Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оце так об"єми. Тільки б все приїхало. І трохи швидше

Спойлер

Более 50 стран предоставят Украине новый пакет военной помощи. В него войдут более 600 танков, около 500 артиллерийских систем и другие вооружения.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на заявление президента США Джо Байдена на саммите НАТО в Мадриде.

"США объединяют мир, чтобы поддержать Украину, союзники и партнеры по всему миру вносят значительный вклад. Министр обороны Остин только что собрал более 50 стран, которые взяли на себя новые обязательства, и это глобальные усилия по поддержке Украины", - отметил он.

По словам Байдена, в новый пакет военной помощи войдут:

• 140 000 противотанковых систем
  • более 600 танков
  • около 500 артиллерийских систем
  • более 600 тысяч артиллерийских боеприпасов

Кроме того, Украине будут поставлены дополнительные реактивные системы залпового огня (HIMARS), противокорабельные комплексы и системы ПВО.

• +1 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

кажуть, що в 45 році в Німеччині населення раптово стало антифашистами,

А вони такими і були до 45.Фашизм ім СРСР приписав поплутавши з Італією.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

Чому до вас не доходить, що в росії нормальних рускіх, як сказав соловйов, * 2 процента дєрьма*

А не доходить це до них.Як недавно сказав С.Стерненко-хороший руськи,це той,на якого тепловізор не реагує.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
15 минут назад, WebTraveller сказал:

Скрыть контент

Более 50 стран предоставят Украине новый пакет военной помощи. В него войдут более 600 танков, около 500 артиллерийских систем и другие вооружения.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на заявление президента США Джо Байдена на саммите НАТО в Мадриде.

"США объединяют мир, чтобы поддержать Украину, союзники и партнеры по всему миру вносят значительный вклад. Министр обороны Остин только что собрал более 50 стран, которые взяли на себя новые обязательства, и это глобальные усилия по поддержке Украины", - отметил он.

По словам Байдена, в новый пакет военной помощи войдут:

• 140 000 противотанковых систем
  • более 600 танков
  • около 500 артиллерийских систем
  • более 600 тысяч артиллерийских боеприпасов

Кроме того, Украине будут поставлены дополнительные реактивные системы залпового огня (HIMARS), противокорабельные комплексы и системы ПВО.

Вопрос за какое время, если они говорят о годах войны. И это надо соответствующее количество специалистов

Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

И это надо соответствующее количество специалистов

Не знаю як по залізу,а по вишколу спеців прогрес є.Навіть в Україні вже вчать,не кажучи вже про табори на заході.Якщо свої будуть вчити,то відпадає знання іноземної мови.А на початкових етапах,це була проблема.

Опубліковано
22 минуты назад, igrok сказал:

Не знаю як по залізу,а по вишколу спеців прогрес є.Навіть в Україні вже вчать,не кажучи вже про табори на заході.Якщо свої будуть вчити,то відпадає знання іноземної мови.А на початкових етапах,це була проблема.

вчать кадрових тільки чи мобіків теж?

Опубліковано
4 хвилин тому, Arden сказано:

вчать кадрових тільки чи мобіків теж?

казали в першу чергу будуть брати з досвідом бойових дій і ті хто по професії підходять, будуть потроху висмикувати з передової

Опубліковано
45 минут назад, igrok сказал:

Танковый экипаж с 0 научить нужно время гораздо больше, чем простых солдат. 

Опубліковано
18 хвилин тому, romanc сказано:

Танковый экипаж с 0 научить нужно время гораздо больше, чем простых солдат

Згоден,але є специ,які не по назначенню зараз служать.Як би відразу воєнкомам яйця прижали,то вони більш менш вчитувались у військові спеціальності,а не для галочки.Впевнений,кожен може випадок розповісти,коли водія=механіка в радисти оприділяли,я жартую,але в кожному жарті є  доля жарту...

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Вата - схаває абсолютно ВСЕ.  І це, між іншим, один із сценаріїв.

Вони дуже тупо хавають все, що ллється з зомбоящика. Інет контрольований і на 90% закритий.  Тому перевірити все це зможуть далеко не всі.

А навіть якщо й перевірять, то їм все одно ніхто не повірить, бо ви_всьо_врьоті!

Воно так і є. Їх запитуєш як ви зрозумієте, що всьо - перемогли, задачі спецоперації виконані. Відповідь - нам ето сообщат.

