Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну а ти спробуй пояснити, чого так. Для початку - форумчанам. Бо я для себе уяснити не можу. Гуманітарка? Придбане на розпродажах? Є тільки один розмір? В чому справа?

Ярчик, ну а ти сам щоб купити ЯКІСНИЙ одяг, часто на ринок ходиш? Ото ж бо й воно.

Якби я знав на ринку місце, де можна знайти широкий асортимент якісного одягу мого розміру - то ходив би туди. А так - якісні речі дійсно зустрічаються. Але, як правило, ці речі куплені десь в тій самій Європі на розпродажі. З деяких навіть цінник з ціною в євро не знімають, а просто зверху клеять свою в 3 рази вищу ціну. А інколи в наявності є лише один екземпляр товару (відтак - один розмір) - візразу ясно, що це по дешовці було куплено за кордоном, як останній екземпляр. Та продавці ж, як правило, кажуть, що то в них "останній лишився", але цей "останній" буває, що лишився вже другий місяць поспіль. Або ж акцентують увагу на те, що це іксклюзів... а толку мені, якщо цей іксклюзів на два розміри менший, ніж мені треба.

В "Юванті" і на ринку я буваю, не завжди вдається поїхати в Європу на закупки, інколи щось треба "на вже". Але, як правило, якісні й цікаві речі - одиничні. А потрібного розміру і фасону, як правило, все однакове, невиразне.

Опубліковано

Якби я знав на ринку місце, де можна знайти широкий асортимент якісного одягу мого розміру - то ходив би туди. А так - якісні речі дійсно зустрічаються. Але, як правило, ці речі куплені десь в тій самій Європі на розпродажі. З деяких навіть цінник з ціною в євро не знімають, а просто зверху клеять свою в 3 рази вищу ціну. А інколи в наявності є лише один екземпляр товару (відтак - один розмір) - візразу ясно, що це по дешовці було куплено за кордоном, як останній екземпляр. Та продавці ж, як правило, кажуть, що то в них "останній лишився", але цей "останній" буває, що лишився вже другий місяць поспіль. Або ж акцентують увагу на те, що це іксклюзів... а толку менів, якщо цей іксклюзів на два розміри менший, ніж мені треба.

В "Юванті" і на ринку я буваю, не завжди вдається поїхати в Європу на закупки, інколи щось треба "на вже". Але, як правило, якісні й цікаві речі - одиничні. А потрібного розміру і фасону, як правило, все однакове, невиразне.

Ти зараз, фактично, описав все те що робить сток стоком. Так сток це - одиничні розміри, так буває з цінниками, але в магазині були виручки, а на ринку якщо не 0, то в рази менше. Це при тому, що на моїх цінниках часто ціна така ж як і на європейських, тільки у них в €, а в мене в грн (1€=1грн).

Опубліковано

Чого ви за той ТК Варшавський? Я мав на увазі Завокзальний ринок :)

Сіжу тут, тіха і уютна, оренда дозволяє робити націнку в 30% :)

Опубліковано

Чого ви за той ТК Варшавський? Я мав на увазі Завокзальний ринок :)

Сіжу тут, тіха і уютна, оренда дозволяє робити націнку в 30% :)

ну а в спальних районах бродять мамки з калясками, їм на ринок тяжко з калясками. Під них і відкривав гамазинчик.

Опубліковано

это конечно да, в ТоргЦентрах места побольше, и с коляской можно заехать

но вот только почем новые ТЦ хотят построить там где уже что-то есть...

строили бы на "окраине" Луцк не такой большой город - за пол часа можно добратся куда угодно

Опубліковано

От я і кажу що то бариги - гнать таких в шию а інших ретельніше контролювати.

І відмінити нафіг спрощену систему оподаткування. Повинно чітко бути видно де, в кого, по якій ціні було куплено, повинні бути всі рахунки з накладними.

От тоді бариги зникнуть як клас.

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці? То практично всіх можна підвести під це поннятя в даний час всі купляють опт по одній ціні іпродаютьз наваром.дуже хотів би знати на чому зараз накручують 300-500%? хіба що наркота чи зброя? а за єдиний то факт заправки wog okko патент-320гр іпідприємець-200.

Опубліковано

Якщо вже перейшли до "турецького барахла" , то я також вставлю свої 5 копійок.

Як я вже писав вище, мама моя працює в Юванті (і на базарі) продавцем. І торгує якраз тим "барахлом". Так от. Є дійсно барахло. А є цілком пристойні речі. В мене є турецькі речі, які я відносив не один рік, і їхній зовнішній вигляд цілком пристойний. І перуться і носяться нормально.

та й не кожен має такий достаток, щоб купувати речі в Європі. І взагалі дорогі речі.

Те, що деякі (та майже всі) підприємці знахабніли, і накручують по 500% і більше - то факт.

Ну і ну здається розумні люди сидять а такий бред несуть! Я сам підприємець і в самі кращі докризові часи потолок накрутки був 100-120% а зараз мрія 50%.хто ж сам собі ворог такі захмарні проценти ліпити? ну хіба що юристи

Опубліковано

Не знаю як зараз, але у Варшавському оренда була дорожча чим в Юванті.

ПомоЙму зараз йде реклама по радіВо, що у Варшавському квадратний метр оренди вартує одну гривню, де підвох

Опубліковано

ПомоЙму зараз йде реклама по радіВо, що у Варшавському квадратний метр оренди вартує одну гривню

Возможно, за первую минуту аренды? :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці?

