Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
59 хвилин тому, alexvvv сказав:

Ти десь це їм озвучуєш чи тільки на форумі?

мабуть електрику, чи сантехніку з міськради казав

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, alexvvv said:

Готуються переможців на параді вітати.

Як би не довелося з таким відношенням вагнерів з Білорусі вітати.

Пишу в тг,якщо знаєш які канали комунікації- поділись.

Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказав:

Як би не довелося з таким відношенням вагнерів з Білорусі вітати.

Пишу в тг,якщо знаєш які канали комунікації- поділись.

додаток для звернень "15-80"

• +1 1
Опубліковано

Це і є сила москальської пропаганди,створюється відчуття,що війна,це десь далеко,що це несерйозно,смішно, коротше багато пластів у одному ролику.

Біда,що й ми відносимось до війни по міркам мирного життя 

• Збентежений 1
  • Cумний 1
Опубліковано

Більшість нашого народу і через півтора роки війни залишається інфантильною,живе сьогоднішнім днем ,не думаючи ні про завтра,тим більше про післязавтра.

Історія з павербанки показала це дуже яскраво 

В цьому бачу також величезну помилку влади,котра невідомо з яких причин,абсолютно не комунікує з народом ,не каже куди,як ми йдемо.

І які станції по дорозі.

Може того ,що ми і не заявляємо,щоб з нами говорили?

• Cумний 2
Опубліковано
On 7/26/2023 at 9:48 AM, Nokian said:

Суть не в назвах, суть в тому,що ще 59 років тому значна частина воронежської області признавала себе українцями.

І за асиміляцію 

Мій бувший продавець, росіянин,до цього часу він українською деякі слова говорить дуже смішно.

А діти,внуки -не відрізнити від місцевих.

З тим же нігером таке ніяк не пройде.

І подобається комусь,не подобається,святе місце пусте не буває .

Не будуть одні,приїдуть інші.

Хочеш невістку чорну?

ти спочатку для себе дай відповідь , скільки шансів на те, що асимільований кацап через 30 років не почне кричати *якийсь там умовний залупкін ввєді вайска, спасі русскіх * і скільки шансів на те, що щось подібне почне кричати умовна чорна невістка ? Ладно б то було щось нове, ніколи такого не було, можна попробувати, історія взагалі нічому не вчить ? Ще кров деяких воїнів захисників не остигла, а ти вже готовий кацапське лайно сюди сунути ? Маніпулюючи або або ? Ну ну. Є ще овердохуя що тобі сказати по цьому поводу, але зараз не буду. Одне жаль, що вас гандонів, які мало що втратили на цій війні і ВИКЛЮЧНО ТОМУ, ще до закінчення війни, вже прощупуєте почву, щоб ЗНОВУ впихнути сюди кацапню, аж надто багато стає.

Висєри мєсних Арестовичів і * хорошої * кацапської хуєти, нажаль, дають свої плоди

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
8 hours ago, MANJAK11 said:

ти спочатку для себе дай відповідь , скільки шансів на те, що асимільований кацап через 30 років не почне кричати *якийсь там умовний залупкін ввєді вайска, спасі русскіх * і скільки шансів на те, що щось подібне почне кричати умовна чорна невістка ? Ладно б то було щось нове, ніколи такого не було, можна попробувати, історія взагалі нічому не вчить ? Ще кров деяких воїнів захисників не остигла, а ти вже готовий кацапське лайно сюди сунути ? Маніпулюючи або або ? Ну ну. Є ще овердохуя що тобі сказати по цьому поводу, але зараз не буду. Одне жаль, що вас гандонів, які мало що втратили на цій війні і ВИКЛЮЧНО ТОМУ, ще до закінчення війни, вже прощупуєте почву, щоб ЗНОВУ впихнути сюди кацапню, аж надто багато стає.

Висєри мєсних Арестовичів і * хорошої * кацапської хуєти, нажаль, дають свої плоди

Знаєш,хто такі були ,,істребки,,?

• Збентежений 2
  • -1 1
Опубліковано
9 hours ago, MANJAK11 said:

І ще, я спочатку не всю твою просиню прочитав.

Ну ,що ти істерик,то й так було ясно давно,ще коли з модератора поперли..

Деякі проблиски свідомості є, але більше двох хпдів ти осилити не можеш 

Ну цього має вистачити,щоб зрозуміти,що коли навколо чогось стає багато- то це тенденція.

