Перейти до змісту

Демократии на форуме - не бывать!

Expert

Демократия на форуме  

73 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Товаріщъ!

Что-то в последнее время слишком много самоуправства стало. Что много говору про "волевиявлення народу" и т. п.

Мне кажеться, в связи с этим следует напомнить некоторым форумчанам, что демократии на форуме не место.

На форуме самый главный - админъ, и он все решает. И это - правильно.

Опубліковано

мда в зв"язку з кризою чи що народ так і тяне прапорами помахати.Тож свято горілку тра з ковбоскою вживати а не революції робити ;)

Опубліковано

Строить демократию на форуме все равно что коммунизм во всем мире, толку никакого и все равно будут недовольные.

Опубліковано

Всім бажаючим бачити демократію на форумі пропоную створити власний форум :)

Форум -- це є приватна власність. І всі ми тут лише гості. А йти в гості зі своїми правилами -- то краще взагалі не йти, бо толку не буде, лише настрій всім зіпсуєш.

Опубліковано

Знаете когда туева туча йузеров пытается йуморить/непотеме чето гнать/создавать левые темы не туда куда надо, то у модеров нето что нервов никаких нехватает, тут хочется найти нарушителя и между глаз стукнуть (был долгое время глав.модером на сайте о камеди клабе, знаю о чем говорю) модерам/одминам респект за работу)

зы. с рождеством)

Опубліковано
так вроде подпись уt0rik - ответ на вопрос.

ну дык вот.

Только некоторые не хотят никак понять, и создают темы, сопровождающиеся бурным недовольством масс и бурлением говн.

Самый недавний пример - тема Yarchikа.

А вообще, это я так, напоминаю:)

Опубліковано

Але все це має бути гарненько замасковано під маску демократії. "Невидима рука" править, ми дотримуємось певних правил, взамін отримуємо деякі права та свободи. І всі задоволені. Аналогічно має бути і в державі. Бо чиста демократія - це повне лайно, особливо в наших реаліях та з нашим народом.

Опубліковано
Але все це має бути гарненько замасковано під маску демократії. "Невидима рука" править, ми дотримуємось певних правил, взамін отримуємо деякі права та свободи. І всі задоволені. Аналогічно має бути і в державі. Бо чиста демократія - це повне лайно, особливо в наших реаліях та з нашим народом.

Тобі не вистачає ілюзїї щастя?

Опубліковано

Як для приватного ресурсу тут достатнiй рiвень свобод.Ярчик не оспорював права власника-вiн оспорював виборну посаду.

Опубліковано

Tolik_lt

...Чи достатньо цього, аби позбавити модератора прав? Думаю, так. Адже майже 45% юзерів проголосували за те, і не факт, що ця цифра не збільшилася б, якби топік не закрили....

.... думаю, 45% невдоволених однозначно може стати причиною відставки.

Это из самого последнего. Кроме того, я уверен, большинство из проголосовавших против - юзеры, у которых все темы и посты в куплю-продам, которые используют борду лишь как бесплатную доску объявлений, и более того, при этом еще и во всю качают права. Вот вам и пример "демократии".

Опубліковано

Голосував "проти".

Демократія - це влада народу. Народ утримує державу (платить податки) в особі вибраної влади, влада організовує демократію. На форумі - не так.

Форум - це приватна територія кількох осіб, і вони запроваджують тут правила. Але вони народу нічого не винні, як і народ нічого не винен тим особам. Тому "демократія", як забезпечення симбіозу "адміни" - "форумчани" - не проходить. Якщо проводити паралелі - то до форуму можна застосувати таку форму правління, як диктатура аристократії. Я не кажу, що наші адміни й модери - поголовно аристократи :) Просто так сталося, що владу кількох осіб так і називають - правління аристократії.

Треба віддати належне верхівці цієї аристократії - адмінам: зараз видно більше мудрості, більше розсудливості. Спірні питання не рубаються, а шукаються компроміси. Відчувається, що адміни стараються діяти на користь форуму - вони зрозуміли, що при вирішенні форумних питань треба виходити саме з цієї формули. Тому переконаний, що якби в затіяному мною голосуванні: а) більшість висловилася б проти модератора; б) хтось би запропоновав альтернативну кандидатуру - могла б відбутися зміна влади в розділі "Куплю-Продам". Але то був би не наслідок демократії і турбота про народ, а усвідомлення адмінів, що щось на борді діється не так, і форуму завдається шкода. І це правильно. Командор про це висловився, залишаючи простір для роздумів:

Судячи з [65.91%], Шура і надалі, я дуже на це сподіваюсь буде слідкувати за порядком.

Але і дивлячись на [34.09%] думаю що можна зробити висновки.

Я дуже на це сподіваюсь.

Підсумовуючи - форум не місце для демократії. Форум - це приватний клуб, в якому власник запроваджує дрес-код, перелік дозволених до продажу напоїв, організовує охорону і замовляє музику.

• Адміністратори
Опубліковано

Дякую Ярчик.

Я з дороги, трошки замучений, хотів поставити Рому "Експерта" Модератором "куплю-продам"

Чисто для усвідомлення що це за робота, і чому там Шура, а не той хто десь АУ?!!! висунув свою кандидатуру на цей пост.

Раз в рік революція, і хочеться вам на такі свята? :)

Опубліковано
Я з дороги, трошки замучений, хотів поставити Рому "Експерта" Модератором "куплю-продам"

Чисто для усвідомлення що це за робота, і чому там Шура, а не той хто десь АУ?!!! висунув свою кандидатуру на цей пост.

Фигасе. Что-то я где-то видимо пропустил. Я как бы наоборот всеми руками против того, чтоб модератора меняли. И считаю, что Shura справляется со своими обязанностями как нельзя лучше.

И да, я против демократии на форуме.

• Адміністратори
Опубліковано

Текст посту звучав двояко, + кажу ж змучений з дороги :)

Опубліковано
к опросу не хватает ответа - "пох"

"пох" - это уход от ответа. А уход от ответа - это слабо. Да, "пох"-изм - это жизненная позиция, но какой смысл жить, если тебе всё "пох"? ;)

Опубліковано

адмін без юзерів це нічого, і про це (адміну) не треба забувати ;)

Опубліковано

а де топікстартер взагалі бачив чи чув про демократію ? я так запитую,щоб було з чим порівнювати, демократія це міф , її ніде не було і мабуть не буде, вся планета, від рослин до людей живе по принципу, хто крепший той і правий, і не важливо в чому виражаєтся крепість ,чито фінансова,чи влада чи просто природні властивості організму

Опубліковано

Ага, прям по Летову:

Кто помнит преценденты, чтобы не было репрессий?

Ни разу не бывало, чтоб не правил террор.

История не знает, чтоб хоть раз была свобода.

История не знает, чтобы не было фашизма.

©

;)

• Адміністратори
Опубліковано

Адмін состав цього форума не має владних амбіцій ц цьому проекті.

Ми його будуємо і підтримуємо виключно для користувачів.

А правила писані і не писані виключно для підтримання порядку. Щоб не вийшов гадюшник.

Правила пишуть модери, які і є висуванцями від учасників цього форуму.

Фактично тут і є демократія, з елементами центрального правління. Як кажуть з останньою інстанцією :)

Так що думаю така форма самоврядування (не правління) повинна влаштовувати більшість. Що і відображає голосування вище.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...