Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Росії всім заправляють 20 олігархів ( більшість яких має ізраїльський паспорт).

Частина з них поміркована,а частин яструби 

Хуло грає роль Кучми. Такого собі модератора над схваткою.

Для балансу він періодично враховує інтереси то яструбів,то поміркованих.

Ну і вся ця ціла банда разом дурить та тримає за морду російський народ ..

Але рано ,чи пізно, думаю максимум три роки, ми побачимо бунт.

Якого вони так бояться..

• Ха-ха 5
  • Cумний 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 28.02.2024 в 08:51, Electronshik сказав:

Ну а зараз скільки наївних вірить у закінчення війни в цьому чи наступному році?

Як на мене: ми маємо війну сирійського типу (по тривалості, щоб потім ніхто мені не казав що я вірю у громадянську війну). А це можливо розтягнеться на ДЕСЯТКИ РОКІВ. Дуже мала ймовірність того що війна високої інтенсивності (така як зараз: запеклі бої, масове застосування артилерії, авіації, ракет, тощо) протягнеться більше ніж 5 років (ресурси все ж такі не безмежні), але досить висока ймовірність переходу війни у стадію низької інтенсивності (те що було з 2014 по 2022 рік). А ось це буде тягнутись нескінченно довго, прирікаючи нашу країну на ліванську модель благоустрою.

Єдиний варіант цього уникнути це отримати від країн заходу такі гарантії безпеки, щоб рашисти тупо боялися лізти на нашу територію через загрозу конфлікту з країнами НАТО а у перспективі ядерної війни. По суті стати країною членом НАТО. Але коли дивишся на цих кастрованих західних політиків то вже мало віриться у такій варіант.

Любий інший варіант не дасть нашій країні безпеки, відповідно війна буде продовжуватись.  

Всі говорять, що зараз великої інтенсивності, то порівнюючи з чим? В у втору мирову нальоти були по 300бомбардувальників + тисяча прикриття, танкові бої сотнями танків. Лендліз тисячами...

Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:27, SergLutsk сказав:

В гробу у білих тапочках я бачив і бахмути, і авдіївки, і т.д. Вони отримали те, на що чекали.

То ти підтримуєш напад москалів на Україну? Чи в Луцьку не було ждунів та мп? То все дія москальскої пропаганди, що Україна то не єдина многонаціональна страна, а казнащо.

• +1 2
Опубліковано
В 28.02.2024 в 10:12, Nokian сказав:

В Росії всім заправляють 20 олігархів ( більшість яких має ізраїльський паспорт).

Ага, заправляють аж гай шумить. Силовики задержали челябинского миллиардера из списка Forbes Юрия Антипова.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 10:23, romanc сказав:

То ти підтримуєш напад москалів на Україну? Чи в Луцьку не було ждунів та мп? То все дія москальскої пропаганди, що Україна то не єдина многонаціональна страна, а казнащо.

Де ти побачив в моїх словах підтримку ? Я сказав, що нам першим ділом треба не відбудовувати зрівняні з землею авдіївки щоб задобрити вічно обіжених данецкіх (бо я в гробу бачив їх думку, бо завдяки їм ми це все маємо, і підтвердження тому в тих всіх ждунах). Земля це українська ! А ждуни ті хай їдуть нахєр куди хочуть ! Без них нам буде тільки краще ! А тратити кошти нам треба на ракети, дрони, снаряди, ппо і т.д.

• +1 1
Опубліковано

І ще задовго до 2014 року я завжди в себе в сім'ї казав, що немає в нас гіршого ворога ніж москаля, а мені всі дивувались і питали за що я їх так ненавиджу. Та банально в любому футбольному матчі я скоріше вболівав би за Мальту чи ФК Работнічкі, але головне щоб москальня програла.

І коли їздив на курси на підвищення кваліфікації в Київ, десь в 2010 році, вже тоді мав конфлікт з донецькими колегами. От всі люди як люди, а треба ж щоб саме з донецька були довбооби ? "Савпадєніє ? Не думаю"

Опубліковано

@SergLutskПоступав в Києві в 2006-му, то на мою українську мало голови не вивертали. Ніби циркове звірятко привезли. Тепер столиця мене вчить як це бути справжнім українцем.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:21, INVICTUS сказав:

2 роки ще точно зможуть особливо не напрягаючись

Можуть і 10 років і більше, просто закріплюватись на територіях які захопили, і все.

