Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.02.2024 в 11:52, WebTraveller сказав:

пи.си. Найдовше, до речі, жив в Артемівську. Напевно з місяць в сумі. Спогади тільки позитивні.

Привітні, усміхнені люди, ніякого бикування, нічого такого не замічалось.

На диво моя дружина теж в ті древні часи їздила в Артемівськ у відрядження на 2 тижні. Так у неї враження такі: "повний забитий соціалізм, Луцьк порівняно з ними супер Європа, після заходу сонця темнота, дичина, ніякого життя, вулиці не освітлюються, попадаєш ніби в інший всесвіт". Це враження від Артемівська десь в районі 2003-2006 років плюс/мінус.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
В 28.02.2024 в 13:54, Electronshik сказав:

Виходить там у рашистів настільки все безнадійно, що вони йдуть за гроші вмирати?

Я думаю скоріше не так. Просто телевізор їм говорить, що вони не вмирати їдуть, а на прогулянку освободити нещасних рускіх, постояти десь на аванпості, типу того, типу миротворців. А те що когось там вбивають, ну так це ж "укрпропаганда всьо врьот", от і все. Звісно ніхто не підпишеться піти здохнути хай навіть за хорошу зарплатню.

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Опубліковано
On 2/28/2024 at 2:54 PM, SergLutsk said:

Я думаю скоріше не так. Просто телевізор їм говорить, що вони не вмирати їдуть, а на прогулянку освободити нещасних рускіх, постояти десь на авнапості, типу того. А те що когось там вбивають, ну так це ж "укрпропаганда всьо врьот", от і все. Звісно ніхто не підпишеться піти здохнути хай навіть за хорошу зарплатню.

їм десятиліттями промивали мізки фільмами про 2-гу світому війну, от вони і лізуть як зомбі

• +1 1
Опубліковано

Ну робити інвестиції у те, що можуть помножити на нуль, звичайно ніхто не буде.

On 2/28/2024 at 2:41 PM, MACCEN said:

Бізнес щемлять податками перевірками і новшествами, тому ще чуть і той бізнес який жевоквіє погасне нанєт.

Ну й треба розуміти що все ж таки з тих податків платиться зарплата бійцям. Хоча й багато дерибану. Але то вже інша історія. Бо перекладати бруківку під час війни то така собі ідея. 

On 2/28/2024 at 2:41 PM, MACCEN said:

Стимул скоро в більшості буде йти в зсу, в магазин коли не зайдеш то ціни ростуть так що вже за зарплату купується все менше і менше.

Це ще добре що хоч є, бо економіка нашої держави нагадує хворого в реанімації на штучному диханні, де в якості маски виступає допомога від західних країн. І раптом щось, то і зарплат і пенсій бюджетники не побачать. Так що немає нічого дивного. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 28.02.2024 в 14:55, case_l сказав:

їм десятиліттями промивали мізки фільмами про 2-гу світому війну, от вони і лізуть як зомбі

Ну інстинкт самозбереження ніхто не відміняв. Так що в зомбі я не дуже вірю, скоріше в поєднання дезінформації (недостатньості, закритості реальної інформації) + матеріальна замануха

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
On 2/28/2024 at 2:54 PM, SergLutsk said:

Я думаю скоріше не так. Просто телевізор їм говорить, що вони не вмирати їдуть, а на прогулянку освободити нещасних рускіх, постояти десь на аванпості, типу того, типу миротворців. А те що когось там вбивають, ну так це ж "укрпропаганда всьо врьот", от і все. Звісно ніхто не підпишеться піти здохнути хай навіть за хорошу зарплатню.

On 2/28/2024 at 2:55 PM, case_l said:

Ну тут як на мою думку слід ще дещо добавити. росіянці по своїй натурі мають імперське мислення. Ви думаєте що вони бачать в нас суверенну державу? Ні в якому разі. Ми для них це є історичне непорозуміння, "мятежники" "сепаратистьі".

До речі це відноситься і до решти пострадянських країн. За виключенням мабуть країн Прибалтики. 

росіянці бачать своє "вєлікоє отєчєство" в межах бувшого радянського союзу. Тому й така ненависть до Єльціна і 90-х, бо це є символ їх поразки у холодній війні. Томй й аплодували хуйлу за його "мачіть в сортірах".

І не треба мати ілюзій що коли хуйло здохне, чи йому допоможуть здохнути, що щось зміниться. Якщо чесно я вже навіть і не знаю що їх може змінити. Ми думали що їх змінять збільшення розмірів цвинтарів, виявляється ні.

