Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, Nazarqa сказано:

Відмучився :) 

5054572153.png

коли робив тест, при цьому, я завантажував відео на ютуб, і дивився пару відосів ;) 

Працівники Київстару які підключали, після того як я сказав що в мене стояв Укртелеком, "засміялись в голосіну" :) 

Щиро заздрю)) Укртелеком , м'яко кажучи, задовбав якістю , і вибору, на жаль, не передбачається( Володимирська)

• +1 1
  • Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, bublik007 сказано:

Укртелеком , м'яко кажучи, задовбав якістю , і вибору, на жаль, не передбачається( Володимирська)

Там же Westnet є в районі Володимирської і дальше на села.

Опубліковано
10 хвилин тому, Maniko сказано:

Там же Westnet є в районі Володимирської і дальше на села.

Трохи дорого коштує підключення))))

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Хм... Зайшов тільки що на сайт Укртелекому, а в них цікавий тариф з'явився - "Вільний": 90 грн. і швидкість необмежена, тобто по-максимуму шо витягує твоя лінія.... Хтось пробував?

Опубліковано

Пробував, мав раніше 10 мегабіт, маю тепер 11 :), живу в центрі міста, метрів 200 від телефонної станції, в общому кака была кака есть....

Нажаль інших альтернатив в будинку не маю :(

Опубліковано

так перед тим, як переходити, потрібно було спочатку залізти в модем і подивитись, на яку швидкість витягує лінія, а тоді думати... Звичайно, що заради 1 Мбіта при наявниз 10-ти сенсу не було... В мене в батьків тариф до 5-ти, думав тут перевести, а тут максимум показує 6, то не бачу сенсу... А от вдома показує максимум 15,5, а тариф до 10-ти (за 60грн), маю стабільно 9,5, то там не хочу переходити, бо влаштовує (зачєм платіть больше)...

Опубліковано

хоча дивно так... дивлюсь на ще одному компі (інша адреса), там тариф теж "Легкий" (до 5ти), і там теж максималка 6... А там раніше була краща картина, там до 10-12 весь час показувало максималку... Таке враження, що умисне обмежили... чи що... Народ, подивіться в себе різницю між тарифним і максимальноможливим (в модемі щось типу Maximum Attainable Data Rate )

• 2 тижня потому...
Опубліковано
7 минут назад, jack74 сказал:

агов, народ!??? всі перейшли на ВОМ?

Хто-куди:

5175403573_240.jpgi.gif
Укртелеком реально дістав, ввечері навіть відео онлайн максимум 480р можна дивитись.

Опубліковано
On Thursday, March 03, 2016 at 9:07 PM, jack74 said:

хоча дивно так... дивлюсь на ще одному компі (інша адреса), там тариф теж "Легкий" (до 5ти), і там теж максималка 6... А там раніше була краща картина, там до 10-12 весь час показувало максималку... Таке враження, що умисне обмежили... чи що... Народ, подивіться в себе різницю між тарифним і максимальноможливим (в модемі щось типу Maximum Attainable Data Rate )

Так і є, дізнавався про тарифи і ліНію, так бачу 6 мб на своїй, питаю якщо буде без обмеження, кажуть перекинуть на швидшу лінію 10-15мб

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 17.03.2016 at 02:16, Revolver сказано:

Так і є, дізнавався про тарифи і ліНію, так бачу 6 мб на своїй, питаю якщо буде без обмеження, кажуть перекинуть на швидшу лінію 10-15мб

Хто і Де кажуть? Гарантують? :)

Опубліковано
30 хвилин тому, mrZED сказано:

http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/fttb

Хтось підключав оптичний нет від ОГО? які враження?

:) Певно, якби таке чудо з'явилось в Луцьку, то з цього моменту хтось би вже та й похвалися б ;)

Опубліковано
8 hours ago, jack74 said:
On 17.03.2016 at 2:16 AM, Revolver said:

Хто і Де кажуть? Гарантують?

підтримка укртелекому

Опубліковано

смішно :) звідки їм з Києва без обстеження твоєї фіз.лінії знати, наскільки вона в хорошому стані і наскільки мегабіт вона "витягне"?! Так, якщо програмно вони обмежили швидкість, то да, вони і з києва можуть тобі підняти "планку", але немає ніякої гарантії, що самі дроти пропустять! Про що я й толкую - ніякої гарантії, що ти перейшовши з 55 на 90 грн. не отримаєш замість 4 мбіс/с всього 5,5

Опубліковано

За минулий місяць по статистиці було 660 гіг трафіку, десь 80% це віддача у торрент клієнті, мені ж не шкода. 
На укртелекомі до таких цифр ще довго не досягнете.

Опубліковано

а нафіга нам їх досягати? Щоб отримати посвідчення "Самого щедрого сідер-лічер-піра"??? :)

Типу давай я пробурю в себе вдома свердловину, куплю потужну помпу, щоб в результаті 80% води роздавати??? ;)

• +1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...