Перейти до змісту

Велопарковки, включая платные

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

расскажите, провайдеры велодвижения, планируется ли в Луцке такая штука, как платные велопарковки возле крупных скоплений народа, например мегамаркетов или рынков? я бы не против, скажем, отдать гривну за то, чтобы час побродить по той же варшавке или старому рынку и знать, что с байком все в порядке. а для кого-то, с байком стоимостью $1000+, отсутствие надежных парковок и вовсе сдерживающий фактор от "бытовой" эксплуатации велосипеда.

Опубліковано

Я теж за. Заплатив би, скажімо гривню, щоб залишити велосипед, походити по справам, і повернутися назад до двоколісного друга.

Зараз, якщо знаю, що після роботи потрібно в центр заїхати, їду на роботу маршруткою :(

З потрібних для мене точок можу назвати центр і обидва ринка.

Опубліковано

А вы прийдите на Велодень и проголосуйте в вопросе

"Чи їздили б ви більше до тих магазинів та супермаркетів, що обладнані велопарковками?"

1. Лише до таких!

2. Частіше до таких.

3. Байдуже.

А АВЛ потом будет отправлять рекомендательные письма в соответствующие заведения.

Опубліковано

в основному їзджу мо магазинах, які парковками обладнанні! Агробардак про це добре подумав, Колібріс на Грушевського, НАШ на Львівській, НАШ Край на Шевченка... за Там-Там обідно, стидоття, за таке не подумали...

Опубліковано

Прийдеться ще одно вела зібрати. Для поїздок у магазин :D :D :D

а якщо серйозно.

Вел не є обєктом власності. (чек не є документом на право власності, техпаспорту теж немає). А якщо він КАСТОМ то взагалі....

Яка буде відповідальність охоронця, якщо мій вел, або якусь деталь з нього (велокомп, колесо, габарит, фару) буде викрадено?

Страхування велосипедів теж не передбачено.. (можу помилятися)

Купити за 250 грн аля "Україну" з великим кошиком і катати на ній в магазин за продуктами, чи на ринок.. чи на Варшавку..... внатурі.... це нонсенс. Хоча за кордоном, думаю... саме на таких велах і катають, і велодоріжки і всі блага цивілізації, як то кажуть.. в основному, орієнтовані на таких велосипедистів. Одним словом має бути масовість. Тоді, може, й зявляться ОБГОРОДЖЕНІ, криті велостоянки, велопарковки... наприклад біля магазинів, ринків, в спальних районах.

ІМХО.

Опубліковано

2 Lexx_Giant. Це має бути дійсно, щось вроді "України". Без жодного ексцентрика, щоб було неможливо швидко зняти колесо чи сідушку. Комп, фару, маячок забираш в рюкзак і йдеш в магазин. А нафік з компом і фарою їхати за покупками? Просто не бери з собою мобілку, щоб якийсь один випадковий дзвінок не змінив твій маршрут в сторону Воротніва. :D

Опубліковано

Угу, чек на байк, собранный из б/у-шных запчастей, купленных по всей территории Украины :)

Опубліковано

Звиняй, але такі правила :(

Як варіант - можна попросити знайомого ПП виписати чек на сумарну вартість запчастин. ;)

Опубліковано

Дуже здивувало відношення МАТ-МАТ"івців... я ще розумію, коли з велом в маленький магазинчик намагаєшся зайти або в невеличке відділення банку, де реально можна щось перевернути або зашкодити оточуючим. Але супермаркет... один возик займає стільки ж місця, як і велосипед, так що ніяких незручностей не повинно бути.

ЗІ хто там внас гарно листи писати вміє? Давайте напишемо шаблон, в який можна вписати своє ФІО, дату і підпис та занести в інфоцентр магазину. В листі оформити вимогу велопарковки або дозволу заходити в магазин з велосипедом.

