Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, volks сказано:

А Шойгу з інфарктом в лікарні лежить, а в хуйла невдала операція була. 

А взагалі кажуть, що з дня на день Херсон звільнять. Правда ще з початку березня кажуть. 

А ще кажуть що через декілька днів білоруси нападуть. Правда вже 5-ий місяць кажуть.

Ну да 

Що Росія нападе теж з листопада казали...а я не вірив.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
58 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

Почитав цей допис, і не можу зрозуміти - перемога це чи зрада....

ні те ні друге, просто роздуми в голос, як би воно мало бути. на жаль я не бачу, щоб наша влада думала про перемогу, принаймні не видно ознак формування потрібної суспільної думки

Опубліковано

Те, що у спойлері- новина про мобілізацію у ОРДЛО. 4 місяці назад.

Спойлер

Тепер мені цікаво: скільки ще нам лишилося часу щоб побачити таке саме на наших вулицях?

Чесно в шоці від методів роботи нашого військомату. Я розумію що йде війна, але невже немає інших методів? Більш витончених, щоб не лякати людей? Бо люди різні, і не всі герої. Чи як то кажуть пох..? Війна, не до жалю?

Враховуючи те, що робиться на ВЛК, всі пришедші там будуть здорові як бикі, з орлиним зором, сталевими м'язами, залізним хребтом. І пофіг що більшість ляже у першому ж бою. І багато хто ляже у шпиталь після перших серйозних навантажень, бо спина, грижа, суглоби. І добре якщо у бою не застрелить побратимів, бо через вади зору не розгледів у приціл хто є хто...

Виходячи з цього виникає питання: що насправді робиться на фронті? Чи там такі втрати що стає питання про тотальну мобілізацію?

Чи це є норма у такий час?

Колись не розумів фразу Цоя у пісні ''Война дєло молодьіх''. Тепер розумію, бо коли за 40 то починають вилазити всі хвороби. Не у всіх но у багатьох. І їх шанси вижити на війні прямують до нуля.

Якісь протилежні почуття. Так, війна, під питанням існування держави, нації, але з іншого боку, методи мотивації нічим не краще...

@Basil, якщо можете, то прокоментуйте, будь ласка.

• Дякую! 3
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
Цитата

Продавали военную амуницию от ЕС: на Волыни разоблачили схему благотворительного фонда

https://www.rbc.ua/rus/news/prodavali-voennuyu-amunitsiyu-es-volyni-razoblachili-1658329825.html

Спойлер

На Волыни правоохранители разоблачили схему продажи военной амуниции от стран ЕС. Руководительница одного из отделов благотворительного фонда пыталась продать товары за 600 тысяч гривен.

Об этом пишет РБК-Украина со ссылкой на Telegram-канал МВД Украины.

"9 июля, оперативники УСР разоблачили руководительницу одного из отделов благотворительного фонда при реализации товара за почти 600 000 гривен. За эту сумму женщина пыталась продать 54 бронежилета, 25 комплектов бронеплит и 50 пар военных берцев и "разгрузки", - пишет пресс-служба МВД.

Отмечается, что фигурантам дела может грозить до семи лет лишения свободы.

Согласно данным следствия, члены благотворительного фонда наладили поставки гуманитарной помощи из стран ЕС, однако не отправляли ее на фронт, а продавали.

Во время обысков правоохранители изъяли:

• 4800 бронеплит;
  • 2300 плитоносок;
  • 150 пар военной обуви;
  • рулоны ткани;
  • документы, подтверждающие факт получения имущества в качестве гуманитарной помощи;
  • "черновые" записи.

"Общая сумма изъятого военного снаряжения и амуниции составляет более 28 млн гривен", - добавляет пресс-служба.

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
23 минуты назад, Electronshik сказал:

Те, що у спойлері- новина про мобілізацію у ОРДЛО. 4 місяці назад.

Показать контент

Тепер мені цікаво: скільки ще нам лишилося часу щоб побачити таке саме на наших вулицях?

Чесно в шоці від методів роботи нашого військомату. Я розумію що йде війна, але невже немає інших методів? Більш витончених, щоб не лякати людей? Бо люди різні, і не всі герої. Чи як то кажуть пох..? Війна, не до жалю?

Враховуючи те, що робиться на ВЛК, всі пришедші там будуть здорові як бикі, з орлиним зором, сталевими м'язами, залізним хребтом. І пофіг що більшість ляже у першому ж бою. І багато хто ляже у шпиталь після перших серйозних навантажень, бо спина, грижа, суглоби. І добре якщо у бою не застрелить побратимів, бо через вади зору не розгледів у приціл хто є хто...

Виходячи з цього виникає питання: що насправді робиться на фронті? Чи там такі втрати що стає питання про тотальну мобілізацію?

Чи це є норма у такий час?

Колись не розумів фразу Цоя у пісні ''Война дєло молодьіх''. Тепер розумію, бо коли за 40 то починають вилазити всі хвороби. Не у всіх но у багатьох. І їх шанси вижити на війні прямують до нуля.

Якісь протилежні почуття. Так, війна, під питанням існування держави, нації, але з іншого боку, методи мотивації нічим не краще...

@Basil, якщо можете, то прокоментуйте, будь ласка.

методи мотивації аля сталін "ні шагу назад"
походу ніхто не думає про економіку держави від слова взагалі. Нам трублять зі всіх дир шо треба працювати, бізнеси піднімати і бла бла але разом з тим під грибьонку загрібають дуже багато народу, які реально приносятьт хоч якісь податки державі і в багатьох випадках не малі податки. Так, касти обраних не повинно бути але повинени бути нормальний відбір людей, бо те шо зараз це піздєц повний і тотальний. Якшо чати в телеграмі зявляються з відслідкокуванням воєнкомів то це остання капля. Скоро будуть на вулицях ловити?