Не треба брати перше підходяще тлумачення, бо є інші:

- перекупщик, спекулянт

- жадный нечестный мелкий торговец

- скупщик краденого

(з вікісловаря (російського))

Опубліковано

Барига-крим. жарг. скупщик краденного ну і причем тут дрібні підприємці?

Не треба брати перше підходяще тлумачення, бо є інші:

- перекупщик, спекулянт

- жадный нечестный мелкий торговец

- скупщик краденого

(з вікісловаря (російського))

і в чому виявляється жадність, нечесність підприємців? в тому що платять за патенти як заправки та торгові ценнтри типу "фокстротів"?

Опубліковано
А от з націнками треба щось робити, бо це дуже нездорово, коли за маленький, але нарядний топік просять 200-250 грн., а за якусь простеньку футболочку - 100 грн. і вистачає її на 3-4 прання.
Цікаво, а що можна з цим зробити (крім того що не купувати таку річ) чи по яким критеріям визначити на скільки праннів її вистачить. Да і люди часто перуть по-різному, один читає етикетку виробу інші ні.

це питання швидше було до антимонопольних органів, бо теперішні націнки в 200-300 % не дозволяють багатьом людям купувати новий одяг, того так багато розвелось стоків і секонд-хендів. Кажете не купувати, а що тоді купувати, якщо більшість товару неякісного, і як його не прати, все-одно цей товар максимум на сезон :(

Наприклад на одяг в "Юванті" націнки починаються від 300 %. Курточка, яка там коштує 400 грн - в Туреччині вартує порядку 10 - 12 $. З такими розкладами можна позволити собі орендувати магазинчики при їхній сьогоднішній вартості оренди...

P.S. Інфа від знайомих, що в "Юванті " мають магазинчик...

аууу... люди.! де критичне сприйняття інформації! Що давно ніхто в турції не відпочивав іна закупах не був? там труси нормальні від 10баксів.Іще раз скажу що накрутки в наш час 200-300% можна на наркоті ,зброї,і банківських кредитах.

Опубліковано

кожен заробяє гроші по-своєму

на кожен товар є свій покупець

а чужі гроші рахувати теж не варто

і ще, - чомусь ніхто не згадав, що деякі отримують зарплату якраз із держбюджету, який наповнють оті ж як ви називаєте "бариги", сплачуючи податки

• Адміністратори
Опубліковано

і ще, - чомусь ніхто не згадав, що деякі отримують зарплату якраз із держбюджету, який наповнють оті ж як ви називаєте "бариги", сплачуючи податки

Покажи калькуляцію отриманих доходів і сплачених податків спрощеника. Як на мене, то він навіть 1% не сплачує.

Опубліковано

Покажи калькуляцію отриманих доходів і сплачених податків спрощеника. Як на мене, то він навіть 1% не сплачує.

ти часом не з податкової інспекції?)))

Опубліковано

Звучить типу "так, мені вдалося це продати - не заздріть".

А після фрази про наповнення держбюджету промайнула думка, що рух Азарова в напрямку "оптимізації" платників єдиного податку є вірним, бо вже геть зажралися до того, що чужу землю вважають своєю.

Опубліковано

Звучить типу "так, мені вдалося це продати - не заздріть".

А після фрази про наповнення держбюджету промайнула думка, що рух Азарова в напрямку "оптимізації" платників єдиного податку є вірним, бо вже геть зажралися до того, що чужу землю вважають своєю.

Це також звучить типу "в огороді бузина,а в києві дядько"-чия чужа земля і хто зажрався?

Опубліковано

аууу... люди.! де критичне сприйняття інформації! Що давно ніхто в турції не відпочивав іна закупах не був? там труси нормальні від 10баксів.Іще раз скажу що накрутки в наш час 200-300% можна на наркоті ,зброї,і банківських кредитах.

цікаво з чого шиють ті труси, що вони в закупі ідуть від 10 баксів? :)

Опубліковано

А может вы бы прекратили этот флуд, модеру давно пора тему с #259 сообщения вынести в отдельную ветку про барыг, а основную оставить без флуда

Опубліковано

А мені цікаво, хоч і від теми відійшли. Того що їхні ціни - пряме підтвердження, що таки дійсно зажрались. І конфлікт на ряду - тому підтвердження. Але не останню роль тут зіграв Шиба.. не може порядку навести? чогось як Гостинець будували, торговці теж були проти, але перенесли базар і все, бо позиція міської влади була чіткою... а тут - ні нашим, ні вашим. дивно, чого той ряд ще бульдозером не знесли - і все. Що стримує Токарського?

Опубліковано

Це також звучить типу "в огороді бузина,а в києві дядько"-чия чужа земля і хто зажрався?

Якщо прочитати назву теми, а не почати відповідати на окремі репліки з шостої сторінки теми, то загалом все доступно і зрозуміло.

Опубліковано

Якщо прочитати назву теми, а не почати відповідати на окремі репліки з шостої сторінки теми, то загалом все доступно і зрозуміло.

Почитаєш і дивно стає,скільки в нас прибічників бульдозеристів і ментовських гумових палиць.Іце люди з ПК а не з лопатою по жизні! іми ще хочемо будувати правову державу-бред.А стримує Токарського саме те,що триває судовий процес і не завжди бабло перемагає.

Опубліковано

levis, значить ти лузер, раз не продаєш із накруткою у 500% ! Бо більшість саме так і продає. І можеш тут мені не чесати, який ти чесний підприємець - барига вищого ґатунку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...