Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, YVitaliy сказано:

Я теж не воював, але з манери спілкування - він не може бути командиром, авторитету нуль. Це в спокійній обстановці так, а в умовах напружених - його нах пошлють і порозбігаються.

ти просто не знаєш який може бути контингент мобілізованих, з якими інакше не можна 

• Дякую! 1
  • +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

Так там спочатку вони справді "жаби" - молоді і зелені, практично підлітки. Якщо додивитися фільм до кінця, то можна побачити кардинально інші відносини між бійцями і командиром, який і життям пожертвує за свого підопічного.

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Так там спочатку вони справді "жаби" - молоді і зелені, практично підлітки. Якщо додивитися фільм до кінця, то можна побачити кардинально інші відносини між бійцями і командиром, який і життям пожертвує за свого підопічного.

по тому фрагменту не можна нічого сказати , це лише певний уривок вирваний із контексту, може на місці того командира я би їх "розстріляв"

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, case_l сказано:

по тому фрагменту не можна нічого сказати , це лише певний уривок вирваний із контексту, може на місці того командира я би їх "розстріляв"

Розстріляв би ти , як і вони - ,,губами,,.Він не просто так ,перед тим як зробити шикування ,розказує про зону і військових прокурорів, які тільки і чекають новенькі справи. А згідно з новим законом про посилення кримінальної відповідальності там дуже великі срока. Від непокори начальнику до дезертирства. 

• +1 2
Опубліковано

З однієї сторони то советська армійщіна, а з другої, то мобіки необстріляні не хочуть закопуватись, а то їхне життя.

Я пом'ятаю перший обстріл, 3 міни поряд і всі одразу закопалися у квітнику хв за 10.

• +1 6
Опубліковано

Хм. Та це "серйозно" застосовується ще з 60-х років на військових літаках, а в цивільній авіації з кінця 70-х... :)

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, ursa сказано:

Хм. Та це "серйозно" застосовується ще з 60-х років на військових літаках, а в цивільній авіації з кінця 70-х... :)

ще діди літали з такими прицілами

• Ха-ха 1
Опубліковано
52 хвилин тому, alexvvv сказано:

ще діди літали з такими прицілами

Точно? А це не ізраїльські з синхронізацією під кожного пілота?

Опубліковано
6 хвилин тому, Oli сказано:

Точно? А це не ізраїльські з синхронізацією під кожного пілота?

не знаю, наприклад в f-16 виглядає якось так:

Опубліковано (змінено)

On 25.01.2023 at 11:25, KILLER сказано:

заходжу на нову пошту в Рівному, всторонці стоять два чувака в військовій формі з планшетом в руках, спиною до прилавку. Відправляю посилку, менеджер голосно диктує мої дані. При виході ці два бугая вручають мені повістку, в якій пошуріку вписали моє прізвище. Послав нахєр за це, та й в мене волинська прописка + відстрочка. Вони тупо невстигли перевірити це по планшету... але вибісила така наглість.. вже бикують, як гопнота, чесслово

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Ха-ха 6
  • +1 1
Опубліковано
В 10.02.2023 в 20:05, Alex S сказал:

Хто як вважає правильно командир підлеглим розповідає ,чи ні? 

все залежить від контексту, а там його нема. В житті бувають ситуації, що треба й так

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
В 10.02.2023 в 21:10, YVitaliy сказал:

Святов тоді ще кацапською розмовляв ))

• Збентежений 1
Опубліковано
2 часа назад, MANJAK11 сказал:

все залежить від контексту, а там його нема. В житті бувають ситуації, що треба й так

Є там про що розмова, вони копати не хочуть без техніки.

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, romanc сказал:

Є там про що розмова, вони копати не хочуть без техніки.

а, то вони довбойоби (( 

https://t.me/Ahtung_minen/39

любий солдат скаже, що лопата найкращий друг солдата

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 1
Опубліковано
22 минуты назад, case_l сказал:

@MANJAK11 в нас все таки ментальність інша ніж в США

та я б не сказав, що вона в кращу сторону. Бо судячи з того, що деколи доходить з передової, то мені дивно, що люди, які вже бачили ВСЕ, дозволяють знущатись над собою тиловим крисам. Хіба, я не знаю всіх нюансів, чи ще щось перекручуєтся

Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, MANJAK11 сказал:

а, то вони довбойоби (( 

Судячи по формі, її відсутності ,мобіки свіжі чи тро. У нас такі самі думки були.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
1 час назад, romanc сказал:

Судячи по формі, її відсутності ,мобіки свіжі чи тро. У нас такі самі думки були.

так ви в першій хвилі були, хто мав коли що почитати, подивитись, як воно треба, а це ж походу свіжі. Значить тупо жили своїм життям, моя хата скраю, мене не торкнется, нафіг щось взнавати, самонавчатись

Опубліковано (змінено)

Росія щось готує авіацію, успіхів особливих в на землі нема, панування в повітрі теж, бо їм не вдалось знищити ППО.  Але ДРЛО кілька місяців розвідував цілі і переміщення ППО, можливо притримали Кинджали і Х-22 для знищення ППО, яке їх не бачить і будуть залітати бомбити міста або знищувати заводи чи техніку? Якщо засіб ППО мав три місця дислокацій наприклад, то пустять відразу в цих три місця ракети і будуть залітати і скидати бомби з висоти недосяжної для стінгерів. В кого які думки з даного приводу?

Змінено користувачем Black
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...