• +1 2
Опубліковано
В 28.02.2024 в 15:08, Electronshik сказав:

росіянці бачать своє "вєлікоє отєчєство" в межах бувшого радянського союзу

Можливо, але хто би мені пояснив чому всі навколо  і штати в тому числі так бояться їх розвалу ще далі ? Ті росіянці дуже полюбляють своє "велічіє", яке тримається виключно на продажі природніх ресурсів північними регіонами. І все воно здується як пшик без них.Ті всякі буряти з чувашами в сраці бачили "вялікій союз", він в головах лише двох міст. 

Опубліковано
В 28.02.2024 в 14:48, SergLutsk сказав:

На диво моя дружина теж в ті древні часи їздила в Артемівськ у відрядження на 2 тижні. Так у неї враження такі: "повний забитий соціалізм, Луцьк порівняно з ними супер Європа, після заходу сонця темнота, дичина, ніякого життя, вулиці не освітлюються, попадаєш ніби в інший всесвіт". Це враження від Артемівська десь в районі 2003-2006 років плюс/мінус.

Ну незнаю. Я з кумом (вже зараз став кумом, колись був сотрудніком) по молодості добре там погуляли. 

Ввечері в центральному парку все освітлене, дискотеки, дівок багато)) Круто було. Совок ну да.. Як обичне містечно, типу нашого Ковеля, тільки менше в кілька разів. 

Опубліковано
On 2/28/2024 at 3:21 PM, SergLutsk said:

Можливо, але хто би мені пояснив чому всі навколо  і штати в тому числі так бояться їх розвалу ще далі ?

Бояться так само як і при розпаді срср. Хто буде контролювати ядерну зброю? Та іншу зброю масового ураження?

Кому будуть підпорядковуватись те, що залишиться від їх рвсн? Яка гарантія того що якійсь малогабаритний ядерний заряд не буде продано тому ж хамасу чи хезболлі? Що буде з виробництвами ядерної та хімічної промисловості, коли прийде до влади якийсь отаман? Уявіть собі отамана типу стрєлкова, який отримає доступ до ядерної зброї. Чи ще якогось ідейного довбограя! Це не мої питання, це питання які задають собі західні політики. Для них більш прийнятно мати одну тупу мавпу з великою ядерною єлдою, ніж багато мавп з єлдаками поменше, але від того вони не менш небезпечні.

Опубліковано
On 2/28/2024 at 3:35 PM, WebTraveller said:

Ну незнаю. Я з кумом (вже зараз став кумом, колись був сотрудніком) по молодості добре там погуляли. 

Ввечері в центральному парку все освітлене, дискотеки, дівок багато)) Круто було. Совок ну да.. Як обичне містечно, типу нашого Ковеля, тільки менше в кілька разів. 

може він в Ковелі не був

Опубліковано
В 28.02.2024 в 15:35, WebTraveller сказав:

Ну діло ж не лише в освітленні. Просто сам стиль міста, кожен продуктовий магазин це совок, полиці - совок, ну просто срср звідти нікуди не виїзжало. Ось в чому суть ! Такі були враження дружини. Не в тому річ, що там їй було некомфортно. А в тому, що все навколо було схоже ніби її перенесли на 20 років назад, в ссср. 

В 28.02.2024 в 15:40, Electronshik сказав:

Бояться так само як і при розпаді срср

Та ці набивші оскомину відмазки вже приїлись. Ну що може бути краще коли один великий ворог перетвориться на купу одноосібних гопніків ? Та це ж мрія любого ! Перестаньте вірити в цю ахінею !  

Опубліковано
В 28.02.2024 в 11:44, Electronshik сказав:

В росії йде повним ходом формування тоталітарної системи гітлерівського типу. Замість Гітлера хуйло. Причому трансформація сталась недавно. Як казали про Навального: отруїли при одній країні (авторитаризм), він повернувся в другу країну (починався тоталітаризм) а вбили при третій країні (формується тоталітаризм).

І скажіть, багато олігархів при Гітлері щось вирішувало? Чи тим паче при Сталіні? Хуйло всіх своїх олігархів міцно тримає за фаберже, бо в любу секунду в них можуть відібрати абсолютно все, включаючи життя.

Бунт вони не бояться. Вони готові знищувати беззбройних бунтівників пачками. А переворот, пародію якого ми всі побачили від пригожина, як раз таки да. Бо пригожин на той момент мав реальну силу. 

