Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

захиститись можна тільки тим, що знищимо пускові

дивився інтерв"ю одного нашого ппошника, то він так і казав, що найкраща ппо - це наші танки на їхньому аеродромі

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано
3 годин тому, taurus07 сказано:

мопеда зловить

там - "трохи" не така схема.... це не квадріка саморобного зловити, шахеди розраховані на те, щоб за будь-яку ціну нанести максимальні пошкодження. 

Опубліковано
On 04.11.2022 at 14:25, Black сказано:

Спасєніє утопающіх - дєло рук самих утопающіх як завжди. У Львові мерія компенсовує 50% вартості генератора для багатоквартирних будинків. Ну в принципі це буде ціна, як до прильотів, бо бариги вирішили нажитись і накинули 100% до вартості, дивився по графікам на хотлайні.

до приватного будинку підключати генератор норм, до багатоквартирного нащо?

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, Oli сказано:

Давайте вже вернемось більш до теми.

Я вчора особисто 13годин сидів без світла

Ділись досвідом. 

Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, Oli сказано:

Я вчора особисто 13годин сидів без світла

не ти один... десь о 22.15 з'явилось, як на диво, до вечора мобільний інтернет "працював"....можна було і трохи попраювати...це в квартирі...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

до приватного будинку підключати генератор норм, до багатоквартирного нащо?

мож є нюанси, типу автономного (індивідуального опалення), інакше - дійсно, який сенс? 

Опубліковано

Ага економлять вони електроенергію. В Ківерцях на куточку з 3 вулиць нема світла зате по всьому місту засвітла вуличні ліхтарі світять.

Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Lar4ik сказано:

зате по всьому місту засвітла вуличні ліхтарі світять.

можливо - недбальство, а можливо - таким чином шукають де "обрив", чи лампи перегоріли... стара система, вмикають все - і потім дивляться, де світить, а де - ні...

Опубліковано
16 минут назад, Bliksss сказал:

можливо - недбальство, а можливо - таким чином шукають де "обрив", чи лампи перегоріли... стара система, вмикають все - і потім дивляться, де світить, а де - ні...

Ну не тиждень підряд же

Опубліковано (змінено)

Так у нас по суті не зовсім економія е/е, у світлий час доби перенавантаження системи вроді як немає. Як я розумію, то наші системи зараз не витягують перенавантаження у часи пік, типу 19-23 година, а в світлий день вроді як немає такої проблеми.

Тобто по суті просять не вмикати все одночасно в часи пік, а якось намагатись розтягувати на протязі доби свої потреби.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
15 хвилин тому, Lar4ik сказано:

Ну не тиждень підряд же

цілком можливо, в Луцьку часто таке бачив, як влітку всі ліхтарі на вулиці світяться - протягом тижня, от і поцікавився - що за нах... отримав відповідь - написав вище.

Опубліковано
13 хвилин тому, SergLutsk сказано:

а в світлий день вроді як немає такої проблеми.

промислових споживачів - суттєво обмежили, багато на нічний графік перейшли.

15 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Тобто по суті просять не вмикати все одночасно в часи пік,

та було б добре, якби всі дослухались, не було б і проблем.

• +1 1
Опубліковано

Ну в мене  тільки компютер з споживанням ватт 250 в піку, по 2 енегрозберігаючі лампи 15 ватт по кімнатах з яких використовується одна кімната ну і холодильник зараз підключені. Раніше ще бойлер завжди був, але зараз відключенний і включається 2 раза в тиждень. І раніше навіть 250 кВт не набігало за місяць. Економлю як можу)

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

мож є нюанси, типу автономного (індивідуального опалення), інакше - дійсно, який сенс? 

кілька квартир можуть чайники увімкнути і вирубити генератор 

Опубліковано
4 хвилин тому, case_l сказано:

кілька квартир можуть чайники увімкнути і вирубити генератор 

це про який генератор мова? на 3-5кВт? то такий нафіг не потрібен, якщо мова про багатоквартирний будинок

Опубліковано
30 хвилин тому, Lar4ik сказано:

Ну в мене  тільки компютер з споживанням ватт 250 в піку, по 2 енегрозберігаючі лампи 15 ватт по кімнатах з яких використовується одна кімната ну і холодильник зараз підключені. Раніше ще бойлер завжди був, але зараз відключенний і включається 2 раза в тиждень. І раніше навіть 250 кВт не набігало за місяць. Економлю як можу)

Та щось і те дофіка. Автономне водопостачання, вода перекачується двома насосами, бойлер (жінка качка, поки гаряча вода не кінчається з душу не вилазить), холодильник і морозилка, електрочайником і мікрохвильовкою постійно користувались іще батько всякими болгарками і циркулярною частенько щось собі пиляє.. і це 400-450 набігало коли не економили

• +1 1
Опубліковано
Только что, vampirich сказал:

Та щось і те дофіка. Автономне водопостачання, вода перекачується двома насосами, бойлер (жінка качка, поки гаряча вода не кінчається з душу не вилазить), холодильник і морозилка, електрочайником і мікрохвильовкою постійно користувались іще батько всякими болгарками і циркулярною частенько щось собі пиляє.. і це 400-450 набігало коли не економили

Комп сутками працював без режиму сну

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

це про який генератор мова? на 3-5кВт? то такий нафіг не потрібен, якщо мова про багатоквартирний будинок

так, малувато, тому не зрозуміло що там у Львові

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

так, малувато, тому не зрозуміло що там у Львові

мож промислові дизелі, так і потужніше, і дешевше в плані ціни за кВт, але - сам він коштує досить дорого, навіть якщо 50/50 з державою. Крім того, будуть нюанси, як розподілити витрати на паливо? срач буде між сусідами - 100%

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

не ти один... десь о 22.15 з'явилось, як на диво, до вечора мобільний інтернет "працював"....можна було і трохи попраювати...це в квартирі...

Я на 3g пересунув, то норм було.

Хм в мене о 22:07, напевно сусіди бо підійшла черга разом.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

як розподілити витрати на паливо? срач буде між сусідами - 100%

Це точно, не для того люди ставили собі лічильники, щоб знову повертатись в комунізм, де "все ділять на всіх порівну"

Опубліковано
1 хвилина тому, Oli сказано:

напевно сусіди бо підійшла черга разом.

на Відродження біля дитячої обласної в 20.15, на Липинському полі - 20.09 (по сигналізації - точний час бачу)

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Oli сказано:

Я на 3g пересунув, то норм було.

протягом дня перемикав - то на лайф, то на мтс ватафон то на кс...

Опубліковано
5 хвилин тому, SergLutsk сказано:

не для того люди ставили собі лічильники

у випадку з генератором - лічильники не допоможуть. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...