Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 7/28/2023 at 9:58 PM, MANJAK11 said:

та не питання. Давай зробим простіше. Зараз в Україну повертаєтся моя однокласниця, в неї на днях вбили чоловіка на фронті. Давай я її до тебе приведу, а ти їй про асиміляцію кацапів розкажеш. Ти ж раденький тут піздюнькати, бо здогадуєшся, якщо ти просто заікнешся про це, що тит тут нагородив, комусь в реалі, хто насправді втратив близку людину, то тебе там і роздеруть. А тут ти собі спокійно можеш втирати, що відітє лі зі мною мій підвал в голові. Ну піздюнькай піздюнькай, до пори до часу

On 7/28/2023 at 9:58 PM, MANJAK11 said:

та не питання. Давай зробим простіше. Зараз в Україну повертаєтся моя однокласниця, в неї на днях вбили чоловіка на фронті. Давай я її до тебе приведу, а ти їй про асиміляцію кацапів розкажеш. Ти ж раденький тут піздюнькати, бо здогадуєшся, якщо ти просто заікнешся про це, що тит тут нагородив, комусь в реалі, хто насправді втратив близку людину, то тебе там і роздеруть. А тут ти собі спокійно можеш втирати, що відітє лі зі мною мій підвал в голові. Ну піздюнькай піздюнькай, до пори до часу

Що ж ти все по собі міряєш?

Ще раз тебе питаю, яка кількість телефонних контактів у тебе?

• -1 2
Опубліковано
On 7/29/2023 at 4:51 PM, YVitaliy said:

І тут, при всій повазі, напрошуються два варіанти, і один з них -  надзвичайний оптимізм.

нажаль, але вірний інший варіант

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
6 hours ago, Nokian said:

І це не завадило росіянці мати роман з ворогом.

Розрив мозку а декого.

Недозрілого.

а в дозрілого, як завжди, когнітивне спотворення : генералізація окремих випадків

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Що ж ти все по собі міряєш?

Ще раз тебе питаю, яка кількість телефонних контактів у тебе?

не твоє собаче діло, це раз. 

А по друге, для того щоб тут нявкати про стребків чи істребків, пох як ти це називаєш, і втирати, що їх діти патріоти України, треба для початку дослідити долю учасників хоча б ОДНОГО такого загону. Що з ними сталось, хто поміняв призвіще й заникався, хто переїхав в кацапстан, хто раптово втопився, кому цегла на голову впала і так далі. От тому я й питаю прізвище хоча б декількох реально воювавших в тих загонах. Але я впевнений, що ти тих прізвищ не знаєш, бо такі справи досі засекречені в архівах кгб. А ти десь там щось почув, один випадок й розносиш його як та баба під підьїздом, знову ж таки вкотре демонструючи когнітивне спотворення, коли по одному випадку проеціюють висновки на всі інші. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Прізвища знаю, а вони мене не уповноважували  їх історії оприлюднювати з їх прізвища.

Когнітивне спотворення якраз у тебе,що я свої думки викладаю лише тут.

В мене кілька тисяч контактів у телефоні,кожен день я спілкуюсь з різними клієнтами, і якщо ти пам'ятаєш,як я говорив з тобою, коли ти купував к мене телефон- то я люблю поговорити з клієнтами ,причому досить відверто,що ти теж маєш пам'ятати.

Позавчора мене підвозила незнайома жінка , розказувала про чоловіка ,який вже рік в полоні,.

Я легко і швидко сходжусь( коли хочу) з різними людьми,бо стараюся думати їхнім способом,щоб краще їх зрозуміти.

То перш ,ніж до мене когось вести, ти хоч на секунду задумався,як дико виглядатиме така пропозиція для тієї людини, що вона відчує ?

Тебе з модератора погнав не хтось, а твоя власна гординя ( самий страшний гріх між іншим ,не вбивство і ТД, а саме гординя).

Яка в свою чергу складається з нерозуміння , точніше з небажання ПОСТАРАТИСЯ зрозуміти іншого.

А для цього треба припустити ,що ти можеш бути  неправий,а хтось правий, ну і що в медалі може бути більше,ніж дві сторони.

Але це вже трохи вищий рівень.

• -1 3
Опубліковано

Ось тому й з борди пішли люди,бо будь-яке серйозне обговорення дехто постійно сприймає ,як міряння.

.Я йому десятки разів казав,щоб він мене ігнорив,не спілкувався зі мною, але ж інстинкти такі сильні.

• -1 4
Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказав:

Ось тому й з борди пішли люди,бо будь-яке серйозне обговорення дехто постійно сприймає ,як міряння.

.Я йому десятки разів казав,щоб він мене ігнорив,не спілкувався зі мною, але ж інстинкти такі сильні.

Ага, саме через міряння пішли, контактів менше ніж в тебе було. А тепер поясни мені доцільність тримання кілька тисяч контактів в телефонній книзі? Скільки % з них ти хоть раз телефонував? От в мене записано близько 100-150 контактів і телефонну книжку я регулярно чищу, бо якщо кілька років з людиною не спілкувався, то її контакт мені не треба. 

