igorgame Опубліковано 30 Березня, 2015 в 17:16 Поділитися #551 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 17:16 був причетним Ні - з фонаря взяв і написав! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Березня, 2015 в 18:13 Поділитися #552 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 18:13 Аверс - Одеко -Воля - екс-Аверс (Інтернет технологія) все просто.Женя, в мене договір з Аверсом 13 років, а обслуговує його Воля, раніше Одеко. Я на цю тему підписаний, тому що хочу бути в курсі подій СВОГО провайдера. Нахєра мені читати в цій темі про якусь там Інтернет-технологію, якщо вони мені фізично не можуть надати послуг? Тільки через те, що Аверс раніше належав тому самому власнику що і ця Інтернет-технологія? То давайте вже всіх кабельних операторів тут будемо обговорювати, наприклад Датагруп, а чо, ну логічно же, тим більше що в мене кент перейшов з Волі на Датагруп працювати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2015 в 08:57 Поділитися #553 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 08:57 Женя, в мене договір з Аверсом 13 років, а обслуговує його ВоляВсе починалося з Аверса. І ним і закінчується.Це я особитсо міняв назву теми на таку ,яка вона зараз. Оскілька Аверса, як такого, на той момент, уже не існувало. Одеко, закінчувало своє існування, і на зміну прийшла Воля.Хоча ні з Одеко, ні з Волею, я особисто не підписував НІЯКИХ договорів. У мене був договір з Аверсом. Звідки Одеко і Воля взяли мої дані у Аверса, можна лише здогадатися! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Березня, 2015 в 09:42 Поділитися #554 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 09:42 Все починалося з Аверса. І ним і закінчується.Це я особитсо міняв назву теми на таку ,яка вона зараз. Оскілька Аверса, як такого, на той момент, уже не існувало. Одеко, закінчувало своє існування, і на зміну прийшла Воля.Хоча ні з Одеко, ні з Волею, я особисто не підписував НІЯКИХ договорів. У мене був договір з Аверсом. Звідки Одеко і Воля взяли мої дані у Аверса, можна лише здогадатися!Я це все знаю, але якщо не рознести "Волю" і "ІТ" в окремі теми, то і надалі буде плутанина при обговоренні тарифів (тим більше, що вони ще й по назвах бувають однакові), акціях і т.д. Знову повторюся, але після рознесення клієнтам Волі не прийдеться читати про ІТ, а клієнтам ІТ не прийдеться читати про Волю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZLOvSmetane Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 10:34 Поділитися #555 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 10:34 Хтось можливо знає спрощену процедуру розірвання договору (який навіть не підписував з ними, а кільканадцять років назад з аверсом) від Волі.. Той хто підписував не може фізично звернутись, тому потрібно виходити з того є.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xriaps Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:39 Поділитися #556 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:39 на Грушевського не працює аверс..це в всіх так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maniko Опубліковано 26 Травня, 2015 в 15:30 Поділитися #557 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 15:30 Як тільки сильний дощ чи густі хмари, як от зараз, зразу у Волі пропадають канали Вони що там зовсім ламєри? Не можуть точно свої антени налаштувати на супутники? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 26 Травня, 2015 в 17:25 Поділитися #558 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 17:25 Як тільки сильний дощ чи густі хмари, як от зараз, зразу у Волі пропадають канали Вони що там зовсім ламєри? Не можуть точно свої антени налаштувати на супутники? там не ламери там просто стоять дешеві головки а я знаю ту людину що їх налаштовує руки в нього з правильного місця просто начальство ЖЛОБИ. Професійна головка приблизно 100 - 120$ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.