. А на початку 90-х, в час тотального дефіциту, там навіть ложеки для розмішування цукру прив'язали дротиком, щоб не вкрали. На прилавку біля автомата стояв стаканчик з водою і цукорниця. Помішав цукор, опустив ложку у воду і пішов до столика (якщо знайдеш вільний).

Але кава там була смачнюща і атмосфера якась осблива. Приємна. Там збиралась інтелігенція, богема (не раз там зустрічала артистів з місцевого театру і своїх викладачів з універу). Класно було. Бідно, але душевно.

Опубліковано
Костя, а вот я львиную долю своих поставщиков видел только раз-два, и происходило это в кафешке :)

просто есть люди, ди, которым эти переговоры ваще нафиг не нужны ;)

А еще есть люди, которые не знают, что такое переговоры ;) И еще много людей , которые чего-то не знают.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...