lumax Опубліковано 13 Січня, 2009 в 00:32 #2 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 00:32 Упаси Бог от такого. Жаль людей. Посмотрел это видео и понял, что не так уж и плохо все у меня...
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Січня, 2009 в 08:33 Адміністратори #3 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 08:33 ух.. Зацепило.Таке ж чекає і на Уркаїну.Правда масштаби меньші.
Forever Autumn Опубліковано 13 Січня, 2009 в 08:55 #4 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 08:55 Ужасть А дехто там все життя живе і виплачує кредит (loan) за будинок. Мені так було б страшно
keepo Опубліковано 13 Січня, 2009 в 09:25 #5 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 09:25 Та не чекає таке на Україну. Внас, якщо народ виселятись буде, то він не те що плазму, він вікна з підвіконниками і унітаз посуне за собою. Бо внас за це все заплачено + смекалка працює . Ви думаєте чому те все добро залишили? Бо вони за нього не заплатили ні копійки. Це все взято в кредит.
Serpent Опубліковано 13 Січня, 2009 в 09:53 #6 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 09:53 Forever Autumn сказав: Ужасть А дехто там все життя живе і виплачує кредит (loan) за будинок. Мені так було б страшно Америка - це країна можливостей. В них є можливість взяти кредит на будинок, автомобіль, ітд. І виплатити чи не виплатити - це вже як карта ляже, хоча підтримка держави там відчувається на порядок більше, ніж в нас. А в нас ніхто майно не відчужує, зате люди живуть по пару сімей в трикімнатній (в кращому випадку) квартирі в панельці з засцяним під'їздом, або знімають гуртожиток, який влітає в півзарплати. І всі раді - добре що в нас такого немає, як в Америці. Сумно.
Oushen Опубліковано 13 Січня, 2009 в 13:23 #7 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 13:23 жесть, но фактически они ничего и не теряют, так как никогда этого в своей собственности не имели, всё что у них есть взято в кредит...
Serpent Опубліковано 13 Січня, 2009 в 15:47 #8 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 15:47 Народ, ви так говорите "они за нього не заплатили ні копійки. Це все взято в кредит" ніби кредит=халява. Кожен кредит потрібно віддавати, і віддавати вони його будуть ще кільканадцять років. І всі ці виселення - це чиясь безнадійно зіпсована кредитна історія і поламана доля. Фактично ніякий банк найближчі роки не видасть людині кредит з записом "foreclosure" в кредитній історії. За всіми цими залишеними плазмами, компами, дорогими меблями стоїть чиясь особиста людська трагедія. А залишають вони всі ці речі тому, що все це барахло - це не показник хорошого життя, в них воно не ціниться, так як в нас. Освіта в престижному навчальному закладі - ось справжня цінність для американця, бо це автоматом гарантує їм зарплату на порядок вищу, ніж в простого випускника колледжу. На відміну від нас, де володіння крутим мерсом відразу піднімає статус людини, а на інженера з вищою освітою дивляться звисока, бо він працює на заводі за копійки.
difoto Опубліковано 13 Січня, 2009 в 16:53 #9 Опубліковано 13 Січня, 2009 в 16:53 NetSerpent сказав: Forever Autumn сказав: Ужасть А дехто там все життя живе і виплачує кредит (loan) за будинок. Мені так було б страшно Америка - це країна можливостей. В них є можливість взяти кредит на будинок, автомобіль, ітд. І виплатити чи не виплатити - це вже як карта ляже, хоча підтримка держави там відчувається на порядок більше, ніж в нас. А в нас ніхто майно не відчужує, зате люди живуть по пару сімей в трикімнатній (в кращому випадку) квартирі в панельці з засцяним під'їздом, або знімають гуртожиток, який влітає в півзарплати. І всі раді - добре що в нас такого немає, як в Америці. Сумно. Меня не тревожить. Умер от разрыва живота. Под столом.
keepo Опубліковано 14 Січня, 2009 в 06:17 #10 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 06:17 Цитата За всіми цими залишеними плазмами, компами, дорогими меблями стоїть чиясь особиста людська трагедія.За всіми цими залишеними плазмами ітд. стоїть чиясь особиста людська тупість і бажання набрати всього і зараз, незнаючи як за це все розплатитись.
