jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:19 Поділитися #2551 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:19 Якщо для Луцька (бо ж там тарифи/швидкості різні для різних населених пунктів), то да...І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка") Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fotlav Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:35 Поділитися #2552 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:35 І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка")Так як раз я з цим теж не можу розібратися, це що провайдер буде вирішувати коли з тарифу Легкий буде перекидати чи на тариф П'ятірка чи Десятку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:18 Поділитися #2553 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:18 (змінено) Ні. Це ЗАРАЗ який в тебе. Я ж не знаю, коли ти підключився... На який тоді підключився, такий і маєш зара.А тепер ти можеш зайти на управління своїм тарифом і обрати той, який хочеш.Якщо ще там не реєструвався, то зареєструєшся, перейдеш в "вибір майбутнього тарифу" і там побачиш, які тобі доступні. Змінено 3 Квітня, 2015 в 16:19 користувачем jack74 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:49 Поділитися #2554 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:49 І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка")Так як раз я з цим теж не можу розібратися, це що провайдер буде вирішувати коли з тарифу Легкий буде перекидати чи на тариф П'ятірка чи Десяткуна скільки я зрощзумів вам не доступний старий тариф, а дроступні 2 нові. так ось у вас буде старий допоки ВИ САМІ не перемкнете на любий новий.автоматично ніхто нікого не переводить на нові тарифи. тому вам тре було ще раніше перейти, щоб економити 10 грн чи скільки там. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vasya83 Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 22:47 Поділитися #2555 Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 22:47 І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка")Так як раз я з цим теж не можу розібратися, це що провайдер буде вирішувати коли з тарифу Легкий буде перекидати чи на тариф П'ятірка чи Десяткупоясню доступно, поки ти не зміниш тарифний план сервенри телекому будуть надавати тобі інтернет на тих умовах які передбаченів твоєму договорі, тобто які тобі надали при підключенічи останній зміні тарифу, якщо ціна і швидкість однакові з твоїми можеш сильно не паритись, раніше був нюанс коли нові тарифи за туж ціну давали швидкість вищу, сам не одразу помітив і деякий час сидів не на 5 Мб а на меншій. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 03:09 Поділитися #2556 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 03:09 а для тих хто взагалі в танку, подумайте про стан комунікацій, чим вони гірші тим більше втрат на лінії передачі, тим більше якщо у вас не цифрова а стара аналогова лінія телефону то там і мріяти забудьте про нормальний стаціонарний нет від телекомуА можна пояснити що таке цифрова лінія і яка її відмінність від аналогової?? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrWeird Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 04:48 Поділитися #2557 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 04:48 Применяются два типа кодирования данных. Первый -- на основе непрерывного синусоидального несущего сигнала — называется аналоговой модуляцией, или просто модуляцией. Кодирование осуществляется за счет изменения параметров аналогового сигнала. Второй тип кодирования называется цифровым кодированием и осуществляется на основе последовательности прямоугольных импульсов. Эти способы кодирования различаются шириной спектра передаваемого сигнала и сложностью аппаратуры для их реализации. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:00 Поділитися #2558 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:00 Применяются два типа кодирования данных. Первый -- на основе непрерывного синусоидального несущего сигнала — называется аналоговой модуляцией, или просто модуляцией. Кодирование осуществляется за счет изменения параметров аналогового сигнала. Второй тип кодирования называется цифровым кодированием и осуществляется на основе последовательности прямоугольных импульсов. Эти способы кодирования различаются шириной спектра передаваемого сигнала и сложностью аппаратуры для их реализации.Це типи кодування даних. Яке це відношення має до ФІЗИЧНОЇ ЛІНІЇ ? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:09 Поділитися #2559 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:09 Применяются два типа кодирования данных. Первый -- на основе непрерывного синусоидального несущего сигнала — называется аналоговой модуляцией, или просто модуляцией. Кодирование осуществляется за счет изменения параметров аналогового сигнала. Второй тип кодирования называется цифровым кодированием и осуществляется на основе последовательности прямоугольных импульсов. Эти способы кодирования различаются шириной спектра передаваемого сигнала и сложностью аппаратуры для их реализации.Це типи кодування даних. Яке це відношення має до ФІЗИЧНОЇ ЛІНІЇ ?