Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 27.02.2024 в 14:30, Fahrenheit сказав:

Мовчав-мовчав, але взяв і озвучив.

Це по 1.5 людини  з області на день. Мало віриться. Враховуючи кількість повідомлень про загиблих.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Вобщім вірити генштабу нема сенсу виявляється

Тоді й цифра в 6556 танків вже здається фантастичною. Та й по іншій техніці нічого в них не закінчується

• +1 1
Опубліковано
В 27.02.2024 в 14:34, volks сказав:

Це по 1.5 людини  з області на день. Мало віриться. Враховуючи кількість повідомлень про загиблих.

Мені взагалі останні заяви все менше подобаються в контексті відірваності від реальності. Звичайно, що ніяких виборів під час війни бути не може. Але ляпати такі речі - на кого орієнтовані ці меседжі?

• +1 1
Опубліковано

Я теж думаю, що наші статистики генштабу перебільшені десь так в 2-3 рази, інакше москалі б не мали ще стільки всього і заліза і людей щоб так атакувати. Пораненими можливо воно десь і є так, не сильно далеко від статистики генштабу. Але що толку з тої цифри, якщо більшість з них незабаром повертається назад. Це як з фактами коли той самий придурок третій раз в полон потрапляє. То уявіть собі, якщо полон це не такий вже і швидкий цикл, щоб повернутись назад на фронт, то уявіть поранені це в рази швидше відбувається якщо кінцівки всі на місці. 

• +1 2
Опубліковано

Ніколи стільки не брешуть,як під час війни ....

На це є причини. В тому числі об'єктивні.

Ми зможемо перемогти лише,коли будемо ефективнішими.

У всіх сферах бажано, але а ключових необхідно.

Простий закон природи..

• Cумний 1
Опубліковано

Згадалось два три місяці і у ворога просто не буде ракет, а там перемога, убд, ветеран, льготи, пам'ятаємо.

В таке міг тільки наївний вірити.

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
В 27.02.2024 в 14:36, WebTraveller сказав:

Вобщім вірити генштабу нема сенсу виявляється

Тоді й цифра в 6556 танків вже здається фантастичною. Та й по іншій техніці нічого в них не закінчується

Oryx  по фото та відео нарахував 2759 москальских та 749 нашіх, але ж не всі в інеті.

• +1 4
Опубліковано
В 27.02.2024 в 16:21, MACCEN сказав:

6 тис. танків це не мало як на мене, а літаків скільки нащолкали?

Знов же oryx ,має підтведження на 105.

WWW.ORYXSPIOENKOP.COM

By Jakub Janovsky , naalsio26 ,  Aloha , Dan ,  Kemal , and   Alexander Black     This list only includes destroyed...

Хоча теж там не все. А-50 той, що в рб пошкодили, не зарахован.

І хаймарсов 2 везли в штати на ремонт, а там один.

Опубліковано
В 27.02.2024 в 16:21, MACCEN сказав:

6 тис. танків це не мало як на мене, а літаків скільки нащолкали?

В тому й справа що дуже багато. І вже по всім підрахункам мали б закінчуватись.

Танків так багато не виробляють нових, скільки тут втрачається. На відміну від тих же ракет. Ракет вони клепають достатньо.

А запаси дійсно вичерпались старі, не раз на фото показували дати виготовлення, що запускають прямо з конвеєра

• +1 3
Опубліковано
On 2/27/2024 at 5:16 PM, MACCEN said:

Згадалось два три місяці і у ворога просто не буде ракет, а там перемога, убд, ветеран, льготи, пам'ятаємо.

В таке міг тільки наївний вірити.

Ну а зараз скільки наївних вірить у закінчення війни в цьому чи наступному році?

Як на мене: ми маємо війну сирійського типу (по тривалості, щоб потім ніхто мені не казав що я вірю у громадянську війну). А це можливо розтягнеться на ДЕСЯТКИ РОКІВ. Дуже мала ймовірність того що війна високої інтенсивності (така як зараз: запеклі бої, масове застосування артилерії, авіації, ракет, тощо) протягнеться більше ніж 5 років (ресурси все ж такі не безмежні), але досить висока ймовірність переходу війни у стадію низької інтенсивності (те що було з 2014 по 2022 рік). А ось це буде тягнутись нескінченно довго, прирікаючи нашу країну на ліванську модель благоустрою.

Єдиний варіант цього уникнути це отримати від країн заходу такі гарантії безпеки, щоб рашисти тупо боялися лізти на нашу територію через загрозу конфлікту з країнами НАТО а у перспективі ядерної війни. По суті стати країною членом НАТО. Але коли дивишся на цих кастрованих західних політиків то вже мало віриться у такій варіант.

Любий інший варіант не дасть нашій країні безпеки, відповідно війна буде продовжуватись.  

• +1 3
Опубліковано
В 27.02.2024 в 16:10, volks сказав:

В смислі, виявляється? Ти вірив зведенням Генштабу?

Знав що перебільшують. Не думав що на стільки.

І ще рік назад десь була інформація, що цифра втрат це саме вбитими. Може звичайно помиляюсь і сам собі придумав.

А зараз перевзулись і кажуть що це загальні втрати, разом з пораненими.

І такий ресурс ще є: 

MINUSRUS.COM

Там вказано, що 400+ тищ саме вбитими.

