Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якось хотів запитатися… а яке ваше відношення до цього бравого воїна. На телебаченні він кругом , телеведуча з ТСН щось там чуть заміж за нього не вийшла… Взагалі потрібен він стільки в медіа просторі зараз чи ні?https://youtu.be/69axX4a14Ck

• Ха-ха 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

Взагалі потрібен він стільки в медіа просторі зараз чи ні?

буде - Перемога, ще не таких побачимо... і відосіків буде...

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Alex S сказано:

На телебаченні він кругом

хайп...на мій погляд, випадково бачив одне відео. де він розказував, що просили про "послугу", приїдуть "люди" і ви скажіть на камеру що -"це вони допомагали, без них -ніяк"))) і він іх просто послав, могло бути...

• +1 2
Опубліковано
1 минуту назад, Waver сказал:

Мені здається, його час від часу випускають на тв для, так би мовити - розрідження напруги певних слоїв населення та хоч якомусь підйому патріотизму в «приблатньонних» та тих хто відсидів, що типу навіть в таких людей є якесь майбутнє та можуть хоть чимось допомагати як армії так і людям. Загальний посил та як приклад що людина з трьома судимостями але ніби на правильному шляху, патріот своєї країни, добився більшого ніж дехто з тиз хто навіть ніколи не сидів і для кого всі дороги відкриті… його приклад комусь та й допоможе. 

мені дуже сподобалось про всі дороги відкриті, можна детальніше?

• +1 1
Опубліковано
10 часов назад, Serpent сказал:

Судячи з номерних знаків, то Манітоба? У Вінні приїхав?

Так Манітоба, місто Стайнбек, вирішив стартувати з маленького міста бо тут простіше на ноги стати, та і відкласти копійку легше. 

Хоча нема шо правду в мішок ховати, багато з тих хто прилетів сюди в Канаду, назад повернулись бо в Канаді треба конячити і чим більше тим краще, а тут були такі кадри шо просто... Історій на цілу книжку набереться )))

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
38 хвилин тому, Invoker сказано:

Так Манітоба, місто Стайнбек, вирішив стартувати з маленького міста бо тут простіше на ноги стати, та і відкласти копійку легше. 

Хоча нема шо правду в мішок ховати, багато з тих хто прилетів сюди в Канаду, назад повернулись бо в Канаді треба конячити і чим більше тим краще, а тут були такі кадри шо просто... Історій на цілу книжку набереться )))

Ну молодець. І як воно, з власного досвіду, робота в Польщі VS Канаді? На PR будеш подаватися?

• +1 1
Опубліковано
37 минут назад, Serpent сказал:

Ну молодець. І як воно, з власного досвіду, робота в Польщі VS Канаді? На PR будеш подаватися?

Буду на ПР подаватись, бо і батькам в Україну відправляю постійо і родичам. В фінансовому плані тут краще чим в Польщі. 

Тут є українці які сюди років 7 назад прилетіли, в них вєе і будинки і біля будинків, один навіть сам на себе трак драйвером працює на свому новенькому траку. Але мене не манить робота трак драйвера бо вдома тебе нема ніколи, постійно в дорозі, таке собі задоволення, але гроші само собою хороші, а якщо ше і по США катаєшся то там ще краще.

Та й таке )

• +1 3
Опубліковано (змінено)
11 годин тому, Bliksss сказано:

це ж типу як "теплова пушка"?

Ні, це коробка на колесах. Підключаєш балон, п’єзоелементом запалюєш вогонь, всередині каталізатор якийсь.

https://www.google.com/search?q=газовий+конвектор+побутовий+переносний&rlz=1CDGOYI_enUA863UA863&oq=газовий+конвектор+побутовий+переносний&aqs=chrome..69i57.26784j0j7&hl=uk&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

щось таке у мене було:

https://netto.in.ua/p1095432156-gazovyj-obogrevatel-konvektor.html

Змінено користувачем sergkots
  • +1 1
Опубліковано

Розповідями про "брудну бомбу" РФ відволікає від підготовки удару по Рівненській АЕС, - Клімкін

https://espreso.tv/rozpovidyami-pro-brudnu-bombu-rf-vidvolikae-vid-pidgotovki-udaru-po-rivnenskiy-aes-klimkin

