Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

та й зараз інет, як мигалка на міліцейському бобику: то є, то немає

номер 74****

вже той нет задовбав то є то нема

платиш за 5 Мегабіт а получаєш 2(

2428744126.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

совету Игоря из нашей локальной техподдержки, обновил прошивку роутера своего, в результате стала быстрее подниматься PPPoE сессия. в новой прошивке появился "славянский пакет", aka опция "PPPoE Russia", что как-бы намекает
У меня PPPoE поднимает машина на FreeBSD, а модем работает в режиме моста. Субъективно соединение с ДСЛам стало связываться в 3 раза дольше.

аналогично, модем отдельно, Zyxel P660RT2 в режиме бриджа, отдельно роутер TP-Link TL-WR1043ND, я его брал специально под WRT прошивку, так как быстрый проц и много памяти за мизерную цену. есть USB хост, мощный wifi, отсутствует проблема с перегревом, как у длинков.

так вот, раньше было так. сессия висит, но пакеты не пролазят. через 3-5 минут PPP сессия падает и есть попытки подняться, но получатся "Timeout waiting for PADO packets" до бесконечности. иногда помогает рестарт роутера, иногда модема и роутера. но модем – это так, "для порядка", так как DSL поднимается в 16/2 мегабита буквально за 10-15 секунд.

сейчас, если загрузка высокая, может несколько раз появиться ошибка "PADS: System-Error: No resources", но через 3-7 попыток соединяет. раньше прописывал жестко access concentrator, сейчас поставил динамический, но соединяется все равно с тем, что когда-то прописывал :smile3:

нареканий насчет скорости нет, speedtest показывает 12-13 мегабит на приём и 1.6-1.8 на передачу. пинги на киевский сервер 30-35 мсек. примерно так и есть в реальности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю і офігеваю від Укртела, як добре що я з нього спригнув... Хоча це рішення далося не легко. Тікайте, поки не пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вижу смысла – у остальных еще хуже :dont: тем более. я их клиент с 1998-99'го года. точнее, бизнес-абонент Utel, а потом уже на ОГО меня "перешли". но еще помню ISDN 64k по $300 в месяц, когда вокруг диалап без обрывов считался жыыром :smile3:

из того, что в Луцке есть, не пробовал пока еще только Airbites, но в этом году обязательно потестирую – оффис через дорогу. со всеми остальными обычно получается так : первую неделю-месяц вроде бы лучше утела, плюс эйфория от новизны и ощущение не зря потраченных денег. потом требования и нагрузки растут, появляются глюки или какие-то ограничения. провайдер обычно игноригует требования в стиле "мне мясо положено, но оно не положено".

так что я использую уже больше десятка лет утел/укртелеком в качестве основного канала, фотаком/датагруп в качестве бэкапа и еще в роутере торчит 3G свисток на случай непредвиденных обстоятельств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Airbites в сусідньому з твоїм будинком, SU підключений до них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Airbites в сусідньому з твоїм будинком, SU підключений до них.

так даже не в доме соседнем, а через подъезд :smile3: поэтому и говорю, что обязательно попробую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2429450418.png

Тарифний план Легкий, шв. до 5 Мбіт. Все ОК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене все стабільно, більш-менш, бувають інколи періоди (~1-2 год) коли інтернет пропадає, і перез'єднання не допомогає.

Але швидкості заявленої(10МБіт) не бачив давно, максимум це 800 КБайт\сек при завантажені, замість стабільних 1 МБайт-1,2 МБайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як певно мислять адміни УТ, колишньої державного підприємства:

Якщо ще не спригнув на FTB, значить не має, можливості!

альтернативи які? - невже немає?!

3Ж - ?!

Куди вони всі дінуться?

То їм і 5 Мбіт замість 8 піде, 230кб замість 256 і т.д.!

Я знаю людину, яка для проведення стат. телефону та інтернету "ОГО" 512Кб/с виклала 15000грн! отримує з них 410кб/с і то з обривами, але щастя в людини не має меж!

Нажаль УТ саме і розраховує на таких "відважних" абонентів, все далі тим більше "кладе" якість інтеренту в міського "братства", скорочуючи техперсонал в містах :(

Перевірив свій УТ, поки що працює, правда замість 5Мбіт чомусь 0,97мбіта/с ?! :_13:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте всі дружно напишемо у супорт, все шо накопилося за весь час користування ого ?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно 1 годину не було інтернету, зараз знову з'явився - ніби все гаразд:

2429600620.png

P. S. Взагалі сьогодні перші граблі за певно останні 1-1,5 року.

Змінено користувачем dimka86
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, чого ви хничете. В мене ситуація вже багато років така

2429842407.png

Обрив звязку 1 раз на рік на 10-15хв.

Тариф ОГО стандарт. Швидкість стабільна і постійна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обриви бувають раз на добу 100%.

зі сиджу з телефона, нет пропав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну как бы да. соединение есть, а сервер авторизации похоже лежит. я автоматически переключился на датагруп :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну как бы да. соединение есть, а сервер авторизации похоже лежит.

Такі дири в звязку я вже помічаю не вперше, містика якась – опівночі, в темну-темну серверну, де стоять темні-притемні сервери приходить темний-темний БОЛТ!

І на якихось 15-60 хв. кладеться на сервер.

Але найбільше мені цікаво що зараз в мене нету нема, а на борду зайшов і пишу, ніпанятна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підняли, хв 5 тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тяпницу вечером админ на стойку свалился просто. уже заметили и унесли, видимо :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2430642409.png2430633721.png2430638805.png

ОГО легкий, сьогодні вже набагато краще, надіюсь на постійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьфу тьфу в мене проблем з інтернетом немає) ОГО-віфі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
2434952414.png
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сегодня как-то быстро, всего за 20 минут подняли :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.опа. поміняли модем... інтернет підніметься ні хв, і пропадає на 10-15

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.whatismyip.com/

перевір ІР як з пулу 46.2*.*.* то пул Дніппра пергрузи РРРоЕ на ІР 95.13*.*.* то Київська циска

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

З 02.04.2012 Укртелеком розпочинає поступове впровадження підключення до послуги «ОГО!» з використанням протоколу DHCP* (замість PPPoE**, який використовувався раніше). Тобто відбудеться автоматичне переключення абонентів, які для підключення до послуги «ОГО!» використовують ADSL-модеми ZTE ZXV10 H108L з функцією автоконфігурації (придбані або орендовані у ПАТ «Укртелеком»), і може спостерігатися незначна перерва у наданні послуги - до 5 хвилин. Звертаємо увагу, що користувачам не потрібно змінювати налаштування ADSL-модему в ручному режимі.

http://my.ukrtelecom.ua/ua/news/#40

Власне, не піднімалась сесія ADSL, вирішив погуглити. От і до мене, виявляється, добрались (40 квартал).

Модем ZTE, але налаштування змінював руками.

p.s. якщо боян - ніц страшного. буде народ в курсі, чого чекати і в яку сторону дивитись ^_^

DSL 2500u d3 router DHCP.doc

Glitel GT318RI_DHCP_Router.doc

GT5802W_DHCP_Router.doc

Huawei HG530 “Router“ DHCP.doc

Модем ZXV10 H108L DHCP.doc

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Друг хоче відключити ОГО. Що йому потрібно для цього зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...