Мені здається що перевзулись саме коли Зе сказав, що наших втрат 31000. А пару днів перед тим озвучив що співвідношення втрат 1:5. От і прийшлось зараз викручуватись якось, підстроювати всю статистику

Опубліковано
On 2/28/2024 at 8:48 AM, WebTraveller said:

В тому й справа що дуже багато. І вже по всім підрахункам мали б закінчуватись.

Танків так багато не виробляють нових, скільки тут втрачається. На відміну від тих же ракет. Ракет вони клепають достатньо.

А запаси дійсно вичерпались старі, не раз на фото показували дати виготовлення, що запускають прямо з конвеєра

Загалом десь проходила інфа що на старих запасах вони можуть воювати як мінімум до кінця року.

Опубліковано
В 28.02.2024 в 08:52, WebTraveller сказав:

От і прийшлось зараз викручуватись якось, підстроювати всю статистику

І хтось же щодня малює й далі ту картинку з цифрами ГШ з "втратами особового складу"...

Надіюсь, хоч по літакам таки правда.

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 08:51, Electronshik сказав:

Ну а зараз скільки наївних вірить у закінчення війни в цьому чи наступному році?

Як на мене: ми маємо війну сирійського типу (по тривалості, щоб потім ніхто мені не казав що я вірю у громадянську війну). А це можливо розтягнеться на ДЕСЯТКИ РОКІВ. Дуже мала ймовірність того що війна високої інтенсивності (така як зараз: запеклі бої, масове застосування артилерії, авіації, ракет, тощо) протягнеться більше ніж 5 років (ресурси все ж такі не безмежні), але досить висока ймовірність переходу війни у стадію низької інтенсивності (те що було з 2014 по 2022 рік). А ось це буде тягнутись нескінченно довго, прирікаючи нашу країну на ліванську модель благоустрою.

Єдиний варіант цього уникнути це отримати від країн заходу такі гарантії безпеки, щоб рашисти тупо боялися лізти на нашу територію через загрозу конфлікту з країнами НАТО а у перспективі ядерної війни. По суті стати країною членом НАТО. Але коли дивишся на цих кастрованих західних політиків то вже мало віриться у такій варіант.

Любий інший варіант не дасть нашій країні безпеки, відповідно війна буде продовжуватись.  

А роль Хезболи в нас грає московський патріархат?

Опубліковано

Я думаю у нас з війною буде приблизно те саме, що з Афганістаном/В'єтнамом. Тобто вона закінчиться тоді, коли в країні агресорі зміниться керівництво/план/бачення/ідея/сенс і вона просто вийде і скаже "цілі досягнаті, розходимся".

Опубліковано
В 28.02.2024 в 08:52, Electronshik сказав:

Загалом десь проходила інфа що на старих запасах вони можуть воювати як мінімум до кінця року.

2 роки ще точно зможуть особливо не напрягаючись

Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:17, SergLutsk сказав:

Я думаю у нас з війною буде приблизно те саме, що з Афганістаном/В'єтнамом. Тобто вона закінчиться тоді, коли в країні агресорі зміниться керівництво/план/бачення/ідея/сенс і вона просто вийде і скаже "цілі досягнаті, розходимся".

навіть якщо і так, то за десяток-другий років знову прийдуть

Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:22, INVICTUS сказав:

навіть якщо і так, то за десяток-другий років знову прийдуть

Не виключено. І тому ми ці 20 років повинні використати не на відновлення всратих авдіївок, а на виробництво ракет, дронів, закупівлю ппо, літаків і т.д. В гробу у білих тапочках я бачив і бахмути, і авдіївки, і т.д. Вони отримали те, на що чекали.

• +1 4
Опубліковано

Але найбільш казковим і омріяним сценарієм для нас було би якби нарешті вузькоокі товариші вліпили би їм в спину, віджали би сибір з нафтою газом, і прийшов би кінець цій недоімперії довбойобів.

• +1 1
Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:27, SergLutsk сказав:

Не виключено. І тому ми ці 20 років повинні використати не на відновлення всратих авдіївок, а на виробництво ракет, дронів, закупівлю ппо, літаків і т.д. В гробу у білих тапочках я бачив і бахмути, і авдіївки, і т.д. Вони отримали те, на що чекали.

2 роки війни

багато пішло на виробництво зброї? 

Кабінет міністрів на засіданні 23 лютого виділив 17,1 мільярда гривень на утримання доріг за рахунок невикористаних минулого року коштів держбюджету.

• +1 1
Опубліковано

ч

В 28.02.2024 в 09:57, INVICTUS сказав:

Дороги - то ще пів біди. От телемарафон разом з Домом скільки тягнуть...

Спойлер

image3-2.thumb.png.e74a40a5cd7347a9cb207b1ff67858e6.png

• +1 2
Опубліковано
В 28.02.2024 в 09:57, INVICTUS сказав:

Ну то що тут зробиш ? :sm128:  Ну люблять наші політики популістські рішення, з якими потім можна лєнточки перерізати або дерибан робити. Мене це теж бісить, куди не глянь, кругом оголошення "донать, скинемся на пікап ... бригаді, збираймо на морські дрони... " і т.д. А держава при цьому тратить гроші на розбудову парків. Дивно. Таке враження ніби "та люди і самі укомплектують підрозділи, нафіг треба".

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...