Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, sergkots сказано:

Стаття від 14.05.22 :)

Оригінальна 13.05 на bild.de і що з того? Я сьогодні в твіттері тільки побачив, сьогоднішня дата.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

обіцяти не значить женитися...

вже стільки обіцяно всього що давно мали б розбити орків, але на фронті все набагато не так....

Твої пропозиції?

Є варіанти як це все швидко сюди привезти, уникаючи бюрократію, як навчити "за кілька днів" наших військових - користуватись тим, що вони в очі не бачили?

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Твої пропозиції?

Є варіанти як це все швидко сюди привезти, уникаючи бюрократію, як навчити "за кілька днів" наших військових - користуватись тим, що вони в очі не бачили?

блін я ж не про це, або це робиться для залякування рашки, або просто піар того ж шлоцика, а ти мені пропонуєш розробку стратегії. ніяким боком я не стратег і ніде про це не говорю, у мене інші задатки і навички.:D

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

блін я ж не про це, або це робиться для залякування рашки, або просто піар того ж шлоцика

на піар не схоже, на нього і так тиснуть зі всіх сторін, навіть свої, взяти навіть Бербок - постійно його дістає.

Не знаю чи для залякування, але - сьогодні це новина №1 на рашці.

@sergkots - це таки нові дані, просто в твіттері раніше з'явилось, ніж в наших ЗМІ https://news.liga.net/politics/news/germaniya-postavit-ukraine-svoe-samoe-sovremennoe-pvo-iris-t-sholts

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

Німеччина "балакає"  далі. Стаття від 14 травня.

Витяжки звідти: "Чому отримання німецьких ЗРК IRIS-T Україною менш реалістичніше ніж навіть Patriot або NASAMS", "В цих умовах повідомлення про розгляд та можливість розгорнути IRIS-T SLM вже у листопаді виглядає вкрай оптимістичним. Бо для початку IRIS-T SLM необхідно взагалі виробити. ",

"Справа в тому, що німецькі оборонні компанії банально втрачають величезний ринок України. Бо хоча вся зброя для Збройних Сил України здебільшого йде, як допомога, самі оборонні компанії альтруїзмом не страждають. Всі ці постачання оплачуються урядами, які надають допомогу. Саме тому той же Rheinmetall просто припирає уряд Німеччини до стінки повідомленням, що готовий направити до України бронемашини і потрібен лише дозвіл. Тому цілком можливо очікувати аналогічні повідомлення від Krauss-Maffei Wegmann, Heckler & Koch та інших німецьких оборонних компаній."

Так що "NO COMMENTS".

Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, LIROL сказано:

Німеччина "балакає"  далі.

Німеччині, за великим рахунком - могло б бути покуй, хто виграє

Мене, більше цікавить чим займались наші можновладці - починаючи з 2014 року?

Зокрема, хотілося б почути коментарі на рахунок того, як стіна Яйценюха - захищає від крилатих ракет, і скількі на ті гроші - можна було купити систем ППО.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, Bliksss сказано:

хотілося б почути коментарі на рахунок того, як стіна Яйценюха - захищає від крилатих ракет, і скількі на ті гроші - можна було купити систем ППО.

Набагато меньше ніж за гроші витрачені на *велике крадівництво*.Ну,на початку я ще розумію,а скільки часу західні розвідки просто кричали-расія нападе!Так тормозни відразу ті дороги і займись ВПК,все туди кинь.А вони до 24.02 дороги будували.Що б танкам мордора компфортніше було?

Змінено користувачем igrok
  • Збентежений 1
  • +1 6
Опубліковано
5 хвилин тому, igrok сказано:

А вони до 24.02 дороги будували.

тобто, "кілометр" паркану в чистому полі за хз скільки грошей - це норм, а нормальні дороги в країні - це допомога мордору?

• +1 5
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, igrok сказано:

А вони до 24.02 дороги будували.Що б танкам мордора компфортніше було?

А нам зараз тими дорогами не треба боєприпаси підвозити?

Набагато меньше ніж за гроші витрачені на *велике крадівництво*.Ну,на початку я ще розумію,а скільки часу західні розвідки просто кричали-расія нападе!

вони кричали, але відмовлялись продавати навіть пзрк

,а скільки часу західні розвідки просто кричали-расія нападе!

Скільки зброї можна було би виготовити власними силами від початку того часу, як вони почали кричати? Чому вони кричали і відмовлялись зброю продавати?

Змінено користувачем alexvvv
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, alexvvv сказано:

Скільки зброї можна було би виготовити власними силами від початку того часу, як вони почали кричати?

