Перейти до змісту

В Луцьких мережах буде коли-небудь більше 1 айпі на всіх???

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я вообще не парился насчет ДатаГрупа, не устроили тарифы в свое время провел дополнительную линию от УкрТелекома и подключился к ОГО.

Опубліковано
Користувався я рапідою. Чесним акаунтом. Єдине, що я зрозумів, це те, що на тому хтось гарно заробляє.

Комфорт і зручність того вартий.

Необхідно постійно щось качати з тої Рапіди- бо гроші пропадуть марно.

Це з розряду: необхідно постійно щось качати, бо безліміт і гроші пропадуть марно.

Ці биті архіви по 100 метрів.. фтопку..

Ні разу такого не спостерігав. Хіба що, якщо хтось заллє битий архів, але це з самою рапідою ніяк не пов"язано.

Пошуку по рапіді - немає.

Є спецсофт для цього, але достатньо і гугла. Якщо хтось щось десь викладає, то воно 99.9% є на рапіді.

Опубліковано
Користувався я рапідою. Чесним акаунтом. Єдине, що я зрозумів, це те, що на тому хтось гарно заробляє.

Комфорт і зручність того вартий.

Я тоже пользовался премиумом от рапиды но подумываю на чтото сменить т.к. 2.6 Гб в день с рапиды не устраивает с поднятием до 1Мб от ОГО, это всего 80 Гб в месяц, маловато для любителя FullHD :)

Опубліковано
Я тоже пользовался премиумом от рапиды но подумываю на чтото сменить т.к. 2.6 Гб в день с рапиды не устраивает с поднятием до 1Мб от ОГО, это всего 80 Гб в месяц, маловато для любителя FullHD :)

Тоді найкращий варіант торрент :)

Опубліковано

Сьогодні побачив, що про проблему відкриття сайтів вже була тема - Датагруп - не відкриваются сайти і Не видет видео.... От я зіткнувся точно з тим самим, тільки в мене кілька днів ютюб не пахав через Датагруп. Частина потрібних сайтів мені не паше. :(

Я думаю, що адміністратори Датагрупа повинні звязуватись з іншими провайдерами, які банять айпішник Датагрупа і через це не працюють сегменти інету і виясняти, з яких причин забанили і просити відновлення доступу. Чи як вирішити це питання нормально? Щоб мати доступ до потрібних сайтів???

Опубліковано

це тут до чого?

борд не кешує відео вставлене тегами, а автор теми сказав що при переході на ютуб відео показується, береться в двох випадках воно з одного джерела, як висновок граблі в налаштуваннях браузера або інтегруванні тега в форумний двіжок

Я думаю, що адміністратори Датагрупа повинні звязуватись з іншими провайдерами, які банять айпішник Датагрупа і через це не працюють сегменти інету і виясняти, з яких причин забанили і просити відновлення доступу.

ніякий документ робити це їх не забов'язує, а клоунами виставляти себе ніхто просто так не буде... адмін любого ресурсу може відмовити любій ІР адресі в доступі без пояснення причини (якщо доступ не оплачується, або не підписано додаткових угод)

якщо сервер куплений мною, налаштований і підтримується також мною то не адмінам твого провайдера вирішувати будеш ти мати доступ до нього чи ні

Опубліковано

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=281575

теж декілька днів досить велика кількість ресурсів не була доступна з укртелекому (та і не тільки) по причині несправності декількох каналів...

для мене не є проблемою організувати собі VPN тунель в іншу країну і відвідувати недоступний ресурс таким чином, але це тільки при умові що підмережа забанена на ресурсі, а не ріжеться на гейтвеї провайдера, ДГ наврят обмежує доступ до ресурсів, тому писати лист до адміністрації недоступного сайту доведеться тобі :)

DoS со стороны узла, осуществляющего NAT — если NAT используется для подключения многих пользователей к одному и тому же сервису, это может вызвать иллюзию DoS атаки на сервис (множество успешных и неуспешных попыток). Например, избыточное количество пользователей ICQ за NAT’ом приводит к проблеме подключения некоторых пользователей из-за превышения допустимой скорости коннектов к серверу. Частичным решением проблемы является использование пула адресов (группы адресов), для которых осуществляется трансляция.
Опубліковано
Ді ти не помилявся.

А блек ляпає то чого не знає.

Туману, він тут один з не багатьох хто знає що таке tcp/ip і шо таке 200 машин безконтрольних юзверів в одному броадкаст домені.

Сіко в них різного софта, по яких сайтах лазять. Відповідно якої там тілько вірусні нема :)

У нас в дворі локалочка на надцять машин. Так на таку малесеньку мерержу находяться 2 красавчега, що від вірусної активності їх машин лягають свічі, а сука впадло ночером лазити ребутати :)

Я в принципі за шару між усіма і нашару :)

Але, з другої сторони по якості мережа явно виграє. А значить виграє від цього більшість юзрерів.

Програють тільки такі я фенікс.

ІМХО.

На графіку все прекрасно видно:

datagroup.gif

Тоді пропав інет і в домашніх мережах і в юридичних осіб. Інету з резервних каналів ніхто не отримував...

• Адміністратори
Опубліковано
На графіку все прекрасно видно:

datagroup.gif

Тоді пропав інет і в домашніх мережах і в юридичних осіб. Інету з резервних каналів ніхто не отримував...

Цей коллаж з картинками добре всім відомий. Чорний, скільки ти ще будеш срати там де знаходишся? 10 днів РО тобі не помішає.

Опубліковано

при всём минуче этого графика у него (графика) есть ОФИГЕННЫЙ ПЛЮС....

это то что он (ГРАФИК) есть

и есть в общем доступе, и любой вася_пупкин может посмотрь что и как

а отличии от других провов

Опубліковано
Цей коллаж з картинками добре всім відомий. Чорний, скільки ти ще будеш срати там де знаходишся? 10 днів РО тобі не помішає.

Чого так слабо? Витягнути кабельок зі свіча і усьо. Але ж то топати комусь прийдеться...

• Адміністратори
Опубліковано

Значить так, щоб не розводити флейм і флуд, скажу що відповідь на запитання топіка "В Луцьких мережах буде коли-небудь більше 1 айпі на всіх???" була дана мною про те в яких провайдерів скільки в даний момент адрес НАТ сервісів кількома постами вище http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=287722.

І ще раз відповім, ... не те що буде, а воно було і є більше 1 адреси на всіх.

ps: відповідь дана і тема закривається.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...