Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 16.02.2024 в 12:43, Electronshik сказав:

Якщо реально стане питання про знищення країни Ізраїль і до того буде йти, то від ворогів Ізраїлю в такому разі залишиться радіоактивна пустеля. Чи ви думаєте що Ізраїль її не застосує?

А щодо повернення біженців, повторюю, це у випадку коли буде куди повертатись. Навряд чи захочуть повертатись в умовну урср.

думаю в самому Ізраїлі живуть бідні ізраїлітяни, це ж треба бути реально любителем екстриму щоб жити там де терористи підривають, може бути війна у будь-який час. 

Ядерка їм не допоможе аж ніяк, тому навіть коли кудись пульнуть це вистріл в ногу самому собі. Так що саме цікаве там тільки починається, в євреїв сильне лоббі в США от там вони і лобіюють свої інтереси.

згадалась фраза чиячь "когда я увидел еврея грузчика я понял что я в Израиле"

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 16.02.2024 в 15:55, Electronshik сказав:

Але жодного разу домовлятись, окрім умов нашої капітуляції вони не збирались і не збираються. Вони абсолютно впевнені у нашій поразці. Крім того на їх думку ми для них є сепаратисти, з якими в принципі неможливі переговори.

Навіть якщо я б це почув від Зе, не повірив би. От в те, що вони на якихось умовах віддадуть ТОТ, то зараз нереально. Що ми відвоюємо все на данному етапі теж. 

Якщо ми подвинемо кордон "с целью исключить обстрелы" Харкова і будемо взмозі потім двигати далі чи тримати оборону, то можна ще виторгувати ТОТ чи другий варіант, завалити їх шахедами в кількості більшій чим вони нас по тій же енергетиці, але то треба допомога Західу, яку ніхто не надасть, а могли би, і ще було б дуже дешеве і швидке рішення, бо клепати ті шахеди, коли є все своє під рукою... А потім, після перемоги, могли б повернути всі гроші, продавая рашці енергомашини.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Це був би симетричний удар по рашці, який не мав би призвести до ядерного удару по Европі, бо отримають відповідь.

Опубліковано
On 2/16/2024 at 4:05 PM, MACCEN said:

війна в нас - це реклама зброї в режимі онлайн, типу яка крутіша та яка ефективніша в реальному бою.

завдяки цій війні іран отримає ядерну зброю, кндр - всі ракетні технології

• +1 1
Опубліковано
В 16.02.2024 в 07:51, Electronshik сказав:

Якщо допомога від США та ЄС буде, то у нас ще якійсь шанс є.

трошки перефразую : якщо допомога від США і ЄС буде на такому ж рівні, то шанси в нас мінімальні, особливо враховуючи те, що цвіт нації, який добровільно зараз на передовій, планомірно закінчуєтся, і не тільки смертями, а й пораненнями, несумісними з можливістю виконувати бойові завдання. Це я до того, що коли західним і місцевим (і Нокіану) довбойобам нарешті дійде, що зброї треба багато і зразу, то не виключено, що нею вже не буде кому воювати, бо Українці закінчатся, а хохли забились по куткам і думають, що Буча їх мине. Не мине ні в якому разі, шансів НОЛЬ , бо кацапів ми вже вбили багато і вони нам цього не пробачать

• +1 4
Опубліковано (змінено)
On 2/16/2024 at 9:10 PM, MANJAK11 said:

хохли забились по куткам і думають, що Буча їх мине.

Багато хто має надію втекти за кордон, якщо почнеться колапс держави. І не треба вважати це нереальним, бо толпи біженців погранци точно не втримають, а скоріш за все і самі будуть тікати. Недарма кажуть про 15млн біженців, ЄС наразі  вже прораховує такий сценарій на всякий випадок.

Але це самий страшний, песимістичний варіант, дай Боже що не здійсниться.

