Перейти до змісту

мітинг проти відстрілу безпритульних тварих

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В пятницю, 28 серпня планується проведення мирного мітингу проти відстрілу безприткльних тварин в місті Луцьку.

Усіх, кому небайдужа доля братів наших менших, просимо взяти активну участь і підійти на 11.30 до Луцької міської ради.

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

kotykS, присоединюсь! где там митинг за отстрел диких шавок? :dont:

ps. бездомных кошек это не касается, поскольку я еще ни разу не видел стаю гавкающих кошек пытающихся укусить меня за лодыжку

Опубліковано

согласен со всеми кроме топикстартера.

нечего тут защищать.

причем, с появлением детей понимаешь это гораздо отчетливее...

Опубліковано

собаки накидаються або на злих, або на слабких...

краще б не мітинги проводили, а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

Опубліковано

краще б не мітинги проводили, а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

да. моя дочка слабее, но я не хочу, чтоб бездомная тварюка напала на нее.

и ты думаешь, что бездомные собаки начнут читать форумы вместо того, чтобы по дворам бегать? имхо - не поможет :)

Опубліковано
а організували якийсь притулок для бездомних тварин і щось на зразок цього форуму http://www.pesikot.org/forum/ тоді без підтримки не залишились би!!

есть "прытулок" но он держится на "голом_интузазизме" кучки людей котрые ни физически ни финансово немогут забрать всех собак из города

Опубліковано

притулок відкрити, стерілізувати - брєд. менше американських кіношок дивіться.

куля - дешево та сердито. і головне люди цілі залишаться

Опубліковано
притулок відкрити, стерілізувати - брєд. менше американських кіношок дивіться.

куля - дешево та сердито. і головне люди цілі залишаться

хех, не факт что целыми,

если в городе днём "пулять".....

и пуляют не професионалы и байцы-любители

вот идёш с дочкой по двору, а тут бах - получаеш в спину заряд дроби

и на возмущённый возглас ответ - "а хули вы тут ходите, у нас отстрел"

в софке стреляли-стреляли - результата ноль

Опубліковано

А ще спосіб - взяти і приютити. І чому в нас гоняться за різними дорогими породами? Звичайна дворняжка не гірший друг ніж пси модної породи, а то й кращий.

Пару тижнів тому чоловік їздив у ветеринарну, щоб забрати підкинутого песика. Знаєте, на нього дивакувато дивились. Перепитували чи він не живодер, бо виявляється туди тільки підкидають. Навіть пообіцяли безкоштовні огляди, прививки, стерилізацію.

І як те маленьке цуценя тулилося до рук, мовчки терпіло поки я його (точніше її) купала і вичісувала!!! Тож на одного безпритульного менше.

Опубліковано

якщо що - піду на мітинг за відстріл бродячих псів. А топікстартеру бажаю, щоб в його подвір"ї жило тих самих "тваринок", штук 10-15, і всі какали в пісочницю, де його дитина бавиться.І щоб, коли топікстартер виходив свою тваринку вигуляти, цей весь сброд (інакше не назвеш тих псів, безлапих, безоких,облізлих і хворих) кидався на його домашнього улюбленця і рвав його на шматки.

П.С. я не маю дітей, не маю домашніх тварин, ні разу мене ніяка собака не вкусила, але подібні ситуації щодня спостерігаю з вікна, завдяки "добрим бабцям" , що тих "бідолашних собачок" підкормлюють.

Опубліковано

Zevs_Isver звичайно відстрілом мають займатись профі, причому у вечірній час чи в ночі.

laska бродячих собак дуже багато, всіх не забереш, а проблему вирішувати треба.

Опубліковано

собаки нападають не тільки на злих. бачив якось (не в луцьку, не лякайтесь) випадок. Біля забору йде мала дитина зростом нижче стола; раптом із-за рогу вибігає солідних розмірів шайка собак - і одразу на дитину... Порвали! Поряд була онколікарня, тож люди занесли швиденько те, що від дитини залишилося. Не знаю, чи вижила... :(

Опубліковано

А в мене є краща пропозиція. Кожен з "мітингуїв" просто підбирає на вулиці собачку чи кішку, і тримає її в себе дома. Хоче - стерилізує, хоче - так тримає.

Опубліковано
А в мене є краща пропозиція. Кожен з "мітингуїв" просто підбирає на вулиці собачку чи кішку, і тримає її в себе дома. Хоче - стерилізує, хоче - так тримає.

а оч часто так и есть

Опубліковано

проїдся на велосипеді біля базару коло Лучеська в 6 ранку піднмаючись по Відродження і розкажи їм що ти не злий і не слабкий - у липні дво прийшлось якось дати навіть по морді - знадто активно лізли до моїх ніг на педалях

Звісно відстріл то якось теж занадто - може краще виловити і далі усипляти чи як мінімум стерилізувати

Опубліковано

А зачем отстреливать? В чем они виноваты? За что лишать их жизни? Это же не комары, не тараканы...

Вот, сэкономили на салюте 24-го - можно и на собачий приют кинуть сумму - я только за.

проїдся на велосипеді біля базару коло Лучеська в 6 ранку піднмаючись по Відродження і розкажи їм що ти не злий і не слабкий - у липні дво прийшлось якось дати навіть по морді - знадто активно лізли до моїх ніг на педалях

И что? Сразу расстрелять? Тогда и в нашем обществе нужно вводить подобные правила: ударил жену - расстрелять; довел до инфаркта родителей - расстрелять; забыл о годовщине свадьбы - расстрелять.

Опубліковано

Цікаво, їх відстрілять і куди? А то ще просмердится цілий Луцьк дохлятиною... Ліпше би їх виловлювали і садили в притулки, як то роблять в Амереці:). Але в нас до цього ніхто не додумається.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...