Перейти до змісту

Війна в Грузії


kudrom

Рекомендовані повідомлення

Тотальное игнорирование вопроса со стороны самых активных желающих делать и носить футболки наводит на мысли о том, что им просто нечего ответить. Действительно, если задуматься... ну одел я такую футболку, ну хожу в ней по улицам, ну много нас ходит - Грузии от этого легче станет?

Вы в этих футболках пойдёте дальше, чем из дома до работы? Поедете в Киев? Вломитесь в МИД, заставите их принять ваши требования и официально сказать России "Фе!" и "Но-но!" ? Возьмёте автоматы и поедете на помощь кавказцам, будете спасать раненых и защищать мирное население?

Не понимаю, для чего эта показуха?

бги.

варіанти:

а) дань моді

б) демонстрація "а мені не пофіг"

в) внутрішнє самозаспокоєння "ну от!!! я хоч що-небудь роблю!"

а ніхто нікуди не поїде

навіть пальцем об палець не вдарить

ві ти сам то знаєш

питання абсолютно правильне

тільки от відповіді ти на нього від показушників не отримаєш

вопсцєм.

тібу +1

Блін, як на мене! Хай би собі ті хачики човплись! Яка нам різниця до них! Лізе Росія, хрен на неї - хай лізе!

І ні в якому випадку біженців не приймати! Чурбани мають здатність швидко пускати корені! Засеруть Україну ще більше!

не згідна щодо біженців.

давай подивимся суто з людської точки зору:

а якби в нас таке сталося, а сусіди сказали б: "Та нах нам ті хохли!!! ітак все засеруть"

ні па чілавєчєскі виходіт ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 781
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Не понимаю, для чего эта показуха?

А для чого кілька років тому всі масово носили помаранчеий одяг? Ти або хтось інший від них вимагав якихось пояснень?

Коли парламентарі Євросоюзу зібралися на засідання, і в кожного були, здається, помаранчеві апелоьсини на столі - Україна насміхалася з них, чи відчувала якусь підтримку?

Я солідарний з народом Грузії, і свою солідарність я висловлюю і на грузинському форумі, і маючи намір носити футболку з зображенням їхнього герба.

Взагалі - чому тебе це так хвилює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, я коли на старий базар виходжу, то в мене вся людскість до чурбашів зникає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не понимаю, для чего эта показуха?

А для чого кілька років тому всі масово носили помаранчеий одяг? Ти або хтось інший від них вимагав якихось пояснень?

Коли парламентарі Євросоюзу зібралися на засідання, і в кожного були, здається, помаранчеві апелоьсини на столі - Україна насміхалася з них, чи відчувала якусь підтримку?

Я солідарний з народом Грузії, і свою солідарність я висловлюю і на грузинському форумі, і маючи намір носити футболку з зображенням їхнього герба.

Взагалі - чому тебе це так хвилює?

хм

1. те, що відбувалося, то відбувалося у НАШІЙ країні

2. хто просто носив помаранчеве для показухи, боячись зад відірвати від дивана, бо "ой,робота/діти/сім*я і т.п.", а хто (незважаючи на всі ті фактори) у тому ж помаранчевому на Майдані стояв (дана фраза включає не тільки факт самого простоювання в енно-градусний мороз). Різниця відчувається.

3. і я солідарна з народом Грузії. Але не настільки, щоб поїхати туди. Тому показухою займатися вважаю недоречним. Кому від того легше стане, що я на аватар собі вліплю грузинський прапор?чи натягну на себе футболку? я цим поможу людям чимось ТАМ? в Грузії...???ні абсолютно. ВОни про це навіть не дізнаються. Це просто заспокоїло б мою громадянську совість. І все. Тому таким самовтішанням і самообманом займатися .. - смисл? КРаще до фонду постраждалих гроші перевести. Більше толку буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Севастополі закидають камінням потяги, бо вони українські, - віце-адмірал Борис Кожин

"Ми звертаємося з проханням до Президента України, прем’єр-міністра провести виїзне засідання РНБОУ в Севастополі з розгляду ситуації в цьому місці", - повідомив сьогодні, 16 липня, під час прес-конференції у Львові перший командувач військово-морського флоту України, віце-адмірал Борис Кожин.

