Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 19.04.2024 в 08:35, Electronshik сказав:

"Перший Ту 22 з відеопідтвердженням завалили."

Дуже цікаво чим. Зрозуміло що це було більш риторичне запитання, ніхто реальну відповідь не дасть. 

Просто відстань дуже велика..

Пишуть що С-200

• Дякую! 1
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Apple могла б замість блокіровок у рашці просто змінити лого на перше яблуко

Screenshot_20240419-170539~2.png

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 2
Опубліковано
В 19.04.2024 в 17:05, romanc сказав:

Apple могла б замість блокіровок у рашці просто змінити лого на перше яблуко

Screenshot_20240419-170539~2.png

це ти натякаєш що ті, хто купує їхні продукти яскраві представники цієї течії :)

• +1 1
Опубліковано
В 19.04.2024 в 10:09, Electronshik сказав:

Погроза закрити кран це бізнес? Чи я щось не розумію? Щось новеньке..

Так це бізнес, якщо ти постійно комусь щось винен робити навіть в розріз своїх інтересів, то вже є шантаж. Ми вам даємо гарну ціну на транспорт ви нам найнижчу ціну на закупівлю ресурсів, так як труба то наша якби. А в той час ті гроші зекономлені вкладати в утеплення будинків та в ефективні енергетичні компанії скажем так.

В нас маса було переваг тільки всім хто був при владі, або більшості таке відчуття що зі всіх частин несли бабло, щоб нас зробити сировинним додатком та рабами. Особисто я не вважаю що ті ж поляки краще за нас, так як ми будували літаки кораблі, ракети і маса такого технологічного що декому і не снилось, але всі ці надбання просирали якомога більше. 

Можна починати з будь чого куди не копни, навіть та ж залізниця яка теж банкрот.

• +1 1
Опубліковано
В 19.04.2024 в 18:03, MACCEN сказав:

це ти натякаєш що ті, хто купує їхні продукти яскраві представники цієї течії :)

А чому ти їх називаєш яскравими? ;)

Я про боротьбу з веселками у москалів, а тут ще й шестикольорова. Бо санкціі мало діють. Он навіть хизуються, що стали отримувати нові англійські  авіадвигуни для ремонту літаків.

Опубліковано (змінено)

@Alex S Доречі ! Стосовно ремонту літаків, згадується мені що 2 роки тому, на початку війни, йшла мова про те, що раша вкрала орендовані літаки цивільної авіації, типу боїнги, ейрбаси і т.д., і що через це, та + санкції, вони не зможуть їх офіційно ні технічно, ні програмно обслуговувати в офіційних сервісах. І як наслідок цього, ти писав, що вони дуже швидко почнуть втрачати працездатний стан, почнуть падати, пілоти будуть відмовлятись на них літати ну і т.д. по спадаючій цивільна авіація за рік-два загнеться нафіг. І де ми це бачимо ? Де ми чуємо про систематичні авіакатастрофи на болотах ? І далі собі прекрасно літають. Знову рашка всіх переграла і знайшла шляхи і далі обслуговувати літаки ? Чергова заспокійлива казочка, (як з ракетами, що ось-ось закінчаться) розвіялась як туман ?

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 3
Опубліковано
В 20.04.2024 в 09:58, SergLutsk сказав:

Чергова заспокійлива казочка, (як з ракетами, що ось-ось закінчаться) розвіялась як туман ?

Так ракети і закінчились

https://news.obozrevatel.com/russia/v-rossii-iz-za-neispravnosti-ekstrenno-sel-uzhe-11-j-za-mesyats-samolet-na-etot-raz-na-bortu-byilo-111-chelovek.htm

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 20.04.2024 в 12:05, volks сказав:

Так ракети і закінчились

Серйозно ? Ну може ракети 2005 року виробництва і закінчились. Але, якщо мені не зраджує пам'ять, то влітку 2022 року всі "іксперти" наперебой розказували як мантру, що запаси рашистських ракет вичерпуються, і що їх вистачить максимум до кінця року, і що вони не зможуть їх виробляти нові бо там купа західних компонентів і чіпів і мікросхем, і все це під санкціями, і вони не зможуть їх виробляти. Так було чи ні ? Чи я все видумую ? І ось весною 2024 року ми отримуємо пуски сотень нових ракет, що виготовлені цього року :D

І те саме говорилось і про танки і західну оптику до них, що їх теж не зможуть відновлювати і ставити на потік під санкціями. І про банківську систему, яка помре без свіфт чи пейпел чи чого там ще.