І до неї треба прислухатися і вникнути ,інакше залишишся назавжди в підвалі з боафенгом.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано

Російські ЗМІ повідомляють, що кремлівська влада збирається запросити українських спортсменів на "Ігри дружби" - сурогат Олімпійських ігор для РФ. Українським спортсменам щедро та великодушно пропонують "безпеку та рівні змагальні права", і додають, що РФ "дружить з усіма спортсменами, незалежно від національності"..

Ось так працює Ефективна  гібридна пропаганда ,так і граються війни у Довгу дистанцію

• Cумний 2
  • -1 1
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Російські ЗМІ повідомляють, що кремлівська влада збирається запросити українських спортсменів на "Ігри дружби" - сурогат Олімпійських ігор для РФ. Українським спортсменам щедро та великодушно пропонують "безпеку та рівні змагальні права", і додають, що РФ "дружить з усіма спортсменами, незалежно від національності"..

Ось так працює Ефективна  гібридна пропаганда ,так і граються війни у Довгу дистанцію

Ясно що ніхто не поїде, але потім вони скажуть - ми ж прєдлагалі, а вони відмовились. Ми ж їм пропонуємо а вони конячаться ні не не дурні? І все в такому дусі.

Це все направлено на простих людей які десь читали про древню грецію, де ігри були при війнах і все зупинялось на час їх проведення. І тут дійсно чого ж це спортсмени не їдуть туди, тож типу спорт а не політика. 

Так само як колись була війна в Іраку правду так ніхто і не сказав, його розбомобили і т.д. Всі вірили тому що віщалось по ящику, так само й Сирія і ще маса всього що було в світі досить не давно скажем так.

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

І на кого це розраховано по вашому? Так ефективно? На українців?

• +1 1
Опубліковано
23 minutes ago, Electronshik said:

це розраховано для іншого світу, і те що ти напркилад вмієш фільтрувати інформацію та правильно її аналізувати це не значить що хтось інший буде вникати.

• +1 1
Опубліковано
54 minutes ago, Electronshik said:

Вчора вбили командира батальйону ТЗ Лнр ,, Привид,,, його прізвище українське.

Ще з 2014 я особисто чув на роликах бойових дій  сепарів,як якась частина їх розмовляє УКРАЇНСЬКОЮ.

ПРИКИНЬ.

Може вони такий вибір зробили після слів Тимошенко ,що весь Донбас треба обнести колючкою?

• Cумний 1
  • -1 2
Опубліковано
23 minutes ago, MACCEN said:

це розраховано для іншого світу, і те що ти напркилад вмієш фільтрувати інформацію та правильно її аналізувати це не значить що хтось інший буде вникати.

Тоді у порівнянні з КНДР, російська пропаганда є виріб випусників з дитячого садка. Там люди вірять що їх збірна по футболу виграла чемпіонат світу, перегравши збірну Бразилії :)

Нашу пропаганду росіяни навіть не подивляться. Якою б вона не була, але її в них по телевізору не покажуть. А телевізору там вірить переважна кількість населення, чого режиму цілком досить

• +1 2
Опубліковано
4 minutes ago, Nokian said:

Вчора вбили командира батальйону ТЗ Лнр ,, Привид,,, його прізвище українське.

Якось пох на прізвище людини, яка в нас стріляє. Кожен, хто тоді свідомо робив свій вибір на користь чужої держави, той його зробив.

14 minutes ago, Nokian said:

Може вони такий вибір зробили після слів Тимошенко ,що весь Донбас треба обнести колючкою?

Я думаю що це був комплекс причин. Особливо те, що рф на той момент була відчутно багатша ніж Україна (сьогоднішню ситацію я не беру до уваги, зараз порівнювати немає сенсу). Але до них не доходило  що багато жили міста типу пітера, маскви, може ще хтось. А решта ще гірше ніж в нас.

Звичайнно що були й прикрі, а може навіть і злочинні помилки з боку наших політиків, які були зайняті своїм власним збагаченням, і не звертали увагу на те, що робилось в Україні.

Згадую що для мене було дико те, що почали вводити плату за перегляд наших українських супутникових каналів, коли російські були безкоштовні. Звичайно що більшість почала дивитись російські, при тому отримуючи їх інформацію, їх погляди.