Нептунів вже хватало би,там все в гроші впиралося.І по старих дорогах боєприпаси можна було возити.

Змінено користувачем igrok
  • Ха-ха 2
Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Гарпунів вже хватало би,там все в гроші впиралося.

саме так, навіть інтерв'ю можна знайти з очільником Укроборонпрому,

де він прямим текстом вказує на того, хто ці всі роки - не давав гроші на озброєння ;)

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
24 хвилин тому, igrok сказано:

Нептунів вже хватало би,там все в гроші впиралося.І по старих дорогах боєприпаси можна було возити.

тут тобі про нептуни:

• +1 3
Опубліковано
21 хвилин тому, Bliksss сказано:

саме так, навіть інтерв'ю можна знайти з очільником Укроборонпрому,

де він прямим текстом вказує на того, хто ці всі роки - не давав гроші на озброєння ;)

Про яке інтерв'ю мова?

Як Павло Букін став главою “Укроборонпрому” і що буде з концерном?

Інтерв'ю з Юрієм Гусєвим

Я був скептичний, ми готувалися до плану "Б", – інтерв'ю Милованова про реформу Укроборонпрому

Не захищаю нікого - має бути невідворотність покарання за злочини, незалежно хто призначив (який президент).

• +1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, alexvvv сказано:

тут тобі про нептуни:

А *Стугни*?Чого не було закупівель і замовлень?Теж застаріли?Профінансувати модернізацію танків і т.д.,зняття зі зберігання і поставити в стрій?Теж стара техніка?У вас очі замилені від палкого захоплення Бубочкою.Це до чого договоритися-гроші на ВПК не потрібно,а потрібно будувати дороги,що б снаряди возити...

• +1 6
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, igrok сказано:

У вас очі замилені від палкого захоплення Бубочкою

це від рошенок солодкого - діабет може розвинутись, що в свою чергу - негативно на зір впливає.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

А *Стугни*?Чого не було закупівель і замовлень?Теж застаріли?Профінансувати модернізацію танків і т.д.,зняття зі зберігання і поставити в стрій?Теж стара техніка?У вас очі замилені від палкого захоплення Бубочкою.Це до чого договоритися-гроші на ВПК не потрібно,а потрібно будувати дороги,що б снаряди возити...

Тобто варто було готуватися до війни? 

Ніхто до останнього не вірив в те, що буде напад.

Виходить - нафіг освіту, нафіг дороги, будемо готуватися до війни.

Якби ми активно стали готуватися до війни, то напали б на нас на 2 роки раніше. І всім, чим можна!  Думаю, почали б з ядерної зброї. А потім би зачистили. І все. Війна в 3 дні.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 2
  • +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Якби ми активно стали готуватися до війни, то напали б на нас на 2 роки раніше

Повірю на слово.Будемо дякувати Зеленському,що не готувався до війни.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

це від рошенок солодкого діабет може розвинутись

Тут я згоден,с тим кадром взагалі клініка.

Опубліковано

Повірю на слово.Будемо дякувати Зеленському,що не готувався до війни.

Ну от не потрібно цього. Не передьоргуй.

між іншим. Якби ти прочитав пост одного нашого форумчанина, учасника АТО. То не казав би так!

Опубліковано (змінено)

Про обіцянки Шольца

Цитата

️Обіцяних Україні ракет ППО та радарів немає в резерві Бундесверу, — Міноборони ФРН.

У відомстві уточнюють, що постачання йтиме безпосередньо від підприємств. З огляду на терміни виробництва, десь восени можуть розпочатися поставки.

Чи не пізно вже буде восени щось поставляти?

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Про обіцянки Шольца

думає в хуйла авіація закінчиться до осені?

Опубліковано
4 хвилин тому, WebTraveller сказано:

з таким сусідом - ніколи не пізно

• +1 4
Опубліковано

як ВЖЕ кажуть в ОПУ краще не розказувати про постачання зброї. і в принципі я з ними згоден :  привезли - ми використали  дали пі*ди оркам - відзвітувалися, а то телятко ще в дупі а вони вже гроші рахують блін...

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано
41 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ніхто до останнього не вірив в те, що буде напад.

Як так ніхто? Хтось ще до 2014 року казав, що москалям віри немає. І з 14 року були всі передумови до нападу + Залужний в якомусь інтерв'ю сам казав, що цього слід було очікувати.

Правильніше сказати не хотіли в це вірити...

• +1 3
Опубліковано
5 хвилин тому, sergkots сказано:

Правильніше сказати не хотіли в це вірити...

Надіялись. Але кацапи вчергове показали, що їм насрати на своїх людей.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...