Опубліковано (змінено)

Ну якби було аж настільки все легко, то що б їм заважало прямо зараз це оголосити, як зі Зміїним, що ве ок, задачі виконані, операція завершена ? Якби вони дійсно хотіли вискочити з цього всього - то так би й зробили вже. Але, схоже що дід ще не натішився таки і буде гнати їх і далі вперед поки не досягне своєї оргазмічної мети. А от яка вона, та мета, я думаю він вже й сам точно не зміг би озвучити, і буде підкориговувати її по ходу діла 

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано

Я не понял, а они бросили не будут защищать захваченную американскую биолабораторию? Это ж была цель номер 1 в Украине. )))))))

IMG_20220630_201230_694.jpg

• Ха-ха 4
Опубліковано
1 час назад, igrok сказал:

Згоден,але є специ,які не по назначенню зараз служать.Як би відразу воєнкомам яйця прижали,то вони більш менш вчитувались у військові спеціальності,а не для галочки.Впевнений,кожен може випадок розповісти,коли водія=механіка в радисти оприділяли,я жартую,але в кожному жарті є  доля жарту...

У нас служит водителем наводчик мт-12, он же военный повар, правда с его болячками удивительно, что ВЛК пропустило.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, romanc сказано:

У нас служит водителем наводчик мт-12, он же военный повар

Ось про це і кажу я,як би всіх перевірити і того хто його туди послав теж на передок-порядок був би.Раніше правдиво було сказано-екіпаж танку не легко навчити,а скільки таких екіпажів по частинах розкидано(кухарями,водіями,стрілками),зібрати,перевчити...Але то не у нас,на жаль.

Змінено користувачем igrok
Опубліковано
5 часов назад, WebTraveller сказал:

Скрыть контент

В цьому списку немає основного - авіації і ракет великої дальності для прикриття неба і  для ударів по кацапським і білоруським аеродромам. Без цього будуть і далі безкарно бомбити і знищувати все ракетами повітря-земля, а ракет ссср наклепав десятки тисяч і росія їх не розпродувала і не утилізовувала як Україна..

Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, jurgen007 сказано:

В цьому списку немає основного - авіації і ракет великої дальності для прикриття неба і  для ударів по кацапським і білоруським аеродромам.

Великої дальності ракет нам не дадуть.А ПВО і не потрібне великої  дальності.Петріот 80 км має і хватає.А літаки ,почекай,нехай пілотів навчать і техперсонал.І як казав один не поганий експерт -на стиках ваших аеродромних плит жаби живуть-це треба прибрати.(Хоча,я с Привокзального,так там прапора спеціальною мастикою торгували,вона для стиків плит,розробка СРСР,але не знаю чи Ф-16 прийме ії,Ф-15 може і схаває-там колеса більші)

Змінено користувачем igrok
Опубліковано
6 годин тому, romanc сказано:

И это надо соответствующее количество специалистов

На Американсько-Норвежське ПВО наші вже вивчились.Що це сам загугль.

Опубліковано
1 hour ago, jurgen007 said:

В цьому списку немає основного - авіації і ракет великої дальності для прикриття неба і  для ударів по кацапським і білоруським аеродромам. Без цього будуть і далі безкарно бомбити і знищувати все ракетами повітря-земля, а ракет ссср наклепав десятки тисяч і росія їх не розпродувала і не утилізовувала як Україна..

• +1 1
Опубліковано

Перечитав пару останніх сторінок теми: то про "адекватних вистачає", то про "проблема не в нації", то про "забери зомбоящик і за місяць блаблабла". Ви то всерйоз пишете? Всі рускі - підараси. 

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
2 minutes ago, igrok said:

Так,це не Лендліз

Не того процитував :) Байден казав про озброєння яке чже передали, а не яке буде передаватися, ті цифри - не про майбутні поставки

Опубліковано (змінено)
1 час назад, igrok сказал:

Великої дальності ракет нам не дадуть.А ПВО і не потрібне великої  дальності.Петріот 80 км має і хватає

В росії десятки тисяч ракет , які їй лишились від совка нахаляву /разом з тисячами які передала ім Україна за кравчука-кучми/, тобто їх вартісь пуску дорівнює вартості пального на заправку. Щоб збити одну таку ракету потрібна одна-дві ракети ППО вартістю кілька сотень тис.дол., скільки ракет ППО нам виділить захід  - кілька сотень, може тисячу? Тому щоб убезпечитись від бомбардувань потрібні удари по кацапським і білоруським аеродромам і по ч.флоту зброєю далекого радіусу, це дешевше ніж перехоплювати тисячі ракет над нашою територією.

Змінено користувачем jurgen007
  • Дякую! 1
Опубліковано
11 хвилин тому, yucore сказано:

Перечитав пару останніх сторінок теми: то про "адекватних вистачає", то про "проблема не в нації", то про "забери зомбоящик і за місяць блаблабла". Ви то всерйоз пишете? Всі рускі - підараси. 

7 годин тому, igrok сказано:

не доходить це до них.Як недавно сказав С.Стерненко-хороший руськи,це той,на якого тепловізор не реагує.

Технологію тепловізора пояснити?

Опубліковано
15 хвилин тому, yucore сказано:

Перечитав пару останніх сторінок теми: то про "адекватних вистачає",

Моє пововідомлення на прошлій сторінці,то я так і сприйняв.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...