Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 hours ago, Alex S said:

Хто як думає, чому так?…

C9CA580B-01D9-4A8F-9D5A-56C5D5142659.jpeg

Тому що зараз 90% подібної інформації це "вброси" іпсо, яку з радістю лайкають та поширюють хом'ячки, бо їм потрібна лише зрада, а тупо загуглити і перевірити достовірність такого не вистачає мізків/часу/віра не дозволяє

• Дякую! 1
  • +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, vampirich said:

Тому що зараз 90% подібної інформації це "вброси" іпсо, яку з радістю лайкають та поширюють хом'ячки, бо їм потрібна лише зрада, а тупо загуглити і перевірити достовірність такого не вистачає мізків/часу/віра не дозволяє

А…

Опубліковано
1 hour ago, Профессиона́л said:

ці дані з перших років війни. При виході з Ілловайська було розгромлено нашу 51-бригаду ( пізніше її переформували в 14-ту) + багато добровольчих угруповань з Волині тоді було розстріляно в "евакуаційному коридорі"

Тобто це інфографіка дев’ятирічної давності?

• +1 1
Опубліковано

Не знав, в якій темі запитати, тому запитаю в цій. Ніхто в останні місяці не стикався з бронюванням від армії? Як це відбувається на даний момент? Бо мій запит лежить в МОУ вже місяця два з половиною, і ніхто конкретної відповіді дати не може. Така ж ситуація в інших колег. Раніше запити на броню вирішувались десь протягом 3-4-х тижнів. 

Опубліковано
4 minutes ago, xPON said:

Не знав, в якій темі запитати, тому запитаю в цій. Ніхто в останні місяці не стикався з бронюванням від армії? Як це відбувається на даний момент? Бо мій запит лежить в МОУ вже місяця два з половиною, і ніхто конкретної відповіді дати не може. Така ж ситуація в інших колег. Раніше запити на броню вирішувались десь протягом 3-4-х тижнів. 

Так то у військоматі прийди скажи "хочу броню" , і за тиждень будеш у броні.

• Подобається 1
  • Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, romanc сказав:

Так то у військоматі прийди скажи "хочу броню" , і за тиждень будеш у броні.

Був. Не взяли(

Змінено користувачем xPON
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Торіки з  хуйоріками, раз ти домовився з нептунами місцевих каналізацій , йди разом з ними Нахуй. І піднімай свій хфорум разом з ними. Це і є пряма відповідь в темі Абгрейд хфоруму. Бай.

AC6AA7CB-2583-4A14-9047-621C04F7F2FD.jpeg

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Я не розумію в який момент мене надурили: хіба могло таке ніжне і раніме створіння бути військовим льотчиком?

Змінено користувачем vampirich
  • Дякую! 2
  • Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)

Проспиться і видалить, скріньте:P

8 hours ago, xPON said:

Перша "бронь" - приблизно за два місяці, друга - досі "на розгляді" (овер 3).

Кажуть, що ніби процедура змінилась, в Києві погоджують.

Змінено користувачем turbo
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, turbo сказав:

Перша "бронь" - приблизно за два місяці, друга - досі "на розгляді" (овер 3).

Кажуть, що ніби процедура змінилась, в Києві погоджують.

Так, теж чув, що процедура змінилася. Але навіть через Київ, у мінекономіки та в Укрспецзв'язку, погодження пройшло дуже швидко. МОУ щось довго думає.

Опубліковано
3 hours ago, vampirich said:

Я не розумію в який момент мене надурили: хіба могло таке ніжне і раніме створіння бути військовим льотчиком?

а що ти думав це якісь надстворіння?     

• +1 1
Опубліковано
18 minutes ago, case_l said:

а що ти думав це якісь надстворіння?     

ну принаймні пукан не повинен рватися від одного мінуса :)

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
3 годин тому, vampirich сказав:

Тонкая душевная організация

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
1 hour ago, vampirich said:

ну принаймні пукан не повинен рватися від одного мінуса :)

його покоління не було підготовлене до сучасних реалій 

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, case_l said:

його покоління не було підготовлене до сучасних реалій 

то якщо його покоління колись готувалось до бойових/навчальних вильотів, а умовний противник через радіозв"язок передавав "ви підари" - то всі обіжались і йшли з аеродрому? імхо тут питання тільки в чсв. 

Змінено користувачем vampirich
  • Дякую! 2
Опубліковано (змінено)

Військовий льотчик KARAYA про інцидент над Брянськом та літаки F-16

це льотчик 204-ї бригади (луцької)

https://youtu.be/FdISYsHZZrs

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
2 minutes ago, vampirich said:

то якщо його покоління колись готувалось до бойових/навчальних вильотів, а умовний противник через радіозв"язок передавав "ви підари" - то всі обіжались і йшли з аеродрому?

ну він же в транспортній авіації - це інше

Опубліковано
4 minutes ago, sergkots said:

Їбать як від вас війна вже далеко. Ви точно в Україні живете зараз?

В центрі біля пам'ятника Шевченку поставили хлопці авто з фронту. То на вихідних була атракція номер 1 по кількості відвідувачів. Якби кожен "фотограф" задонатив хоча б по 10грн - вже б давно збір закрили.

А по темі - мусить бути хвилинка видихнути. Бо поплавить як Пілота;)

• +1 4
Опубліковано
21 hours ago, turbo said:

В центрі біля пам'ятника Шевченку поставили хлопці авто з фронту. То на вихідних була атракція номер 1 по кількості відвідувачів. Якби кожен "фотограф" задонатив хоча б по 10грн - вже б давно збір закрили.

нажаль (чи на щастя) збори стають все більше персоналізованими, тобто під конкретну медійно відому людину, до якої є довіра. Маленькі маловідомі збори на 200-300 тисяч гривень вісять тижнями, а той же МАДЯР 30млн гривень збирає за 3 дні. Інколи, серед таких зборів, якщо трохи випав з медіа простору і завтикав, а банка була з фіксованою сумою, то заходиш на банку, а збір вже закрито і банка розбита. Тому ж МАДЯРу не треба й половини з тих 30млн, що він збирав, але він мусить це робити, щоб забеспечити інші маловідомі підрозділи, які самі собі збирали б це довго і нудно. Тут є і плюс і мінус. Плюс, що такі збори збираются мегашвидко, а мінус, що не дай Бог, з МАДЯРом (Маркусом, Олександром Святовим і іншими) щось станется, то там вже такі збори збирати не получится, бо це унікальні люди. В іншому місці будуть інші унікальні люди, але то вже в іншому місці, в інший час і т.д. В нас ще є (відносно) багато українців, які хочуть допомагати армії, але боятся * обпектися * об шахраїв, з якими, нажаль, як мінімум ВИДИМА боротьба, ведется дуже хєрово. Люди меньше донатять, а шахраїв все більшає.

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...