Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їздили і ми з Caprichos сьогодні.

Таки да, гриби ніби і є, а ніби й не сезон :( Червивих, як я уже казав вище - дуже багато. Є літні опеньки, з'являються. Білі, польські, решетняки та моховики. Попалося кілька синяків.

Невеличкий фотозвіт про сьогоднішню вилазку.

Agov4.jpg

7s5Z8.jpg

VUBF.jpg

sU4Ei.jpg

me0aB.jpg

V8DUa.jpg

id9Cn.jpg

qI2Dw.jpg

sFEN2.jpg

NYe2S.jpg

Дякуємо KARABAS-у та його дружині за компанію.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І ми ходили по грибочки :) Сумістили корисне з приємним, влаштували з дружиною пікнічок на природі)) І хоч назбирали небагато, але задоволення отримали на всі 100. :)

А були на бетонці, близ Тростянця по Ківерцівській, аж ген за Озером. Ну і фото:

009c925dac8f.jpg

b78600daf2fd.jpg

Пробирались по ось таким хащам:

e1c5cc40de7b.jpg

f6c52f466824.jpg

Натрапляли на такі екземпляри:

8e993f345fb9.jpg

31103d91b072.jpg

f6d4cb1dc91f.jpg

Як мало треба справжнім грибникам для щастя :):

a97963cccb26.jpg

Опубліковано

там зовсім не бетонка

Емм.. :_02: Мав на увазі під бетонкою дорогу, вимощену бетонними плитами. Дорога, що веде до занедбаної військової частини.
Опубліковано

там зовсім не бетонка

Емм.. :_02: Мав на увазі під бетонкою дорогу, вимощену бетонними плитами. Дорога, що веде до занедбаної військової частини.

То трохи не то, бетонкою всі називають трасу дорога М-07 «Київ-Ковель Ягодин»

Опубліковано

А хто мене зможе взяти з собою на гриби десь у неділю?

Звісно дорогу відшкодую та :_26: з мене

І мене І менннеееее візьміть будь-ласка! пітримую дорогу і остальне :-)))
Опубліковано

Хотів в суботу на гриби, а тут зась :-( кажуть не можна

896952.jpg

3 рази на Чесний хрест їздив по гриби,бачив паро вужів і все,те що кажуть їх багато,все це вигадки.

Опубліковано

Хотів в суботу на гриби, а тут зась :-( кажуть не можна

896952.jpg

3 рази на Чесний хрест їздив по гриби,бачив паро вужів і все,те що кажуть їх багато,все це вигадки.

А ще кажуть "береженого Бог береже" (Українська народна мудрість) Російською "лучше перебздеть чем недо с...ь " а ще "мудрість" будь якого народу світу (так само як правила техніки безпеки) писалася і пишеться життями і кров'ю людей... Але кожен вирішує САМ.... Я "ЗА" народну мудрість. Мабуть тому що дуже багато обпікався. Тепер на холодне дмухаю...
Опубліковано

Днями їздив на грибочки по своїх місцях в районі Кульчина, назбиралось пів відерка опеньків, пару краснюків та синяків ось і все. Загальне враження таке - грибів нема взагалі, ночі дуже холодні і навіть дивлячись на молодий місяць грибочки не ростуть, їхати зараз до лісу по суті нема чого, чекаємо потепління.

post-11163-0-67365700-1411753523_thumb.j

Опубліковано

...І я трохи збирав,грибув.

Далеко був.Озеро Нобель (Рівненська обл.,Зарічнянський р-он.) .Далеко,довго їхати.Але воно того вартує.І гриби і рибалка,на 5+.

ЗЮ, Сьогодні товариш погнав на Мильськ,Порськ- пів відра на двох.Так що,думаю "мій улов" нормально.

ЗЮ. Щука на 3.400 грм.

post-11231-0-55047300-1411928638_thumb.j

post-11231-0-32773400-1411928681_thumb.j

post-11231-0-31500700-1411928710_thumb.j

post-11231-0-74779500-1411928821_thumb.j

Опубліковано
Отже буде тепло

саме головне!

ранки холодні. прокидався об 6.00,в 7.00 був в лісі. На дворі 5-6 градусів тепла.Для грибів-за холодно.

Опубліковано

А у нас сьогодні був виїзд на опеньки. Не далеко, під Ківерці. Погода була чудова, сонечко. Знайшли гарне місце, але збирати було не цікаво: сиди і ріж. В результаті - два відра, два величезні пакети і знята з тата кофта.))))

Опубліковано

Настав молодий місяць. Непогідливий, але в теплій стороні. Отже буде тепло і дощитиме. Гриби будуть!

Хотілося б тако....

post-8263-0-78553100-1411937183_thumb.jp

Опубліковано
Отже буде тепло

саме головне!

ранки холодні. прокидався об 6.00,в 7.00 був в лісі. На дворі 5-6 градусів тепла.Для грибів-за холодно.

Уже кілька ранків були геть сивими по траві, морозець уже добряче гарбузове листя попалив ось і грибів через це нема поки.
Опубліковано

Протестував нову прогу на смартфоні "Я йду додому" - (голосовий GPS навігатор для грибника). Дуже задоволений!

ipua, дякую за підказку. Теж вчора скористалася :_25:

Грибів маловато. Ночі очевидно надто холодні, іній лежав зранку. Знайдені маслюки були мороженими буквально.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...