Перейти до змісту

Банний лист

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Mne kaneshno shas vseramno - no ya skazhu ! ( не знаю чи ви поймете ) Карта де_нуке - як іти з КонтрТерор бази - прямо є лесница ! - далі я по ній виліз і закемрерувався ! - далі сидів не двигаючись ! - а agent знизу забіг і з 4 батронів через ту стелю вирубав мене ! Я не уявляю як це можна назвати прострілом точки !( в мене 100 хп. - і саме той угол і 4 патрона ! ! ! ! ! )))))

Хоча ..... так як ви всі Госу то це можливо !

І ще вот навіть зара 16:00 на серваку інрає 3 тіпа tipa [brigada] fil .... Kosmos/// ... - TOCHNO CHITERU !

(potomysho hodyat po karti ! - tilki ne yak norm ludu a po versi kartu ! ! ! ! !(litayt !)

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да-да... оце може бути.. (це на счёт бригади)

а насчёт агента... то : если он играл в клубе, то можна обернутся и увидеть на чужом екране где ты сидишь... потому думаю, что так он знал где ты :D

Опубліковано

ГГГггг Це просто глюк клієнту, іноді трапляєтся що некоректно відображає (було діло що я по груди в землі ходив)

Нащот "бригади" пара малолєтніх стрючків яким вже дали по шиї за ТК ( в клубі сиділи )

Харош істерію розводить, кількість крику про чіти в десятки раз перевищує їх юзання

Опубліковано
далі я по ній виліз і закемрерувався ! - далі сидів не двигаючись ! - а agent знизу забіг і з 4 батронів через ту стелю вирубав мене ! Я не уявляю як це можна назвати прострілом точки !

Якраз про такі місця я й говорив, там всі і намагаютіся підстерегти піднімаючихся ворогів, якраз туди найчаще намагаються стріляти, а те що там на підлозі броня і її може прострілити хто завгодно, то це до розробників карти....

сам неоднократно получав на тому місці якорьом по куполу... після того перестав там кемперитись...

Опубліковано

не 4 патрона ....... а всю обойму вжал в потолок, и я не знал што там хто-то сидит......ето рандомний прострел (с) агент

Опубліковано

ГГГГГГ

прикольно... :P

но насчет про читы то не правда... Силя ты сам знаешь что каждый день есть читера...

воооот и :P вся проблемка...

надо что бы всё время играл какой то админ. :D

Опубліковано
Я сам особисто в першу чергу стріляв счерез стіни, недивлячись чи є там хто.

А в інших картах також є стандартні місця по яким ведеться простріл, бо там дуже полюбляють никатись соперники...

Ну я розумію стандартні місця і т. п. ... але кожен раз вбивали через стінку одним пострілом в голову... я розумію коли це 1-2 рази, то це випадок, але коли 4 раза підряд... варто над таким задуматись. Аналогічно хедшоти були коли я не встигаю ше вибігти а вже ОДНА куля у потилиці... я ше його не бачу попереду а він вже встиг і прицілитись і з одного пострілу без черги в бошку мені попасти. Ну як таке може бути.

Раніше таких проффесорів на серваку не було... да тебе вбивали і виносили постійно, але це було якось порізному, різні тактики, а зараз... ходиш як мясо табуном а тебе відстрілюють заради рейтингів. ХЗ шо, коротко кажучи.

Опубліковано

Если тебе станет легче , то я на рейтинг не играю (Силя,можеш даже мой ник удалить из списка:) )

А КС всё растёт и продвигается, а ти как бил ботом,так и останешся. И ти ещё не знаеш на скоко в КС важен звук,скилл и интуиция.

Так што не нада всех обзивать читерами когда не можеш никого убить.

Опубліковано

зараз грав КС !!!

слухайте :

- KruZik мочіть своїх... може ше й чітер...

- *karina* 4ітер !!! всім своїм видом виявляє 4ітерство і сама каже я 4ітер.... (каже я перший раз)

- BRONX 4ітер і ше й валить своїх...

:)

прикольно ? :)

+ добавився Мak... тоже своїх валить і 4ітить !!! :D

Опубліковано
зараз грав КС !!!

слухайте :

- *karina* 4ітер !!! всім своїм видом виявляє 4ітерство і сама каже я 4ітер.... (каже я перший раз)

:)

прикольно ? :)

+ добавився Мak... тоже своїх валить і 4ітить !!! :)

І я тількі шо з відти. З такіми іграками грати аж перехотілось :):D

Опубліковано

Дімон каже правду. Kruzik і bronx валять своїх, і через це цілу карту просрали. Таких тра точно в банний лист!!!

А каріна то ващє ні стида ні совісті, включила чіт така с... і ще й каже ну да я зараз з чітом, то й шо. А ви кажете нема чітєрів. Нема адмінів, які завжди слідкують. Бачиш чітєра і, він це навіть не скриває, а ти нічьо не мож зробить. Аж тошнить.