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 08:51, Electronshik сказав:

Ну а зараз скільки наївних вірить у закінчення війни в цьому чи наступному році?

Як на мене: ми маємо війну сирійського типу (по тривалості, щоб потім ніхто мені не казав що я вірю у громадянську війну). А це можливо розтягнеться на ДЕСЯТКИ РОКІВ. Дуже мала ймовірність того що війна високої інтенсивності (така як зараз: запеклі бої, масове застосування артилерії, авіації, ракет, тощо) протягнеться більше ніж 5 років (ресурси все ж такі не безмежні), але досить висока ймовірність переходу війни у стадію низької інтенсивності (те що було з 2014 по 2022 рік). А ось це буде тягнутись нескінченно довго, прирікаючи нашу країну на ліванську модель благоустрою.

Єдиний варіант цього уникнути це отримати від країн заходу такі гарантії безпеки, щоб рашисти тупо боялися лізти на нашу територію через загрозу конфлікту з країнами НАТО а у перспективі ядерної війни. По суті стати країною членом НАТО. Але коли дивишся на цих кастрованих західних політиків то вже мало віриться у такій варіант.

Любий інший варіант не дасть нашій країні безпеки, відповідно війна буде продовжуватись.  

Таких гарантій ніхто не дасть, нас вже давали гарантії, та й ризикувати Прижем чуть що навіть французи не захочуть заради якоїсь там країни яка до них тільки по факту сировинний придаток, з якої качають бабло, і їм дуже на руку що у нас корупція, так швидше вирішуються справи.

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 11:00, MACCEN сказав:

Можуть і 10 років і більше, просто закріплюватись на територіях які захопили, і все.

Але ж радянський союз яка махіна була, а не витримала війни в Афганістані. Падіння ціни на нафту зламало ?

Опубліковано
On 2/28/2024 at 10:12 AM, Nokian said:

Частина з них поміркована,а частин яструби 

Хуло грає роль Кучми. Такого собі модератора над схваткою.

Для балансу він періодично враховує інтереси то яструбів,то поміркованих.

Ну і вся ця ціла банда разом дурить та тримає за морду російський народ ..

Але рано ,чи пізно, думаю максимум три роки, ми побачимо бунт.

Якого вони так бояться..

В росії йде повним ходом формування тоталітарної системи гітлерівського типу. Замість Гітлера хуйло. Причому трансформація сталась недавно. Як казали про Навального: отруїли при одній країні (авторитаризм), він повернувся в другу країну (починався тоталітаризм) а вбили при третій країні (формується тоталітаризм).

І скажіть, багато олігархів при Гітлері щось вирішувало? Чи тим паче при Сталіні? Хуйло всіх своїх олігархів міцно тримає за фаберже, бо в любу секунду в них можуть відібрати абсолютно все, включаючи життя.

Бунт вони не бояться. Вони готові знищувати беззбройних бунтівників пачками. А переворот, пародію якого ми всі побачили від пригожина, як раз таки да. Бо пригожин на той момент мав реальну силу. 

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
В 28.02.2024 в 10:52, Fahrenheit сказав:

@SergLutskПоступав в Києві в 2006-му, то на мою українську мало голови не вивертали. Ніби циркове звірятко привезли. Тепер столиця мене вчить як це бути справжнім українцем.

В мене інші спогади. 2006-2008 рік працював ще на Континіумі. Часто по роботі їздив по східним областям. В деяких жив по 2-3 неділі. Нормальне було відношення. Та й мова українська зустрічалась не так і рідко.

пи.си. Найдовше, до речі, жив в Артемівську. Напевно з місяць в сумі. Спогади тільки позитивні.

Привітні, усміхнені люди, ніякого бикування, нічого такого не замічалось.

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
On 2/28/2024 at 11:44 AM, Electronshik said:

В росії йде повним ходом формування тоталітарної системи гітлерівського типу. Замість Гітлера хуйло.