"Зараз всі позиції щодо українського державництва в Севастополі зневільовані. Події, які відбувалися під час встановлення пам’ятної дошки з нагоди 90-річчя підняття український прапорів на кораблях, це ще раз підтвердили. Українська патріотична громадськість Криму скерувала до мене звернення щодо цих подій. Ми очікували на реакцію Президента України, прем’єр-міністра, Верховної Ради, СБУ, МВС, прокуратури, але її немає. У Севастополі панує жахлива атмосфера, нетерпимість до всього українського, закидають камінням потяги, які слідують до Києва, люди з гучномовцями ледь не на половину міста кричать, що це російське місто і Україні його не віддадуть. Це заздалегідь сплановані події. Реакції від влади немає. Під назвами таких організацій, як "Російський блок", Партія регіонів, ПСПУ, стоять люди, кримінальні організації, які влаштовують антиукраїнський шабаш. З екранів ТБ депутати Севастопольської міської ради виступають з погрозами проти України, українців, які живуть в Севастополі. Створено терористичну банду із колишніх спецназівців. Силовики за цим не слідкують", - розповів Б.Кожин.

Б.Кожин навіть запропонував львівським журналістам приїхати до цього міста, щоб пожити там тиждень, а потім на шпальтах своїх видань описати те, що відбувається.

Він також зазначив: "Існує радикальна антиукраїнська частина депутатів міської ради, які принижують національну гідність українців, української державності. Це виклик українській владі, силовим структурам. Якщо силові структури там і є, то вони дивляться на все крізь пальці. Це загроза національним інтересам України, її територіальній цілісності. хоча переважна більшість звичайного населення з повагою ставиться до всього українського".

Взято звідси: http://www.zaxid.net/newsua/2008/7/16/144547/

Прочитала - стало страшно. Це ж той же сценарій, що й у Грузії....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нда...

почалося

але

було б набагато об*єктивніше отримати інфо з нейтрального джерела

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому показухою займатися вважаю недоречним. Кому від того легше стане, що я на аватар собі вліплю грузинський прапор?чи натягну на себе футболку? - смисл?

То нехай тебе не ... хвилює, що збираюся носити я. Важче від того, що я вдягну футболку з грузинським прапором теж нікому не стане. Отже, всім має бути паралельно, в чому я одягнений. Я не маю діла до твоїх косух, кед, футболок з метальовими групами - а ти не маєш діла до того, що вдягаю я. Чи тобі не пох? Тоді - в приват, а не тут.

Судячи з того, що люди, яких я поважаю, не проти того, аби носити символіку іншої держави, а ті, які давно впали в моїх очах нижче плінтуса, висловлюють свої заперечення - значить, я на вірному шляху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не варто все сприймати на свій рахунок....

Показушників було огого як багато. На жаль.

ну, але якщо так, то...

Урса також впав нижче плінтуса? ;) ггг

щодо посту Таміріс

ТУТ

взагалі весь портальчик дуже "цікаво" спрямований...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От із таких "портальчиків" і починаються війни. Війна в Грузії почалась із інформаційного засилля неправдивою інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вслед за новым термином "Принуждение к миру" в Российской Федерации появились новые понятия с соответствующей расшифровкой: Принуждение к щедрости – ограбление. Принуждение к отпуску – увольнение. Принуждение к улучшению здоровья – избиение. Принуждение к смене обстановки – арест. Принуждение к свадьбе – изнасилование. Принуждение к дружбе – газ по $500.

Грузинская армия в панике бежала после возгласа "Приготовьте регистрацию!" с огневых позиций российских миротворцев.

Говорят, на новых географических картах, появившихся в России, Грузии уже нет.

2020 год. Россия вводит усиленный миротворческий контингент в США для защиты своих граждан: народов Навахо, Чероки и Ирокезов. Президент Джорж-Буш-Самый-Младший через подпольную телекомпанию CNN тщетно взывает к мировому сообществу с просьбой "вмешаться и остановить агрессию". Губернаторы Французской, Германской и Польской автономий заявили о готовности принять североамериканских беженцев. В республике Великобритания происходит набор ополченцев для отправки в Северную Америку. Российский постпред в Совбезе ООН заявил, что целью операции не является свержение американского президента. "Все равно подходящего кандидата на замену пока нет",- пояснил он.

Сообщение Первого канала российского телевидения: "Югоосетинские ракетные войска стратегического назначения нанесли ядерный удар по Тбилиси. Траектория ракеты корректировалась абхазским спутником". Миротворцы РФ, базирующиеся на Кавказе, к инциденту не причастны.

Когда жители Воронежской области узнали, что Владимир Путин пообещал выделить Южной Осетии 10 миллиардов рублей, а Юрий Лужков пообещал заново выстроить Цхинвали, они обратились к президенту Грузии Михаилу Саакашвили с просьбой побомбить немножко и Воронежскую область.

В свете последних событий МВД России выпустило брошюру-памятку для скинхедов: "Как отличить грузина от осетина. 10 признаков".