просто назва така,щоб гроші брати з братків за те що і так мало б працюватиДоктор - пациенту: - Посмотрел я ваши анализы и должен огорчить: у вас глисты.Пациент (браток): - Да ну диагноз какой-то не пацанский. Братва меня засмеет!Доктор: - Нет проблем! Напишем "очковые змеи". 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:31 Поділитися #2560 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:31 просто назва така,щоб гроші брати з братків за те що і так мало б працюватиА хіба телеком бере гроші, щоб поміняти "аналогову" лінію на "цифрову"?? Ніколи не чув про таке( 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:47 Поділитися #2561 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 05:47 просто назва така,щоб гроші брати з братків за те що і так мало б працюватиА хіба телеком бере гроші, щоб поміняти "аналогову" лінію на "цифрову"?? Ніколи не чув про таке(давно не їм телеком,але раніше з юр. осіб прали більше грошей за "бізнес лінію", звичайна лінія яка, нібито, має менш шуміти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:00 Поділитися #2562 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:00 ,але раніше з юр. осіб прали більше грошей за "бізнес лінію", звичайна лінія яка, нібито, має менш шумітиМожливо пропонувався інший тип станційного обладнання, яке надає послуги телефонії, але це не має ніякого відношення до якості фізичної лінії і якості інтернету. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:05 Поділитися #2563 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:05 (змінено) фізичні лінії в укртелекомі всі однакові , не фантазуйте. Просто з юросіб ще з часів совка більше деруть. Змінено 6 Квітня, 2015 в 06:09 користувачем jack74 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:25 Поділитися #2564 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:25 (змінено) а для тих хто взагалі в танку, подумайте про стан комунікацій, чим вони гірші тим більше втрат на лінії передачі, тим більше якщо у вас не цифрова а стара аналогова лінія телефону то там і мріяти забудьте про нормальний стаціонарний нет від телекомуА можна пояснити що таке цифрова лінія і яка її відмінність від аналогової??може вася мав на увазі кодування Annex A і Annex B. Або дійсно станційне обладнання, старе совдепове, та нове, встановленне за часів незалежності вже.в першому випадку там дійсно є суттєві відмінності в транспортуванні даних, але в обох випадках це ніякого відношення до проводів немає, вони всюди паршиві =))крім того суттєве насичення послугами ADSL та іншим обладнанням за останні роки ствоорює значні завади саме собі (сусідні пари проводів в одному кабелі) від чого якість послуг ще більше падає.а хіба укртелеком надає ISDN послуги для фізичних осіб? Змінено 6 Квітня, 2015 в 06:27 користувачем laser Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:31 Поділитися #2565 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:31 (змінено) фізичні лінії в укртелекомі всі однакові , не фантазуйте. Просто з юросіб ще з часів совка більше деруть. не згоден, якщо кабель старий гавняний, то є пари які коротять на землю, на себе, на щось інше, на них є якась лєва напруга, або наводиться радіоточка. це я говорю вам як телефоніст, який сидів і визвонював пари. доречі, а як пояснити останнє нововведення уктела? тобто чим вони там займаються на практиці? ну вже рік тому десь почали робити так звану оптимізацію лінії для ADSL користувачів? не знаю як там в реалі, але кажуть наче дійсно щось там міняють, аби підняти і покращити швидкості для абонентів. з відомих мені способів це перебор пар, заміна скруток на нормальне з'єднання та вимкнення нестабільних каналів в ADSL потоці. Змінено 6 Квітня, 2015 в 06:34 користувачем laser Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:37 Поділитися #2566 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:37 (змінено) Annex A звичайний ADSLAnnex B для використання з сигналізацією оскільки частоти для відрізняються.доречі, а як пояснити останнє нововведення уктела?Вибачте про яку оптимізацію може йти мова технарів скоротили, навіть дільничих лінійних нема на говорячи про спеціалістів середньої ланки.На місці call центру посадили дівок з дирекції які знають як папери перекладати.P.S. Ахметову і його кумпанії небхідно продати все щоб відбити гроші гумконвоїв а на якість послуг йому начхати. Змінено 6 Квітня, 2015 в 06:44 користувачем jeck Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:46 Поділитися #2567 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:46 доречі, а як пояснити останнє нововведення уктела? тобто чим вони там займаються на практиці?ну вже рік тому десь почали робити так звану оптимізацію лінії для ADSL користувачів?А звідки інформація, що проводиться якась оптимізація ліній для ADSL? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:55 Поділитися #2568 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 06:55 Просто з юросіб ще з часів совка більше деруть. дерли, так буде вірніше сказати хто мав технічну можливість - вже давно перейшли не інших операторів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:24 Поділитися #2569 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:24 оптимізація почата, здається ,з першого травня 13 року. пресслужба періодично звітує про це www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/archiv?id=118207інфа з офсайту, можете там пошукати. мені з телефона незручно зараз.