Serpent Опубліковано 14 Січня, 2009 в 09:45 #11 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 09:45 keepo сказав: Цитата За всіми цими залишеними плазмами, компами, дорогими меблями стоїть чиясь особиста людська трагедія.За всіми цими залишеними плазмами ітд. стоїть чиясь особиста людська тупість і бажання набрати всього і зараз, незнаючи як за це все розплатитись.Ну звичайно, раз людину скоротили з роботи і вона не має змогу оплачувати кредит на будинок і автомобіль, значить ця людина тупа і жадібна. Так по твоєму виходить? У нас в Україні теж зараз багато неповернень по кредитам. Українці теж тупі і жадібні? А я думав, що це тільки прерогатива "піндосів". Ну ані же ту-у-у-упые... (Задорнов)
adebt Опубліковано 14 Січня, 2009 в 10:33 #12 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 10:33 Цитата Українці теж тупі і жадібні?А як можна назвати людину, яка біжить купляти, наприклад, телефон, який вартує 3-4 місячних зарплат, чи автомобіль (який не потрібний) під величезні проценти? Є таке китайське питання: "Анахуа" ? Я можу зрозуміти тільки кредит на житло, та й то вже в зовсім безвихідній ситуації.Наші люди толком ще не навчилися рахувати свої гроші.
kudrom Опубліковано 14 Січня, 2009 в 12:14 #13 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 12:14 я не можу зрозуміти, чому вони все лишили в будинках... ну от не доганяю і все, там же не тільки те, що взяте в кредит...
Scorpio Опубліковано 14 Січня, 2009 в 13:44 #14 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 13:44 А куди вони це все добро візьмуть, аби самим було де жити
difoto Опубліковано 14 Січня, 2009 в 14:23 #15 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 14:23 ИМХО они по-быстрому съ%б@лись, не дожидаясь прихода коллекторов: ведь недвижимость обесценилась катастрофически и кроме того, шо тебя выселят, так еще и заставят всю жизнь выплачивать остаток. А те, кто считает, что его государство и банки кинули на бабло - тот настоящий тупой и жадный расовый жЫд. Украинец или нет - второй вопрос. NetSerpent, тебя государство кинуло на бабло штоле?
keepo Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:16 #16 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:16 Цитата Ну звичайно, раз людину скоротили з роботи і вона не має змогу оплачувати кредит на будинок і автомобіль, значить ця людина тупа і жадібна. Так по твоєму виходить? Ти все правильно зрозумів. Якщо людина працювала клерком по перекладанню бумажок і при цьому взяла кредит, який перевищує її повний стабільний дохід за 10 років (про більші сумми я взагалі мовчу) під безглузді проценти, то крім як недостачею розуму я це пояснити не можу. Цитата Українці теж тупі і жадібні? А я думав, що це тільки прерогатива "піндосів". а чим українці кращі за американців в цьому плані? Точно такі самі люди
Serpent Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:28 #17 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:28 Difoto, ну да, кинуло. І тебе теж кинуло. Не пам'ятаєш що сталося з грошима "великого и могучего СССР" які лежали на ощадних книжках щасливих громадян? Чи це був не кидок, а так, неприємність маленька? А по сабжу, то Скорпіо правий. Ці люди переїхали наприклад в зйомну трикімнатку десь на окраїні Лос Анжелеса, і куди їм впихнути все це барахло? Тим більше, що квартири там здаються уже повністю "упаковані", а не стіл+ліжко, як в нас. Та і аренда вантажівки для перевезення всього цього хламу буде вартувати нехіло, особливо якщо сім'я переїжжає з Південної Каліфорнії в штат Вашингтон, десь на кордоні з Канадою . А на рахунок кредиту, який перевищує повний стабільний дохід за 10 років, то там банки не дурніші, ніж в нас, і людині з мінімальною зарплатою в 1600уе не видасть кредит на будинок за 400000, такий як був показаний у сюжеті, скрізь є певний ліміт по кредиту.