• +1 3
Опубліковано

В мене широке коло знайомих, клієнтів,колег .

Робота так,що часто треба щось шукати.

Видаляю , кого вже нема в живих(

• -1 2
Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

тобто ти собі будеш постити всяку хуйню, а я маю мовчати ? Хєр тобі

• Дякую! 2
Опубліковано
5 hours ago, Nokian said:

Прізвища знаю, а вони мене не уповноважували  їх історії оприлюднювати з їх прізвища.

тобто нам повірити тобі на слово ? Серйозно ? Тобі ?

Когнітивне спотворення якраз у тебе,що я свої думки викладаю лише тут.

що ти ліпиш ? Яке в мене когнітивне спотворення ? І свої думки ти можеш викладати де хочеш ще, але є одне але, десь там ти можеш сховатись за анонімністю, а тут ні

В мене кілька тисяч контактів у телефоні,кожен день я спілкуюсь з різними клієнтами, і якщо ти пам'ятаєш,як я говорив з тобою, коли ти купував к мене телефон- то я люблю поговорити з клієнтами ,причому досить відверто,що ти теж маєш пам'ятати.

при такому розкладі, це одна х моїх найбільших помилок, що я в тебе щось купив. І да я помню, що ти мені втирав, за одну з марок телефонів, і що ти почав ітирати за ці ж телефони моєму знайомому, якого я привів через декілька місцяів. От тоді я вперше й зрозумів, що ти брехун і піздабол. Раз ми вже в ретро залізли

Я легко і швидко сходжусь( коли хочу) з різними людьми,бо стараюся думати їхнім способом,щоб краще їх зрозуміти.

хуй ти вгадав, ти просто включаєш підлабузника й замість того, щоб говорити правду, говориш те, що від тебе хочуть чути. От тільки далеко не на всіх це діє і не всім це потрібно

То перш ,ніж до мене когось вести, ти хоч на секунду задумався,як дико виглядатиме така пропозиція для тієї людини, що вона відчує ?

фігасє ти мораліст. Тобто якщо та людина ТУТ це проитає, то вона ніфіга не відчує. Як приведу, в неї хоч буде можливість плюнути тобі в морду, а не тупо тут тарабанити по клавіатурі. Бо гамно з таких як ти й лізе в основному від відчуття безнаказанності

Тебе з модератора погнав не хтось, а твоя власна гординя ( самий страшний гріх між іншим ,не вбивство і ТД, а саме гординя).

Бач, як вкотре ти починаєш викручуватись, сука який же ти ниций

Яка в свою чергу складається з нерозуміння , точніше з небажання ПОСТАРАТИСЯ зрозуміти іншого.

Так я якраз і стараюсь зрозуміти тих хто на фронті чи втратив близьких й не верзу ту хуйню, що верзеш ти. Ти вкотре звинувачуєш інших у своїх вадах

А для цього треба припустити ,що ти можеш бути  неправий,а хтось правий, ну і що в медалі може бути більше,ніж дві сторони.

Але це вже трохи вищий рівень.

ти то в дзеркало давно дивився ? Кожен раз, з розумним виглядом ти призиваєш когось подумати, що він може бути неправий, натомість кожен раз верзеш якусь діч і кожен раз сам же потім і обсираєшся й починаєш викручуватись, як ото з моїм вигнанням з модераторів

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Ото хоч Нокіан на себе подивитись, отой кацапський блогєр це ти, такий самий тіпа умний, общітєльний, але хітрожопий маніпулятор

доречі рекомендую канал, для загального розвитку з історії. Веде вчитель історії, автор деяких підручників

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 4
Опубліковано
1 hour ago, MANJAK11 said:

Ото хоч Нокіан на себе подивитись, отой кацапський блогєр це ти, такий самий тіпа умний, общітєльний, але хітрожопий маніпулятор

доречі рекомендую канал, для загального розвитку з історії. Веде вчитель історії, автор деяких підручників

Крутий дядько, давно його подивлююсь.

• +1 1
Опубліковано
8 hours ago, MANJAK11 said:

що ти ліпиш ? Яке в мене когнітивне спотворення ? І свої думки ти можеш викладати де хочеш ще, але є одне але, десь там ти можеш сховатись за анонімністю, а тут ні

при такому розкладі, це одна х моїх найбільших помилок, що я в тебе щось купив. І да я помню, що ти мені втирав, за одну з марок телефонів, і що ти почав ітирати за ці ж телефони моєму знайомому, якого я привів через декілька місцяів. От тоді я вперше й зрозумів, що ти брехун і піздабол. Раз ми вже в ретро залізли

хуй ти вгадав, ти просто включаєш підлабузника й замість того, щоб говорити правду, говориш те, що від тебе хочуть чути. От тільки далеко не на всіх це діє і не всім це потрібно