джек саме завдяки тому що анекс в працює трохи на вищих частотах, то можна замість аналогу використовувати цифрову телефонію з деякими обмеженнями.в даному випадку для анекс в пофіг що там працює нижче по частоті. сигналізація чи інше. аби частоти не перекривались. можу помилятись , але здається так.доречі хто юзав утиліту dmt ? дуже цікава штука. неможу модема знайти підтримуваного до неї :-( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:42 Поділитися #2570 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:42 (змінено) На Zyxel 660 rt2 dwt працює.А на рахунок оптимізації то послугами УТ аналогу користуються виключно юр особи та бабусі яким мобілки в дикунство.На рахунок цифрової телефонії ДГ переплюнув УТ маючи підключення по оптичних мереж Ви можете отримати і ІР телефонію через ІР ВОХ чи через ІР телефон.Просто УТ втратив вже час на старих мідних 2 парних лініях Ви вже нічого не витисните окрім головної болі.У знайомого УТ Смарт приставка так глючить що він місяць покористувався і повернув .... Змінено 6 Квітня, 2015 в 07:50 користувачем jeck Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Student17 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:43 Поділитися #2571 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 07:43 джек саме завдяки тому що анекс в працює трохи на вищих частотах, то можна замість аналогу використовувати цифрову телефонію з деякими обмеженнями.в даному випадку для анекс в пофіг що там працює нижче по частоті. сигналізація чи інше. аби частоти не перекривались. можу помилятись , але здається так.доречі хто юзав утиліту dmt ? дуже цікава штука. неможу модема знайти підтримуваного до неї :-(А хіба цифрова станція не використовує ті ж частоти (0,3-3,4 кГц), що і аналогова? Чи що Ви маєте на увазі під цифровою телефонією?dmt - це версія DSL модуляції, хіба ні?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:04 Поділитися #2572 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:04 фізичні лінії в укртелекомі всі однакові , не фантазуйте. Просто з юросіб ще з часів совка більше деруть. не згоден, якщо кабель старий гавняний, то є пари які коротять на землю, на себе, на щось інше, на них є якась лєва напруга, або наводиться радіоточка. це я говорю вам як телефоніст, який сидів і визвонював пари. сурйозна посада то це монтер чи кабельщик? Тут суперечка пішла, що начебто є цифрові і аналогові лінії. От стосовно того я й писав, що вони всі однакові, а не про їх стан. А про оптимізацію посмішив А хто таке кажуть? Офсайт? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrWeird Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:16 Поділитися #2573 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:16 Абзац скопіював - джерелоПродовжуйте, я користуюсь Укртелекомом по технічних причинах - наприклад привіт Візьорь, по швидкості якості обслуговування та кількості проблем на рік - привіт Дататруп, а головне - мені вистачає швидкості і загалом від користування сервісом меньша кількість негативних моментів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
serega-cool Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:40 Поділитися #2574 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:40 Абзац скопіював - джерелоПродовжуйте, я користуюсь Укртелекомом по технічних причинах - наприклад привіт Візьорь, по швидкості якості обслуговування та кількості проблем на рік - привіт Дататруп, а головне - мені вистачає швидкості і загалом від користування сервісом меньша кількість негативних моментів.От купите собі Смарт ТВ, і захочете щось подивитись в HD форматі онлайн, хотів би побачити, чи хватить швидкості. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:50 Поділитися #2575 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 10:50 фізичні лінії в укртелекомі всі однакові , не фантазуйте. Просто з юросіб ще з часів совка більше деруть. не згоден, якщо кабель старий гавняний, то є пари які коротять на землю, на себе, на щось інше, на них є якась лєва напруга, або наводиться радіоточка. це я говорю вам як телефоніст, який сидів і визвонював пари. сурйозна посада то це монтер чи кабельщик?Тут суперечка пішла, що начебто є цифрові і аналогові лінії. От стосовно того я й писав, що вони всі однакові, а не про їх стан. А про оптимізацію посмішив А хто таке кажуть? Офсайт? вирішили поглузувати? декілька років тому був зв'язківцем на підприємстві. у нас крім власних були орендовані кабеля в тому числі і УТ. за 700-1000 метрів до АТС приходилось шукати нормальні пари, бо постійно були проблеми якісь то з наводками радіо, то залипала АТС ніби трубка була не покладена. треба було уважно читати, я теж написав по суті те саме. вони всюди паршиві теке враження що ви загалі не читаєте тексту повторюю http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/archiv?id=117467 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти