Перейти до змісту

ВСЕ НА БОРДОВКУ!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Футболки раздаюццо на бордовке!

Исключение - админсостав борды. А то раздай вам щаз, так вы на бордовку нипайдьоте! Ненененене!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь

Хотівби хоч раз попасти на бордовку, але несудьба бачу :( прийшла золота пора осінь і приходиться всі виходні проводити на картошці <_< Тому хочу забрати так фудболку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Футболки раздаюццо на бордовке!Исключение - админсостав борды.

ну не факт :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ а збір де? Біля фуршета чи в парку? Якщо в парку то можна подетальніше де іменно, ще ніколи не був на бордовці, тому і не знаю в якій частині парку буде проходити даний захід :0098:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не факт
пишецо одним словом, и так, сбор во сколько?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в парку то можна подетальніше де іменно, ще ніколи не був на бордовці, тому і не знаю в якій частині парку буде проходити даний захід :0098:

Думаю, ты узнаешь нужную среди компаний, которые там будут, по корпоративным футболкам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув уточнити, яка фінансова сторона питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все просто - хто прийшов останній - той платить за всіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді! Відклади , будь ласка, мені мою футболку (L-ку) бо я, скоріш за все не зможу зайти на бордовку. Десь на наступному тижні заберу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підлітки в 13 років приймаются? :D:0020::horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нас посадят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolyvan із банкою березового соку і кукурудзяними паличками, для догляду за дітьми тих, хто з ними прийшов !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

или с мамой :)

если красивая

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolyvan із банкою березового соку і кукурудзяними паличками, для догляду за дітьми тих, хто з ними прийшов !

Ага. Я серйозно. Якщо хочете - прийду з хом'яком, зробите шашличок:). А уявіть момент, де я прихожу з 3-літровою банкою березового соку, і під мишкою кукурудзяні палички:). Можу взяти 3-4 пачки паличок молодшим, за мене. Правда мені нема, що там робити,.. з великими дядьками:)

99c4284773.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вважаєш я пожартував? Ні я цілком серйозно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я небажаний гость, і не маю право себе називати бордовцем. Мені треба стаж на форумі 5-10 років:) Або бути корисним. А я звичайний хлопак, який шарить в компі, історії, географії, музиці, літературі, кіно. Слухаю деколи класику або оркестрову музику, щоб заснути:), дивлюся історичні чи воєнні драми, люблю астрономію. Хоча ХЗ, чи вам такий потрібен..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, але мене також не буде... :(

Дві L_ки заберу на тиждні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я небажаний гость, і не маю право себе називати бордовцем.

Та ні, але просто там будуть старші трохи за тебе люди, які будуть пити пиво і водку, а споювати дітей яким ще нема 18-ти ніхто не бажає, тому і написали, якщо будеш там пити б/а напої то приходь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не вживаю а.н. Максимум- живчик, чи баночка кока-коли (і то тільки після "ментоса"). А так можна взяти квас. Хоча якщо є люди, які люблять кіно - можна поспілкуватися.

Якщо хтось підтримає, щоб я прийшов на першу свою бордовку, відписуйте. Але я до 6, далі треба на тренування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приходь .. не понравиться підеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене, нажаль, невийде. Почалось навчання, у Львові зараз.

Але футболку забрав би, по можливості :)

але незнаю який розмір, 187см росту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ідеалісти.

Є хтось матеріаліст? Потрібно розрахувати балансовий залишок основних засобів на початок вересня після бордовки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шас Ди всё озвучит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо, не маленькие ж наверное, соберетесь на 13:00, иметь при себе денег, гривен по 50минимум, скупитесь кто чего ест-пьёт и двинетесь в парк. Кто может-берите полиэтилен, по прогнозам с утра дождь, возможны лужи. Радует, что после обеда будет вроде как солнечно! :)

zlz.jpg

Те, кто не успевает к 13:00, приходят прямо в парк им. Фотакома, приносят пиво, которое к тому моменту будет как раз необходимо. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пц, я на біля парку живу?!?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...