MrVes Опубліковано 4 Червня, 2013 в 16:28 #26 Опубліковано 4 Червня, 2013 в 16:28 А "Героям слава" стосується якось більше УПА, а не американського менеджера по ландшафту. Принаймні для мене. Політично нав'язаний асоціативний стереотип.
Ko3bMa Опубліковано 4 Червня, 2013 в 18:10 #27 Опубліковано 4 Червня, 2013 в 18:10 Політично нав'язаний асоціативний стереотип.Додупи. То було моє імхо. Більше ні від кого, крім як від нацюків, я цього гасла не чув.
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 05:49 #28 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 05:49 Те, що він хотів одне - це його проблеми. А от те, як із ним в результаті поступили - то інше.От з тим і боровся. Причина - наслідок.
Oksana04 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 05:55 #29 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 05:55 Більше ні від кого, крім як від нацюків, я цього гасла не чув.Ну так. Бо, для прикладу, комуністи славили партію, працю).Що ж поганого в тому, що люди прославляють героїв?
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:15 #30 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:15 Суть жеж в чому - геройство тут сумнівне. Для когось герой, для когось муд@к.Герой бо - по ссилці в першому пості.А мудак для жителів того міста, бо -На Марвина ополчились сограждане, которые изза его жлобства не могли получить желанную работу.Продолжение все знают. Узнав, что ему больше ни хрена не обломится, мутный бобыль озверел, заперся от всех соседей, сваял бронебульдозер и развалил и завод, и городские здания, и банк. Компания разорилась, с работой все пролетели, городской бюджет ушел на ремонт муниципальных здений вместо реконструкции школы,Це такий принцип - "А після мене - хоч потоп!" Мені пофіг, що там потім буде. Зате я свого добився.
MANJAK11 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:17 #31 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:17 "Есть в штате Колорадо город Грэнби, весьма небогатый и захолустный. Штат сам богатством не блещет, а округ Грэнд к процветающим не относится. И вот в этом городе решили построить цементный завод. В штате начинался строительный бум, а от Грэнби до Аспена, где наш родной Абрамович на лыжах катается, рукой подать. Ну и модно стало иметь зимние дома в Колорадо. А где стройка там цемент нужен.А что такое завод в городишке, который живет с того бизнеса, что есть только при дороге? Это как манна небесная. Налоги, рабочие места, инфраструктура.Но жил в городе некий мужик, который зарабатывал на жизнь тем, что варил глушаки грузовикам. Был у него кусок земли, на нем мастерская, при этом ни жены, ни детей дожил до седых мудей, а все бобыль бобылем. Звали его, как уже все догадались, Марвин Химейер. Ага.Чего он такой радостный на фото? А он просто понял, что сорвал банк, потому что его земля была как раз на пути коммуникаций к заводу и получить с этого он решил помаксимуму. Ему предложили землю продать, давая рыночную цену. Это на выезде из города, там много таких мастерскиххалабуд, но он отказался и выдвинул контрпредложение. Дом на земле в этом месте стоит примерно 50 тыс., но Марвин запросил, насколько я помню, сперва 270 тыс. Цементная компания согласилась, но слишком легко, герой Марвин понял, что наебался и захотел уже полмиллиона. И они опять согласились, хоть компания и не крупная. Все уже подписали, и тут Марвин понял опять наебался! Они бы и больше дали! И затребовал он уже миллион.И вот тут нашла коса на камень, покупатель решил такой разводки уже не терпеть. А заодно на Марвина ополчились сограждане, которые изза его жлобства не могли получить желанную работу. Власть в городе выборная, так что делает она то, что от нее люди хотят. И эта самая власть просто отказалась продлевать контракты на коммуналку с жадным долбоебом.Продолжение все знают. Узнав, что ему больше ни хрена не обломится, мутный бобыль озверел, заперся от всех соседей, сваял бронебульдозер и развалил и завод, и городские здания, и банк. Компания разорилась, с работой все пролетели, городской бюджет ушел на ремонт муниципальных здений вместо реконструкции школы, в общем молодец, Марвин, ахуительно все сделал. И все изза жабы, которая, наверное, ему и семью завести не дала это же расходы такие расходы.И какимто образом это чмо оказалось "борцом с системой". Вот это труднее всего понять. Хотя поначалу я и сам, идиот, так думал. Пока факты не проверил."по перше, не думаю, що цементний завод , це така вже радiсть для жителiв та навколишнього серидовища, по друге, теж цiкаво, що то за такi коммунiкацii, що дешевше пiв лiмона баксiв заплатити, нiж декiлька метрiв обiйти, ну й по трете, мало вiрится, що людина так несамовито й трудолюбиво буде будувати пристрiй, впевнено вiдстоювати своi принципи й покiнчить життя самогубством заради жадiбностi й по сутi недоклянчених !!! (500тис же давали) грошей. Вiдсутнiсть людських жертв й вiдносна досконалiсть пристрою теж говорить на користь того, що Марвiн, не був психом й дебiлом