• +1 2
Опубліковано
11 минут назад, zverexe сказал:

методи мотивації аля сталін "ні шагу назад"
походу ніхто не думає про економіку держави від слова взагалі. Нам трублять зі всіх дир шо треба працювати, бізнеси піднімати і бла бла але разом з тим під грибьонку загрібають дуже багато народу, які реально приносятьт хоч якісь податки державі і в багатьох випадках не малі податки. Так, касти обраних не повинно бути але повинени бути нормальний відбір людей, бо те шо зараз це піздєц повний і тотальний. Якшо чати в телеграмі зявляються з відслідкокуванням воєнкомів то це остання капля. Скоро будуть на вулицях ловити?

Я про это писал.

У нас порядки совдеповские в армии. С фронта просят пополнение, военкомат его дает, фронт берет то, что дают, иначе не дадут совсем.  ВЛК устный приказ, не давать направление с частей на комиссию, максимум в больничку, а в больничку только по плану, после победы. 

Военкомат должен делать план по мобилизации.

Вы в курсе, что мобилизованым положен отпуск 10 дней в году? А остальное время он должен воевать без перерыва и до конца войны.

• Дякую! 3
Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, romanc сказал:

А с центров занятости не берут? Народ без работы и денег, а тут зп мин 44тгрн.

Теж задавався таким питанням але походу не беруть. Там і база народу і ТД. Просто ще уміляє з якими відкритими ротами дивуються шо звалюють закордон. Будуть звалювати, вплав брати річки(бачив відос) і шукати схеми поки такий маразм буде творитись. 

Змінено користувачем zverexe
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Маю підозру що через бардак з обліком людей у військоматі є команда "треба поповнення" а їх нема де взяти, бо всі справи які познаходили - уже давно в роботі, а іще стотищ справ десь пролюблені або не велась як слід або іще щось і військомат тупо погубив купу людей

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, zverexe сказал:

Скоро будуть на вулицях ловити?

так вже, Луцьк в облозі, там-там, 40-вий квартал, Грушевського, центр і т.д. повністю контролюється хлопцями з повістками. служив, не служив, комісія і з речами гоу.

1 час назад, Electronshik сказал:

Враховуючи те, що робиться на ВЛК, всі пришедші там будуть здорові як бикі, з орлиним зором, сталевими м'язами, залізним хребтом.

особисто знаю коли чоловік, ветеран АТО з інвалідністю, числиться в районному військомматі, сам пішов на початку війни, йому сказали - ти куди, списаний, а в Луцьку зловили і міський військоммат відправив на повторну комісію і не факт, що не скажуть - годєн.

Змінено користувачем Arden
  • +1 2
Опубліковано
13 хвилин тому, Arden сказано:

особисто знаю коли чоловік, ветеран АТО з інвалідністю, числиться в районному військомматі, сам пішов на початку війни, йому сказали - ти куди, списаний, а в Луцьку зловили і міський військоммат відправив на повторну комісію і не факт, що не скажуть - годєн.

А як його може міський військкомат кудись відправити, якщо він приписаний до районного?

Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

А як його може міський військкомат кудись відправити, якщо він приписаний до районного?

Та що ти слухає цей брєд.Аби *зрада*.

Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

хз, на комісію чомусь відправили, хоча всі документи при собі. районний - це один з районів нашої області

Опубліковано
8 минут назад, igrok сказал:

Та що ти слухає цей брєд.Аби *зрада*.

Щось я не звик зраду розводити, розповів конкретну ситуацію. Плюс є інфа від командирів, що вони теж, не особливо задоволені від методів призову останнього часу.

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Arden сказано:

Плюс є інфа від командирів, що вони теж, не особливо задоволені від методів призову останнього часу.

Як по мені,то командиру абсолютно*фіолетово* яким методом до нього попав новобранець.Аби хлопець толковий був,а содата з нього зроблять і то швидко.

Опубліковано
22 минуты назад, igrok сказал:

Як по мені,то командиру абсолютно*фіолетово* яким методом до нього попав новобранець.Аби хлопець толковий був,а содата з нього зроблять і то швидко.

Мне обьясняли, для чего у офицеров личное оружие, которое в бою бесполезно,... чтоб приказы солдаты исполняли...

• +1 1
Опубліковано
53 минуты назад, volks сказал:

Легко. Просто выписывается справка вместо "утеряного" военника и вперед.

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Легко. Просто выписывается справка вместо "утеряного" военника и вперед.

Так а чому я повинен йти в міський військомат, якщо я приписаний в районному.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

Просто выписывается справка вместо "утеряного" военника и вперед.

Заява про підробку документів все ставить на свої місця.В нього ж воєнник не забрали?Що заважає його показати і ця довідка виявиться *пшиком*,

Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

Так а чому я повинен йти в міський військомат, якщо я приписаний в районному.

Та не повинен,все це на *авось* розраховано.

Опубліковано
1 час назад, vampirich сказал:

Маю підозру що через бардак з обліком людей у військоматі є команда "треба поповнення" а їх нема де взяти, бо всі справи які познаходили - уже давно в роботі, а іще стотищ справ десь пролюблені або не велась як слід або іще щось і військомат тупо погубив купу людей

З базою думаю все ОК, біда в тому що в людей можливо змінився мобільний телефон, або вони свідомо надали неправильні контакти за яким до них фіг дозвонишся. Я чув що тільки в Дубай надають мобільний телефонний номер пожиттєво і змінити ти його не можеш.

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...