Перейти до змісту

Криза + Кримінал

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зараз держава масово скорочують видатки на своє утримання, познімали премії зі всіх бюджетників, бюджету на 2009 рік ще не має (а отже і не має грошей)... А тепер подумайте... Я знаю чоловіка який працює в Луцькому МВС і він отримав на днях 50 % з/п за листопад, орієнтовно 700 грн. Йому сказали, що до Нового Року нічого більше не буде і не відомо коли в наступному році віддадуть решту грошей і з/п за грудень. А в нього в дома вагітна дружина і маленька дитина... Як ви думаєте що він вирішив - правильно, він вирішив написати рапорт на звільнення за власним бажанням і піти звідти. Роботу він сказав що з часом знайде. І він дуже радий що йому вже не прийдеться більше ходити в патрулях темними вулицями ночами - і в будні і на вихідних в той час як інші чоловіки сплять поряд біля своїх дружин. А таких як він - багато...

В нас люди думають що більшість хто працює в правоохоронних органах живе як в бога запазухою. Це не так. Нормально живуть з них лише одиниці - як приклад начальники різних відділів, а всі решту просто проживають це життя. І їздять більшість з них на роботу і додому в тролейбусах, а не в маршрутках. Єдиний плюс, що є в них - можливість позитивно вирішити ряд життєвих проблем пов'язаних із порушенням закону, але цей закон краще не порушувати...

Хоч і там є винятки ...

Опубліковано
В понедельник попал под грабеж, среагтровать не успел получил рукаяткой пистовета в лоб, огромное рассечение. Били ногами и рукояткой пистолета,

голова гудит пиз.. дец, шатает, не могу ничего вспомнить о нападавших.

Не знаю как остался почти целый, били около 30-40 мин.

Так что вот так встречаем кризис и амнистию пидаров-гопников.

Бутьте бдительны, сейчас пойдет огромная волна грабежей, не дайте себя в обиду, лишний раз перестрахуйтесь.

Парни берегите себя и своих близких.

вот такая фигня малята, писал знакомый с Кривого Рога.

думаю не лишним будет напомнить про превентивные меры по таким ситуациям - не шастать где попало по подворотням одному и поздно ночью. и женщин своих от этого оберегать, встречать и провожать.

Опубліковано
думаю не лишним будет напомнить про превентивные меры по таким ситуациям - не шастать где попало по подворотням одному и поздно ночью. и женщин своих от этого оберегать, встречать и провожать.

100% Зараз пильність треба збільшити втричі, і то не факт що допоможе. Ніхто нас (крім нас же самих) не захистить.

Опубліковано

Не вспів написати про пильність, як зателефонували знайомі і розповіли, що в них "бомбанули" будинок в Ліпінах. Вдома їх не було впродовж 2-х годин. Внагляк зайшли в двір, висадили вікно і забрали все, що потрапило на очі і мало хоч якусь цінність :(

Опубліковано

Кілька днів назад на вул. Гетьмана Мазепи в вечірню пору на мене напали два відморозки. Мужики точно були обкурені бо такі жахливі морди я ще не бачив. Напали вони на мене, коли я їхав машиною по цій вулиці. Вперше побував в такій ситуації... Йшли по центру дороги на відстані 1.5 м. один від одного. Коли я до них під'їхав вони розвернулись і почали мене зупиняти, розтавивши руки і беручи мене в кільце. Біля мене сиділа дівчина, котру я підвозив додому. Вона дуже злякалася. Я включив задню передачу і почав різко їхати взад. Один з них побіг за мною. Я відірвався від нього і поїхав вперед, проминувши його. Другий побіг мені назустріч з скляними очима і розставленими руками. Його я теж об'їхав на відстані кількох сантиметрів. Мужики явно не бачили хто сидить в салоні машини. Їм було пох... Дуже шкода, що я їхав сам, а не з друзями і в мене зараз майже непрацююча права рука.

Опубліковано
Кілька днів назад на вул. Гетьмана Мазепи в вечірню пору на мене напали два відморозки. Мужики точно були обкурені бо такі жахливі морди я ще не бачив. Напали вони на мене, коли я їхав машиною по цій вулиці. Вперше побував в такій ситуації... Йшли по центру дороги на відстані 1.5 м. один від одного. Коли я до них під'їхав вони розвернулись і почали мене зупиняти, розтавивши руки і беручи мене в кільце. Біля мене сиділа дівчина, котру я підвозив додому. Вона дуже злякалася. Я включив задню передачу і почав різко їхати взад. Один з них побіг за мною. Я відірвався від нього і поїхав вперед, проминувши його. Другий побіг мені назустріч з скляними очима і розставленими руками. Його я теж об'їхав на відстані кількох сантиметрів. Мужики явно не бачили хто сидить в салоні машини. Їм було пох... Дуже шкода, що я їхав сам, а не з друзями і в мене зараз майже непрацююча права рука.

треба було збивати, ех, така нагода була...

Опубліковано

складається таке враження,що бандота пішла в наступ по чиїйсь команді,а правоохоронці за копійки й носа не висунуть.

Опубліковано

А ты высунул бы? У них тоже могут быть дети - и им просто страшно. Я не верю в то, что сейчас ещё остались люди, готовые жертвовать собой даже и за деньги.

