Перейти до змісту

Начинается тотальная проверка тонированных автомобилей.

kvit

Рекомендовані повідомлення

fedot, ладно, оставим в покое твое транспортное средство - ты его хоть золотыми слитками изнутри отделай, он все равно останется.. упс, извини, снова приступ :smile3:

насчет аргумента. если законность тонировки - не аргумент, то как насчет личной безопасности, удобства? или ты стараешься не парковаться в слабоосвещенных местах, а свет в гараже у тебя есть 24 часа, 7 дней в неделю? задним ходом не сдаешь принципиально? как я уже говорил, у меня были машины с тонировкой разного уровня. мелкие выгоды ни разу не перевешивали крупные неудобства в эксплуатации, особенно в темное время суток. хотя, если у тебя стекла-хамелеоны или тонировка с изменяемой прозрачностью, то я снимаю шляпу и достаю солонку :smile3: или, как говорят в народе, "беда научит". случайно или намеренно подставится под тебя на выезде со стоянки какой-нить умник и будет 100% прав, так как ты его не видел из-за тонировки. хорошо, если хватит на выплаты твоей модной акустики.

ps. очень надеюсь, что и за нештатную светотехнику тоже скоро начнут сношать более, чем серьезно и твои слепторы с переднего бампера отправятся в мусорку на радость водителям встречных и попутных машин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
fedot, ладно, оставим в покое твое транспортное средство - ты его хоть золотыми слитками изнутри отделай, он все равно останется.. упс, извини, снова приступ :smile3:

насчет аргумента. если законность тонировки - не аргумент, то как насчет личной безопасности, удобства? или ты стараешься не парковаться в слабоосвещенных местах, а свет в гараже у тебя есть 24 часа, 7 дней в неделю? задним ходом не сдаешь принципиально? как я уже говорил, у меня были машины с тонировкой разного уровня. мелкие выгоды ни разу не перевешивали крупные неудобства в эксплуатации, особенно в темное время суток. хотя, если у тебя стекла-хамелеоны или тонировка с изменяемой прозрачностью, то я снимаю шляпу и достаю солонку :smile3: или, как говорят в народе, "беда научит". случайно или намеренно подставится под тебя на выезде со стоянки какой-нить умник и будет 100% прав, так как ты его не видел из-за тонировки. хорошо, если хватит на выплаты твоей модной акустики.

ps. очень надеюсь, что и за нештатную светотехнику тоже скоро начнут сношать более, чем серьезно и твои слепторы с переднего бампера отправятся в мусорку на радость водителям встречных и попутных машин

Shkoder, чим лишиться - тим і буде. Будуть кошти - зміню на інше, а поки зроблю так, щоб мені було максимум комфортно, наскільки це можливо.

В гаражі не ставлюся - на автостоянках. Через тонування мені особисто видно не тільки автомобіль ззаду-збоку, а й дрібніші об"єкти, навіть в темну пору доби. Отже не турбуйся. Єдиний мінус - в дощ видно дійсно дуже погано.

І як це мені хтось має підставлятися? В бочину чи зад мому ЗАЗу заїхати? І правий буде на всі 100%?? Ти нічого не спутав? Лобове скло в мене не тоноване - за виключенням невеликої захисної полоси зверху. Від сонця.... До того ж - автоцивілку ще ніхто не відміняв (чи ти сумніваєшся, що вона в мене є?)

На рахунок твого ps. В мене мої, як ти висловився, "слєптори" виставлені по стенду, користуюся ними виключно при необхідності - в туман, сильний сніг/дощ. Ще жодного разу мені не "блимнули", що я сліплю когось. І я не з тих, хто серед біла дня їздить на всьому можливому світлі без виключення. А взагалі - буду тому лише радий, оскільки в смітник має піти і 85% всіх "ксєнонів", понатиканих криворукими спєцами у всі можливі місця своїх машин...А також всьо світло, яке в небо дивиться, а не на дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я не з тих, хто серед біла дня їздить на всьому можливому світлі без виключення. А взагалі - буду тому лише радий, оскільки в смітник має піти і 85% всіх "ксєнонів", понатиканих криворукими спєцами у всі можливі місця своїх машин...А також всьо світло, яке в небо дивиться, а не на дорогу.

Да, криво установленные ксеноны действительно задолбали. Читал, что ксенон обязательно ставится в линзу, должен быть автокорректор фар и омыватель фар. А насчет белого дня - я, например 90% перемещений по городу включаю ближний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читал, что ксенон обязательно ставится в линзу

Не обов'язково. Для рефлекторної оптики просто лампи трохи інші(D1R, D2R, D4R)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, криво установленные ксеноны действительно задолбали

Одного разу зустрів мега дятла. В мене паркетник, а він був вроді на шевроле лацеті. Так от це був перший седан який засліпив мене в дзеркало заднього виду ближнім, при рівній дорозі.

