Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

прямо зараз - путлєр виступає на "валдайському хфорумі", риторика - як в гітлера, поведінка присутніх - аналогічна, аплодують стоячи і сльозу пускають... ну кончені...нічого життя не навчило... "Історію" - для того і вивчають, щоб помилок не повторювати, ці - з точнстю до навпаки...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Скажу слова одного знаймого:

"для мене батьківщина це там де я зараз і поряд мої самі важливі для мене люди.

Всі люди різні і правда у кожного своя, мене теж дивує наприклад чому холостяк не може виїхати, а холостячка може, де ж тоді рівність в правах.

Чому в кого троє дітей можуть виїхати, в кого одна дитина чи двоє не можуть, де ж то справедливість :)

Чому студенти, які вчаться у закордонних вишах можуть виїхати, а ті хто навчається тут ні - складається відчуття що цей закон пропхали депутати. в більшість яких діти вчаться за кордоном.

PS. Я радий за тих, хто зміг виїхати та можливо знайшов для себе краще життя, і я впевнений більшість з них допомагає ЗСУ не словом а ділом, тому що всетаки хоче повернутися назад. Тільки нажаль будуть такі, які нічого не зробили, приїдуть назад і будуть ще тут права качати і фиркати що щось тут не так.

• +1 4
Опубліковано

@Alex S Два фактора будуть відігравати роль - зовніщній та внутрішній.

Зовнішній це штати та європа - вони в результаті захочуть вкладені гроші повернути та мати надійних союзників.

Внутрішній це воїни з фронту - бачу, що вони гостро сприймають несправедливість в суспільстві, та їх багато. В 14 році їх ще не було так багато і їх запал потрохи затухав.

Плюс волонтери та небайдужі люди - короче може бути критична масса людей з підтримкою заходу. 

Я оптиміст - вірю що зміниться Україна.

Спойлер

В Гройсмана, коли був мером, була такса 50 тис долл. Верховний суд - 50 тис долл і вище.

Не копіюйте це.

• Дякую! 2
Опубліковано
11 хвилин тому, sergkots сказано:

Внутрішній це воїни з фронту - бачу, що вони гостро сприймають несправедливість в суспільстві, та їх багато. В 14 році їх ще не було так багато і їх запал потрохи затухав.

Чомусь згадався Музичко, він же Сашко Білий. Теж дуже гостро сприймав несправедливість. Але недовго. Після того, що з ним зробили, запал інших борців з несправедливістю дійсно дуже швидко затух. Так що особисто в мене оптимізму на рахунок процвітаючого майбутнього України немає.

• +1 5
Опубліковано

Нічого в принципі не поміняється, хто хотів брати - буде брати, хто хотів давати - буде давати. Правда зараз побільшало волонтерів і тих, хто дає, але після війни це піде на спад. Дух піднесений, але правильних кроків ніхто не робить. Можливо в мізках в людей щось і повернеться, але якісні зміни слід очікувати через покоління, якщо не пізніше.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
13 часов назад, Alex S сказал:

Але хоч зараз ти кохфе часто п’єш чи не дуже?

Я вообще не кофеман, после караула могу выпить и растворимого....

У большинства мокка кофеварки, греют горелками.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано

Україна зміниться після перемоги однозначно. І зміни будуть різні.

8 часов назад, Serpent сказал:

Чомусь згадався Музичко, він же Сашко Білий. Теж дуже гостро сприймав несправедливість.

Таких зараз будуть тисячі. Якщо не десятки тисяч. Бо людину, яка пройшла скрізь пекло війни, буде важко примушувати стати тєрпілою. Особливо враховуючи ту шалену кількість зброї, що зараз на руках в людей.

Хоча і був нещодавно один кричущий факт: у Київі троє бидланів побили та вбили воїна ЗСУ. У військовий час! Як таке взагалі можливо? Чому вони досі живі? Чому їх не розстріляли на місці?

8 часов назад, Serpent сказал:

Так що особисто в мене оптимізму на рахунок процвітаючого майбутнього України немає.

Багато людей виїде з України, як тільки відкриються кордони. Особливо ті, в кого сім'ї вже за кордоном і якщо вже там вкорінились, знайшли роботу та поступово стають на ноги. Особливо якщо втратили все. Багато хто вже втомились від цієї війни і хочуть миру та стабільності, які тут забезпечити майже неможливо.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
14 часов назад, Bliksss сказал:

якщо просто на бляхах, то ще до війни - загнали овердофіга, як її зараз вигнати назад, якщо заборонений виїзд чоловікам?

На чорних номерах - бачив парочку "непоганих джипів" в камуфляжі, ну, але це могло бути що передали в якості допомоги, могли у відрядження приїхати хлопці...
От в Києві десь сфоткали мерс в останньому кузові, в камуфляжі і з чорними номерами, це вже наводить на роздуми.

У нас пол-роты на бляхах. Все себе сами покупали, кто с рук, кто там и волонтеры перегоняли и на учет временный не хотят ставить. Да и по дорогам вояки 90% на бляхах. На черных номарах в основном в тылу и начальство. Волонтерских джипов не досталось. Еще часть на своих домашних машинах.

В Киеве - то наверно сержанта со склада машина)))

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Особливо враховуючи ту шалену кількість зброї, що зараз на руках в людей.