Бояться бунту.

І дуже.

В1914 році расєейський народ масово з піснями йшов на першу світову війну за царя,родіну і вєру..

А через три роки цей самий народ скинув і убив царя та всю його сім'ю вирізав. 

З прибічниками в масштабах міліонів включно.

Від любові до ненависті один крок.

Ніхто природу не відміняв..

І прлюбе ми побачимо, як білі русеі будуть різати чорних.

Чи спочатку чорні білих.

Ну ми будем за білих 

• Cумний 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 13:54, Electronshik сказав:

Як все ж таки відрізняється менталітет їх від нашого! Якщо нашим солдатам на нулю платять від 100к і все одно бажаючих туди йти особо немає, а в них 200к і йдуть? Бо якщо взяти середньостатистичну зарплату в Луцьку то різниця приблизно в 6-7разів від зарплати нашого бійця на нулю. Ну  у рашистів  різниця від 7 до 20 разів. Виходить там у рашистів настільки все безнадійно, що вони йдуть за гроші вмирати? Чи може нашим мало платять? А якби нашим платили 200к чи вище?

основна різниця в менталітеті, в нас здебільшого *своя сорочка ближче до тіла* , а в них свиню пропивають всім селом. Ну і в нас нема такої безпробудної безнадьоги, в кінці кінців можна в Польщу змотатись (коли ще можна було) на заробітки, а в них .... Та й не від великого розуму там ті контракти підписують, здебільшого. В нас воюють в основному по двох причинах : розумні, цвіт нації, бо розуміють, що якщо не воювати , то нам реально пізда, і ті, кого зловили, далі, вони або стають розумними, або просто намагаются вижити в тому серидовищі, куди потрапили

Опубліковано
В 28.02.2024 в 16:08, SergLutsk сказав:

Ну діло ж не лише в освітленні. Просто сам стиль міста, кожен продуктовий магазин це совок, полиці - совок, ну просто срср звідти нікуди не виїзжало. Ось в чому суть ! Такі були враження дружини. Не в тому річ, що там їй було некомфортно. А в тому, що все навколо було схоже ніби її перенесли на 20 років назад, в ссср. 

Так і було. Я ж кажу, як наш Ковель тільки менше))

Таких містечок і на Західній Україні десятки. Де час зупинився

• +1 2
Опубліковано
В 28.02.2024 в 16:46, WebTraveller сказав:

Та ну ні. Там реально совок був. Плюс контингент

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 16:46, WebTraveller сказав:

Та ну, ну не в розмірах міста діло ! Діло в тому, що все, що викуплялось, бралось в оренду, все до чого торкався приватний бізнес, все це  автоматично змінювало у нас свій образ, облаштовувалось, прикрашалось, тобто одразу було видно, що тут є особистий інтерес і воно зроблено для людей. А совок все робив для "сірої маси", робив конвеєр, все одинакове, все безособистісне. 

Опубліковано
В 28.02.2024 в 19:39, romanc сказав:

Що думаєте з приводу придністров'я?

Підуть москалі за снарядами? Там найбільші в Європі склади.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 19:41, romanc сказав:

Підуть москалі за снарядами? Там найбільші в Європі склади.

Взірвати теж не варіант... ?

Опубліковано
В 28.02.2024 в 20:16, Oli сказав:

Взірвати теж не варіант... ?

То якщо шахедами, яких в Упор не бачить Молдова.

В 28.02.2024 в 20:10, volks сказав:

Через Одесу?

Я про те, шо вони прийняли на сходці " пукін прийди!", то не спроста, підарам дуже треба ті снаряди.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 20:33, romanc сказав:

Я про те, шо вони прийняли на сходці " пукін прийди!"

Ну так а кудою вони туди можуть прийти?

В 28.02.2024 в 20:33, romanc сказав:

то не спроста, підарам дуже треба ті снаряди.

Нам також

Опубліковано

Таких звернень ПМР приймала вже не раз.

Якщо раша визнає на цей раз- то чисто , щоб створити перешкоду прийняттяМодови у Нато та ЄС, бо ж частина держави непідконтрольна Кишиневу.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 20:42, volks сказав:

Ну так а кудою вони туди можуть прийти?

Нам також

Можуть морем спрорбувати, ще пару десантних кораблів мають. У всякому випадку це нам може і вигідно - тоді мусить впрягатись Молдова і Румунія. Чи будемо і далі самі всю європу захищати, поки вони там з кацапом собі торгують.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...