Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

@case_l і вот нахіба це відео? ну маразмат, вже з нього поржали на всіх каналах, в т.ч. на телевізійних, а не тільки в інтернеті...

вже пищать - "нє хотят разговарівать с намі", а було "ми - самі решим с кем разговаривать" ;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
30 хвилин тому, romanc сказано:

Тож ким треба бути....

мож бачив "оголошення" в телеграмі/фейсбуці - візьму в оренду вашу картку?

розписати - всі можливі варінти - як можна "зробити" і "чистим" вийти?

від банальних оголошень, типу "в мене обмежені платежі на закордон, або в зворотньому напрямку"  - тупо займаються арбітражем крипти, або обналом

далі - "отримайте допомогу переселенцям/військовослужбовцям/ і т.п." - люди свій номер, CVV, і все..немає грошей. щей кредит візьмуть.

ХЗ, про моральні якості - тут не йдеться...

Опубліковано (змінено)
31 хвилин тому, volks сказано:

А що не так?

там - багато "що не так". Наприклад - хто перевипустив картку? В мене - глюкнув телефон (розблокувався в кишені), то я фейс-контроль в онлайні проходив, крім цього - блокування збільшення кредитного ліміту (яким я і так не користуюсь) і обмеження "підозрілих" операцій, тобто, туди де вже кілька разів перераховував кошти - без питань, на інші рахунки - 500 грн./день (всього, на всі рахунки).

• +1 1
Опубліковано
43 хвилин тому, volks сказано:

А що не так?

там - все не так, навіть - якщо про "моральні цінності" не говорити, пройоб банка і мобільного оператора.

Опубліковано
34 хвилин тому, Bliksss сказано:

там - все не так, навіть - якщо про "моральні цінності" не говорити, пройоб банка і мобільного оператора.

Ну так не новина ж. Таких ситуацій сотні якщо не тисячі

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Ну так не новина ж. Таких ситуацій сотні якщо не тисячі

"вніманіє - вапрос", чому - досі можна сімку придбати без паспорта? це ж давно мало б бути, з метою захисту від подібних "операцій"...

P.S. Всі свої сімки - зареєстрував, давно, заборона на зміну - без особистої присутності. Вигода - ніхто не замінить карту і ніхто - не розведе від мого імені інших.

• +1 1
Опубліковано

Прийшов до думки,що довга війна вигідна і Путіну і Зеленському.

Бо як вона закінчиться великі питання виникнуть і там ,і тут..

Звісно я підтримую Зеленського зараз. Але питання є.

• Cумний 1
Опубліковано
32 хвилин тому, Nokian сказано:

Звісно є,але вони сьогодні не вирішують,коли має війна закінчитися.

звісно, вони зараз не можуть підписати мінськ-3

• Дякую! 3
Опубліковано
3 хвилин тому, sergkots сказано:

А в тебе до бені, палиці є питання?

в контексті війни - ні, в контексті корупції - так

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, sergkots сказано:

А в тебе до бені

"Бэню" - розкуркулюють дай дорогу, не буду "казати при кому" - навіть не заїкнулися б....

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

"Бэню" - розкуркулюють дай дорогу, не буду "казати при кому" - навіть не за'їкнулися б....

Завдяки цьому закону. Там є цікаві статті 9-12. Особливо 12. Так що це не те розкуркулення, якого хотілося б.

Опубліковано
1 хвилина тому, YVitaliy сказано:

Завдяки цьому закону. Там є цікаві статті 9-12. Особливо 12. Так що це не те розкуркулення, якого хотілося б.

цей закон немає нічого до власне бєні.

Опубліковано
Щойно, Vikvik Mawr сказано:

до власне бєні

Якщо так взяти, то до Бєні нічого "не буде мати". Є група "Приват", до Бєні вона щось має? А то виявиться, що він, бідолаха, ніц і не мав, а єдиний, хто його розкуркулив - погорілиця Гонтарьова.

Опубліковано

@ YVitaliy не треба тут флуд розводити, посилання яке ти дав стосується вилучення майна на потреби зсу, а не розкуркулення олігархів. і мова йшла про корупцію а не про те що ти малюєш, щей гонтарєву сюди приплів.... що небудь....

• +1 1
Опубліковано
17 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Є група "Приват", до Бєні вона щось має?

головне - хто звідти має, а не як воно називається )) от той хто мав - і буде мати, але - трохи менше.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...