Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Та хоча б спробувати толком домовитися що, де коли і як робимо.....І спробуємо, хто небайдужий, взяти на себе хоч яку відповідальність або шмат роботи....

Підтримую.

Таксістів ше тре підключити.

Якшо почнем - піде молва, багато водіїв візмуть участь. Тема - ну дуже болюча, основне - розпочати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

Таксистів сюди не підключиш - нам на зустрічі вони нащо?? А от хто візьметься з ними поспілкуватись, як домовитись - то і маємо вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я без тачкі, але за то на алюміневому коні.

велосіпедісти боряться проти автомобілістів, автомобілісти з дорогами...лади.

Хто хоче акцію протеста устроїть ? Кто за - чітать далее...

В день засідання сесії виїхать скопом до вуд. Богдана Хмельницького 19 (Міська ЗРада), зайняти всі місця на парковці, в центрі круг, в кругу ваша спорчена гума і остальне залізячя. Полити бензой і сірничком. + Група засланцов в залу засідань з криками Шибо - давай нормальну дарогу !! ;) Шкода дерев що поблизу, будівель, але ..... акція буде мати ефект.

Бо якщо не буде змін, можна і на вогнище у Зраді подивитись.

Магу осуществіть - только за плату :0081:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... акція буде мати ефект.

Який?

В них все заплановано, коли, де, і який ремонт робити. І ці плани ти сірничками не зміниш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхні плани - чистой вади вода :0081:

В планах є на цей рік - Оздоблення прибудинкової території на вул. Даньшина (а саме будинкі 52,54) (тут я мешкаю)...яке оздоблення ? коли вже давно є і пісочниця, і бетоний вїзд, і гойдалка і драбинко ;) (збудовано будівельникаим які будували додаткові підїзди) - хай небагато, але в минулому році також була ці графа на мою вулицю, і знову ж кошти видфленфі були - січете ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....і що??? /а в ответ - тишина..(с)/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Моя хата скраю". Ніц не міняється :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

08.05.2008.....Кладемо асфальтик на Глушець...

...плюс маю коротеньке відео, але не можу завантажити....Хелп??

post-3660-1210273728.jpg

post-3660-1210274067.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... акція буде мати ефект.

Який?

В них все заплановано, коли, де, і який ремонт робити. І ці плани ти сірничками не зміниш.

Правильно, Yarchik! І в цих першочергових найближчих планах- розвиток мікрорайону навколо "аукціонної" ділянки , на які виділено більше 4 млн. :horse: , а не тих доріг по яких ти найчастіше їздиш :friday: . От коли лишаться гроші в бюджеті, то МОЖЕ і буде відремонтовано дороги, згідно запланованого ( якщо до цього часу буде що ремонтувати або знову не випаде сніг, пія яким ями не такі помітні).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому році на ремонт доріг міста з бюджету виділено в 4 рази більше коштів, ніж в минулому. За весь час незалежності України, це найбільша сума, яка виділялась на ремонт доріг міста. Лишається сподіватись, що всі виділені гроші будуть використані за призначенням...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому році на ремонт доріг міста з бюджету виділено в 4 рази більше коштів, ніж в минулому.

Це на 60 лімонів намішають щебня з смолою і по калюжам розсипають?!

Блін, ну найняли б когось, хто дороги робити вміє, французів наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну допустим не 60млн на щебінь з смолою піде (цифра закрута і невмістится в голови б'юрократів) а десь 20млн. :D і за такі бабки тобі навіть японці ніфіга не зроблять :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь 20млн

На скільки я памятаю, то в 2007 році на ремонт доріг в Луцьку виділили 15 лімонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а глушець заделали! я на двухподвесе ночью метров двести крался, ямки искал... а потом понял: это ж аэродром! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2difoto - Зробити то зробили - а от якість тої роботи? 40% всього того клали в дощ, тріщини в асфальті як змії...Я на краєчок покладеного на машинці нахав (не КРАЗОМ!), а він покришився нафіг.....Чи надовго вистачить-то?? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2difoto - Зробити то зробили - а от якість тої роботи? 40% всього того клали в дощ, тріщини в асфальті як змії...Я на краєчок покладеного на машинці нахав (не КРАЗОМ!), а він покришився нафіг.....Чи надовго вистачить-то?? :)

фото брака в студию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В останньому "Статусі" є стаття про реконструкцію доріг в Луцьку.

На жаль на інтернет сторінці про це нічого немає, але там вказана сума в 25 млн. грн. Глушець - це початок реконструкції. Детальніше вкажу пізніше, зараз немає журналу біля себе.

Також йдеться про те що один км гарної європейської дороги коштує порядка 10 млн євро. Такі дороги будуть збудовані в Україні напередодні Євро 2012. Протяжність близько 550 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Львівську об'їздну роблять турки. Краще б нам в місті теж турки шляхи клали, чи поляки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... або ляхи, або бусурмани -- наші вже навіть для доріг не годяться. Соромно... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2difoto - Зробити то зробили - а от якість тої роботи? 40% всього того клали в дощ, тріщини в асфальті як змії...Я на краєчок покладеного на машинці нахав (не КРАЗОМ!), а він покришився нафіг.....Чи надовго вистачить-то?? ;)

фото брака в студию.

Буде в Понеділок ввечері...Не турбуйся)) Хоч досить мої викладені вище фото глянути, щоб погодні умови, в які цей асфальт клали, побачити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... або ляхи, або бусурмани -- наші вже навіть для доріг не годяться. Соромно... ;)

Бо роблять як завжди - халявко....А плюс до того - начальнику ділянки заїзд на дачу заасфальтувати треба? Треба!...Бригадиру подвір"я заасфальтувати треба? Треба!...Ото асфальтик переполовинили, а то, що лишилося якось на той шмат дороги і розтягнули....Отак-от...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь 20млн

На скільки я памятаю, то в 2007 році на ремонт доріг в Луцьку виділили 15 лімонів.

А на скільки я знаю , то на 2008 р реально 11 млн. "з хвостиком ", якщо не буде додаткових змін ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мала знає... вона в логові врага робе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мала знає... вона в логові врага робе :)

Про це знають всі -хто хоче, бюджет на сесії приймають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От органызувати-б громадський контроль, куди ті бапки, які на тих сесіях приймають діваються :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...