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Опубліковано
В 16.02.2024 в 21:35, Electronshik сказав:

Багато хто має надію втекти за кордон, якщо почнеться колапс держави. І не треба вважати це нереальним, бо толпи біженців погранци точно не втримають, а скоріш за все і самі будуть тікати. Недарма кажуть про 15млн біженців, ЄС наразі  вже прораховує такий сценарій на всякий випадок.

Але це самий страшний, песимістичний варіант, дай Боже що не здійсниться.

так далеко не всі зможуть втікти. Кожен хохол чомусь думає, що в стотисячній (мінімум) черзі він буде перший, а не останній. Наші погранці то втечуть, а польські то ні, ще й армію підтягнуть. А коли наше ПВО буде реально знищене, то кацапам за милу душу буде чи іскандером влупити чи ФАБ скинути на таку толпу, ще й потім поляків звинуватити, що то мол вони не хочуть біженців пускати і знищують. Але холхів особисто мені, вже не жалко від слова зовсім, жалко родини тих, чиї родичі воюють чи загинули на фронті, бо бачачи як зараз хохли себе ведуть (і потім будуть вести) і відчуваючи безмежний сум і гнів по цьому поводу, мені дуже важко уявити, що відчувають родини загиблих, бачачи те ж саме, що і я

Опубліковано
В 16.02.2024 в 21:10, MANJAK11 сказав:

трошки перефразую : якщо допомога від США і ЄС буде на такому ж рівні, то шанси в нас мінімальні, особливо враховуючи те, що цвіт нації, який добровільно зараз на передовій, планомірно закінчуєтся, і не тільки смертями, а й пораненнями, несумісними з можливістю виконувати бойові завдання. Це я до того, що коли західним і місцевим (і Нокіану) довбойобам нарешті дійде, що зброї треба багато і зразу, то не виключено, що нею вже не буде кому воювати, бо Українці закінчатся, а хохли забились по куткам і думають, що Буча їх мине. Не мине ні в якому разі, шансів НОЛЬ , бо кацапів ми вже вбили багато і вони нам цього не пробачать

Держава, верніше ті хто керує нею, ну дуже мотивують йти на захист виплатами якщо щось не так, і мені дивно чому коли людина вмерла в окопі від серцевого нападу не рахується що вона загинула на полі бою. А ті, хто помер в лікарні взагалі не рахуються героями, тому що померли не на полі бою.

Така собі мотивація.

Дивно що ті ж люди, чи не люди які приймають закони в т.д. 

Як то кажуть то ж не сталін особисто розтрелював людей , та писав анонімки, чи як колись вона три зернята розстріляли, хто здава свої ж, не приїжджі. Таке життя.

Опубліковано

Поставки зброї залежать виключно від мене.

А я не дам на це згоди, допоки хуями не обклеять Всі Авто в Луцьку, а не лише одного придурка.

• Cумний 1
Опубліковано
В 17.02.2024 в 07:52, Nokian сказав:

А я не дам на це згоди, допоки хуями не обклеять Всі Авто в Луцьку, а не лише одного придурка.

ну то ж да, як ляпати язиком, то ти перший, ще й умняка ліпити, навьязуючи свою думку, а як відповідальність нести за свою піздьож, то я не я і хата не моя

Опубліковано
В 16.02.2024 в 22:11, MACCEN сказав:

Така собі мотивація.

нащо та дурна мова ? в хохла нема мотивації, є лише відмазки. Он в третій штурмовій, в дванадцятій  і в ще деяких підрозділах, і командири точно адекватні і саме головне, патронатна (догляд за пораненими та полеглими) служба на найвищому рівні, про що говорять бійці з інших підрозділів в інтервью з білою заздрістю, але чогось черг навіть туди не спостерігаєтся зовсім

Опубліковано

Ото віс,хто тут розмірковує щось про Іран , Ізраїль - знайте, понесете відповідальність..

А в мосада руки довгі .