фігасє ти мораліст. Тобто якщо та людина ТУТ це проитає, то вона ніфіга не відчує. Як приведу, в неї хоч буде можливість плюнути тобі в морду, а не тупо тут тарабанити по клавіатурі. Бо гамно з таких як ти й лізе в основному від відчуття безнаказанності

Так я якраз і стараюсь зрозуміти тих хто на фронті чи втратив близьких й не верзу ту хуйню, що верзеш ти. Ти вкотре звинувачуєш інших у своїх вадах

ти то в дзеркало давно дивився ? Кожен раз, з розумним виглядом ти призиваєш когось подумати, що він може бути неправий, натомість кожен раз верзеш якусь діч і кожен раз сам же потім і обсираєшся й починаєш викручуватись, як ото з моїм вигнанням з модераторів

8 hours ago, MANJAK11 said:

Якщо ти дійсно переймаєшся,що якогось обману- то стань в мене перед магазином  та всіх ,хто до мене заходить ,,просвіщай,,.

Ще можеш по вулицях з плакатом ходити 

А то тут тебе дві з половиною людини чує.

І то поржати

• -1 1
Опубліковано
12 minutes ago, Nokian said:

А то тут тебе дві з половиною людини чує.

І то поржати

Ну в принципі ти тут правий. Дійсно дві з половиною людини (ну вже до арифметика не будем чіплятися) чують Маньяка щоб поржати, але є нюанс.. Чують щоб поржати не з Маньяка ;)

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано

Все що потрібно знати про місцеву владу:

Скільки волинські громади витрачають з бюджету на допомогу військовим

%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%81%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B8%20%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82.jpg

Тобто військові сплачують податки (ПДФО), гроші від них попадають в місцеві бюджети де їх в більшості випадків успішно дерибанять на проектах типу стадіон чи бруківка. 
Це мародерство чи ще ні?

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, sergkots said:

Все що потрібно знати про місцеву владу:

Скільки волинські громади витрачають з бюджету на допомогу військовим

Тобто військові сплачують податки (ПДФО), гроші від них попадають в місцеві бюджети де їх в більшості випадків успішно дерибанять на проектах типу стадіон чи бруківка. 
Це мародерство чи ще ні?

Це як акція в магазині, типу там купуй пачку чогось там, та одну гривню з кожної пачки ми перечислемо в якийсь благодійний фонд. Мало того що той товар якраз і виростає в ціні на 1 грн., але потім компанія звітує що вона така класна та лояльна от бачите скільки бабла перечислила, і всі медалькі грамотки їм.

Опубліковано
2 hours ago, sergkots said:

Це мародерство чи ще ні?

Камінькаширці молодці, а підгайці взагалі монстри. І відразу видно в кого новий стадіон і бруківка з газонами

Опубліковано
52 хвилин тому, Yurez сказав:

Камінькаширці молодці, а підгайці взагалі монстри. І відразу видно в кого новий стадіон і бруківка з газонами

Та по всій країні якась біда з витратами місцевих бюджетів, на дороги/стадіони/озеленння та іншу фігню ідуть такі кошти, що за них можна було би побудувати завод для дронів, і не один.

• +1 1
Опубліковано

У громаді на Волині планують витратити 15 мільйонів на один кілометр дороги У Підгайцівській громаді хочуть витратити на ремонт вулиці майже 15 мільйонів гривень. Влада Підгайцівської громади планує відремонтувати вулицю Шкільну, яка знаходиться неподалік сільради. За слів мешканців, протяжність цієї вулиці складає не більше 1 кілометра. Чим спричинений такий терміновий дороговартісний ремонт цієї невеликої вулиці невідомо. Термін виконання - 30 грудня 2023 року.

Опубліковано

Підгайці на дачах Струмівка ремонтували дороги в цьому році, на папері на 1млн.грн.  на запити жильців масиву де ж ті ремонти по факту поки тихо.... хоча мали відремонтувати до 31.05.23

якби не прозоро то ми б ніц і не побачили

Опубліковано
3 годин тому, xPON сказав:

Та по всій країні якась біда з витратами місцевих бюджетів, на дороги/стадіони/озеленння та іншу фігню ідуть такі кошти, що за них можна було би побудувати завод для дронів, і не один

Так очевидно ж, по-перше віддавши ті гроші військовим ніц не подерибаниш, не дасиш кумові/братові/свату заробити на бруківці, кущах, піску і т.д. Це перший камінь. А другий - що нічим буде піаритися перед власними громадянами, не буде де лєнточку перерізати, де свою табличку прифігачити "от бачите який я цнап нашій громаді зробив ?!"

Тобто для них віддані гроші військовим це ідентично що втрачені, загублені, просто пропали і все !

• +1 6
Опубліковано (змінено)
20 hours ago, WebTraveller said:

Чим спричинений такий терміновий дороговартісний ремонт цієї невеликої вулиці невідомо.

Чому - "невідомо"? Бруківку - куди подіти?:0011:

Змінено користувачем Bliksss
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...