Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, Marshall сказано:

ну дкмаю що москалі збудували міст по проекту вєтнамців 

та мова не про міцність того мосту, хоча - ракет доведеться витратити чимало, не всі долетять до цілі.

Тому і питання, чи варте воно того? Крім того - потім доведеться наслідки розгрібати, я вже мовчу про екологію, якій настане повний п*здць.

Ну і в такому випадку, 100% шмальнуть по мостам через Дніпро, хоча і зараз не виключений такий хід зі сторони орків

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
30 минут назад, Bliksss сказал:

та мова не про міцність того мосту, хоча - ракет доведеться витратити чимало, не всі долетять до цілі.

Тому і питання, чи варте воно того?

Якщо подумати з точки зору військової логіки то знищенням мосту можна дуже ускладнити перекидання всього на півострів. Відповідно шанси поставити у "незручну" позу південне угрупування ворога збільшуються

31 минуту назад, Bliksss сказал:

Ну і в такому випадку, 100% шмальнуть по мостам через Дніпро, хоча і зараз не виключений такий хід зі сторони орків

Дивно що до сих пір цього не зробили. Мабуть у майбутньому, коли зрозуміють що Київ є абсолютно недосяжна ціль, то це стане дуже вирогідною ціллю. 

Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, Electronshik сказано:

Якщо подумати з точки зору військової логіки то знищенням мосту можна дуже ускладнити перекидання всього на півострів.

Більшість поставок відбувається морським шляхом, хоча, в разі чого - в Криму багато аеродромів, в рашки - достатньо літаків, перекинуть в разі потреби - швидше ніж по мосту.

29 хвилин тому, Electronshik сказано:

Мабуть у майбутньому, коли зрозуміють що Київ є абсолютно недосяжна ціль, то це стане дуже вирогідною ціллю. 

нажаль, це дуже вірогідний сценарій, є і інші, не менш важливі мости.

• +1 1
Опубліковано

"Денісова опустила до плінтуса інститут омбудсмана, але слуги це дно хочуть пробити ще нижче"

Сьогодні слуги його таки пробили. 

Цитувати

Експерти вказують, що відповідно до частини 1 статті 10 закону "Про правовий режим воєнного стану", у період дії воєнного стану не можуть бути припинені повноваження президента, Верховної Ради, кабміну, нацбанку і уповноваженого ВР з прав людини.

Так само стаття 4 закону "Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини" передбачає, що його повноваження не можуть бути припинені чи обмежені у разі введення воєнного або надзвичайного стану.

За саму Денісову навіть не подумаю вступатись, але є закон - і об нього вчергове витерли ноги. Так буває коли дебілів в Раду обирають.

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, WebTraveller сказано:

а 25% як тільки побачили шо до чогось можна домахатись, так зразу тут як тут...

Думаєш, що краще мовчати? Вже проходили таке - нічого доброго з того не вийшло.

Опубліковано
3 часа назад, Electronshik сказал:

Дивно що до сих пір цього не зробили. Мабуть у майбутньому, коли зрозуміють що Київ є абсолютно недосяжна ціль, то це стане дуже вирогідною ціллю. 

На мосту через Затоку тренируются

• Ха-ха 1
Опубліковано
43 хвилин тому, romanc сказано:

Судя по марже обменников курс устаканился

Так і мало бути, як я вже казав, Нацбанк - продає на міжбанку по фіксованому курсу, бери - скільки захочеш, але в готівку їх не переведеш)) За місяць майже 2 мільярди продали, все, вже навіть потрохи скуповлюють назад.

А продаж готівки - обмежений кількістю готівкової гривні, кількість гривні на руках населення не збільшилась, так що - це все було передбачено.

Крім того, наші підприємливі співвітчизники в сусідніх країнах добряче валюти скупили (з карток гривню у валюту), тому і ажіотажу немає такого.

Опубліковано

Хтось може мені пояснити - хто такий Аркадій Бабченко? Що за один? (Якщо що, його обличчя в мене не викликає довіри чомусь)

9A5F2813-CC61-413C-97F2-0CFD7FB7560D_w65

Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, MrFirst сказано:

Хтось може мені пояснити - хто такий Аркадій Бабченко? Що за один?

журналіст, військовий кореспондент, втік з мордору в Україну через критику кремля і влади вцілому. Хіба не чув про його "вбивство"?

Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

тому і ажіотажу немає такого.

Не кожен готовий платити по 40 грн за Євро.

Опубліковано
34 хвилин тому, MrFirst сказано:

Якщо що, його обличчя в мене не викликає довіри чомусь)

Обличчя Сивочолого Гетьмана у всіх викликало довіру.

Але консерва вскрилася.

Лиса башка не показник недовіри.

Послухай його. Почитай.  його і про нього.

А тоді роби висновки.

Дехто досі хулить президента, на якого впав тягар повномасштабної війни із сусідньою країною .

І завдяки йому ми маємо підтримку Світу.

А був такий класний актор розмовного жанру, нє?

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І завдяки йому ми маємо підтримку Світу.

Як би не наша армія,ТО,волонтери,то він хоч би Оскара мав за розмовний жанр,ні фіга б йому не дали би.

• Дякую! 1
  • +1 7
Опубліковано
11 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Не кожен готовий платити по 40 грн за Євро.

Можна платити, якщо вони тобі потрібні, а не купити і сховати під матрац, на депозиті - також, ніякого толку,

точніше 0,1% ще й довідку неси - де ти взяв більше 5 тис. євро.

P.S. Для експортно/імпортних операцій - є біржовий курс, значно менший, але - там все має бути офіційно, з контрактами і т.п.

Опубліковано
28 хвилин тому, igrok сказано:

Як би не наша армія,ТО,волонтери,то він хоч би Оскара мав за розмовний жанр,ні фіга б йому не дали би.

Я не про те казав.

А про те, що будь-який інший, вже давно міг би зригнути кудись, куди кликали і "керувати" звідти.

Міг би "рішати" щось уже із бункерним клопом. Домовлятися, ділити і т.д.

Але він тут. Він з людьми, з солдатами. І ніразу не клоун.

624b404782200b001943fa5e.jpg

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 7
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Не був? 

Ні. Просто постійне кривляння. Єдине, що гарно виходило - пародії на бєню. І то лише тому, що в нього самого манера спілкування дуже схожа.

16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

будь-який інший, вже давно міг би зригнути кудись, куди кликали і "керувати" звідти.

А міг би і не зригнути.

Змінено користувачем volks
Опубліковано
23 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Міг би "рішати

Не знаю,чи всиг би до Ростова добіжати тоді.І він про це добре знав.

• Подобається 1
Опубліковано
37 хвилин тому, volks сказано:

Ні. Просто постійне кривляння. Єдине, що гарно виходило - пародії на бєню. І то лише тому, що в нього самого манера спілкування дуже схожа.

А міг би і не зригнути.

Ок.

Говоримо про те, що є.

Президент в країні. З солдатами з людьми.  НЕ спригнув.

28 хвилин тому, igrok сказано:

Не знаю,чи всиг би до Ростова добіжати тоді.І він про це добре знав.

"Зєля" не збирався спригувати.

А от власник заводу в Ліпєцку, міг би спробувати його "повернути", або, принаймні, домовлятися, щоб не зачіпали.

Останній за 5 років роздув справу із розстрілом на майдані на 14 000 сторінок, Карл! 14 000 друкованих аркушів. 350 томів!

І показав хоча б когось?

Хоча б когось назвав?

натомість Мова, Віра Армія.

Мова- ага, аж вся його сім'я па русскі шпрехає.

Віра - ось Вам Томос, і мовчіть.

Армія - там яйценюк забора построїв на кордоні - виглядає міцно.

Ага.

• Дякую! 1
  • +1 4
  • -1 3
Опубліковано
28 хвилин тому, Zheny@ сказано:

сім'я па русскі шпрехає

А у Зеленського на якій мові?

29 хвилин тому, Zheny@ сказано:

міг би спробувати його "повернути

Міг би,а міг би і ні.Я до обох однаково відношуся-негативно,як що що.

33 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Президент в країні

А де він має бути?Я ж не кажу,що він дурень,що б здриснути(але все було наготові).Багато простих людей і політиків в Києві залишалися,всім Героя дати?

• Подобається 1
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Президент в країні. З солдатами з людьми.  НЕ спригнув.

Янелох Боневтік? Я чомусь завжди думав, що Президент так і повинен себе поводити by default. А тут виявляється, це якийсь особливий героїзм.

• Подобається 1
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...