Глава МИД РФ Сергей Лавров категорически заявил, что Россия, защищая свое достоинство, готова вторгнуться в любую соседнюю страну, которая осмелится распространять циничную ложь о том, что Россия готова вторгнутся в любую соседнюю страну.

Комментарий военного корреспондента, перешедшего на работу в спортивную редакцию, к матчу Спартак-Динамо: После акта неприкрытой агрессии со стороны москвичей на 4-й минуте встречи, оставшиеся 86 минут киевляне принуждали Спартак к миру. Благодаря проведенным четырем блестящим спецоперациям цель была достигнута - команда соперника была полностью децентрализована (по два раза в каждом тайме). Отличились полевые бомбардиры Милевский (украинец) и Бангура (иностранный наемник). Народные ополченцы Спартака (т.н. фанаты) потребовали отдать Главного Верховнокомандующего Черчесова под трибунал! Жертв и разрушений нет.

Грузия вышла из СНГ, но в СНГ свободнее не стало.

- Прогнозируют, что после Грузии Россия возьмется за Украину. - Господи! Когда же наконец Россия возьмется за Россию?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого кілька років тому всі масово носили помаранчеий одяг? Ти або хтось інший від них вимагав якихось пояснень?

Коли парламентарі Євросоюзу зібралися на засідання, і в кожного були, здається, помаранчеві апелоьсини на столі - Україна насміхалася з них, чи відчувала якусь підтримку?

Я солідарний з народом Грузії, і свою солідарність я висловлюю і на грузинському форумі, і маючи намір носити футболку з зображенням їхнього герба.

Взагалі - чому тебе це так хвилює?

Да, я многих спрашивал. Знаешь, что было в ответ? "Ну как же! Ющенко! Тимошенко! Наша Украина! Мы - не быдло!" На более глубокие мысли мало кто разродился. А из тех, кто всё-таки смог - только некоторые могли объяснить, почему это для них важно, не захлёбываясь в истеричных слоганах ;)

Я сам тоже участвовал в этой истерии :) Но не потому, что так тогда было модно. Мне было небезразлично, кто придёт к т.н. власти. Конечно, повернулось всё не так, как ожидали... Но это жизнь...

Тогда это касалось лично меня, Луцка, Волыни, Украины.

Какое отношение к нам имеют события в Грузии? Поставка мандаринов сорваться из-за войны может?

Поддержка - это хорошо. Только толку от той моральной поддержки, когда тебя тупо мочат?! От этого легче умирать? Или оттого, что по Украине будут ходить в про-грузинских футболках, в Грузии чудесным образом дома из руин возродятся?

Солидарность с теми, кто сидит на форумах в Грузии... Скажи, ты бы сидел в форуме, если бы в твою страну вторглись захватчики? Сидеть дома, расписывать ужасы войны, и, дрожа, смотреть в окно, не летят ли самолёты - это патриотизм или элементарная трусость?

Так какое отношение не наша война имеет к нам?

Паническая боязнь, что мы будем следующей целью? Паранойя. Даже если и будем - что тогда? Многие из нас станут на защиту Украины? Сколько из нас срочно эвакуируется или переметнётся на сторону агрессора, помогая мочить своих? Сколько из нас спрячется в подвалах и будет через GPRS рассылать текстовки "Мы боремся! Они не пройдут!", попутно напиваясь до усрачки, боясь увидеть то, что происходит снаружи?

Почему меня это волнует? Да потому что глупости всё это. Всё совсем не то.

Да, я уважаю позицию тех, кто "за" или "против", но не понимаю я такого. Мне это всё кажется показухой, не приносящей пользы никому, кроме себя, любимого :)

Примерно вот так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дані про кількість жертв, надані Human Rights Watch http://korrespondent.net/world/554046

виявляється, 2000 - це "невеличке" перебільшення..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему меня это волнует? Да потому что глупости всё это. Всё совсем не то.

Да, я уважаю позицию тех, кто "за" или "против", но не понимаю я такого. Мне это всё кажется показухой, не приносящей пользы никому, кроме себя, любимого ;)

Люди, в яких я на грузинському форумі питав, як буде грузинською написання "Віва, Грузія!" - підтримали мене.

Yarchik

Рядовой

Junior Member

Приедешь в Украину - подарю футболку :)

Я не для бизнеса, я для себя. Хотя, думаю, знакомые подтянутся.

Эти 3 пользователей(ля) поблагодарили Yarchik за это Полезное сообщение: mari (Сегодня), tagunia (Сегодня), Эля (Сегодня)

Чи не віриш? Можу дати лінк.