тут є нюанс, гітлер був молодшим, талановитішим і реально воював

Опубліковано
On 2/28/2024 at 11:44 AM, Electronshik said:

Бунт вони не бояться. Вони готові знищувати беззбройних бунтівників пачками. А переворот, пародію якого ми всі побачили від пригожина, як раз таки да. Бо пригожин на той момент мав реальну силу. 

та не буде бунту, поки кацапів  засипають баблом

За словами економіста американського аналітичного центру Reserch and Development (RAND) Говарда Шаца, у 2023 році Федеральні доходи Росії зросли до рекордних 320 мільярдів доларів та, ймовірно, зростатимуть і надалі. Приблизно третину цих грошей Росія витратила на війну проти України.

Опубліковано
On 2/28/2024 at 10:13 AM, romanc said:

Всі говорять, що зараз великої інтенсивності, то порівнюючи з чим? В у втору мирову нальоти були по 300бомбардувальників + тисяча прикриття, танкові бої сотнями танків. Лендліз тисячами...

У порівнянні з війною на сході починаючи від так званих мінських угод і по 2022 рік.

On 2/28/2024 at 11:53 AM, case_l said:

тут є нюанс, гітлер був молодшим, талановитішим і реально воював

ну копія завжди гірше ніж оригінал. Правда я б сказав що то не скільки копія а зла пародія.

On 2/28/2024 at 11:57 AM, case_l said:

та не буде бунту, поки кацапів  засипають баблом

ну засипають то не зовсім так. Засипають силові структури. Я думаю що вони не брешуть, кажучі про мобілізацію (вірніше сказати підписання контрактів) до 30к. людей. І причому добровільних. Бабло творить дива. При середній зарплаті в умовних дальніх єбєнях в 10-30к рублів, отримати платню в 200к. це соблазн. І причому безкарно вбивати, гвалтувати, мародерити. Ось і ресурс.

• +1 2
Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:55, SergLutsk сказав:

Але найбільш казковим і омріяним сценарієм для нас було би якби нарешті вузькоокі товариші вліпили би їм в спину, віджали би сибір з нафтою газом, і прийшов би кінець цій недоімперії довбойобів.

Це як? Думаєш в них ядерні ракети не літають? І не досягають цілей? США вже зрозуміло що все в них там добре з озброєнням, і воно скоро буде надсучасне тому що випробується одразу в реальному часі як то кажуть.

ЄС вкакалось, тому що якби могли то давали б зброю, але по факту напевно в них самих її немає так щоб її роздавати навіть для утилізації старих зразків, тому що самі не виробляють її в великій кількості, а тільки для виставок та для поставок близькому сходу.

А чому щось має мінятись? Буде війна до тих пір, поки це буде вигідно геополітиці сильних держав і все. Тому що якби не були вигідно заслали б сюда 100 тис свого війська наклеїли б на лоб кожному солдату червоний хрест, і типу якщо хтось вмре ми направили всю нашу мощ щоб відімстити, але такого не буде це і так ясно.

Гарантії безпеки, які? Вже нам давали їх, по факту папірець яким можна підтертись і це розуміли ті, хто його підписував і здавав по трохи розвалював свідомо армію.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Збентежений 1
Опубліковано

В'єтнам США пішли тому що він територіально далеко, якби він був на кордоні з ними його б роздерибанили і все по тому.

Опубліковано

Хто свідомо розвалив престиж силових структур? Туди всі знають що йдуть або бовдури, або хітрі які хочуть нікуя не робити та мутити бабло, кришувати нелегальний бізнес і так далі.

Подивіться які авто паркуються біл силових структур, на деякі декому з зарплати треба відкладати все життя, а про обслуговування та щоб їх заправити я вже мовчу.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 2/28/2024 at 12:47 PM, Electronshik said:

ну засипають то не зовсім так. Засипають силові структури. Я думаю що вони не брешуть, кажучі про мобілізацію (вірніше сказати підписання контрактів) до 30к. людей. І причому добровільних. Бабло творить дива. При середній зарплаті в умовних дальніх єбєнях в 10-30к рублів, отримати платню в 200к. це соблазн. І причому безкарно вбивати, гвалтувати, мародерити. Ось і ресурс.