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:23 #32 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:23 е думаю, що цементний завод , це така вже радiсть для жителiв та навколишнього серидовищаДля малюсінького містечка, де живе 100+ (умовно, їх там десь 400-450) сімей, цей завод - золота жила. Бо це РОБОТА!!! А якщо взяти до уваги, що це 2009 рік. Якраз всесвітня криза, то це шанс для людей НЕ ВМЕРТИ з глоду. А через одного "героя", ні заводу, ні грошей ні всього решта не отримали!!!Навіть школу і то розвалив (до чого тут школа???).
Zevs_Isver Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:29 #33 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:29 Бо це РОБОТА!!! А якщо взяти до уваги, що це 2009 рік. Якраз всесвітня криза, то це шанс для людей НЕ ВМЕРТИ з глоду.ой,а разве не в 2004 было?
Zevs_Isver Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:43 #35 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:43 ні.я о КиллДозере
MANJAK11 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:48 #36 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:48 Для малюсінького містечка, де живе 100+ (умовно, їх там десь 400-450) сімей, цей завод - золота жила. Бо це РОБОТА!!! А якщо взяти до уваги, що це 2009 рік. Якраз всесвітня криза, то це шанс для людей НЕ ВМЕРТИ з глоду. А через одного "героя", ні заводу, ні грошей ні всього решта не отримали!!! Навіть школу і то розвалив (до чого тут школа???). тануна таких мiстечок там тисячi !!!! й нема там бiля кожного по цементному заводу. Тобто всi цi роки жителi цього мiстечка дико голодали й в них без грiму знiмали *Ходячие мертвецы* ? По друге якби лише ОДИН Марвiн вiддiляв iнших жителiв вiд такого дикого щастя та процвiтання, то думаю вони б найши б способ впливу на нього. Ну й по трете, жителям мicтечка свiтила б максимум чорнова робота типу *принеси подай, иди нафиг не мешай*, бо для кращоi роботи, для роботи з механiзмами треба дещо iнша квалiфiкацiя й спецiалiсти б приiхали зi сторони, так що й кориснiсть для мicцевих жителiв дешо сумнiвна. Хоча хто його знае, що й як там було досконально
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:53 #37 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 06:53 я о КиллДозереДа, таки 2004. Але все одно. Робота є робота.Тобто всi цi роки жителi цього мiстечка дико голодали й в них без грiму знiмали *Ходячие мертвецы* ?Ха-ха (три рази). Більшість у таких містечках живуть на "пособіє". Бо немає там ні заводів , ніфіга немає. І роботу знайти там - проблема. А завод, це можливість працювати, заробляти, пенсія і т.д.Позже он согласился продать свой участок семье Дочефф, которая планировала расширить близко расположенный цементный завод. Отут
bublik007 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:04 #38 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:04 ні. я о КиллДозере Так, це 2004 http://ru.wikipedia....ер,_Марвин_Джон Zheny@ випередив
difoto Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:22 #39 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:22 MANJAK11, По-перше, той жеж Кромберг дав Луцьку 2000 робочих місць і це вважається МЄГАкорисним для міста, а це 0,1% населення. Уяви, що в прикарпатьске поселення приїде якийсь Пінчук і побудує там мінізавод по виробництву лимонаду. До того там половина мужиків ліс валила і контрабандою вивозила, а тепер туди залізницю підведуть, зарплати-соцпакети, школи-лікарні і т.п. По-друге - жителі й знайшли на нього вплив , перечитай
difoto Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:52 #40 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 07:52 Кстаттє - вот вам, єслі шо, рожевим - участок кіллдозера, синім - прєдположитєльно участок цементного заводу, зеленим - шлях, яким заїхджали вантажівки до Хімейєра в майстерню.Як бачимо - Хімейєр дійсно міг просити купу бабла, тому що завод міг розширюватись тупо тільки у його сторону, а в той же час будівництво заводу позбавлювало Марвіна по суті його бізнесу, оскільки якщо вантажівка не може під'їхати до майстерні - то нафіг така майстерня.