Я не намагаюсь тут розводити зраду і "всьопропало", а лише нагадую, про що нам розмальовували райдужно яка жопа чекає рашу, і що ми маємо насправді. Щоб не забували.

• Дякую! 1
Опубліковано
В 20.04.2024 в 13:19, SergLutsk сказав:

то влітку 2022 року всі "іксперти" наперебой розказували як мантру, що запаси рашистських ракет вичерпуються, і що їх вистачить максимум до кінця року,

Так і сталось. Восени говорили. Ракети закінчились. А виробничі потужності не встигали за тими обсягами, які випускалися по Україні.

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2024 в 15:33, volks сказав:

Так і сталось. Восени говорили. Ракети закінчились. А виробничі потужності не встигали за тими обсягами, які випускалися по Україні.

А, ну тобто зараз все ок, виробничі потужності встигають, ідуть синхронно і узгоджено з кількістю пусків і тепер можна про це не згадувати ікспертам :D

Взагалі-то, нагадаю, що СУТЬ їх мови була в тому, що ракети скоро закінчаться, а нових виробляти не зможуть. І де вони зараз, ті аналітєги ? Не хочуть проаналітити, як виробляються нові ракети ?

• +1 1
Опубліковано

Я веду лише до того, що переважна більшість всіх тих "аналізів", "прогнозів", "експертних думок військового експерта", що ми переслухали і перечитали за останні 2 роки, вони всі до дупи. Не виправдалось з них певно до 90%, за виключенням хіба що самих прямих і очевидних. Зараз їх навіть не хочеться слухати, розумієш, що це чергова порція лайна у вуха.

• +1 1
Опубліковано

А чому було слухати тих гівняних експертів? Напевно подобалося.

То хто тобі винен.

От якщо хочеш мати більш менш об'єктивну картину+ то треба слухати і свої ,і чужих, а ще намагатися мислити,як чужі.

Тільки ж повелася мода тут відразу кричати- що всі кацапи дебіли, і там нема з ким говорити.

Що ,доходить потроху?.

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
В 20.04.2024 в 21:42, Nokian сказав:

А чому було слухати тих гівняних експертів? Напевно подобалося.

То хто тобі винен.

От якщо хочеш мати більш менш об'єктивну картину+ то треба слухати і свої ,і чужих, а ще намагатися мислити,як чужі.

Тільки ж повелася мода тут відразу кричати- що всі кацапи дебіли, і там нема з ким говорити.

Що ,доходить потроху?.

https://m.youtube.com/watch?v=l_--ewb4YXg

Опубліковано
В 20.04.2024 в 13:19, SergLutsk сказав:

Серйозно ? Ну може ракети 2005 року виробництва і закінчились. Але, якщо мені не зраджує пам'ять, то влітку 2022 року всі "іксперти" наперебой розказували як мантру, що запаси рашистських ракет вичерпуються, і що їх вистачить максимум до кінця року, і що вони не зможуть їх виробляти нові бо там купа західних компонентів і чіпів і мікросхем, і все це під санкціями, і вони не зможуть їх виробляти. Так було чи ні ? Чи я все видумую ? І ось весною 2024 року ми отримуємо пуски сотень нових ракет, що виготовлені цього року :D

І те саме говорилось і про танки і західну оптику до них, що їх теж не зможуть відновлювати і ставити на потік під санкціями. І про банківську систему, яка помре без свіфт чи пейпел чи чого там ще.

Я не намагаюсь тут розводити зраду і "всьопропало", а лише нагадую, про що нам розмальовували райдужно яка жопа чекає рашу, і що ми маємо насправді. Щоб не забували.

А що експерди мали казати що все, пізда рулю, тоді б штурмували б не тису а прямо кордони.

Опубліковано
В 20.04.2024 в 15:40, SergLutsk сказав:

А, ну тобто зараз все ок, виробничі потужності встигають, ідуть синхронно і узгоджено з кількістю пусків і тепер можна про це не згадувати ікспертам :D

І зараз не встигають.

В 20.04.2024 в 15:49, SergLutsk сказав:

Я веду лише до того, що переважна більшість всіх тих "аналізів", "прогнозів", "експертних думок військового експерта", що ми переслухали і перечитали за останні 2 роки, вони всі до дупи.

Не ми переслухали, а ви.

