Перейти до змісту

як знайти друга???

netiwolf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мені 14 років...як знайти класного френда???допоможіть!!!

займаюсь футбег фрістайлом,граффіті,футбол дуже люблю...

але чомусь у мене немає друзів... :( :( :(

Опубліковано

А ти не зациклюйся на тому. Бувають такі в житті періоди, коли почуваєш себе самотнім.

Та це не кінець світу і зовсім не проблема. Це час на себе. Займися тим, що тобі цікаво, що може бути в майбутньому корисним. Тобі ж 14 років. Простір для росту широчезний...

А там, повір, і друзі неодмінно знайдуться!

Опубліковано

Що значить "друг"?

Це тіпок який піде з тобойю попити пивка чи погоцає по сєтці КС?

Друзі - це ті люди які підтримують нас у важкій ситуації. А якщо перевести все це в жарт, то друзі - це люди які нас дуже добре знають і не дивлячись на все люблять :)

Опубліковано

А чьо серед сабутильників друзів неможе бути? нєправда.

Запишись в якісь гурток, ходи в школу та радій життю, проводь час с умом і найдутся тобі друзі, сабутильнікі і памощнєгі...

можна друзів тут паіскать... :D

Опубліковано

Друзі самі знаходяться :) . Причому, друзями їх починаєш називати через не один рік спілкування. Не переймайся - все буде, якщо ти прагнеш цього. Розвивай себе, будь цікавим сам собі - і обов'язково знайдуться люди, які зацікавляться тобою і твоїми інтересами :) .

• Адміністратори
Опубліковано
обов'язково знайдуться люди, які зацікавляться тобою і твоїми інтересами :) .

Це точно :)

Опубліковано

почни бухати по вихідним, друзі зразу знайдуться. :)

Футбол... якийсь там "стайл" твій... це не для дружби, це хоббі. Дружба це поговорити ніпрощо, полазити повулиці, випити на лавочці, до девок поприставати, по морді получити.

Опубліковано
дякую всім за поради!=)

Подожди, мы токо начали давать советы! :D:D

Очень интересная тема.... А нужно ли искать друга?

Или будь собой, а он сам найдется? А как он найдется? Приходит человек и говорит- Все! Я твой друг! :rolleyes:

Так?

Опубліковано

якось почув фразу,що справжній друг той,з ким можна помовчати.

А конкретно пораду-почни щось робити для інших і друзі з'являться.

Опубліковано
дякую всім за поради!=)

Подожди, мы токо начали давать советы! :D:D

Очень интересная тема.... А нужно ли искать друга?

Или будь собой, а он сам найдется? А как он найдется? Приходит человек и говорит- Все! Я твой друг! :rolleyes:

Так?

Дійсно цікаво: а звідки вони беруться - друзі? :) І що ми самі робимо для того, що вони прийшли в наше життя? Чи не робимо? ;)

Опубліковано
почни бухати по вихідним, друзі зразу знайдуться. :)

просто шикарна порада, як на 14 років.... <_<

іноді краще жувати...

Опубліковано

Знайти друга - це одне. Головне потім його не втратити, якщо звісно це дійсно друг, а не просто знайомий, собутильнік і т.п.

Опубліковано

Ну а друг звідки береться? з купи знайомих. В нього знайомих (в нашому смислі) немає.

Дивись, є робота, і є відпочинок. З колегами працюєш, з друзями відпочиваєш. Бо з друзями краще не працювати, бо тоді стануть колегами. :) А як в нас відпочивають? море, девкі, водка, шашликі. З тої купи знайомих може і друг надибається, може і проблеми будуть, як же ш без них особливо по пьянці, це вже як поведешся. Два рази по морді получиш, два рази дасиш і почнуть поважати, головне не втікти, до смерті не забьють, а синякі заживуть.

Мої друзі наприклад всі живуть біля мене з 5-х років їх знаю, мало хто переселився. Я незнаю, як так вирости до 14-ти. Тут тобі вже треба брати бика за роги.

Опубліковано
Мої друзі наприклад всі живуть біля мене з 5-х років їх знаю, мало хто переселився. Я незнаю, як так вирости до 14-ти. Тут тобі вже треба брати бика за роги.

Бачиш, тобі в цьому плані простіше, бо по суті це друзі дитинства. Наприклад в мене теж раніше друзів мало було (не скажу що і зараз їх багато, не в кількості справа), бо батько був військовим і постійно переїзжали з міста в місто, ніде довго не затримувались.

А взагалі, кожен період накладе свій відбиток: школа, інститут, армія, робота...

С миру по нитке - голому на рубашку.

Опубліковано

В мене виникає підозра, що логіном користується не одна людина. Тут йде пошук друга, виникає питання чому не подруги коли це дівчина ;)

І інше, що заставляє задуматися над тим чи вірні дані це те, що попередня тема була "виконую контрольні роботи з бух.обліку,податкового обліку будь-якого рівня складності", щось я раніше не чув щоб в 14 років такими знаннями володіли ;)

Опубліковано

сначала действительно надо понять, что такое дружба и кто такой/такая друг/подруга...

когда-то мой друг, идя к транспорту, чтобы добираться на работу, был остановлен какими-то "братьями" с бейджиками и в костюмчиках.

они ему что-то начали тереть про данные понятия. он сказал, что ему неинтересно.

тогда они спросили его, есть ли у него хотя бы 2 таких человека, которые завтра будут рядом только потому, что ему нужна будет помощь.

он уверенно ответил "да" и спокойно пошел дальше, оставив "братьев" немного в удивленном состоянии.

и знаете, когда мне было немного фиговато - то он приехал в Луцк только для того, чтоб развеить мою грусть.

ну, и еще: в 14 лет немного рано начинать расстраиваться, что друзей нет.

самые настоящие появляются после того, как у самого сформируется четкое мировоззрение.

у меня, например, только после окончания школы сложились дружеские отношения с человеком, с которым 10 лет просидели в одних кабинетах.

отакот...

все вышесказанное - ИМХО, без каких-либо претензий на догму.

Опубліковано

Якщо справді то друзі не знаходять....Вони самі знаходяться :) ...Це звичайні люди з якими ти ділиш життеві моменти веселі і не дуже...Яких ти знаєш не один рік...І тільки з часом, або після певної життєвої ситуації сам(а) починаєш відчувати що це це твій друг...

І сам можу відверто сказати що маю 3 справжніх друга...а остальні так знайомі...деякі дуже хороші знайомі і часто виручають і сам готовий їм помогти як буде потреба...Але думаю декого з них вже справді можу назвати другом...

Опубліковано
foxx77

netiwolf - вона ;)

вона або

Не розрізняють Gender - Male і FeMale :)

.....................................................

Але всежтаки вибачаюсь - вона

І звати Лера :)

(інфа взята з аськи)

Опубліковано
foxx77

netiwolf - вона ;)

вона або

Не розрізняють Gender - Male і FeMale :)

.....................................................

Але всежтаки вибачаюсь - вона

І звати Лера :)

Або ж в неї є менший брат

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...