що ти маєш на увазі?

Опубліковано (змінено)
10 годин тому, sergkots сказано:

з підтримкою заходу. 

там свого гівна, прикормленого москвою, забагато

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
12 годин тому, Waver сказано:

Та не звертай уваги, то тільки пару особин, в них це як сенс життя бо на інше не здатні

дехто здатен тільки на те, щоб ховатись за океаном 

Опубліковано (змінено)
12 годин тому, Alex S сказано:

зміниться на краще рівень життя, корупції, прозорості в діях влади … чи ні?

згодом, рівень життя підвищиться - так, корупції - ні, ті хто в зараз у Варшаві в готелі Маріотт зависають - зразу перші приїдуть баблішко на відновлення країни "правильно розподіляти"... хз як корупцію викорінити, мож як в Китаї? показовими розстрілами і засланням родичів кудись в депресивний регіон? чи руку рубати по самі яйця....

• +1 2
Опубліковано
13 годин тому, MACCEN сказано:

Скажу слова одного знаймого:

"для мене батьківщина це там де я зараз і поряд мої самі важливі для мене люди.

норм позиція, в Криму вата так і говорить

• +1 3
Опубліковано
9 годин тому, Serpent сказано:

Чомусь згадався Музичко, він же Сашко Білий. Теж дуже гостро сприймав несправедливість. Але недовго. Після того, що з ним зробили, запал інших борців з несправедливістю дійсно дуже швидко затух.

Просто в нас почалась війна, всі активісти пішли на фронт, а олігархи на чолі з порошенком, далі продовжили займатись своїми справами в тилу.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, romanc сказано:

У нас пол-роты на бляхах. Все себе сами покупали, кто с рук, кто там и волонтеры перегоняли и на учет временный не хотят ставить.

аналогічно, приїзджали у короткострокову відпустку хлопці, назад - бусом, який буде там їм служити (попередні два вже ушатали)

купували за свої, до речі на Закарпатті купували буса, дешевше ніж в нас.

Але, до того буса - ще спальніків зимових, деякі електронні приколи ;) не "baofeng".... а професійні... коротше кажучи - 4 ледь в того Т4 запхались ))

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

І як воно? Гріє нормально?

Так.

По суті те саме що інфрачервоний в розетку. 

Опубліковано
15 минут назад, Oli сказал:

Так.

По суті те саме що інфрачервоний в розетку. 

А там же вентилятор ганяє повітря?

Тобто коли нема світла, то такий обігрівач не варіант?

Опубліковано
27 хвилин тому, WebTraveller сказано:

А там же вентилятор ганяє повітря?

Тобто коли нема світла, то такий обігрівач не варіант?

Ні, там вентилятора немає.

Почитайте про інфрачервоний обігрів, я теж вагався але взяв аналог UFO, гріє з перших секунд саме вас а не повітря в кімнаті.

Опубліковано
2 годин тому, WebTraveller сказано:

І як воно? Гріє нормально?

Був на "складах" у нас,  стояв газовий інфрачервоний.... метрів за 5-7 відчутно тепло. Там всередину балон ставиться+редуктор.

Опубліковано

шось я не зрозумів, сильно багато вкидів у смі про всякі горілки, пічки тощо. це що вже нас готують до того що взагалі опалення не буде? то хай уже вмикають, не так вже й тепло, нехай на мінімальну потужність, але провести розвідку боєм треба, щоб труби в -5 не міняти, бо "ой щось трапилось". та й будинки поступово будуть потрохи прогріватись і відповідно підсихати. а то щось крайній тиждень ранкові тумани і все в конденсаті. конкретно в мене вже 73% на гігрометрі, зараз ще дощі почнуться і буде стабільні 79%. взагалі не в прикол в сирості з пліснявою жити. чи що вони бояться що котельню роз**уть? то це не раціонально, що тоді взагалі сезон опалення не вводити. брєд якийсь. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
28 минут назад, x9teen88 сказал:

шось я не зрозумів, сильно багато вкидів у смі про всякі горілки, пічки тощо. це що вже нас готують до того що взагалі опалення не буде? то хай уже вмикають, не так вже й тепло, нехай на мінімальну потужність, але провести розвідку боєм треба, щоб труби в -5 не міняти, бо "ой щось трапилось". та й будинки поступово будуть потрохи прогріватись і відповідно підсихати. а то щось крайній тиждень ранкові тумани і все в конденсаті. конкретно в мене вже 73% на гігрометрі, зараз ще дощі почнуться і буде стабільні 79%. взагалі не в прикол в сирості з пліснявою жити. чи що вони бояться що котельню роз**уть? то це не раціонально, що тоді взагалі сезон опалення не вводити. брєд якийсь. 

В кого електроопалення (як в мене наприклад), треба про щось думати.

Ще кільки ракетних ударів по підстанціям і будем дуже часто і довго сидіти без світла.

Генератор якщо купляти, то потрібно на будинок 8-10 кВт

Такий зараз коштує 70-80к. + буде жерти 2-3 літра пального за годину. Теж так собі варіант

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Ще кільки ракетних ударів по підстанціям і будем дуже часто і довго сидіти без світла.

на жаль, я навіть не сумніваюсь що русня таким буде займатись і надалі...

"камін" вдома не передбачив? і погрітись, і поїсти...

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...