Як ти можеш розуміти, їх точка зору в цьому питанні мені важить трохи більше, ніж твоя. Ніхто з них мені на сказав, щоб я не займався показухою. Отже, я робитиму те, що робитиму.

Я з деким вже познайомився, і спілкуємося через аську. Набагато цікавіше отримувати інформацію вживу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, в период Майдана в Киев рвалось очень много народа. За идею туда ехали немногие. Больше было тех, кто ехал лишь потому, что "Ну как же, Вася поехал, а я дома остаюсь?" или же "Романтика! Палатки! Концерты!", а кое-кто и просто побухать в "а ля хипповской комунне". А потом рассказывать - "Я пять суток в палатке на асфальте спал, я герой!" Был я в Киеве в то время, не один раз, поэтому могу утверждать так. Лицемеры, ля. Я их тогда не понимал и не пойму никогда.

Но опять же, тогда это напрямую касалось Украины!

Я никогда не поддерживал Московскую позицию относительно нас или других стран. И с каждым днём Россия (как государство) в моих глазах, гы, падает ниже плинтуса, ниже ламината, ниже междуэтажного перекрытия. Но в то же время я никогда не придерживался однобокой точки зрения на события - то же УПА, тот же Крым, тот же СССР или КПУ (хотя относительно последней - ух, наверное, кривлю душой ;)).

Внешняя атрибутика - это очень удобная маскировка. Без истерик, я не про всех говорю :)

Мне лично хватает осознания того, что я поддерживаю ту или иную сторону в конкретной ситуации, и выставлять это напоказ мне не кажется делом первой необходимости. Возможно, я интроверт :)

А разделение на тех кто носит и тех, кто не носит - приводит обычно к озлоблению и конфликтам между этими двумя группами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А разделение на тех кто носит и тех, кто не носит - приводит обычно к озлоблению и конфликтам между этими двумя группами...

Я тобі вже пояснив: грузини вдячні мені за мою ідею. І це вже добре.

К озлоблению... це ти згадав старий американський анекдот, як їде форд, на носі якого висить 25 американських прапорців, і бьюік, на носі якого - 10 американських прапорців. І водій форда висовується у вікно, і кричить водію бьюіка: "Забирайся до дідька, брудний арабський виродку!" ?

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виявляється, 2000 - це "невеличке" перебільшення..

Я в тому і не сумнівалася, про що писала вище.

А щодо символіки, то скажу так. Я носила помаранчеву і в Києві і тут, щоб показати свю позицію, в той час коли Кучма з екрану заявляв про якісь там пару сотень невдоволених.

Звісно це все символічно. А чи має це якийсь вплив? Має. Моральна підтримка. На даний час це прояв мого ставлення до даної ситуації, що склалася.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чому людей гребе питання: "А що це дасть?". Ну хоче людина вдягнути таку футболку, хай вдягне, які проблеми? Це комусь заважає? Навіщо тут флудити? Хто не підтримує, хай не вдягає і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чому людей гребе питання: "А що це дасть?". Ну хоче людина вдягнути таку футболку, хай вдягне, які проблеми? Це комусь заважає? Навіщо тут флудити? Хто не підтримує, хай не вдягає і все!

Никаких проблем. Никому не мешает. Как и не помогаетоль. "Толку, правда, с него было, как с козла - молока, но вреда, однако, тоже никакого" ©А гребёт потому что читай выше :)

Нужно уметь если не объяснять мотивацию своих поступков, то хотя бы самому понимать, что толкает тебя на то или иное действие ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так а чого тоді вже не з  афганським? або із іракським прапором і портретом саддама - оце підтримка!

а ні, ці країни штати бомблять - штати ж наш друуууууг - афганську і іранську неполіткорректно буде.

давайте справді грузиньські всі повдягаєм - це фігня шо фашист саакашвілі серед ночі почав стріляти по сплячому мирному місту -він же тепер "жертва агресії"

ну а якщо серйозно- дуже сподобалася аналогія з помаранчевою революцією -

ну обвішалися оранжевим, ну влаштували переворот, ну дали під дупу трон сільському дядкові який поспіль четвертий рік збирає трипільські глечики і займається винятково гуманітарними питаннями, і що?????

Да, дійсно. Треба було, як це любить andynd, почати з цитування Вольтера в російському перекладі. Це б був зовсім інший шлях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andynd , ти закликайєш до толерантності, в той же час дозволяєш собі обзивати грузинського президента фашистом. Дозволю тобі нагадати, що це обрана посада, і це їх вибір. Не поважаєш, то принаймі утримайся від таких порівнянь. Раз ти толерантний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так а чого тоді вже не з  афганським? або із іракським прапором і портретом саддама - оце підтримка!