romaxa11 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:31 #18 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:31 adebt сказав: Цитата Українці теж тупі і жадібні?А як можна назвати людину, яка біжить купляти, наприклад, телефон, який вартує 3-4 місячних зарплат, чи автомобіль (який не потрібний) під величезні проценти? Є таке китайське питання: "Анахуа" ? Я можу зрозуміти тільки кредит на житло, та й то вже в зовсім безвихідній ситуації.Наші люди толком ще не навчилися рахувати свої гроші.я в більшості своїй схиляюсь тільки до кредиту під бізнес, а вже з нього купляти після виходу на певний рівень все решта
difoto Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:51 #19 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 15:51 Меня не кинуло, у меня сберкнижки как не было, так и сейчас нет. Предпочинаю жить не на проценты и не для процентов.
adebt Опубліковано 14 Січня, 2009 в 18:29 #20 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 18:29 romaxa11 сказав: я в більшості своїй схиляюсь тільки до кредиту під бізнес, а вже з нього купляти після виходу на певний рівень все решта Згідний з тобою, тільки в такому випадку треба розмірковувати ще більше і ще краще, ніж при купівлі квартири. difoto сказав: Меня не кинуло, у меня сберкнижки как не было, так и сейчас нет. Предпочинаю жить не на проценты и не для процентов. Повністю згідний. Живу на те, що заробляю. І якщо мій дохід дозволяє мені їздити на жигулику, то я не буду пхати голову в петлю, щоб пересісти за кермо іномарки. Зароблю грошей — буде іномарка, впадуть доходи — не буде й «жужика»
Zheny@ Опубліковано 14 Січня, 2009 в 19:07 #21 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 19:07 потрібен холодильник - не вистачає грошей - йдеш в магазин і шукаєш ТЕ ЩО ПО КИШЕНІ, а не "аби-краще-ніж-у-сусіда-і-пофіг-що-він-вартує-цілу-річну-ЗП" і яким органом його виплачувати?? - Це все Випєндрьож! Все необхідно обирати - ПО КИШЕНІ - а не по пантам. Цитата Повністю згідний. Живу на те, що заробляю. І якщо мій дохід дозволяє мені їздити на жигулику, то я не буду пхати голову в петлю, щоб пересісти за кермо іномарки.100% +1 .
Serpent Опубліковано 14 Січня, 2009 в 19:57 #22 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 19:57 Камради, повністю з вами згідний, жити потрібно по можливостях, а не залазити в боргову петлю заради дешевих понтів. І якраз теперішня криза хороша тим, що всім нагадає про це. Нагадає про те, що наше місце - під плінтусом. А то панімаєш, понабирали крутих тачок щоб жити як в Еуропі, а опинилися там де і мали опинитися - в ж..пі. Треба міняти ментальність наших людей, і я впевнений, з часом це прийде. Сам послугами кредитування ніколи не користувався, і напевно, візьму кредит тільки якщо від цього буде залежати життя близької мені людини або під розвиток власного бізнесу. Цитата Меня не кинуло, у меня сберкнижки как не было, так и сейчас нет. Предпочинаю жить не на проценты и не для процентов.А в мене була. Грошей я туди не складав, оскільки тоді ще був малий і їх не заробляв. Але Держстрах два рази перераховував на неї страховку за поломану руку, і один раз - серйозно порізану через нещасний випадок долоню. + Там була виплата по смерті годувальника (мого батька). Зняти ці гроші я міг тільки після досягнення повноліття. Але дефолт встиг швидше, і в один день все пішло коту під хвіст. Абидна.
Tolik_lt Опубліковано 14 Січня, 2009 в 20:08 #23 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 20:08 17 років минуло а тобі ще абидна?я й забув давно
Serpent Опубліковано 14 Січня, 2009 в 20:28 #24 Опубліковано 14 Січня, 2009 в 20:28 Та не. За державу абидна.
keepo Опубліковано 15 Січня, 2009 в 07:01 #25 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 07:01 Цитата то панімаєш, понабирали крутих тачок щоб жити як в Еуропі ти у тій еуропі був? там крутих такчок тільки в кіно надивитись можна. європа планує видатки сім"ї на рік вперед, а у нас тьотя пішла до магазину за нокією 1100, а купила n95, бо "це ж як у еуропі..." Цитата і людині з мінімальною зарплатою в 1600уе не видасть кредит на будинок за 400000, такий як був показаний у сюжеті угу, розкажи це тим фондам, які купили деревативи на кредити під будинки видані неплатоспроміжному населенню США Вся проблема в тому, що залучення коштів в США має вартість бумаги на якій вони надруковані
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.