Опубліковано
8 часов назад, Waver сказал:

Розповідай, бо тут в сша з нашими «біженцями» зараз теж своїх приколів вистачає, але цікаво як там у вас в Канаді… на скільки чув, у вас для біженців передбачено трошки більше допомоги ніж у сша… медицина хоч безкоштовна? І на рахунок «біженців»… тих що втікли з зони бойових дій - всього декілька відсотків, всі інші - просто скористалися можливостю і вимагають чи очікували чогось іншого ніж реальність…

Ось на приклад приїхала одна пара сюди до нас в містечко, прийняли як своїх їх канадська родина, віддали їм безкоштовно машину , живуть в них теж безкоштовно, а на роботу не йдуть. Вони вже тут 4 місяці, я питаю, а за шо ви живете і невже нехочеться на роботу щоб не залежати від когось ? А вони мені кажуть , ми сюди прилетіли, а вони хай платять бо вони тут жирують все життя а ми страждаємо... А так між іншим то їм 20 і 22 роки і вони родом з Дніпра. Сюди прилетіли навіть не з заробків так як більшість не з Польші чи Чехії, а з Єгипту де жили остінні 2 роки. 

Мені цікаво на скільки хватить терпіння ще тим канадцям і вони їх виженуть, чи будуть і далі терпіти.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, zverexe сказано:

та яке блюзрніство. Хто як хоче так і розпоряджається своїми грошима. Якщо так критикувати людей, то шо нас буде відрізняти від русні, яка писала "кто вам разрешил жить лучше нас" імхо.

Це і є спільне з руснею, робити вигляд, що все норм і втекти,  тому і кордони закрили, щоб по-менше було особливо хітрожопих , думаю рано чи пізно іноземні уряди будуть перевіряти законність виїзду з України.

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
15 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це і є спільне з руснею, робити вигляд, що все норм і втекти,  тому і кордони закрили, щоб по-менше було особливо хітрожопих , думаю рано чи пізно іноземні уряди будуть перевіряти законність виїзду з України.

https://glavcom.ua/country/incidents/zaborona-na-vijizd-cholovikiv-z-ukrajini-ne-vidpovidaje-konstitutsiji-nazk-884872.html

Заборона на виїзд чоловіків порушує Конституцію України. Вже навіть НАЗК про це говорить. Іноземні уряди це розуміють, і тому втручатися не будуть. А тим, хто нелегально перейшов кордон із європейською країною, надається абсолютно такий же тимчасовий захист, як і всім іншим. На відміну від України, в Європі поважають права людини і дотримуються їх.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, alexvvv сказано:

думаю рано чи пізно іноземні уряди

іноземні - не будуть, яка їм різниця?

а от наші - будуть )) тільки, я б перевіряв не тих, хто спромігся виїхати під час війни (не до війни, а - під час війни)... треба штормити тих (рішал/чиновників) - хто довідку видав, за кордон випустив ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

іноземні - не будуть, яка їм різниця?

а от наші - будуть )) тільки, я б перевіряв не тих, хто спромігся виїхати під час війни (не до війни, а під час війни)... треба штормити тих (рішал/чиновників) - хто довідку видав, за кордон випустив ;)

те саме хотів написати

• +1 1
Опубліковано
18 хвилин тому, Bliksss сказано:

я б перевіряв не тих, хто спромігся виїхати під час війни

А чим вони кращі за тих, хто видав довідку? Це такі самі гниди як і вата на сході.

• +1 1
Опубліковано
39 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це такі самі гниди як і вата на сході.

не зовсім, от жив тут в Луцьку знайомий з Бородянки, як сів в капцях в машину - так і приїхав, лише документи захопив та гроші.

То він від кожного звука шугався, і ваги в ньому - 60 кг, толку з нього, якщо він піде у військо?

