Перейти до змісту

Повідомлення, чому застосовано бан?

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Я щось не зрозумів, але два рази грохнули мою тему про продаж автівки на запчастини :( . Я щось порушив? Чи тут тільки вибраним можна давати оголошення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де розмістив тему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В куплю-продам, там де авто-мото-вело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не зрозумів, але два рази грохнули мою тему про продаж автівки на запчастини :( . Я щось порушив? Чи тут тільки вибраним можна давати оголошення?

цены указывать надо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цены указывать надо...

Ну так і вкажи про це в темі, а не заставляй людину заново топік створювати. Тим більше, якщо часом доведеться багато написати, повставляти картинки, відформатити, і т.п.

Тому оскільки теми в смітнику все одно повинні бути - пропоную відновити, автору - попередження з зобов'язанням до певної години виправити, інакше - рідонлі чи бан строком на довільний термін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, это указано в правилах. какого еще каждому про это напоминать?

в Мусорнике хранятся закрытые темы, чтоб ты смог собрать статистику по ценам на продаваемые товары

а без цен темы летят в треш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, это указано в правилах. какого еще каждому про это напоминать?

в Мусорнике хранятся закрытые темы, чтоб ты смог собрать статистику по ценам на продаваемые товары

а без цен темы летят в треш.

Створив правила - навчись виконувати!

Пункт 3.1: цена товара должна быть указана в обязательном порядке. объявления без указания цены будут закрываться без предупреждения.

Закриття топіка і його видалення - це різні поняття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, я не собираюсь перет тобой оправдываться

и каждого нуба тыкать в правила я тоже не буду.

ты перед ними тоже не особо распинаешься...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне питання. Знімуться через деякий час попередження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, я не собираюсь перет тобой оправдываться

и каждого нуба тыкать в правила я тоже не буду.

ты перед ними тоже не особо распинаешься...

Мова не про мене, а про тебе. Створи топік - і мене обговорюй. А я тебе ткнув в твої ж правила. Чому ти їх не виконуєш, а вимагаєш, щоб інші виконували?

Ти ні перед ким не виправдовуєшся, тому що ти свято віриш у свою правоту. Це ми вже обговорювали, і як це називається - я вже навіть в одного психіатра з'ясував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

этот топик тоже не про меня. тема вообще про баны, которого в вышеуказанном случае не было и в помине.

а твои походы к психиатору - твои проблемы. хотя, если ты специально ходил обговорить мою персону - то спасибо, но я не нуждаюсь.

правила попросил поменять.

а так же прошу исправить там список модераторов.

сам я, к сожалению, пришпиленные правила исправить не могу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

этот топик тоже не про меня.

а твои походы к психиатору - твои проблемы. хотя, если ты специально ходил обговорить мою персону - то спасибо, но я не нуждаюсь.

Да, він також розказував про те, що люди з психічними відхиленнями категорично заперечують їх наявність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну мать вашу. Не портіть мій гарний настрій :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фак, які можна ціни вказати, коли продається мотлох, та ще й по запчастинам http://zubko.co.ua/albums/prodaetsya_po_za...am_gaz24_volga ? :) .... Ладно, проїхали, дуже треба ...

П.с Shura , за нуба я просто тебе посилаю н*х., і можеш мене забанити, придурок. Дорвалось чудо до кнопки ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за таке я думаю буде не бан а видалення (чи як там правильно це називається) з сайту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolyvan попередження ставлять/знімають модератори та адміністратори.

Ставлять за порушення. Знімають коли є гарний настрій або коли виправлено помилку і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме страшне покарання мабуть це буде ніякий не бан а вот обнулення лічильника постів....ато я замітив що в деяких це просто смисл їхнього життя, а головне написать буть що аби побільше. Скільки здобутків пропаде і ніхто не оцінить.(Просто мені хтось, непамятаю хто сказав що тіпа немаю права нічо говорити бо мало напостив :D і смішно і грішно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що дасть обнулення лічильника постів? Нічого. Єдине, що пропаде змога давати інвайти. Ну трошки буди образливо, прикро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. На стареньких двіжках цих регалій (№ користувача, "репа") взагалі немає, а стару гвардію і без цього пам'ятають ;) Тільки ньюбам трудніше "вїжжати".

P.S. 2VitalikDG: Мало напостив - то сиди й мовчи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...