Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

до речі цікавий хід в інтернет суперечках. в більшості випадків кажуть "ти дебіл", а тут "ти просто заздриш". Треба взяти на озброєння :)

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Так от і справа,що з моєї сторони,це не суперечка.

Не збираюсь нічого доводити,а просто аналізую та доходжу до самого основного мотиву,що рухає думками людей.

Цей мотив лежить навіть глибше підсвідомості,тому його важко збагнути непідготовленій людині,і відповідно він ззовні здається зовсім іншим 

В корінь треба зріти

• Cумний 1
Опубліковано
21 minutes ago, Nokian said:

Цей мотив лежить навіть глибше підсвідомості

Глибше підсвідомості це де?  Можеш сформулювати в психологічних термінах?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, vampirich said:

нє, я таки мабуть трішки заздрю Нокіану. Такої самооцінки і самовпевненості у мене точно немає

В чому сила брат?

В знанні.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, Nokian сказав:

В чому сила брат?

В знанні.

А якщо ці знання, скажемо м"яко, не відповідають дійсності і постійно підводять?

От як так сталось, що вже більше року йде війна, якої взагалі мало не бути? Бо ж банки кредити видавали. Причому й зараз видають.

Ти ж напевно проводив якісь глибокі досліждення з цього приводу, спілкувався/слухав експертів, аналізував кучу інформації.

Причому ти напевно всім своїм адептам і всім хто тобі заздрить кожен день запихав у вуха інфу, що ніякої війни не буде і т.д. і т.п.

Як тепер ці люди живуть? Може твій прогноз їм життя зламав. Вони не встигли жінку/дітей вивезти. Може вже хтось і загинув.

Як ти з цим тепер живеш?

Змінено користувачем WebTraveller
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
2 годин тому, vampirich сказав:

до речі цікавий хід в інтернет суперечках. в більшості випадків кажуть "ти дебіл", а тут "ти просто заздриш". Треба взяти на озброєння :)

Та ладно. Це улюблена фраза Автоандонів. 

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
1 hour ago, vampirich said:

за "в чому сила брат" - хочеться мінуснути одразу

хоча відповідь на питання з шовіністичного фільму - таки хороша

мабуть він вихований на таких фільмах 

Опубліковано
1 hour ago, WebTraveller said:

А якщо ці знання, скажемо м"яко, не відповідають дійсності і постійно підводять?

От як так сталось, що вже більше року йде війна, якої взагалі мало не бути? Бо ж банки кредити видавали. Причому й зараз видають.

Ти ж напевно проводив якісь глибокі досліждення з цього приводу, спілкувався/слухав експертів, аналізував кучу інформації.

Причому ти напевно всім своїм адептам і всім хто тобі заздрить кожен день запихав у вуха інфу, що ніякої війни не буде і т.д. і т.п.

Як тепер ці люди живуть? Може твій прогноз їм життя зламав. Вони не встигли жінку/дітей вивезти. Може вже хтось і загинув.

Як ти з цим тепер живеш?

Перед всіма ,кому я говорив ,що війни не буде,я вибачився ще у перші дні.

Але мене й чули тут може тисяча людей.

А скажімо президента ,котрий закликав всіх не панікувати ,а готуватися до шашликів - чула вся країна.

І не тільки наша.

Але я його не звинувачую..

Так карта лягла.

Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

А скажімо президента ,котрий закликав всіх не панікувати ,а готуватися до шашликів - чула вся країна.

Він бігав по всіх і просив зброю і казав що війни не буде, байден казав що війна буде, але зброю не давав. Тепер питання, хто із них підарас? 

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
39 хвилин тому, alexvvv сказав:

Він бігав по всіх і просив зброю і казав що війни не буде, байден казав що війна буде, але зброю не давав. Тепер питання, хто із них підарас? 

Обоє

• Cумний 1
Опубліковано
18 hours ago, Nokian said:

Так проблема не сказати вумне.

Зараз інформація відкрита і доступна миттєво кожному.

Проблема ПОЧУТИ  вумне.

Якщо не відкинув стереотипи, упередження,образи , ярлики,якщо не будеш звертати увагу в першу чергу на зміст,а вже потім на особу,хто говорить - то і почуєш лише те,що хочеш почути,а не те , що інший каже..

Зрештою навіть коли це знаєш,то вести себе відповідно дуже важко.

Тому й може одна людина іншу зрозуміти лише на 65 відсотків..

При хороших розкладах.

а тепер все це, що ти сказав, застосуй до себе

Опубліковано

Може давайте закриємо цей весь срач, в кожного своя думка.

Тут можна прочитати всяке, кожен день вспливає якесь гівно.

А тут вже всі давно на форумі, майже як родичі, тому тут думаю не доречно когось мокати мордою в гівно всяке. Його й так вистачає принаймні зараз його ще більше стало.

Я б взагалі цей форум скрив від пошуку в неті щоб був не для всіх. 

• +1 2
Опубліковано
16 minutes ago, MACCEN said:

Тут можна прочитати всяке, кожен день вспливає якесь гівно.

А тут вже всі давно на форумі, майже як родичі, тому тут думаю не доречно когось мокати мордою в гівно всяке. Його й так вистачає принаймні зараз його ще більше стало.

треба поводити себе адекватно на форумі і все

Опубліковано (змінено)

Повістка для військомату

Володимир Зеленський рекомендував головнокомандувачу Збройних сил Валерію Залужному замінити воєнкомів із центру комплектацій на ветеранів, які отримали поранення, а працівників ТЦК відправити на передову.

Про це на своєму брифінгу повідомив міністр оборони Олексій Резніков:

“Є одна із простих рекомендацій Президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залужному - переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій - ред) відправляти як військовослужбовців на лінію фронту. А скеровувати на їх місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб”, — сказав пан міністр.

Цікаво, скільки воєнкомів "не пройдуть" медкомісію?

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 5
  • +1 2
Опубліковано
9 minutes ago, romanc said:

Повістка для військомату

Володимир Зеленський рекомендував головнокомандувачу Збройних сил Валерію Залужному замінити воєнкомів із центру комплектацій на ветеранів, які отримали поранення, а працівників ТЦК відправити на передову.

Про це на своєму брифінгу повідомив міністр оборони Олексій Резніков:

“Є одна із простих рекомендацій Президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залужному - переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій - ред) відправляти як військовослужбовців на лінію фронту. А скеровувати на їх місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб”, — сказав пан міністр.

Цікаво, скільки воєнкомів "пройдуть" медкомісію?

на передку не "хлібне" місце. 3х і більше дітей не прокормиш))

Опубліковано
13 minutes ago, romanc said:

Наскільки вони вмотивовані і боєздатні?  Хоча напрямок руху правильний.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
9 minutes ago, alexvvv said:

З їх званнями будуть складами в тилу командувати.

• +1 4
Опубліковано

Ну так мова ж не лише про головних комісарів, чи я невірно зрозумів ? Там же немаленьке кодло штату, правда половина з якого жінки. Але теж при званнях.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, alexvvv сказав:

а в нас гребуть тільки вмотивованих і боєздатних?

дивно, що лише зараз воєнкомів відправляють

Змінено користувачем Werwolf777
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...