Опубліковано
У Міністерство внутрішніх справ має намір дозволити всім українцям вільно купувати пістолети травматичної дії.

Про це в ефірі 5 каналу заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"...Ми вирішили підготувати документи, щоб дозволити усім без виключення категоріям громадян, окрім наркоманів і алкоголіків, вільно придбати пістолет травматичної несмертельної дії", - сказав він.

За словами Луценка, такою зброєю є "спеціально розроблені казенним підприємством МВС пістолети "Форт", які не можуть убити, але на відстані кількох метрів захистити від нападу зловмисників".

"Сподіваюся, вже у січні питання буде юридично врегульовано і кожен свідомий громадянин, який має змогу купити такий пістолет в магазині, а потім зареєструвати у дозвільній системі МВС, отримає таку можливість", - сказав Луценко.

© pravda.com.ua

Опубліковано

імхо =) пора прицепити новий розділ в куплю продам .... =))

З.І.

мда ... те чого "всі" боялись .... таки до нас дійшло ..

особисто я дуже проти такої "вільної" продажі зброї ...

зара кількість випадків поранень/вбивств буде просто грандіозною, поки не перестріляються не заспокояться ...

Будуть мати місце і вбивства в школах (як в Штатах ... дитина візьме пістолет і завалить когось ... під впливом якоїсь гри (ГТА) чи якогось крутого фільму де "простим" способом врегульовуються питання) ...

Шкода ... шкода ....

Опубліковано

а я вважаю, що правильно.

Бандюки так чи інакше озброєні, і звичайні люди проти них повністю беззахисні.

ІМХО ще потрібно змінити закони, дозволяючі охороняти приватну власність або територію, як це зроблено в тих же Штатах, бо зараз травматичну зброю можна застосовувати тільки для захисту життя, але ніяк не для захисту майна.

Опубліковано

Ситуация - разбойное нападение с пистолетом. Напали, забрали всё, стукнули пару раз и ушли. Если жертва тоже достанет пистолет - последствия для неё будут намного хуже, учитывая, что нападающих обычно несколько человек.

Ни разу не правильное решение.

Опубліковано

тут як підійти до цього питання ...

дійсно в деяких випадках це тільки погіршить становище, а інколи навпаки ...

Ну всетаки ... я залишусь при своєму .... я проти "вільного" продажу зброї ... ше й у нас .... політична нестабільність, народ наляканий ... ну і все таке інше ....

Опубліковано
А ты высунул бы? У них тоже могут быть дети - и им просто страшно. Я не верю в то, что сейчас ещё остались люди, готовые жертвовать собой даже и за деньги.

Але ж всі поголовно силовики ходили присягати... а присяга містить слова "...віддам життя..." чи щось в цьому роді. Присягнув - значить тобі зарплату платять, і пільги, і на пенсію в 35-40 років, і тому їх робота - ризикувати життям. А якшо люди в формі масово ігноруватимуть присягу - то прийде повний п...ць, нас взагалі нікому буде захистити ні від зовнішніх ворогів, ні від отморозків на вулиці.

Опубліковано

такими темпами, ми скотимось до рівню африканських країн =) де є піратство, вільний продаж зброї, да й взагалі ... майже ніяких обмежень ...

Опубліковано

Недавно подзвонили. У брата хотіли вкрасти машину з під під'їзду. Добре, що вчасно побачив, і пістолет був під рукою. Відігнав. Правда двері та скло покурочили :angry2:

Опубліковано
Не потрібно. Буде біда, якщо дійсно дозволять.

Буде біда тим хто розсіяний і не вміє належно поводитись з нею, але пістолет від усіх ситуацій не врятує це однозначно...

З.І. додаткова обойма не завадить, на жаль в травматах обмаль набоїв при розкладі що треба зупиняти нападника тільки в торс. Зазвичай взагалі не потребується.

Опубліковано

Інший випадок. Інший брат. Купив пістолет з резиновими пулями для крутості :). Стріляв в основному по пляшкам.

Одного разу йшов з жінкою вночі з бару (було років з п'ять назад). Підвалила п'яна компанія. Вихопив пістолет, порозмахував. Когось стукнув пістолетом. Не стріляв. Компанія відвалила.

Щоб зареєструвати зброю потрібно сейф купувати. А там хоч цілий арсенал тримай :0013:

Опубліковано
Інший випадок. Інший брат. Купив пістолет з резиновими пулями для крутості :). Стріляв в основному по пляшкам.

Одного разу йшов з жінкою вночі з бару (було років з п'ять назад). Підвалила п'яна компанія. Вихопив пістолет, порозмахував. Когось стукнув пістолетом. Не стріляв. Компанія відвалила.

Щоб зареєструвати зброю потрібно сейф купувати. А там хоч цілий арсенал тримай :0013:

Там не так сейф як ці дозволи і справки шоб їх зробити то добряче помучитись :0018: треба щоб через цю бюрократію пробитись без зв'язків...

А новина про вільний дозвіл здивувала. :huh:

Опубліковано

безпорадність травматичних пістолетів

я так розумію проблема в кулі - низька маса, різка втрата енергії після вилету з ствола і як результат нульове травмування. Хоча інформація неоднозначна і кажуть що були випадки жахливих травмувань зброєю цього типу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...