Перейти до змісту

Насувається час змін, він повертає до реальності

romaxa11

Голосувалка на рахунок оплати праці (місячної, а не за все життя)  

209 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
-- Так что же делать? -- забеспокоился Балаганов. -- Как

снискать хлеб насущный?

-- Надо мыслить, -- сурово сказал Остап. - Меня, например,

кормят идеи. Я не протягиваю лапу за кислым исполкомовским

рублем. Моя наметка пошире. Вы, я вижу, бескорыстно любите

деньги. Скажите, какая сумма вам нравится?

-- Пять тысяч, -- быстро ответил Балаганов.

-- В месяц?

-- В год.

-- Тогда мне с вами не по пути. Мне нужно пятьсот тысяч. И

по возможности сразу, а не частями.

-- Может, все-таки возьмете частями? - спросил мстительный

Балаганов.

Остап внимательно посмотрел на собеседника и совершенно

серьезно ответил:

-- Я бы взял частями. Но мне нужно сразу.

Опубліковано

я так понял, что учитывается только Луцк

ибо мои требования (весьма средние для Киева) топикстартеру кажутся явно дурацкими...

(получается, что пишу с орбиты)

Опубліковано

я тут нещодавно проходила співбесіду де керівником є київський пацан

так от-робота 3 в 1

економіст+кадровик+секретар

оплата -2000 грн

я не погодилася-по-перше-як на 3 професії-замала зарплата а по-друге-вважаю що для проф виконання своїх обовязків треба мати базу-як може економіст бути кадровиком? та мені треба хоча би КЗОТ прочитати... можливо я не права...як вважаєте?

Р.S.

туди вже взяли людину

Опубліковано
я так понял, что учитывается только Луцк

ибо мои требования (весьма средние для Киева) топикстартеру кажутся явно дурацкими...

(получается, что пишу с орбиты)

топікстартер вважає, що настала повна ж, і тому більшість повинні зробити повний дауншіфтінг своїх запитів до житті: топ-мєнєджер -2000 грн, мєнєджер - 1000 грн, інші - за єду:)

Опубліковано

звідки ж стільки заздрості? я про "ухожу з орбіти". ну зміг хтось, красавчєг, давайте порадієм за нього

Опубліковано

Зачем же зависти? Человек ясно спросил: какая зарплата удовлетворит, а не сколько получает кто-то. Это разные вещи. Я вот, допустим, получаю 5000 гривен, но на пиво мне надо всего 500 гривен в месяц, такая сумма меня удовлетворит :)

Опубліковано

ту конва

зря не погодилась, могла багато чому навчитись ще й гроші платилиб, а навчилась би то сказала - сорі не можу вижити за 2 шт. а бо піднімайте або змушена звільнитись бо немає що їсти.

ну а якщо не вмієш і не навчишся так можуть ще й зменшити.

Такі от справи, але найти роботу на руки легко а вот щоб щось з того мати.....треба реально оцінювати свою ситуацію. ну а роботодавець оцінить вас в любому випадку добре / погано

Опубліковано
Криза. Все дорожчає. Тоді чому працівника має задовільяти менша зарплата ніж раніше.

Абсолютно верно

Сто баллов!

И я бы на месте работодателя так и сказал бы: "Ты заслуживаешь большего! Поищи другую работу."

Опубліковано

Ще дивлячись якими критеріями оцінювати. Якщо пивом, то одне, а якщо починаєш всі витрати враховувати, при тому, що цінам пофіг, яка в тебе зарплата, то стає страшно - бо такі доходи, щоб просто жити і не паритись про завтрашній день, в Луцьку мають одиниці.

А якщо повернутись до початкової теми, то, по-моєму, час змін не робить нас заможнішими, а ціни реальнішими. За оцінками експертів, Україна знаходиться зараз на рівні 1941 року після початку війни :(

Опубліковано

Віддаю перевагу власному басейну у власному котеджі, який знаходиться у власному лісі ;)

Опубліковано
Віддаю перевагу власному басейну у власному котеджі, який знаходиться у власному лісі ;)

то у для Вас найкращий афродізіяк- лопатнєг плотний?;-)

Опубліковано
звідки ж стільки заздрості? я про "ухожу з орбіти". ну зміг хтось, красавчєг, давайте порадієм за нього

Реально можна й порадіти, тут справа не йде про заздрість.

Задача капіталіста не платити "достойну зарплату" (інакше він би не став капіталістом), а платити рівно стільки, щоб людина не писала заяву про звільнення, продовжуючи виконувати свої обов'язки і тут аж ніяк не йдеться про забезпечення всіх потреб працівника (тут є момент: в кожної людини є своя планка яка задовільняє роботодавця (це може бути і 1000грн, а може бути і 1000000$, але щоб твої послуги тянули на таку суму потрібно їй відповідати)). Наголошую - це не задача роботодавця, вартуєш більшого - шукай іншу роботу, створюй власний бізнес, короче ти керівник своєї долі (але тут головне не перегнути, бо найгірше це нереалізовані завищені запити, це дипресія і купа негативу :D ). Тут варто ще врахувати, що незамінимих людей немає.

До брільянта-рубіна Amway, ще навіть ніхто не дотягує, так-що в цієї пірамідальної секти в нас ще є майбутнє :D

Опубліковано

Тут варто ще врахувати, що незамінимих людей немає.