"А КС всё растёт и продвигается, а ти как бил ботом,так и останешся. И ти ещё не знаеш на скоко в КС важен звук,скилл и интуиция." Gam3R

Ти сам бот. Може не всі хто грає роблять це класно, але принаймі не опускаються до чітєрства. Через таких придурків (чітєри) не хочеться грати, краще в лані з ботами ніж з чітами.

Опубліковано
зараз грав КС !!!

слухайте :

:huh:

прикольно ? :blink:

+ добавився Мak... тоже своїх валить і 4ітить !!! :huh:

Де докази ??? Он на тебе пару постів тому теж кричали чітер, мо і тебе забанить ? )

Опубліковано

Я знаю багато нормальних людей яких достали нюби і на питання ти чітер завжди кажуть да

Я ж грав сьогодні з каріною і іншими, який я криворукий але їх всіх валив без чіта нармально кіл ту дес було більше 3х точно (грав під різними ніками щоб не запасли що провіряю на чіти) а тут ви починаєте нить що во вас стріляють ітд, вчіться грать !!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Да причому тут

вчіться грать !!!!!!!!!!!!
. Єслі вони рєально тебе валять з першої секунди, то шо ти їм скажеш? Блін, знав би хто це - хіт шот на місці зробив би :huh::huh::blink::huh::huh:

З.І. І постав АНТИЧІТ

Опубліковано

??? Де ти таке вумне взялось на нашу голову ? ))) :blink:

Етап з античітом пройдений, два рази по неділі на серваку сиділо макс по 6 чел в онлайні (лише пів години на день) бо решті в лом його настроїть в себе на компі.

Опубліковано

На рахунок каріни то вона не відповідала на питання, вона констотувала факт, казала шо вже задовбалась, шо її називають чітєром і рішила пограти з ним нарешті. Так шо на рахунок каріни це точ.

Опубліковано
??? Де ти таке вумне взялось на нашу голову ? ))) :blink:

Етап з античітом пройдений, два рази по неділі на серваку сиділо макс по 6 чел в онлайні (лише пів години на день) бо решті в лом його настроїть в себе на компі.

не в лом буде раз його настроїти і включати перед грою

якщо грамотно пояснити як це робиться !

я краще навіть по 2 чоловіки в онлайн грати буду а не з тою рештою якій влом включити античіт а не влом включити чіт

чи я щось не так кажу

Опубліковано
... а ти как бил ботом,так и останешся. И ти ещё не знаеш на скоко в КС важен звук,скилл и интуиция.

Так што не нада всех обзивать читерами когда не можеш никого убить.

Сам ти бот. Я може і не профі як ти, але вже достатньо довго граю і знаю коли мене заслужено вбивають, а коли на халяву!!! І про те шо чітєр - ТИ я не писав і не звинувачував особисто тебе. Писав про те шо чітєри Є. Такшо не надо ля-ля на захист інших, мова йде не про тебе ж осибисто, а про загальну ситуацію. Я граю для власного задоволення, зараз від гри на сервері його нема взагалі. :D

Цікаву річ замітив зараз на сайті статистики. У тих людей яких звинувачують у злосному чітерстві видно шо відсоток попадання в голову в грудь ярко червоний(>80%)(на решті тіла практично нема... все зелено) а в людей які вродє грають чесно але теж зверху таблиці "почервоніння" розкидані по всьому корпусу майже рівномірно. Робіть висновки...

http://193.109.80.24/stats/server.php тут можна глянуть.

Опубліковано

Ребяти!!!!

неО2 - команди КС

Аdrenalin Rush > Agent ©

Аdrenalin Rush > star!.exe

Аdrenalin Rush > ofak

Аdrenalin Rush > M

Аdrenalin Rush > l7oXyicT

nXs^Imit.ua ©

nXs^Scream

nXs^Qaz

nXs^Intro

nXs^Pred

Ці дві команди є дуже сильними - і сказати хто з них сильніший не можна, бо майже одного і того ж рівня.

Agent - візьмусь сказати шо це напевно найперспективніший гравець КС нашого міста.

Всі інші аргументи шо він чітить Є безпідставними - З ним 1*1 думаю в нашому місті ніхто не зрівняється - ні по стрільбі ні по тактиці, ні по інтуіції.

Особисто я з ним відчуваю такий самий дискомфорт як вище писали пости. Не встигнеш побачити як вже куля в голові.

Приємно шо і на іншому сервері Візор (Світ Лан) - створюються і інші команди такі як:

ReCpect ll

Team SL ll

oNeshot .....

Так що прошу заспокоїтись нашим недовірливим людям - і при бажанні завітайте у клуб неО2 (Соборності 3) середа - пятниця і подивитись спаринги команд AdrenaLine Rush & nXs.

star!.exe (с)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...