Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

заходжу... глянув на торенти...

бігом побіг поміряв швидкість, ЛЯПОТА.....

тьху тьху, щоб так і було!!!

e3df4148cbec.jpg

Опубліковано (змінено)

Та нє, нічо, у тебе, мабуть, оптика від УТК. :_39: Або модуляція Annex666 :)

длинк - это почти комп :rolleyes:

там линукс живёт.

Копия+(6)+Blank.jpg

Змінено користувачем Oli
Опубліковано

длинк - это почти комп

там линукс живёт.

Та хоч ZyXel із Windows 7! Теоретичний максимум для ADLS на Upload - 3.5 Мбіт/с. В реалі ж рідко і 2 Мбіт/с буває.

Опубліковано

Це напевне коаксіалка Аверса, яка виходить з такої жалюгідної клозетоподібної пристройки до будівлі Укртелекому. Цей кабель і раніше був. З нього на весь ДПЗ роздається кабельне телебачення. Можемо якось за допомогою сокири перевірити. :D

А от що то за кабель присобачили ті спайдермени на Таврії, мені самому дуже цікаво...

Ок! :friday:

Адже:

1 надрубаний кабель Білайна, 5 збережених робочих місць на Укртелекомі :D

Опубліковано (змінено)

Где мои 2мб?

MTI3NzA2MDA4MC0yMzMuMjI0LTc0OC4zNjItMC0xODMyNjA=.gif

ОГО-Ультра !!!

на сапорті в столиці гундосять,що глобальна аварія по всій Україні.... :angry:

обіцяють до ранку поправити...

post-6347-1277060997,38_thumb.gif

Змінено користувачем Savoy
Опубліковано

Щойно ходив платити за інтернет. Дістаю як завжди з гаманця 117грн (ОГО 1 + телефон), а мені касирка каже "з вас 160грн.". Питаю з якої такої радості? Вона каже, в нас тепер нові правила, потрібно платити за пів місяця наперед! Ну не епрст? А якщо я захочу відключити ОГО, мені ці гроші хтось поверне? А то заява на підключення Білайн вже давно подана і скоро в УТК буде на одного абонента менше.

В договорі прописано - форма оплати послуг "Авансова"? Якщо ні, то нехай засунуть свій аванс в опу. Я особисто аванс не плачу і не бачу вигоди в його оплаті.

Та касирка тормоз. Не вміє пояснити людині нормально, або ви її неправильно зрозуміли. Просто в червні телеком з невідомих причин перейшов на нову систему прийому платежів. Раніше ми оплачували борг за минулий місяць. Тепер же будемо платити включно по той день, в який прийшли платити. Якщо прийшов 15-го числа, то платиш за попередній місяць і за 15 днів цього місяця. Тому така сума. Тобто сплачуєш фактично зразу за півтора місяці, але ніякого авансу там нема. Платиш тільки за вже надані послуги на момент оплати. От і вся математика.

Опубліковано (змінено)
<br>у них постоянно аварии либо еще что то...быстрей бы билайн к моему дому провели.

І Білайн не панацея. Проблема, схоже, дійсно глобальна... Білайн сьогодні ввечері також страшенно тормозить:

MTI3NzA2MjAzOS03Mi4yMjItODQuMTU3LTAtMA==.gif

Змінено користувачем S-driver
Опубліковано

у них постоянно аварии либо еще что то...быстрей бы билайн к моему дому провели.

А в мене : "... при нынешнем богатстве выбора-другой альтернативы НЕТ..."! :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

І Білайн не панацея. Проблема, схоже, дійсно глобальна... Білайн сьогодні ввечері також страшенно тормозить:

Датагруп - проблем нема. Швидкість відповідає заявленій, 10 мегабіт в обидві сторони на улюблений ваш спідтест на 2іп.ру

Урктелком аналогічно - 1 мегабіт, причому теж в обидві сторони :)

Опубліковано

у них постоянно аварии либо еще что то...быстрей бы билайн к моему дому провели.

А в Білайна ні разу ніколи нічого не ламається? Ну ну, подивимось... хай но абонентів дофіга наберуть, обладнання трохи попрацює, тоді відгуків трохи люди напишуть. А то розвели тут соплі - телеком гівно, датагруп гівно, Білайн супер пупер меганадійний провайдер. Бо в телекома було три глюки на рік, а білайн тиждень юзаю і все класно. щось вроді цього.

Єдине, що в білайна хороше - це тарифи на даний час. Але швидше за все, це явище тимчасове, для того щоб якось переманити до себе абонентів від інших провайдерів. А як буде далі - час покаже.

• Адміністратори
Опубліковано

Про білайн просто встидаються писати і визнати свої помилки, коли тут з піною в роті його так вихваляли :)

Знаю десяток людей в мережі білайна і як воно працює бачив неоднократно на власні очі. Поки що залишаюсь з Датагруп та Урктелеком.

Плюсів для себе в білайні не бачу.

Опубліковано

Та касирка тормоз. Не вміє пояснити людині нормально, або ви її неправильно зрозуміли. Просто в червні телеком з невідомих причин перейшов на нову систему прийому платежів. Раніше ми оплачували борг за минулий місяць. Тепер же будемо платити включно по той день, в який прийшли платити. Якщо прийшов 15-го числа, то платиш за попередній місяць і за 15 днів цього місяця. Тому така сума. Тобто сплачуєш фактично зразу за півтора місяці, але ніякого авансу там нема. Платиш тільки за вже надані послуги на момент оплати. От і вся математика.

Дякую за пояснення, тепер питань немає.Такий спосіб оплати впринципі теж непоганий: скільки користувався - стільки і заплатив, все чесно ІМХО.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...