Перейти до змісту

Мийка мотора

ben

Рекомендовані повідомлення

Треба помити мотор в бмв

хто шо знає де і як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю, що це ризикована штука.

На свій страх можеш спробувати імхо на будь-якій мойці.

Ідеальний варіант - очистка гранулами сухого льоду, тоді точно не позамикає :)

кріобластінг
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно - на будь-якій автомийці. для гарантії рекомендую ізолювати електрику (катушку, трамблер, відкриті місця стартера та генератора - хоча б пакетиком обв"язати)

Толково помити можуть на Зв"язківців, там машинку підіймають доверху, тому можуть гарно вимити піддон, низ КПП, передню/задню підвіску, підкрилки/арки і взагалі все днище.

П.С. професійні автомийки видають досить потужний струмінь води (150-250 атмосфер). Варто проконтролювати цілісність високовольтних проводів перед і після заїзду на мийку - їх частенько "ріжуть". Ну і також бути готовому, що якщо в підкапотному просторі є іржа під фарбою, неякісно покладена шпатлівка і т.п., то це всьо вода може пообдирати, оголивши часом неприємні сюрпризи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двигатель мою примерно раз в год, потому как чаще мыть нет желания. Главное в под-капотном пространстве это отсутствие "блуждающих" течек масла или других жидких веществ. При отсутствии последних чистота двигателя рекомендована + обязательное присутствие защиты поддона двигателя и всего моторного отсека с низу. при "стирке" стараться избегать "прямой" мойки блоков управления и высоковольтных проводов. Хотя если они в полном порядке бояться вам нечего. Но вдруг... после мойки не завелась - это первый признак того что высоковольтные провода, защитные колпачки и тд, в плачевном состоянии и требуют немедленной замены, так как при наших Волынских зимах и сырых осенних дождях запуск такого авто будет трудным.

А так мойка двигателя в среднем стоит около 30-ти гривен... Сюда входит химия, обдув проводки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли останній раз мив сам, то дав машині постояти з відкритим капотом годинку на сонці щоб все просохло. Думаю можна і на мийці годинку постояти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двигатель мою примерно раз в год, потому как чаще мыть нет желания.

Пригадую, ти хвалився своїм УАЗом. Якщо мити двигун в цьому радянському джипі - це одне. А в сучасних іномарках, де пластмаси і гуми майже стільки, як і металу - це інше. Хімія, якою миють двигуни, не щадить пластик і резину. Як наслідок - деталі, ізоляція з цих матеріалів можуть потріскатися, пропустити вологу і т.п.

ІМХО, краще лишній раз не парити собі моск, та не шукати проблем на власну дупу. Мити двигун тільки у випадку реальної потреби (серйозний ремонт підкапотного простору, продаж автомобіля і т.п.) Авто викочувати вручну з мийки, і довго-довго сохнути під теплим сонечком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зачем его моют?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шоб гарний був :)

В нових недешевих машинах двигуни -- як витвір мистецтва, ними милуватись можна. І приємно відкрити капот, коли там двигун чистий

Капіталісти радять мити двигун, поки він заведений, і не глушити хоча б пів години після того

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зачем его моют?

Імхо перед продажою :)

Щоб був ніби щойнопригнаний, бо в еуропі дороги чисті, як ніби в приміщенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не мию на продажній машині двигун. тоді нема мови що десь масло підтікає чи інші техрідини - він весь в пилові, зате кажу вперед, шукайте підтеки масла. а от де на продажній двигун блищить - тут вже лотерея...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись ще на шкоді мив двигун, шкоді октавії.

Мили на Сафроні, але я їм поставив умову, якщо не заводиться ви безплатно все робите, так як треба, то визвали когось із сервісу, закрили вони воздухозабірник, і акумулятор, там більш нічого такого не було.

Все добре, на мітсубіші не знаю чи мити його, зараз місяць по цій пилюці і буде те саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у себя на Сенсе во все разъемы на датчики брызнул WD-40 и мою мотор без страха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Посоветуйте, куда подъехать, чтобы квалифицировано помыли двигатель. Где знают, что и как закрывать от воды, ну и т.п. Есть такие мойки проверенные в Луцке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на Сфроні влітку мив, правда пару пакетів захопив.

Мийщик запакував електроніку.

Вроді завівся, тільки стартер довше крутив - секунди 2.

Все ОК пройшло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як часто хто миє двигун? я взегелі як купив машину цього неробив (3 роки)sq_ye.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Помылся" в субботу на Ровенской возле Волыньавто. Завелся тоже не сразу, пришлось чуть стартером покрутить. Но потом все стало норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці мити двигун це як мінімум не рекомендовано...... знаю точно помити на BMW дизельному гарячого двигуна одразу можна їхати головку робити. мав особисто проблему -15с помив на форді двигуна все добре завів доїхав до батька в болерну поставив на ніч все висохло.... а через 2 неділі генератор накрився не міг зрозуміти що з ним трапилось навіть майстер на формулі він такий був як хто кувалдою побив весь корпус потріскався.... заміна. після того двигуна не мию і друзям не рекомендую. а по харошому як крепко треба мити треба холодний двигун мити  і щоб дуже добре стікла вода і бажано не в -С. це точно :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горячий конечно нельзя мыть. Нужно, чтобы хотя бы 10-15 минут постоял и остыл немного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Надо помыть движок. Кто где в последнее время мыл?

Спрашивал в "Нептуне" или закрывают плёнкой аккум, катушки и тд, ответили - "А нашо?".

После этого как-то мыть у них перехотелось.

Хотелось бы, что-бы химией специательной, ну и смыть её не диким напором.

Пусть даже будет дороже, но с гарантией, что всё нормально с движком будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никогда ни на какой машине не мыл двигатели. Не понимаю зачем. Так протру влажной тряпкой сверху и может быть когда меняю масло снизу и всё. Зачем мыть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше не мыть... Максимум когда тепло на дачке влажной тряпочкой протереть и будет красота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...