Опубліковано

та в них там і телефон є, здається, де можна про зауваження казати, можна просто з певною періодичністю передзвонювати з одним і тим же питанням "а де велопарковка, як біля нормальних європейських магазинів, ви ж себе таким вважаєте?"

Опубліковано

ви що смієтесь? там вони тим скаргами кожень(вибачте на слові) день жопу підтирають! я вже неоднократоно там писав... а толку? толку 0!

збируться всім штабом працюючіх... і давай чітати і риготати з наших скарг! ;)

Опубліковано

Ну якщо не загальну скаргу, то можна і на ім"я директора написати, в 2-х копіях, з простановкою вхідного номеру і дати. А з бумаги яку проштампуавли, вже особо не посмієшся.

Опубліковано

все одно - результату думаю буде мало

як пропозиція

взнати де якісно і недорого можуть зварити велопарковку (а може хто з форумчан це зробить?). взнати скільки вона вартує. робим якийсь фонд при нашій асоціації, в фонд будем здавати як взноси, так і пожертви від меценатів/спонсорів. кожен місяць голосуєм тут про місце для парковки. в місяць робимо за кошт фонду 1-3 парковки (можна малу і велику). і далі даруємо велопарковку закладу, звісно попередньо з ним це узгодивши. залучаєм пресу, висвітлюєм. магазин піариться ніпадєцкі, конкуренти заздрять. так місяця два-три повстановлюємо, далі вони самі це пороблять. голосуємо?

Опубліковано

Вот примерный текст письма :)

Для багатьох сучасних міських мешканців велосипед - щоденний вид транспорту. Вони їздять на велосипеді на роботу, в магазин, на зустрічі з друзями. Кількість таких людей в українських містах зростає з року в рік. Зрозуміло, що для bicycle commuters, як називають цих людей в англомовних країнах, велостоянки - це елемент зручності. А що дасть велосипедна стоянка власникам закладу - магазина, кафе, офісного центру, супермаркета, ринку? Ми склали список з 5 пунктів, який доводить, що сучасна і правильно облаштована велостоянка принесе користь будь-якому бізнесу, який має справи з приватними клієнтами.

- Лояльність клієнтів. Якщо біля вашого закладу буде стояти зручна велостоянка, будьте певні: ваші клієнти, у яких є велосипед, будуть любити вас ще більше! А випадкові клієнти на велосипедах точно стануть постійними.

- Конкурентна перевага. Не сумнівайтеся: в радіусі 2 кілометрів від вашого закладу мешкають десятки, сотні, тисячі велосипедистів. Коли вони побачать біля вашої крамниці / кафе / відділення банку велосипедну стоянку, то швидше за все вони обиратимуть вас. Навіть якщо до вас довше їхати, ніж до конкурента.

- Соціальна відповідальність. Заклики про збереження клімату та зменшення забрудення повітря звучать все гучніше. Наші міста переповнені сміттям і автомобілями. Обладнавши сучасну велостоянку, ви зможете з щиро совістю заявити цілому світу: “І я зробив свій внесок у чистоту нашого міста та у збереження Планети!”

- Можливість для маркетингу. За бажання, ви можете зробити з обладнання велостоянки цілу маркетингову подію. Запросити велосипедистів, місцеву пресу, влаштувати урочисте відкриття, поширити прес-реліз серед місцевих ЗМІ та на бізнес-порталах. Можете влаштувати якусь акцію для тих, хто приїде до вас на велосипеді у перші дні. Можливостей дуже багато - була би велостоянка!

- Buzz-ефект. Будьте певні, що навіть без додаткових зусиль сам факт обладнання велостоянки зробить ваш заклад більш відомим, ніж він був до того. Вдячні велосипедисти виставлять фотографії вашої стоянки на інтернет-форумах та в LiveJournal, розкажуть друзям та знайомим. Про вас будуть говорити - і лише добрі слова!