Ага, і про це знову згадав роботодавець, щоб пресувати працівників. Я, мол, не можу вам платити, як раніше, я вже й так півштату звільнив, так що будьте ласкаві - працюйте за "себя и за того парня", отримуйте своїх 70% ставки, не забудьте, що субота робоча! А кому не подобається...!!!!!!!

Опубліковано
Ще дивлячись якими критеріями оцінювати. Якщо пивом, то одне, а якщо починаєш всі витрати враховувати, при тому, що цінам пофіг, яка в тебе зарплата, то стає страшно - бо такі доходи, щоб просто жити і не паритись про завтрашній день, в Луцьку мають одиниці.

Немає такого поняття "не паритись", всі "паряться" на своїх рівнях. І думаю тут є залежність в тому, що чим більше бабло тим більше потрібно паритись, щоб його не втратити, а приумножити.

Опубліковано
Немає такого поняття "не паритись", всі "паряться" на своїх рівнях. І думаю тут є залежність в тому, що чим більше бабло тим більше потрібно паритись, щоб його не втратити, а приумножити.

Висновок гідний наших можновладців... А в результаті маємо те що маємо

Опубліковано

Для того щоб підвищити купівельну привабливість західної фірми, її власник першою справою скорочує людей (чим меньше людей на виробництві тим меньше проблем з профспілками, соціалкою, крім того це говорить про технологічне вдосконалення виробництва. При умовах оплати праці на Заході, набагато вигідніше впроваджувати нові технології ніж гратися в доброго роботодавця). Власник-роботодавець завжди перше думає про власні втрати, а вже потім про проблеми своїх працівників. Такі закони.

Вихід один: відкривати свій маленький бізнес, зокрема, якщо лікар, то кабінет, якщо юрист, то кантору і конкурувати вже в цьому ринку послуг. Якщо зможеш це потягнути, то перейдеш на інший рівень грошей, проблем і відповідальності, якщо не зможеш, тоді залишаєть найманий працівник. Але люиною ти можеш бути буть де, так само як і бидлом.

Опубліковано

меня больше интересует другой вопрос: кто те двое, кому достаточно 1200-1500?

батя ща в Луцке, приехал заплатить по счетам.

так он за двухкомнатную заплатил около 500 гривен

это с учетом, что свет и вода в квартире практически не расходовались. батя в Киеве почти постоянно

как же это потом на оставшиеся деньги прожить?

Опубліковано

Висновок гідний наших можновладців... А в результаті маємо те що маємо

Не розумію закиду. Це проста математика: якщо в тебе 4000 грн то при курсі 5грн/$ ти маєш 800$, в результаті девальвації (8грн/$) ти "втратив" в доларовому еквіваленті 300$, а якщо б ти мав на рахунку 5-10 млн грн, які б були твої втрати? Великі гроші це велика відповідальність і великі ризики, вони заставляють думати:

якщо ти маєш 5000грн, ти можеш купити якусь побутову техніку і заробляєш собі спокійно (нарікаючи на долю :D ) далі, а якщо 50-100 млн.грн і знаючи золоте правило, що гроші постійно знецінюються, що будеш робити. Як варіант покласти на депозит і жити під проценти, але банк може збанкрутувати, вкласти в виробництво, а воно може таож накритись, нерухомість знецінитись. Короче проблем там і проблем.

Опубліковано
Для того щоб підвищити купівельну привабливість західної фірми, її власник першою справою скорочує людей (чим меньше людей на виробництві тим меньше проблем з профспілками, соціалкою, крім того це говорить про технологічне вдосконалення виробництва. При умовах оплати праці на Заході, набагато вигідніше впроваджувати нові технології ніж гратися в доброго роботодавця). Власник-роботодавець завжди перше думає про власні втрати, а вже потім про проблеми своїх працівників. Такі закони.

Вихід один: відкривати свій маленький бізнес, зокрема, якщо лікар, то кабінет, якщо юрист, то кантору і конкурувати вже в цьому ринку послуг. Якщо зможеш це потягнути, то перейдеш на інший рівень грошей, проблем і відповідальності, якщо не зможеш, тоді залишаєть найманий працівник. Але люиною ти можеш бути буть де, так само як і бидлом.

Це просто сходження по ланці потреб, спочатку ідуть матеріальні, а потім духовні, але в даному випадку тупо клинить на матеріальному і все, амба, тобто гроші заради грошей і нічього іншого, а потім люди дивуються - чому там при владі чинять проти совісті, а бо в людини яка живе заради грошей її просто немає. Але є зворотній ричаг, для того щоб не було таких загребущіх придумани норми і правила(яких в нас нема), і там якщо власник скорочує масово штат - да його профсоюзи живцем з"їдять. А в нас хоть батраками роби - всім по барабану. Дійсно вкалують у відпуску за власний рахунок, дійсно не платять по півроку і працюють "заєду", і проблема в нас усіх.

Швагро працює в Данії, там якщо-що всі на демонстрації, країна "стоїть", і можновладці тричі подумають перед тим як хапнути.

Опубліковано
меня больше интересует другой вопрос: кто те двое, кому достаточно 1200-1500?
вони сприйняли питання буквально, без елементу мрії ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...