Ніякі там кукурузери 100 і великі джипи і близько так не світять. Я прикидаю як він їде на зустріч....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читал, что ксенон обязательно ставится в линзу

Не обов'язково. Для рефлекторної оптики просто лампи трохи інші(D1R, D2R, D4R)

Возможно, спорить не буду. А по поводу корректора и омывателя правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За тонировку хрен с ним. Но за свет надо ИБ..Ь, ито причём так чтобы вставляемый поршень, вылазил через ротовую полость. Повключают ксеноны, бля даже днём слепят , про ночь я вообще молчу. Но самый прикол в том что свет от фар СЛЕПИТ встречных, а самому водиле один хер нифига не видно. Т.к при цветовой температуре свыше 5500К водителю -- толку от такого света ровно столько , сколько "мёртвому от клизьмы". А вот для встречных машин ахрененный кайф. И поставивший себе ксенон АРА-ТЮНИНГАТОР, ловит кайф не от того что ему хорошо видно, а от того что всем показал какие у него клёвые фары.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за дятлоксенон согласен - иметь нужно тех кто не профессионально установил теми-же лампочками, причем включенными.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, поясните мне кто-нибудь, с какой целью вообще производится тонирование? ----

Спробую. Або хоча б розповім, що спонукало затонувати свого Жужа мене. У свій час в машинці стояло 6 динамічків Infinity та магнітолка Kenwood. Машина була нетонована - тож одного разу виявив розбите водійське скло по всьому салону, та магнітолу (я панельку знімав постійно) на задньому сидінні, але видерту, як-то кажуть, з корінням...Прихватизували лише пульт (цікаво, нащо?). Також спостеріг спроби видерти і динаміки. Їх я ставив надійно - тож нічого не вийшло. Тепер же в мене музички троха побільше, та й в грошовому еквіваленті значно дорожче. І мені не хочеться, щоб то бачила нетвереза шпана і відповідні їм по статусу особи. Та і в салоні тепер не як в акваріумі.

ІМХО, стверджувати, що тоноване скло є захистом - трохи неправильно. У вищенаведеному випадку в нетонованій машині пацани бачили магнітолу без панелі - і тим не менше, вибили вікна. Тому, якщо вони не бачитимуть, що саме є в машині - то вірогідність отримати вибите вікно ще вища, ніж в авто, в якому крізь вікна видно відустність цінних речей...

Як на мене, перекидати функції правильно налаштованої якісної сигналізації на плівку - якось не теє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За тонировку хрен с ним. Но за свет надо ИБ..Ь, ито причём так чтобы вставляемый поршень, вылазил через ротовую полость. Повключают ксеноны, бля даже днём слепят , про ночь я вообще молчу. Но самый прикол в том что свет от фар СЛЕПИТ встречных, а самому водиле один хер нифига не видно. Т.к при цветовой температуре свыше 5500К водителю -- толку от такого света ровно столько , сколько "мёртвому от клизьмы". А вот для встречных машин ахрененный кайф. И поставивший себе ксенон АРА-ТЮНИНГАТОР, ловит кайф не от того что ему хорошо видно, а от того что всем показал какие у него клёвые фары.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера ехал в затонированной "Дэушке" ночью. Реально ничего не видно в зеркалах, кроме фар попутных машин. Не понравилось.

Непонятно, почему если при 5500К+ толку от света нет владельцу, то встречному плохо? Каким боком цветовая температура относится к уровню ослепляемости?

5500-6500К - это дневной свет. Разве плохо, если фара светит так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, поясните мне кто-нибудь, с какой целью вообще производится тонирование? ----

Спробую. Або хоча б розповім, що спонукало затонувати свого Жужа мене. У свій час в машинці стояло 6 динамічків Infinity та магнітолка Kenwood. Машина була нетонована - тож одного разу виявив розбите водійське скло по всьому салону, та магнітолу (я панельку знімав постійно) на задньому сидінні, але видерту, як-то кажуть, з корінням...Прихватизували лише пульт (цікаво, нащо?). Також спостеріг спроби видерти і динаміки. Їх я ставив надійно - тож нічого не вийшло. Тепер же в мене музички троха побільше, та й в грошовому еквіваленті значно дорожче. І мені не хочеться, щоб то бачила нетвереза шпана і відповідні їм по статусу особи. Та і в салоні тепер не як в акваріумі.

