Перейти до змісту

мітинг проти відстрілу безпритульних тварих

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

В пятницю, 28 серпня планується проведення мирного мітингу проти відстрілу безприткльних тварин в місті Луцьку.

Усіх, кому небайдужа доля братів наших менших, просимо взяти активну участь і підійти на 11.30 до Луцької міської ради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ну нічого ж собі! я би взяв участь у мітингу ЗА відстріл безпритульних тварин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі мітинги забороняти треба, а не підтримувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без образ, але тільки ізза безпритульних псів хочу купить собі травматиного пістолета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kotykS, присоединюсь! где там митинг за отстрел диких шавок? :dont:

ps. бездомных кошек это не касается, поскольку я еще ни разу не видел стаю гавкающих кошек пытающихся укусить меня за лодыжку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

согласен со всеми кроме топикстартера.

нечего тут защищать.

причем, с появлением детей понимаешь это гораздо отчетливее...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

эх, ребята

приблизительно на такие ответы я и расчитывал - но и они полезны в целях "апа"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, нашел вот такую схемку, думаю спаять на выходных. пишут, что очень эффективный dog repellent. сорри за оффтоп (хотя, вроде про зверюшек)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є гуманніші методи- стерилізація. і через покоління їх нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собаки накидаються або на злих, або на слабких...

краще б не мітинги проводили, а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще б не мітинги проводили, а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

да. моя дочка слабее, но я не хочу, чтоб бездомная тварюка напала на нее.

и ты думаешь, что бездомные собаки начнут читать форумы вместо того, чтобы по дворам бегать? имхо - не поможет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

есть "прытулок" но он держится на "голом_интузазизме" кучки людей котрые ни физически ни финансово немогут забрать всех собак из города

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

притулок відкрити, стерілізувати - брєд. менше американських кіношок дивіться.

куля - дешево та сердито. і головне люди цілі залишаться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

притулок відкрити, стерілізувати - брєд. менше американських кіношок дивіться.

куля - дешево та сердито. і головне люди цілі залишаться

хех, не факт что целыми,

если в городе днём "пулять".....

и пуляют не професионалы и байцы-любители

вот идёш с дочкой по двору, а тут бах - получаеш в спину заряд дроби

и на возмущённый возглас ответ - "а хули вы тут ходите, у нас отстрел"

в софке стреляли-стреляли - результата ноль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще спосіб - взяти і приютити. І чому в нас гоняться за різними дорогими породами? Звичайна дворняжка не гірший друг ніж пси модної породи, а то й кращий.

Пару тижнів тому чоловік їздив у ветеринарну, щоб забрати підкинутого песика. Знаєте, на нього дивакувато дивились. Перепитували чи він не живодер, бо виявляється туди тільки підкидають. Навіть пообіцяли безкоштовні огляди, прививки, стерилізацію.

І як те маленьке цуценя тулилося до рук, мовчки терпіло поки я його (точніше її) купала і вичісувала!!! Тож на одного безпритульного менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо що - піду на мітинг за відстріл бродячих псів. А топікстартеру бажаю, щоб в його подвір"ї жило тих самих "тваринок", штук 10-15, і всі какали в пісочницю, де його дитина бавиться.І щоб, коли топікстартер виходив свою тваринку вигуляти, цей весь сброд (інакше не назвеш тих псів, безлапих, безоких,облізлих і хворих) кидався на його домашнього улюбленця і рвав його на шматки.

П.С. я не маю дітей, не маю домашніх тварин, ні разу мене ніяка собака не вкусила, але подібні ситуації щодня спостерігаю з вікна, завдяки "добрим бабцям" , що тих "бідолашних собачок" підкормлюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter хорошо что без матов, и на том спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver звичайно відстрілом мають займатись профі, причому у вечірній час чи в ночі.

laska бродячих собак дуже багато, всіх не забереш, а проблему вирішувати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собаки нападають не тільки на злих. бачив якось (не в луцьку, не лякайтесь) випадок. Біля забору йде мала дитина зростом нижче стола; раптом із-за рогу вибігає солідних розмірів шайка собак - і одразу на дитину... Порвали! Поряд була онколікарня, тож люди занесли швиденько те, що від дитини залишилося. Не знаю, чи вижила... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене є краща пропозиція. Кожен з "мітингуїв" просто підбирає на вулиці собачку чи кішку, і тримає її в себе дома. Хоче - стерилізує, хоче - так тримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене є краща пропозиція. Кожен з "мітингуїв" просто підбирає на вулиці собачку чи кішку, і тримає її в себе дома. Хоче - стерилізує, хоче - так тримає.

а оч часто так и есть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проїдся на велосипеді біля базару коло Лучеська в 6 ранку піднмаючись по Відродження і розкажи їм що ти не злий і не слабкий - у липні дво прийшлось якось дати навіть по морді - знадто активно лізли до моїх ніг на педалях

Звісно відстріл то якось теж занадто - може краще виловити і далі усипляти чи як мінімум стерилізувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зачем отстреливать? В чем они виноваты? За что лишать их жизни? Это же не комары, не тараканы...

Вот, сэкономили на салюте 24-го - можно и на собачий приют кинуть сумму - я только за.

проїдся на велосипеді біля базару коло Лучеська в 6 ранку піднмаючись по Відродження і розкажи їм що ти не злий і не слабкий - у липні дво прийшлось якось дати навіть по морді - знадто активно лізли до моїх ніг на педалях

И что? Сразу расстрелять? Тогда и в нашем обществе нужно вводить подобные правила: ударил жену - расстрелять; довел до инфаркта родителей - расстрелять; забыл о годовщине свадьбы - расстрелять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, їх відстрілять і куди? А то ще просмердится цілий Луцьк дохлятиною... Ліпше би їх виловлювали і садили в притулки, як то роблять в Амереці:). Але в нас до цього ніхто не додумається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...