Перейти до змісту

Порадьте автоелектрика!

Hockins

Рекомендовані повідомлення

По рекомендации знакомого обратился к Захаровичу +380673563552, чтобы на 2101 мне поменял полностью проводку. За это никто не хотел браться, а он сделал. За консультации с меня не брал. Только не хочет ремонтировать Таврии и Славуты. Цена меня порадовала и качество работы на высоте.

Щойно повернувся від нього.

Дуже задоволений як і якістю робіт так і ціною. Надзвичайно грамотна і обізнана людина. Усім рекомендую.

З.І. Інколи і Таврії бере :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Електрика звати Роман (нуль50564девять,девять86), дуже довго шукав майстра який би в Луцьку взявся до роботи без всяких дорікань. Ставив центральний замок, та сигналку з автозапуском і тутботаймером, робота зроблена швидко якісно і за ціну яка не кусається, все працює як часи, Я зрозумів, що він не перебирає за яке авто братися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

читаэмо зу про виконавче провадження - http://zakon2.rada.g...aws/show/606-14

з 22-ї статті

виконавча або даі в більшості випадках порушують терміни а це підстава для скасування

була в мене практика коли даї передало матеріали після строку визначеного законом 28.11.2010 а виконавча відкрила провадження аж 07.02.2011. все вирішилось скаргою начальнику виконавчої та паралельно в прокуратуру.

А-у ВИ де? ЩО курили !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 22-ї статті

виконавча або даі в більшості випадках порушують терміни а це підстава для скасування

була в мене практика коли даї передало матеріали після строку визначеного законом 28.11.2010 а виконавча відкрила провадження аж 07.02.2011. все вирішилось скаргою начальнику виконавчої та паралельно в прокуратуру.

А-у ВИ де? ЩО курили !

перепутав)))))

а по темі - потрібно настроїти абс, антибукс, зробити прикурювач, підігрів сидінь.

глянути мотор, троїть деколи і їсть багато. а\м форд скорпіо 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 22-ї статті

А-у ВИ де? ЩО курили !

перепутав)))))

а по темі - потрібно настроїти абс, антибукс, зробити прикурювач, підігрів сидінь.

глянути мотор, троїть деколи і їсть багато. а\м форд скорпіо 2.

Сафрон на Карпенка в низ до електиків питати Володю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

80508433040 Руслан

Дійсно класний електрик. Всі автомобілі роблю у нього.

Електрик не діагностика двигуна і тд і тп....а електрик по встановленню Д,О..... встановлення сигналок, ЦЗ, замінити проводку у автівці, ксенон, автомагнітоли навігації, блютуси, все все причандалля!!!

Дуже відповідальний. Раджу усім. РУСЛАН зе бест.

80508433040 Руля)))

Він працював у одному із автосалонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Привіт,

підскажіть, хто в Луцьку може скинути помилку Airbag-a на е46?

Потрібно тільки видалити помилку без діагностики і т.д.

о67-332.41. два два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик

0988680323 Валерій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопчікі їдьте на сафрон до Володі може тршкі дорого але робить все якісно і гарантія.... це самий сильний сервіс в Луцьку по електриці і комп"ютерах сигналках .... сафрон той що на Карпенка

Потрібно видалити помилку Airbag-a, з авто БМВ (е46) працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопчікі їдьте на сафрон до Володі може тршкі дорого але робить все якісно і гарантія.... це самий сильний сервіс в Луцьку по електриці і комп"ютерах сигналках .... сафрон той що на Карпенка

Потрібно видалити помилку Airbag-a, з авто БМВ (е46) працюють?

Працюють, але видалення помилки- це ї є діагностика :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... а як тоді назвати процес зчитування і аналізу помилок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... а як тоді назвати процес зчитування і аналізу помилок?

Під словосполученням комп'ютерна діагностика, зазвичай, і мається на увазі-

процес зчитування і аналізу помилок
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видалити помилку 50гр, якщо блок справний. при яких умовах сталось? може і не видалитись, якщо проблема актуальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я декілька разів на Сафрон приїжджав, можливо там і спеціалісти хороші, але от черги ппц, коли не приїду - не менше декількох машин або днів чекати треба, а в сб не працюють, коли і куди звертатись коли час є з 9,00 до 10,00 з Пн по Пт або СБ???

у мене ціла купа роботи в плані електрика починаючи проблемами з ближнім світлом, підігрівом сидінь до підсвітки панелі, а робочий графік у мене з 8,00 до 21,00, куди звернутись щоб без черги та щоб за недільку-дві по пару годин в день зробили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видалити помилку 50гр, якщо блок справний. при яких умовах сталось? може і не видалитись, якщо проблема актуальна.

Видалив на "Сафроні" все ОК. ДЯкую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене ціла купа роботи в плані електрика починаючи проблемами з ближнім світлом, підігрівом сидінь до підсвітки панелі, а робочий графік у мене з 8,00 до 21,00, куди звернутись щоб без черги та щоб за недільку-дві по пару годин в день зробили?

"майстер 12 вольт", Лідавська 30.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я декілька разів на Сафрон приїжджав, можливо там і спеціалісти хороші, але от черги ппц, коли не приїду - не менше декількох машин або днів чекати треба, а в сб не працюють, коли і куди звертатись коли час є з 9,00 до 10,00 з Пн по Пт або СБ???

Працюємо по суботах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Електрик

0988680323 Валерій

Роботою задоволений, за півтора дня роботи взяли 300гр :_25:

робили "свічки накалу", :0134: з проводкою після попередніх рук , пропаювали релле і плату щитка приборів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик

0988680323 Валерій

робили "свічки накалу", :0134: з проводкою після попередніх рук , пропаювали релле і плату щитка приборів

ну що тут скажеш - або людина любить працювати "в своє задоволення", або просто нецінить свою роботу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик

0988680323 Валерій

ну що тут скажеш - або людина любить працювати "в своє задоволення", або просто нецінить свою роботу

або адекватно оцінює роботу.... а то чесно кажучу задовбали наші супер майстри ї їхніми цінами!!!!!! це стосується як і електриків так і багатьох механіків...

ось приклад: рено кенго, зняти стартер, завтулити, поміняти щітки, поставити стартер - робота зайняла десь години 2,5-3, причому в дуже так повільному темпі - ціна 1180 грн за роботу без запчастин... ну як? нормальний заробіток - 393 грн година? як багато форумчан заробляє такі гроші? правда після скандалу було заплачено 500 грн... і то помоєму закруто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти про вартість роботи поцікавився наперед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик 0988680323 Валерій

ну що тут скажеш - або людина любить працювати , просто цінить свою роботу Адекватно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gvyura, а де такі ціни ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик

0988680323 Валерій

справа в тому, що роботу оцінює вірно, сума береться від обєму виконаної роботи а не від часу( є свої нюанси)

майстрів зараз багато, а совість не у всіх є ( я це про завищення ціни і причини поломки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...