Перейти до змісту

Бомбят

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

С 22 по 23 ночью были обворованы около 30 машин... :angry2: (с) Аверс

Кто попал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніч ще не закінчилася.. Чи ти маєш машину часу..???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

объявление:

семинар по вопросам путишествий во времени состоится вчера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-- с 22 по 23 - это время

-- спасибо, Капитан Очевидность

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мався на увазі час - тоді це дитячий час - якраз діти із дископлясок додому повертаються..

Якщо ж у ніч із 22,12 на 23,12 - тоді питання стає актуальним саме зараз..

Чи топікстартер запланував обікрасти 30 машин у вищевказаний період ("Успеть с 22 по 23." ),і тепер перепитує, кого він ще не обікрав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машини відкриваються простими ножницями, тяжче відкрити БМВ і РЕНО зкруглим замком. Забирайте з машини СД-плеер повністтю, а не тільки морду, і поставте машину під фонарь так шоб було видно передню панель, шо там мафона немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий звонить зранку і каже ...:

вивалили в машині заднє праве (бокове) вікно (Опель Астра ~2000р/в), мажик на місці, видно шо рились в бардачку + забрали пустий рюкзак, ну і кірпіч оставили в подарунок на задньому сидінні з вище згаданим заднім правим вікном =) (район Львівської/Володимирської (приватний сектор))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, тут я недавно писал про именно такой способ проникновения в машины... Фирменный почерк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобильное воровство всегда присутствовало, в любые времена и дорогостоящую музычку навигаторы над панелью и прочую "лабуду" нужно всегда убирать с глаз долой. Даже просто незатейливо брошенный пакет на заднем сидении может привлечь внимание "уродца". Салон автомобиля должен быть чист от вещей... Понимаю что трудно бывает всё носить с собой в карманах... я лично когда оставляю машину под окном что уношу самое ценное ну а всякий "мотлох" который особой ценности вообще не представляет оставляю в багажнике. В нынешние времена автомобильных стоянок очень мало, а техники становится всё больше и больше... вот и приходится ставить возле окна и надеяться на то что моя машинка стоит среди множества таких-же... и ничего с ней не случится.

ВОРАМ: "если вас застукает на "горячем" хозяин машины... а такое возможно, тогда вам долго придётся сосать сок и кашку через трубочку" Задумайтесь! Да и сам я увижу, на месте стоять не буду, будь чья эта машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені дуже запам'ятався пацієнт, якого піймали дачники за крадіжкою урожаю: після групового побитя городним інструментом поступив в лікарню з переломом черепа, лівого плеча, стегна, відкритим багатовідламковим переломом гомілки і розривом селезінки ;) Це було в Луцьку років 5 тому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У дворі девятиповерхівки на Соборності (біля архіву) 20го числа вночі 4 машини побили. Нічого не брали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найсмішніше те, що на 33-му влізли навіть у Москвич, в якому абсолютно нічого не було брати. Повитягували всі дроти, нічого не вкрали, залишили карточку Фуршет :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається мені, що то хтось "косить" під анархістів з Греції. Добре, що ще не підпалюють нічого як там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тану.ах, яка Греція? Там в людей мозг є :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когось зловлять і зроблять те -про що писав Luka - 10-й пост. :)

P.S. Урожай не коштує ~20 000$. (це я про наслідки) .. можуть і буксирувальний трос через гілку перекинути..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можуть і буксирувальний трос через гілку перекинути..

или четыре троса в конечностям - и машинами в разные стороны... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місця мало. для такого.. а дерева в кожному дворі ростуть..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, а ну куклус-клан прикрили! :)

па-харошаму прашу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо для тих хто ше не домовився ... або вирішив заощаджувати на стоянці .....

піти домовитись у найближчиу/ий гаражний коператив/автостоянку та застовбити собі місце хоча б на зиму ... в центрі на набережній 2 за місяць приблизно 150грн ... місця ще є вільні... поспішіть ...

Доречі .. на вул. Пушкіна (майже на Лесі Українки) сусід (пенсіонер, продав авто недавно) здає залізний гараж за бесцінь ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після таких новин машину в дворі на ніч оставляти точно не буду, хоча до цього інколи злишав бо було тупо впадло в гараж сунутись (трошки далеко від дому). Доречі в мене в дворі (Воїнів-Інтеранціоналістів 2) частенько серед ночі соваються всякі памороки і луплять припарковані машини шоб сигналізація спрацьовувала. Декілька раз бачив побиті машини. При чому це був як скорп мого товариша, так і сусідська 5-ка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ ЩО ІНШЕ ЯК ВЛАСНИКИ АВТОСТТОЯНОК ПОЧИНАЮТЬ ЗАЛЯКУВАТИ ЩОБ СТАВИЛИ ДО НИХ НА СТОЯНКИ, А СКОРО Ж БУДУТЬ ПІДНІМАТИ ЦІНУ НА ПАРКОВКУ, ЯКЩО РАНІШЕ БУЛА ПАРКОВКА НА ДОБУ 8 ГРИВЕНЬ то ТЕПЕР БУДЕ МІНІМУМ 12. ХІБА НЕ ТАК?

прохання не писати лише ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ. поки прохання <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось така масова чистка автомобілів, суто по "районах", мені схожа на роботу "зальотних". Бо місцеві мали дох**ща часу, щоб видивитися і запам"ятати більш-менш пристойні авто, а тут валять все підряд та ще й цеглою вікна б"ють. Дивно це все якось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згоден .... теж думаю що "пацани ідут к успєху" з іншого міста ... бо якось це не по людські ...

З.І.

і запомнітє ШЕКАЛАД НЄ ВІНАВАТ !!!!1111

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очень сомневаюсь. У меня под окном стояло две машины. Моя дэу и соседская девятка. У него разбили окно :(, у меня тьфу три раза. Слыхал такую мысль, что это ментам на профпразник подарок сделали, чтоб не расслаблялись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... Слыхал такую мысль, что это ментам на профпразник подарок сделали, чтоб не расслаблялись.

Не розумію...Міліція тут до чого? Вони ж простим людям не відшкодовуватимуть збитки...І їхні машини не били, відділки не палили...На таке - їм пофігу...Скоріш за все тут власники стоянок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...