Перейти до змісту

Порадьте автоелектрика!

Hockins

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По рекомендации знакомого обратился к Захаровичу +380673563552, чтобы на 2101 мне поменял полностью проводку. За это никто не хотел браться, а он сделал. За консультации с меня не брал. Только не хочет ремонтировать Таврии и Славуты. Цена меня порадовала и качество работы на высоте.

Щойно повернувся від нього.

Дуже задоволений як і якістю робіт так і ціною. Надзвичайно грамотна і обізнана людина. Усім рекомендую.

З.І. Інколи і Таврії бере :_04:

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Електрика звати Роман (нуль50564девять,девять86), дуже довго шукав майстра який би в Луцьку взявся до роботи без всяких дорікань. Ставив центральний замок, та сигналку з автозапуском і тутботаймером, робота зроблена швидко якісно і за ціну яка не кусається, все працює як часи, Я зрозумів, що він не перебирає за яке авто братися.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

читаэмо зу про виконавче провадження - http://zakon2.rada.g...aws/show/606-14

з 22-ї статті

виконавча або даі в більшості випадках порушують терміни а це підстава для скасування

була в мене практика коли даї передало матеріали після строку визначеного законом 28.11.2010 а виконавча відкрила провадження аж 07.02.2011. все вирішилось скаргою начальнику виконавчої та паралельно в прокуратуру.

А-у ВИ де? ЩО курили !

Опубліковано

з 22-ї статті

виконавча або даі в більшості випадках порушують терміни а це підстава для скасування

була в мене практика коли даї передало матеріали після строку визначеного законом 28.11.2010 а виконавча відкрила провадження аж 07.02.2011. все вирішилось скаргою начальнику виконавчої та паралельно в прокуратуру.

А-у ВИ де? ЩО курили !

перепутав)))))

а по темі - потрібно настроїти абс, антибукс, зробити прикурювач, підігрів сидінь.

глянути мотор, троїть деколи і їсть багато. а\м форд скорпіо 2.

Опубліковано

з 22-ї статті

А-у ВИ де? ЩО курили !

перепутав)))))

а по темі - потрібно настроїти абс, антибукс, зробити прикурювач, підігрів сидінь.

глянути мотор, троїть деколи і їсть багато. а\м форд скорпіо 2.

Сафрон на Карпенка в низ до електиків питати Володю.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

80508433040 Руслан

Дійсно класний електрик. Всі автомобілі роблю у нього.

Електрик не діагностика двигуна і тд і тп....а електрик по встановленню Д,О..... встановлення сигналок, ЦЗ, замінити проводку у автівці, ксенон, автомагнітоли навігації, блютуси, все все причандалля!!!

Дуже відповідальний. Раджу усім. РУСЛАН зе бест.

80508433040 Руля)))

Він працював у одному із автосалонів.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Привіт,

підскажіть, хто в Луцьку може скинути помилку Airbag-a на е46?

Потрібно тільки видалити помилку без діагностики і т.д.

о67-332.41. два два

Опубліковано

хлопчікі їдьте на сафрон до Володі може тршкі дорого але робить все якісно і гарантія.... це самий сильний сервіс в Луцьку по електриці і комп"ютерах сигналках .... сафрон той що на Карпенка

Потрібно видалити помилку Airbag-a, з авто БМВ (е46) працюють?

Опубліковано

хлопчікі їдьте на сафрон до Володі може тршкі дорого але робить все якісно і гарантія.... це самий сильний сервіс в Луцьку по електриці і комп"ютерах сигналках .... сафрон той що на Карпенка

Потрібно видалити помилку Airbag-a, з авто БМВ (е46) працюють?

Працюють, але видалення помилки- це ї є діагностика :0011:

Опубліковано

Хм... а як тоді назвати процес зчитування і аналізу помилок?

Опубліковано

Хм... а як тоді назвати процес зчитування і аналізу помилок?

Під словосполученням комп'ютерна діагностика, зазвичай, і мається на увазі-

процес зчитування і аналізу помилок
Опубліковано

видалити помилку 50гр, якщо блок справний. при яких умовах сталось? може і не видалитись, якщо проблема актуальна.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я декілька разів на Сафрон приїжджав, можливо там і спеціалісти хороші, але от черги ппц, коли не приїду - не менше декількох машин або днів чекати треба, а в сб не працюють, коли і куди звертатись коли час є з 9,00 до 10,00 з Пн по Пт або СБ???

у мене ціла купа роботи в плані електрика починаючи проблемами з ближнім світлом, підігрівом сидінь до підсвітки панелі, а робочий графік у мене з 8,00 до 21,00, куди звернутись щоб без черги та щоб за недільку-дві по пару годин в день зробили?

Опубліковано

видалити помилку 50гр, якщо блок справний. при яких умовах сталось? може і не видалитись, якщо проблема актуальна.

Видалив на "Сафроні" все ОК. ДЯкую.

Опубліковано

у мене ціла купа роботи в плані електрика починаючи проблемами з ближнім світлом, підігрівом сидінь до підсвітки панелі, а робочий графік у мене з 8,00 до 21,00, куди звернутись щоб без черги та щоб за недільку-дві по пару годин в день зробили?

"майстер 12 вольт", Лідавська 30.

Опубліковано

я декілька разів на Сафрон приїжджав, можливо там і спеціалісти хороші, але от черги ппц, коли не приїду - не менше декількох машин або днів чекати треба, а в сб не працюють, коли і куди звертатись коли час є з 9,00 до 10,00 з Пн по Пт або СБ???

Працюємо по суботах

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Електрик

0988680323 Валерій

Роботою задоволений, за півтора дня роботи взяли 300гр :_25:

робили "свічки накалу", :0134: з проводкою після попередніх рук , пропаювали релле і плату щитка приборів

Опубліковано

Електрик

0988680323 Валерій

робили "свічки накалу", :0134: з проводкою після попередніх рук , пропаювали релле і плату щитка приборів

ну що тут скажеш - або людина любить працювати "в своє задоволення", або просто нецінить свою роботу

Опубліковано

Електрик

0988680323 Валерій

ну що тут скажеш - або людина любить працювати "в своє задоволення", або просто нецінить свою роботу

або адекватно оцінює роботу.... а то чесно кажучу задовбали наші супер майстри ї їхніми цінами!!!!!! це стосується як і електриків так і багатьох механіків...

ось приклад: рено кенго, зняти стартер, завтулити, поміняти щітки, поставити стартер - робота зайняла десь години 2,5-3, причому в дуже так повільному темпі - ціна 1180 грн за роботу без запчастин... ну як? нормальний заробіток - 393 грн година? як багато форумчан заробляє такі гроші? правда після скандалу було заплачено 500 грн... і то помоєму закруто...

Опубліковано

Електрик

0988680323 Валерій

справа в тому, що роботу оцінює вірно, сума береться від обєму виконаної роботи а не від часу( є свої нюанси)

майстрів зараз багато, а совість не у всіх є ( я це про завищення ціни і причини поломки)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...