а ні, ці країни штати бомблять - штати ж наш друуууууг - афганську і іранську неполіткорректно буде.

давайте справді грузиньські всі повдягаєм - це фігня шо фашист саакашвілі серед ночі почав стріляти по сплячому мирному місту -він же тепер "жертва агресії"

ну а якщо серйозно- дуже сподобалася аналогія з помаранчевою революцією -

ну обвішалися оранжевим, ну влаштували переворот, ну дали під дупу трон сільському дядкові який поспіль четвертий рік збирає трипільські глечики і займається винятково гуманітарними питаннями, і що?????

насправді нам пох штати.і ірак з афганом.

Росія нам не пох, вона за стіною. і як вона зробить зі своїм південним сусідом, так може зробити і з західним.

саакашвілі не більший фашист, ніж путін.

так, обвішались, так, зробили, так- збирає глечики, і не ходить на полювання.

сільський дядько з глечиками це ліпше ніж міський гопнік з двома ходками і граматичними помилками.

але це якщо оперувати на рівні тих понять, які ти озвучив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужно уметь если не объяснять мотивацию своих поступков, то хотя бы самому понимать, что толкает тебя на то или иное действие

ну яка мотивація носити довге волосся, наприклад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Парламент Грузии проголосовал за выход страны из СНГ

Парламент Грузии сегодня единогласно проголосовал за выход из СНГ, сообщает Радио Свобода.

12 августа с.г. президент Грузии Михаил Саакашвили на митинге в Тбилиси заявил, что руководство страны приняло решение выйти из состава СНГ.

"Мы приняли решение покинуть СНГ. Мы призываем Украину и другие государства, входящие в состав СНГ, также покинуть эту организацию, в которой доминирует Россия", - сказал он.

В свою очередь, заместитель председателя Секретариата Президента Андрей Гончарук отметил накануне, что Украина не может выйти из СНГ, поскольку фактически в него не входила. Он подчеркнул, что на сегодняшний день выход Украины из СНГ не состоялся. "Украина, насколько я знаю, не является членом СНГ. Она не присоединялась к базовому документу", - сказал он.

А.Гончарук подчеркнул, что Украина принимает участие в рамках СНГ только в тех соглашениях, которые идут на пользу нашему государству и в первую очередь, львиная доля таких соглашений касается экономики.

Вместе с тем, он отметил, что изучение эффективности участия в этой организации не снято с повестки дня и его нужно проводить. Что касается финансовой составляющей, то, по словам А.Гончарука, членство Украины в СНГ обходится дороже, чем во ВТО.

Ранее первый вице-премьер-министр Украины Александр Турчинов сообщил, что вопрос выхода Украины из СНГ не обсуждался ни в Кабмине, ни в обществе. "Я бы не спешил с какими-то поспешными выводами. Мы считаем, что в первую очередь нужно остановить военную эскалацию на Кавказе", - сказал А.Турчинов.

Он также считает нецелесообразным принятие поспешных решений относительно членства в СНГ. По словам А.Турчинова, такие вопросы не должны решаться "на митингах", а нуждаются в серьезном анализе.

Напомним, Содружество Независимых Государств (СНГ) было основано после распада Советского союза. 8 декабря 1991 г. президенты Украины, России и Белоруссии подписали соответствующее соглашение. 21 декабря 1991 г. к Соглашению присоединились Азербайджан, Армения, Казахстан, Киргизия, Молдавия, Таджикистан, Туркмения, Узбекистан, подписавшие совместно с Украиной, Россией и Белоруссией декларацию о целях и принципах СНГ.

До ратификации парламентами действительного членства Азербайджан (до сентября 1993 г.) и Молдавия (до апреля 1994 г.) были ассоциированными членами СНГ.

В октябре 1993 г. действительным членом СНГ стала Грузия.

В августе 2005 г. Туркмения вышла из действительных членов СНГ и получила статус ассоциированного члена-наблюдателя.

Украина, как и Туркмения, не ратифицировали Устав СНГ. Это означает, что формально они членами Содружества не являются, хотя при этом Украина остается одним из государств-основателей и участником СНГ.

http://www.rbc.ua/rus/top/politics/2008/08/14/413617.shtml

Можливо і нам потрібно закінчити гратися в те чого фактично не існує?

СНГ це була лише спроба відновити Союз. Невдала!!!

Навіщо той "цирк" із щорічними зустрічами президентів і постійним обговоренням майбутніх перспектив організації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...