там не те що платня підчас служби, на старті відразу дають бабло наперед, тому кацапчикі задоволено біжать  

Змінено користувачем case_l
Опубліковано (змінено)
On 2/28/2024 at 1:02 PM, case_l said:

там не те що платня підчас служби, на старті відразу дають бабло наперед, тому кацапчикі задоволено біжать  

Як все ж таки відрізняється менталітет їх від нашого! Якщо нашим солдатам на нулю платять від 100к і все одно бажаючих туди йти особо немає, а в них 200к і йдуть? Бо якщо взяти середньостатистичну зарплату в Луцьку то різниця приблизно в 6-7разів від зарплати нашого бійця на нулю. Ну  у рашистів  різниця від 7 до 20 разів. Виходить там у рашистів настільки все безнадійно, що вони йдуть за гроші вмирати? Чи може нашим мало платять? А якби нашим платили 200к чи вище?

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:27, SergLutsk сказав:

Не виключено. І тому ми ці 20 років повинні використати не на відновлення всратих авдіївок, а на виробництво ракет, дронів, закупівлю ппо, літаків і т.д

Питання, а де на це все гроші взяти? При тому, що треба розбиту інфраструктуру відновлювати і житло. + Економіка в ..опі.

Опубліковано (змінено)
В 28.02.2024 в 12:53, MACCEN сказав:

Гарантії безпеки, які? Вже нам давали їх, по факту папірець яким можна підтертись і це розуміли ті, хто його підписував і здавав по трохи розвалював свідомо армію.

Так уже ж сказано, що ті папірчики про "гарантії", котрі наш підписував у Європі, жодних зобов'язань впрягатися за нас не несуть))

Змінено користувачем INVICTUS
Опубліковано
В 28.02.2024 в 13:54, Electronshik сказав:

Як все ж таки відрізняється менталітет їх від нашого! Якщо нашим солдатам на нулю платять від 100к і все одно бажаючих туди йти особо немає, а в них 200к і йдуть? Бо якщо взяти середньостатистичну зарплату в Луцьку то різниця приблизно в 6-7разів від зарплати нашого бійця на нулю. Ну  у рашистів  різниця від 7 до 20 разів. Виходить там у рашистів настільки все безнадійно, що вони йдуть за гроші вмирати? Чи може нашим мало платять? А якби нашим платили 200к чи вище?

В нас платять 100 тис, але є нюанс, якщо вірити тому що постять в соц мережах, ти за ці гроші купуєш собі екіп, заправляєш авто, ремонт. І ще щоб піти у відпустку треба дати на лапу командиру чи ще якомусь херу. Немає ротації, після певного часу і ще купа але.

Там якщо вірити чому йдуть, тому що там все дають, бабло чистими твоє, і є ротація і тому він знає, пів року чи скільки там посидить в окопчиках, і його замініть інша в він чуть що у відпуск чи звільниться.

В нас дають шанс тільки через три роки, блять який це треба фарт щоб вижити там три роки і бути хоча б зі всіма кінцівками, про фізичний та моральний стан я мовчу.

З забезпеченням там все ок, тому що віртуально вже те що захопили і захоплять їхній алігатхат поділив на свої сфери впливу та території, тому скидається баблом на ура на екіп і на все інше, щоб мобілки краще воювали марадерили, та захоплювати швидше нові території для них.

А наша частина алігархату змирилась що пішло все по жіночому органу тому не біжить донатити так як це було б треба, і очікує може пронесе. Як пронесло тих, хто в Криму та бізнес, оформив по їхнім законам та на підставних Іванів, хоча в декого точняк є паспорта рфії.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
On 2/28/2024 at 12:53 PM, MACCEN said:

А в нас була армія? :blink:  Єдине що було б корисне - ядерні боєголовки.

Змінено користувачем case_l
Опубліковано

Стимул скоро в більшості буде йти в зсу, в магазин коли не зайдеш то ціни ростуть так що вже за зарплату купується все менше і менше. 

Бізнес щемлять податками перевірками і новшествами, тому ще чуть і той бізнес який жевоквіє погасне нанєт.

Великі компанії давно вже капусту вивели за кордон, тут тільки тримають рівно стільки щоб заплатити податки та зарплати людям.

• Подобається 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...