ІМХО, стверджувати, що тоноване скло є захистом - трохи неправильно. У вищенаведеному випадку в нетонованій машині пацани бачили магнітолу без панелі - і тим не менше, вибили вікна. Тому, якщо вони не бачитимуть, що саме є в машині - то вірогідність отримати вибите вікно ще вища, ніж в авто, в якому крізь вікна видно відустність цінних речей...

Як на мене, перекидати функції правильно налаштованої якісної сигналізації на плівку - якось не теє...

+1000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок вірогідності-погоджуюсь. А якісна сигналка повідомить тобі, що в тебе "сильный удар по кузову", а далі все залежатиме від твоєї фізичної підготовки, наближення до машини і бажання :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок вірогідності-погоджуюсь. А якісна сигналка повідомить тобі, що в тебе "сильный удар по кузову", а далі все залежатиме від твоєї фізичної підготовки, наближення до машини і бажання :D

Ага... а в цей час шпана, спокійно собі шаритиме по салону машини, виймаючи магнітолку, виковирюючи динаміки, надіючись, що фізична підготовка водія погана, ствол він не носить, бажання бігти до машини не має, сигнал про "сильний удар по кузову" не отримав... і все це - під пронизливе завивання сигналізації, правда?

Чомусь мені такий епізод здається малоймовірним... Найбільш вірогідним є те, що коли увімкнеться сирена - "пацани" рвонуть якнайдалі від того місця, матюкаючи хитрого лохА і злу судьбу...

Якщо вибирати між -вибитим вікном- і -вибитим вікном, розкаряченою торпедою, вирваною магнітолою, видраними динаміками- - я надам перевагу лише вибитому вікну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага... а в цей час шпана, спокійно собі шаритиме по салону машини, виймаючи магнітолку, виковирюючи динаміки, надіючись, що фізична підготовка водія погана, ствол він не носить... і все це - під пронизливе завивання сигналізації, правда?

Чомусь мені такий епізод здається малоймовірним... Найбільш вірогідним є те, що коли увімкнеться сирена - "пацани" рвонуть якнайдалі від того місця, матюкаючи хитрого лохА і злу судьбу...

Якщо вибирати між -вибитим вікном- і -вибитим вікном, розкаряченою торпедою, вирваною магнітолою, видраними динаміками- - я надам перевагу лише вибитому вікну.

На машину в котрої спрацювала сигналізація ніхто не звертає уваги :( Винуваті в цьому самі водії котрі, встановивши сигналізацію, не мають з нею ніяких контактів і не відрегулювали датчики удару. Я кажу про сигналізацію з зворотнім зв'язком котра повідомить мене, що саме відбувається з моїм автомобілем, котрий поставлений на безшумний режим охорони ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На машину в котрої спрацювала сигналізація ніхто не звертає уваги :( Винуваті в цьому самі водії котрі, встановивши сигналізацію, не мають з нею ніяких контактів і не відрегулювали датчики удару. Я кажу про сигналізацію з зворотнім зв'язком котра повідомить мене, що саме відбувається з моїм автомобілем, котрий поставлений на безшумний режим охорони ;)

Та ну про що ти говориш...

Постав себе на місце злодюжки: ти полізеш в машину, у якій виє сигналка? Навряд чи. Може, ти думаєш, що ці хлопці знайомі з теорією вірогідності Ейнштейна, і зможуть вмить розрахувати і встановити високий відсоток вірогідності того, що хазяїн не появиться? Фіг там. Сигналка спрацювала - пацани втічуть. Вони не знають - чи прибіжить хазяїн, чи ні. Цілком можливо, що за рогом наряд міліції ходить - таке теж буває, на Лесі Українки я вже двічі спостерігав, як оперативно появлявся наряд, і швидко усмиряв відвідувачів ігрового клубу, які надто активно ввечері з'ясовували стосунки.

А "безшумний режим"... наприклад я не знаю, як він вмикається, і вмикати не збираюся :) Як і переважна більшість власників авто.

Я тусувався на двох автофорумах - lacetti.kiev.ua i epica.kiev.ua . Раз від разу люди розказували про факти розбиття вікон в авто. Ніхто, в кого спрацювала сигналізація від розбиття скла, не втратив нічого, крім вибитого вікна.

Так що рев сирени - антизлодійський фактор куди більш дієвий, ніж квадратний метр кількамікронної плівки чорного чи сріблястого кольор... І поскільки тут обговорюється саме тонування - думаю, не варто далі розвивати тему сигналок... для цього можна створити окремий топік :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь, хоч тонування в мому випадку захистом і не є, а є засобом зменшення зацікавленості "а що там в салоні-то?". А в салоні можна багато що цікавого побачити. Перекидати функції правильно налаштованої якісної сигналізації на плівку я і не збираюся - от тому в мене і стоїть комплексна STAR LINE TWAGE A6/А8 зі звортнім зв"зком і т.д...