А в ксір довгі ножі 

• Cумний 1
Опубліковано
В 17.02.2024 в 07:52, Nokian сказав:

а саме страшне не те, що то тільки ти тупий піздабол, саме страшне, що сука вас таких овердохуя і ви формуєте громадську думку

І наклейку ту, довбограй, я не від балди наклеїв, а заслужив. Ні на мені, ні на машині моїй, нема абсолютно НІЧОГО, що знаходится там просто так. Так що твій черговий висєр знову мімо каси, як і в карамби , що ще раз доводить ваш однаковий розумовий рівень, лише з різницею в темпераменті

• +1 1
Опубліковано
В 17.02.2024 в 08:25, Nokian сказав:

Ото віс,хто тут розмірковує щось про Іран , Ізраїль - знайте, понесете відповідальність..

А в мосада руки довгі .

А в ксір довгі ножі 

ти за ці всі роки так і нічого не зрозумів. Не зрозумів, що одні слова мають вагу, а інші ні, хоча і те і те просто слова. Що наприклад ти пізданув, що в Ірані буде повінь, то це немає для нас ніяких наслідків, а от коли ти пізданеш, що повінь буде в Копачівці, а цю піздьож підхватять інші довбойоби й і кфнцевому результаті хтось таки поведется, то це вже має наслідки, плзитивні- якщо повінь дійсно таки відбудется, й негативні - якщо ні. Й знову тобі, великому чітатєлю умних книжок, приходится розьяснювати прості приземлені речі

• +1 1
Опубліковано

І ще, коли я когось вважаю не достатньо авторитетним,то мені так глибоко начхати ,що воно говорить, і хто його послухає 

А якщо хтось так переживає,що я скажу, і інші ,,поведуться,, - то він  таки підсвідомо визнає значну вищість мого авторитету за свій,тому й піниться та підскакує,і ніяк не заспокоїться .

Заздрість вона так діє 

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано

Між тим вивід наших військ з Авдіївки( далі просто нераціонально було утримувати), смерть Навального ,заява Буданова про  помсту за отруєння дружини ,все в один момент- дуже схоже на координацію наших дій з деякими силами в рашці.

За півтора місяці мають бути цікаві зміни 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 17.02.2024 в 12:37, WebTraveller сказав:

Быльше треба переживати що з нами буде за півтора місяці, а не що там на кацапії

...? 

Опубліковано

Ну людина з вузьким кругозором вважає,що все крутиться виключно кругом неї 

Ніяк не збагне,що ,подобається нам,чи ні,ми лише мала країна на земній кулі, і те що в нас відбувається  та відьудеться- буде результатом глобальних процесів 

Як вирішать сильні світу цього- так і буде

• Cумний 1
Опубліковано

Людині з "широким" кругозором ввижається що їй всі заздрять і думає що сильні світу цього з нею постійно на зв"язку і діляться своїми інсайдами. Ну це нічого, лікується...

Якщо не буде американської допомоги ше кілька місяців, то не треба бути на зв"язку з інопланетним розумом, щоб зрозуміти що нам буде триндєц

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 5
Опубліковано

От саме тому треба мати варіант а,б,в,г,д 

Ну і розуміти,що ворога треба знати досконало, знати,що в нього робиться,де і як можна на нього натиснути, і чого добитися 

А не просто ,будемо чекати ,поки нам щось дадуть.

• Cумний 1
Опубліковано

а,б,в,г,д,є і т.д. Любий з цих варіантів передбачає наявність коштів і зброї.

Наявність коштів теж нічого не гарантує, бо війському продукцію за углом в сільпо не купиш.

Як виявилось, то все НАТО не може чи не хоче виробляти ті ж снаряди в достатній кількості. одна північна корея рашці більше може поставити, чим все нато виробляє за рік

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
В 17.02.2024 в 10:59, Nokian сказав:

І ще, коли я когось вважаю не достатньо авторитетним,то мені так глибоко начхати ,що воно говорить, і хто його послухає 

А якщо хтось так переживає,що я скажу, і інші ,,поведуться,, - то він  таки підсвідомо визнає значну вищість мого авторитету за свій,тому й піниться та підскакує,і ніяк не заспокоїться .

Заздрість вона так діє 

бля, який же ти все таки кончений

• Подобається 4
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...