Опубліковано

Поки експерти висловлюють свої думки...
Ситуація за крайні 2 місяці на Авдіївському напрямку.
Стане ще гірша. Пі"@#ри на днях тут підсилили лінію фронту ще однією бригадою. Штурми 24/7. Наша зона відповідальності с. Бердичі.

Гіф Авдіївка.gif

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2024 в 23:06, MACCEN сказав:

А що експерди мали казати що все, пізда рулю, тоді б штурмували б не тису а прямо кордони.

А, я поняв, то вони насправді підробляли психологами-арестовичами-заспокійливими :D

Я не кажу, що варто було казати, що все пізда рклю. Ну але трішки реальної оцінки ситуації не завадило б "підмішувати" в свої замріяні "експертні думки".

Опубліковано
В 20.04.2024 в 23:46, volks сказав:

Не ми переслухали, а ви

Ой ну та ладно, хіба що якщо ви жили весь цей час в локальному бункері без зв'язку, тоді хіба що могли не чути тих всіх казочок. Для того не треба було і телемарафони слухати (якого я, доречі, ні разу не вмикав), чи новини по ТВ (у мене взагалі ефірне тб відключене кілька років).

Бо ці пісеньки лились щоденно і з кожного динаміка, і з радіо, і в інтернеті, і в ютубі. І якщо ви скажете, що не чули таких тверджень, то я скажу що ви брехло. Так само і будь хто тут. Але такі всі тепер мудрі стали заднім числом: " ой, хто тобі винен, що ти, дурень, слухав не тих, неправильних. От ми точно завжди знали кого слухати і де правду триндять" :D

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
В 21.04.2024 в 09:34, SergLutsk сказав:

якщо ви скажете, що не чули таких тверджень, то я скажу що ви брехло

Чути і слухати - це дві великі різниці.

От я не дивився жодного відео з Арестовичем(максимально огидна особа) - не розумію як його вся країна слухала. Жодного звернення преЗедента. Жодного "експерта", крім бордівських, звичайно.

А ви нахібась їх слухали і тепер, дивуєтесь, що вас обманули

"Всі брешуть" House M.D.

• +1 1
Опубліковано

Тим часом конгрес США нарешті проголосував за допомогу нам.

Всі демократи За, а з республіканців половина за, а половина проти.

Причому десь 70 республіканців взагалі старалися всіма способами завадити.

Ну походу тепер їх кар'єра покотитися вниз ,бо американці дуже люблять переможців, а програвших забувають швидко.

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
On 4/21/2024 at 10:36 AM, Nokian said:

Тим часом конгрес США нарешті проголосував за допомогу нам.

Всі демократи За, а з республіканців половина за, а половина проти.

Причому десь 70 республіканців взагалі старалися всіма способами завадити.

Ну походу тепер їх кар'єра покотитися вниз ,бо американці дуже люблять переможців, а програвших забувають швидко.

а спартц, на яку бутусов дрочив, як голоснула?

• +1 1
Опубліковано
On 4/21/2024 at 10:36 AM, Nokian said:

там є своєї вати багато

• +1 1
Опубліковано
В 21.04.2024 в 10:03, volks сказав:

Чути і слухати - це дві великі різниці.

Це не що інше як пересмикування термінами, словами. Я ніде і не говорив, що я (чи всі тут) були підписані і зранку до смеркання слухали арестовича. А лише стверджував, що всі в нашому інформ просторі тринділи тоді одну і ту ж байку, і всі її чули. Хто вірив чи не вірив, це вже інша справа. Але це було, а не я придумав.

Опубліковано

Зеленський ще в квітні,травні 22 казав ,що треба готуватися до війни на 10 років+.

Джонсон в той самий час казав,що війна буде ще весь 23 рік мінімум..

А я й так здогадувався що це все мінімум до виборів нового президента США осінню 24 ,і писав це

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
В 21.04.2024 в 16:42, Nokian сказав:

Зеленський ще в квітні,травні 22 казав ,що треба готуватися до війни на 10 років+.

Джонсон в той самий час казав,що війна буде ще весь 23 рік мінімум..

А я й так здогадувався що це все мінімум до виборів нового президента США осінню 24 ,і писав це

Самому не смішно зараз  оце говорити?

Ти тут бігав кричав що війни взагалі не буде, бо ж банки кредити видають

Потім тіпа вибачився і почав нові єресі нести. Всі розумні заднім числом.

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...