Постав себе на місце злодюжки: ти полізеш в машину, у якій виє сигналка? Навряд чи. Може, ти думаєш, що ці хлопці знайомі з теорією вірогідності Ейнштейна, і зможуть вмить розрахувати і встановити високий відсоток вірогідності того, що хазяїн не появиться? Фіг там. Сигналка спрацювала - пацани втічуть. Вони не знають - чи прибіжить хазяїн, чи ні. Цілком можливо, що за рогом наряд міліції ходить - таке теж буває, на Лесі Українки я вже двічі спостерігав, як оперативно появлявся наряд, і швидко усмиряв відвідувачів ігрового клубу, які надто активно ввечері з'ясовували стосунки.

А "безшумний режим"... наприклад я не знаю, як він вмикається, і вмикати не збираюся :) Як і переважна більшість власників авто.

Я тусувався на двох автофорумах - lacetti.kiev.ua i epica.kiev.ua . Раз від разу люди розказували про факти розбиття вікон в авто. Ніхто, в кого спрацювала сигналізація від розбиття скла, не втратив нічого, крім вибитого вікна.

Так що рев сирени - антизлодійський фактор куди більш дієвий, ніж квадратний метр кількамікронної плівки чорного чи сріблястого кольор... І поскільки тут обговорюється саме тонування - думаю, не варто далі розвивати тему сигналок... для цього можна створити окремий топік :)

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не соглашусь. как раз таки скрытое за тонировкой и может больше всего привлекать.

типа "а чтож это от нас прячут..."

это как "одетая женщина возбуждает больше раздетой" из-за потока фантазий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постав себе на місце злодюжки: ти полізеш в машину, у якій виє сигналка?

Я ніколи не полізу в чужу машину ;)

Читай документацію до своєї сигналки :D

Я тусувався на двох автофорумах - lacetti.kiev.ua i epica.kiev.ua . Раз від разу люди розказували про факти розбиття вікон в авто. Ніхто, в кого спрацювала сигналізація від розбиття скла, не втратив нічого, крім вибитого вікна.Так що рев сирени - антизлодійський фактор куди більш дієвий, ніж квадратний метр кількамікронної плівки

Я там тусуюсь з березня 2005 року, бачив твою реєстрацію і читав все що ти писав. Ситуації бували різні і я можу

поспорити, що сяду в твою ревущу машину, викурю цигарку і вийду без всяких проблем на Волі, Молоді, Соборності чи Відродження :( .

І поскільки тут обговорюється саме тонування - думаю, не варто далі розвивати тему сигналок... для цього можна створити окремий топік :)

Цілком згодний, але відповідаю там де виникла дискусія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там тусуюсь з березня 2005 року, бачив твою реєстрацію і читав все що ти писав. Ситуації бували різні і я можу

поспорити, що сяду в твою ревущу машину, викурю цигарку і вийду без всяких проблем на Волі, Молоді, Соборності чи Відродження :( .

Ага, з магнітолою і динаміками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, з магнітолою і динаміками :)

:D Краще пивка поп'єм. Відчуваю себе боржником ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по поводу корректора и омывателя правда?

Так :ninja:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Э-э-э... а про фары мне расскажите, плиз (Post #36) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, криво установленные ксеноны действительно задолбали

Одного разу зустрів мега дятла. В мене паркетник, а він був вроді на шевроле лацеті. Так от це був перший седан який засліпив мене в дзеркало заднього виду ближнім, при рівній дорозі.

Ніякі там кукурузери 100 і великі джипи і близько так не світять. Я прикидаю як він їде на зустріч....

IMG497-1235859448.jpg

Зрозумів чому тебе засліпила Лацеті :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера ехал в затонированной "Дэушке" ночью. Реально ничего не видно в зеркалах, кроме фар попутных машин. Не понравилось.

Плівка ГЕ :huh:

Непонятно, почему если при 5500К+ толку от света нет владельцу, то встречному плохо? Каким боком цветовая температура относится к уровню ослепляемости?

5500-6500К - это дневной свет. Разве плохо, если фара светит так?

Ніяким, просто на дорозі була ожеледиця або мокрий асфальт. Найбільш комфортні і найкращі лампочки з температурою 4300-5000К, але більшість купляє 6000К, за їхній гарний колір світла. 8000К і вище даремна трата грошей. 4300-6000К в такому діапазоні я б радив вибарати собі лампочки, 4300К - найбільша сила світла, 6000К - найбіліші, і вже є троха блакитного відтінку, який так всім подобається ^_^

Иииии - А що у мене з підписом :blink:

чому не видно

IMG497-1235662190.gifIMG497-1235662190.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...