Я трохи невірно описав про пропаганду. Вона дуже діє на тих, хто не може толком проаналізувати інформацію через можливість доступа до різних джерел інфромації і в силу свого возрасту. Чесно не уявляю що робити з тими, кому на момент окупації наших територій було мало років. А зараз це практично втрачене покоління.

Для нас мав бути дзвіночок ще при Кучмі, коли був інциндент з Тузлою. Потім після Помаранчевої революції, коли було збіговисько у Сєвєродонецьку. Потім у 2008 році, війна рф з Грузією.

Влада тоді не зробила жодних висновків. Народ, нажаль також.

Але основна причина, без котрої нічого б цього не було, це непомірне бажання хуйла взяти реванш за програш срср у холодній війні. І відновити російську імперію у кордонах 1991 року. А без України існування нової росімперії неможливе.

І саме прикре те, що росіяни цілком це підтримують.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
16 хвилин тому, Electronshik сказав:

Я думаю що це був комплекс причин. Особливо те, що рф на той момент була відчутно багатша ніж Україна (сьогоднішню ситацію я не беру до уваги, зараз порівнювати немає сенсу). Але до них не доходило  що багато жили міста типу пітера, маскви, може ще хтось. А решта ще гірше ніж в нас.

Причина в тому, що вони себе не вважали українцями, а Україну своєю Батьківщиною. Ось і вся проблема. Все решта - похідні.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
14 minutes ago, volks said:

Причина в тому, що вони себе не вважали українцями, а Україну своєю Батьківщиною. Ось і вся проблема. Все решта - похідні.

А от ти себе українцем вважаєш ВНАСЛІДОК чого?

Відразу таким народився?

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
10 hours ago, Nokian said:

І ще, я спочатку не всю твою просиню прочитав.

тобі багато читати шкідливо )) впринципі як і думати, то не твоє )

Ну ,що ти істерик,то й так було ясно давно,ще коли з модератора поперли..

я ж тобі вже казав, ти майже ЗАВЖДИ робиш неправильні висновки. Мене з модераторів не попрерли, я сам пішов і можу стати ним в любий час. Поспорим ? Ти ж любиш спорити. Тільки не на 100 гривень, а так, щоб тобі дошло, давай на штуку баксів ??

Деякі проблиски свідомості є, але більше двох хпдів ти осилити не можеш 

твоє коронне вміння, приписувати свої недоліки іншим

Ну цього має вистачити,щоб зрозуміти,що коли навколо чогось стає багато- то це тенденція.

друге твоє вміння, пиздіти загальними фразами, які потім можна приплісти до будь якого контексту

до неї треба прислухатися і вникнути ,інакше залишишся назавжди в підвалі з боафенгом.

ти всетаки або тупуватий або тупуватий :) Я ж вже тобі недалекому казав, що в мене на дачі нема підвалу, але походу тебе так і не відпускає

Але раз ти таки тупуватий, не дивлячись на немаленький вік, я все таки тобі поясню як малолєтці. От ти пиздиш, про вибір заселення і асиміляції цих територій кацапами, в противагу негрів. От прийду я до тебе в магазин, зламаю тобі щелепу, вибью зуюи, поламаю ребара, руки, ізобью до полусмерті , до реанімації  (чи ти мене, не суть важливо) , ти оклигаєш , виздоровієш, і тут приходить твій син )дочка) і каже : я хочу оджружитись на дочці (вийти заміж за сина ) Маньяка. Яка буде твоя реакція ? Ти скажеш, ти шо йобнувся дитино ? Ти ж бачив , що його (її) батько зі мною зробив ? Ти хочеш, щоб він на весіллі добив мене чи що ? Чи скажеш : да дитино, одружуйся, у вас любов, всі діла . А ? Ти хочеш приперти сюди душогубів, які прямо чи косвєнно повинні в загибелі сотень тисяч українців ? Як з ними по одних вулицях будуть ходити ті, в кого вбили батька, сина чоловіка ? Чи ракетою дочку, маму, малу дитину ? Ти можеш представити добровільне переселення сімьями німців на територію радянського союзу після закінчення війни ? То тілесні рани гоятся відносно швидко, а лушевні не гоятся роками, а то і десятиліттями. Але кому то я розказую. Повторюсь, таким як ти, така хуйня приходить в голову, тому що ви ніхєра ще не втратили від цієї війни, яка тисяча дві гривень на донати не в щот. 

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...