Отже, сумнівів у перевагах велостоянки майже не лишилося. Але все може бути зовсім навпаки - клієнти стануть їздити до конкурентів і створювати про ваш магазин негативний buzz-ефект.

Це може статися, якщо встановлена біля закладу велостоянка буде поганою. А це так і буде, якщо замовити велостоянку зварювальнику з сусіднього села та дати йому для цього 5 метрів арматури.

Ми гарантуємо, що 5 переваг облаштування велостоянки, описані в цій статті, спрацюють, якщо ви звернетеся TM URBO. Облаштована за нашої допомоги велостоянка буде саме такою, за яку вам будуть дякувати, і вона дійсно сприятиме процвітанню вашої справи!

© urbo.com.ua

Тут цены. Как видно, парковка стоит совсем не дорого (тем более для супермаркета).

Знижки

Знижки передбачені для:

гуртових покупців (понад 4 стійки);

неприбуткових організацій;

велосипедних магазинів, майстерень, пунктів прокату;

тих, хто може запропонувати щось у відповідь (свої послуги, рекламну підтримку тощо);

наших друзів та друзів наших друзів.

(Ціни наведено станом на 1 квітня 2009 року)

Так шо будем думать. Друид уже строчит письмо от миськрады :D

Опубліковано

а я думаю Там-Там не буде проти, це ж логічно і ненапряжно по грошах, просто не подумали, коли планували

не бачу жодної причини, щоб бути проти такої штуки - як на мене це + до потоку клієнтів, їдеш на вєліку, згадав про що, заскочив купив, бо знаєш, що є де поставити, а так поїхав далі, бо стрьомно...

в переважній більшості люди цілком нормально і адекватно сприймають цікаві пропозиції, головне це правильно подати

Опубліковано
а я думаю Там-Там не буде проти, це ж логічно і ненапряжно по грошах, просто не подумали, коли планували

не бачу жодної причини, щоб бути проти такої штуки - як на мене це + до потоку клієнтів, їдеш на вєліку, згадав про що, заскочив купив, бо знаєш, що є де поставити, а так поїхав далі, бо стрьомно...

в переважній більшості люди цілком нормально і адекватно сприймають цікаві пропозиції, головне це правильно подати

Кстати один из охранников может приглядывать за стоянкой. Их там все равно целая куча ходит с умным видом. Также можно предложить сделать велопарковку возле ТЦ "Гостинець". Там вообще нереально оставить вел :(

Опубліковано

Не залишаю вел ніде і ніколи. В мене навіть замка немає.)))

Або хтось приглядає за ним коли я відлучаюсь, або він стоїть поруч.. наприклад біля Піцерії на Радянській. І там.. доречі... нам дозволяють, якщо мало народу заходити з велами в дальній зал.)))

виключення: пристибаю вел біля Велозони на Глушець.. під пильною увагою Світлани чи Макара.

Опубліковано
пристибаю вел біля Велозони на Глушець.. під пильною увагою Світлани чи Макара.

Дык ;)

В мене навіть замка немає.)))

:0024:

Опубліковано
"Укртелеком" пр. Перемоги, 2 (место работы) - Можно заезжать во двор и привязывать вел к забору изнутри, возле крыльца(внутри)

ЗЫ Я ставлю в гараж ;)

То, что можно тебе, как служащему телекома, нельзя тем, кто в телекоме не работает.

А некоторые охранники, жмущие кнопку ворот, делают вид, что делают мне очень большое одолжение.

Опубліковано
... біля Піцерії на Радянській. І там.. доречі... нам дозволяють, якщо мало народу заходити з велами в дальній зал.)))

Это точно!

Назвала б Пиццерию на Леси Украинки - лидером среди лояльных к велосипедистам.

Мы велы перли через два зала с посетителями, парковали в третьем, и заседали в четвертом :D

Они всегда приветливо нас принимали и терпеливо просили закруглятся, когда они уже закрывали ресторан.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...