Хоча, знову ж таки - донатив тисяч по 30 на місяць, то як краще, щоб донатив/податки платив, чи на фронті проблеми створював?

Це ж елементарно, злякається - ще "біди наробить"...

• +1 6
Опубліковано
55 хвилин тому, Bliksss сказано:

не зовсім, от жив тут в Луцьку знайомий з Бородянки, як сів в капцях в машину - так і приїхав, лише документи захопив та гроші.

То він від кожного звука шугався, і ваги в ньому - 60 кг, толку з нього, якщо він піде у військо?

Хоча, знову ж таки - донатив тисяч по 30 на місяць, то як краще, щоб донатив/податки платив, чи на фронті проблеми створював?

Це ж елементарно, злякається - ще "біди наробить"...

всі мають воювати. як китайці. хоч з лопатами. але мільйон. кількістю задавити!
п.с. це якийсь "геніальний стратег" тут раніше писав. не памятаю хто)

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 часов назад, zverexe сказал:

та яке блюзрніство. Хто як хоче так і розпоряджається своїми грошима. Якщо так критикувати людей, то шо нас буде відрізняти від русні, яка писала "кто вам разрешил жить лучше нас" імхо. І да, в Штатах і Канаді тачка це маст, бо там з транспортом туго громадським якшо ти не у великому місті, і то я б сказав і там туго. Краще критикувати і ловити тих хто під волонтерські тачки заганяє тачки під продаж, отаких треба виловлювати. Думаю енна кіслькість тачок з луцького автобазару так була і пригнана, якшо це джипіки. Плюс купа тачок, яких не вистачає на фронті, катається по Луцьку на чорних номерах теж, джипи, пікапи....

Вопрос был, почему в теме про войну? На чорных номерах - это поставленные на учет военной частью. Луцк вообще то военный город. А вот машины на бляхах под вопросом как загнаны и кем управляются...

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, sergkots сказал:

Ні, це коробка на колесах. Підключаєш балон, п’єзоелементом запалюєш вогонь, всередині каталізатор якийсь.

https://www.google.com/search?q=газовий+конвектор+побутовий+переносний&rlz=1CDGOYI_enUA863UA863&oq=газовий+конвектор+побутовий+переносний&aqs=chrome..69i57.26784j0j7&hl=uk&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

щось таке у мене було:

https://netto.in.ua/p1095432156-gazovyj-obogrevatel-konvektor.html

Горелка- излучатель инфракрасного тепла. Керамические соты нагреваются пламенем. И типа каталитическое горение газа в сотах. Хотя я не заметил особой разницы по расходу газа между керамической горелкой и обычной ( в кофеаппарате)

• +1 1
Опубліковано
28 минут назад, romanc сказал:

Вопрос был, почему в теме про войну? На чорных номерах - это поставленные на учет военной частью. Луцк вообще то военный город. А вот машины на бляхах под вопросом как загнаны и кем управляются...

кароч типова борда, додовбатись до чувака, обісрати і все. І радіти цьому.
Я знаю шо означають чорні номера, питання в тому нафіга стільки тут тих джипів і пікапів, які явно були пригнані для того шоб бути на передовій. Луцьк на передовій? Тут треба пікапи 4х4 чи джипи в такій кількості? 

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
53 хвилин тому, romanc сказано:

А вот машины на бляхах под вопросом как загнаны и кем управляются...

якщо просто на бляхах, то ще до війни - загнали овердофіга, як її зараз вигнати назад, якщо заборонений виїзд чоловікам?

На чорних номерах - бачив парочку "непоганих джипів" в камуфляжі, ну, але це могло бути що передали в якості допомоги, могли у відрядження приїхати хлопці...
От в Києві десь сфоткали мерс в останньому кузові, в камуфляжі і з чорними номерами, це вже наводить на роздуми.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Горелка- излучатель инфракрасного тепла. Керамические соты нагреваются пламенем. И типа каталитическое горение газа в сотах. Хотя я не заметил особой разницы по расходу газа между керамической горелкой и обычной ( в кофеаппарате)

Але хоч зараз ти кохфе часто п’єш чи не дуже?

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...