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:08 #41 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:08 Компроміс ніхто не відміняв. Але він же ж купив бульдозер для того, щоб зробити дорогу для під'їзду. Але йому недозволили.Бо спочатку варто дозвіл узяти, а потім дорогу робити нє?
romaxa11 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:31 Автор #42 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:31 Тобто з однієї сторони за одне місце тримали його, а з іншої він. Кілдозер просто обнулив проблему, оскільки вирішення її в майбутньому загрожувало йому повним фіаско.
Zheny@ Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:39 #43 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 08:39 romaxa11, Це як у анекдоті.. " А от корова не витримала!".
Bit Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:15 #44 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:15 Для малюсінького містечка, де живе 100+ (умовно, їх там десь 400-450) сімей, цей завод - золота жила. Бо це РОБОТА!!! А якщо взяти до уваги, що це 2009 рік. Якраз всесвітня криза, то це шанс для людей НЕ ВМЕРТИ з глоду. А через одного "героя", ні заводу, ні грошей ні всього решта не отримали!!! Навіть школу і то розвалив (до чого тут школа???). тануна таких мiстечок там тисячi !!!! й нема там бiля кожного по цементному заводу. Тобто всi цi роки жителi цього мiстечка дико голодали й в них без грiму знiмали *Ходячие мертвецы* ? По друге якби лише ОДИН Марвiн вiддiляв iнших жителiв вiд такого дикого щастя та процвiтання, то думаю вони б найши б способ впливу на нього. Ну й по трете, жителям мicтечка свiтила б максимум чорнова робота типу *принеси подай, иди нафиг не мешай*, бо для кращоi роботи, для роботи з механiзмами треба дещо iнша квалiфiкацiя й спецiалiсти б приiхали зi сторони, так що й кориснiсть для мicцевих жителiв дешо сумнiвна. Хоча хто його знае, що й як там було досконально мабуть, сильно вас здивую, коли скажу, що у штатах живуть навіть жадібніші люди, ніж у нас. моя дівчина в штатах працює юристом і отаких довбой*бів як оцей захищає в суді, бо вони їй платять. так от розказувала про негра, якому пересадили серце. операція платна, 120 тищ доларів і страховка її не покриває. негр гроші має, але платити не хоче. прийшов до неї і каже працюй. ситуація, здавалося б, безвихідна, але на те вона і юрист. знайшли, що пєльонки в лікарні мінялись не двічі на день, а раз у два дні, знайшли факт, що кредитори лишили повідомлення про борг на автовідповідачі (а це заборонено, лише повідомляти особисто) і в результаті вона цього чорножопого жлоба відмазала. хоче звільнятись звідти, бо працювати на таку мразоту не хоче більше. але працює, бо треба на шось жити. тепер зрозуміло чого цей персонаж на тракторі скоріше "антигерой"?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.