Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
55 минут назад, Nana сказал:

То ж ніби вирішено. Зараз - в концтабір, а потім - на відновлення країни.

Потім будемо міняти їх на своїх.

Змінено користувачем weldermaster
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Суд ні до чого не призведе.   І навіть коли той смердючий клоп здохне, то кому пред'являти хоча б щось?  Новій владі? А ті скажуть - А це не ми, це все він! Він нас залякував  і тримав наші сім'ї у заручниках.

Це тупік. 

Нам же потім якось потрібно з них стягнути кошти на відновлення України. А для цього потрібні будуть докази, свідчення.

Чи ти вважаєш, що вони зможуть нагло не виконувати ніяких рішень, і світ навколо це проковтне, та й буде собі далі з ними бізнес робити? 

Коли бульбашка пропаганди лусне, то ж потрібні будуть матеріали, щоб їх населення вийняти з паралельної реальності і  в реальний світ занурити. 

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Unknown сказано:

Нам же потім якось потрібно з них стягнути кошти на відновлення України. А для цього потрібні будуть докази, свідчення.

Чи ти вважаєш, що вони зможуть нагло не виконувати ніяких рішень, і світ навколо це проковтне, та й буде собі далі з ними бізнес робити? 

Коли бульбашка пропаганди лусне, то ж потрібні будуть матеріали, щоб їх населення вийняти з паралельної реальності і  в реальний світ занурити. 

Ну, я просто про конкретних людей. Скажімо так.

Щодо Коштів, то вони будуть самі голі-босі.  Після санкцій.

Я писав в 2014-2015 році, пост свій знайти не можу.

Коли путлєра не стане - рашка буде стояти на колінах і просити прощення у всього світу.

І роздавати свій газ безоплатно, аби пробачили.

Опубліковано
49 минут назад, Unknown сказал:

щоб їх населення вийняти з паралельної реальності і  в реальний світ занурити

нічо не поміняється.

вони - співучасники, бо проголосували за обнулення поправки і решту муйні

• +1 2
Опубліковано
45 минут назад, Zheny@ сказал:

Коли путлєра не стане - рашка буде стояти на колінах і просити прощення у всього світу.

І роздавати свій газ безоплатно, аби пробачили.

Думаю, цілком таке може бути, що і рашки не буде. Принаймні, щиро на це надіюся. І якась Ямало-Ненецька народна республіка може не захотити віддавати свій газ, бо не буде правонаступником рашки.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Marshall сказано:

то ж заблокували руснячий валютний резерв, незай з нього відраховують напряму нам

ага, помрій. ЗАблокувати, то вони заблокували, але - нам від того нічого не обломиться.

Згадайте скільки заарештували майна поплічників януковоща і чи з цього, хоч щось повернули в Україну...

от так і з резервом рашки, в Італії розпочали процес конфіскації майна олігархів, але - на свою користь.

• +1 1
Опубліковано

Хм.. Думаю, в даному випадку - трохи інша історія. Зовсім інша! Але то є справою дипломатів та юристів.

Опубліковано
2 хвилин тому, Nana сказано:

Хм.. Думаю, в даному випадку - трохи інша історія. Зовсім інша! Але то є справою дипломатів та юристів.

Історія - інша, головний режисер - той що і був, і вкотре повторює - що клав він на санкції.

На Гаагу - також клав, всі ж розуміють - що його туди не приведуть, сам не прийде, а на рішення - йому покуй,

он согодні вже запитували, чому юристи не прийшли на засідання в Гаагу - ті засміялись, сказали що не сприймають в серйоз.

Ось так, хз скільки ще часу повинно пройти, поки деяким країнам дійде з ким вони мають справу.

Опубліковано

Ні.. Це цілий ілля муромець якийсь - невмирущий. Матросов же загинув, затуливши собою дзот

Опубліковано
13 хвилин тому, Bliksss сказано:

в Італії розпочали процес конфіскації майна олігархів

є ідея, що олігархи таким чином просто купують собі білий квиток

Опубліковано
21 минуту назад, Bliksss сказал:

ага, помрій. ЗАблокувати, то вони заблокували, але - нам від того нічого не обломиться.

Згадайте скільки заарештували майна поплічників януковоща і чи з цього, хоч щось повернули в Україну...

от так і з резервом рашки, в Італії розпочали процес конфіскації майна олігархів, але - на свою користь.

И то правда. Разве что дойдем до масквы и станем правоприемниками раши

Опубліковано
5 минут назад, Nana сказал:

Ні.. Це цілий ілля муромець якийсь - невмирущий. Матросов же загинув, затуливши собою дзот

Особливо з цього "подвіга" в мене сміється батько, бо він був майором того роду військ, що "сами не летаем и другим не даем".

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Разве что дойдем до масквы и станем правоприемниками раши

Хіба що, тільки в частині володіння корисними копалинами та природними ресурсами, а так - накуй вони треба.

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

Хіба що, тільки в частині володіння корисними копалинами та природними ресурсами, а так - накуй вони треба.

Будем учить их выговаривать "Паляниця"

Опубліковано (змінено)

відео з Молдавії про наших біженців

виклав на гугл диск https://drive.google.com/file/d/1X_3-RVZ-S1jPgon5dQzlagQm6Y7gar2O/view?usp=sharing

Змінено користувачем vadiq
  • -1 1
Опубліковано

Так после наших новостей о том что работник почты завалил 2 самолета, орки растреливают наши машины укрпочты.

• Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, romanc сказано:

хоть одно фото

реально не зустрічав по факту ні фото ні відео підтверджень. пропаганда :sm128:

Опубліковано
2 хвилин тому, vadiq сказано:

реально не зустрічав по факту ні фото ні відео підтверджень. пропаганда :sm128:

То навіщо ту дичину тут поширювати? 

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, zplanetaz12 сказал:

То навіщо ту дичину тут поширювати? 

Я пару сторінок назад викладував скріншот з кацапського телеграм-каналу, де вони дають завдання сіяти паніку, ворожнечу та розбрат. Перед цим була оця істерія з мітками.

Опубліковано
3 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

ту дичину тут поширювати

на сепарських ресурсах подібні постанови розганяються, просто щоб побачити що саме викладають ділюсь і я. відвертий брєд пропускаю, але очевидно масштаб нагнітання ми недооцінюємо. дане відео одне з найбільш "залайканих" на каналі де я його взяв

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...