Перейти до змісту

Глюки на борді

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 278
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

"А воз и ныне там" ©

Я ж не вимагаю вап-версію Борди, а прошу зробити доступною Борду з телефону, текстова версія якраз для цього і підходила і раніше нормально працювала. Не розумію навіщо робити такі зміни?

Опубліковано
"А воз и ныне там" ©

Я ж не вимагаю вап-версію Борди, а прошу зробити доступною Борду з телефону, текстова версія якраз для цього і підходила і раніше нормально працювала. Не розумію навіщо робити такі зміни?

Власти же сказали: заголовки, которые кривые, они "не кривые", все идет по плану. Привыкай читать полную версию.

Опубліковано

а у мну такой трабл - комрад зарегался но читать ниче не может ему пишет "You do not have permission to view this topic"

в чем здесь грабли?

пысы сорри если запостил нетуда.. ненашел более подходящего топика..

• Адміністратори
Опубліковано
а у мну такой трабл - комрад зарегался но читать ниче не может ему пишет "You do not have permission to view this topic"

в чем здесь грабли?

пысы сорри если запостил нетуда.. ненашел более подходящего опика..

7 дней нельзя создавать топики, отписывать можно.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мені на сторінках репутацій видає "Приватну Скриньку ПЕРЕПОВНЕНО!" Хоч насправді заповнена на 50%

Опубліковано

Один з форумчан має в профілі джаббер-адресу, із-за якої колонка з даними користувача виглядає широкою. Це глюк чи фіча?

Опубліковано

І ще одне побажання: можна не скидувати регу залогіненого юзера через зміну його ІР? А то задовбує кожен раз набирати логін/пароль на динамічних ІР і на різних компах.

Опубліковано
Один з форумчан має в профілі джаббер-адресу, із-за якої колонка з даними користувача виглядає широкою. Це глюк чи фіча?

паддержал.

это оставить в профиле, но убрать из деталей сообщений.

Опубліковано

Все страницы сайта по прежнему не доступны

400 Bad Request

Кто сталкивался с этой проблемой?

Проверял от друзей все арбайтен... а на моей тачке по прежнему алес пи...

• Адміністратори
Опубліковано
5 хв назад

Объясняю, это проблемы у mainlink.ru. Не загрузился скрипт. нет повода для беспокойства

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...